Visszajelzés Kockázatos kihívás - Kockapókeres csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 26.7.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Sziasztok! Szép napot Mindenkinek!
    Szia!
    Köszönöm szépen az ismit, reménykedem a "még jobb"-an.:)
    Szia Piroska!
    Mit meg nem tesz az ember lánya/fia a kedvenc játékáért? ;) Ahogy mondod: ültetünk, aratunk, kavarunk, dobáljuk a kockákat, jutunk ameddig csak lehet. Igaz, most "csak" három területen folyik a munka, 5 órás az eventnövény, ha jönnek a röpik talán még éjszakázni sem kell.;)
    Szia Vyca-cica!
    Nekem is tetszik, remélem ezt a végén is elmondhatjuk. Ami igazán csábít: a krokodiltó megszerzésének lehetősége. A farmpengő sem fog rosszul jönni.;)

Nem vagyok rabszolgád, nem vagyok robot ;)

osztrak12, meszimarsi, alpha58 és 15 más kedveli ezt.
  2. gabianyus

gabianyus Fórum parancsnoka

Jajj az gyönyörű, én is néztem. A megszerzését én sem hagynám ki semmiért. Meglátjuk :) 2000 pontnál ágyú, 5000-nél 1. függöny, 8500-nál 2. függöny, ha valakit még érdekel :) Farmpengőkre is hajtanék én személy szerint, hogy a 3. terület a Zuhatag-szigetnél megtisztulhasson :)

meszimarsi, alpha58, marcsi152 és 12 más kedveli ezt.
  3. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Szia! Még nincs krakagyilom, hajtok rá!!!xD

inanna11, meszimarsi, alpha58 és 12 más kedveli ezt.
  4. Bettina7676

Bettina7676 Fórum biztosa

Első olvasásra tetszik az event! A kockadobálás nem lesz sikeres de örülök,hogy így esélyt kapok a felhősor és dekorok megszerzésére! A többi ráadás lesz főleg ha belejövök! Sok sikert szép napot mindenkinek!

meszimarsi, alpha58, Gio és 9 más kedveli ezt.
  5. Sali~*.*

Akkor nincs más hátra, mint előre Piroska!! ;)Én is kergetem mióta megjelent, ám eddig messzire elkerült, a még 1 esély most felvillant megint. Én küzdök ameddig bírom.:inlove:

bobszi_0, osztrak12, meszimarsi és 14 más kedveli ezt.
  6. kovacsniki84

kovacsniki84 Fórum admirálisa

Biztosan már vár rád valahol;)

bobszi_0, Gio, Maszatka47 és 6 más kedveli ezt.
  7. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Cuppanat!!!!

Moderátor által utoljára szerkesztve: 26.7.17
  8. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Sziasztok!
    Még nem teljesen tiszta, de ez köszönhető annak is, hogy most nincs időm többször elolvasni, kitettem 20 órás fákat meg csbogyót és rohanok tovább. Majd élesben eldől mi lesz...az minden esetre jó, hogy a kagylóban lapuló +1 termést még nem nyitottam ki, és holnapután Rackó is besegít +1 terméssel 1 órára...persze szokás szerint nem tudom, hogy az 5 órás szupival-vízzel-trágyával-sütivel-ártatlansággal mennyi idő, de ha belefér az 1 órába 2x, akkor ott nagyot lehetne kaszálni. Szupi van... röpi lesz..a többit meglátjuk, meg azt is, Fortuna mit lép...illetve hogyan pörgeti a kockákat...
    Annyira nem néztem a nyereményeket, hogy a krokit sem láttam, de rengeteg a titkos nyeremény, biztos ott van közte...nem mintha számítnék belőlük bármi jóra. De az ágyút akarom, addig tuti elmegyek. Este jövök olvasni.

taga1, marcsi152, Maszatka47 és 9 más kedveli ezt.
  9. mamka49

mamka49 Fórumlakó

Szia Mindenkinek! A krokora én is hajtok ezerrel, addig biztosan elmegyek, és a felhő is nagyon jónak
    igérkezik ! :D Itt annyira hajtottam, hogy 100- as lettem.....HURRÁÁÁÁ!:inlove::inlove::inlove:
    Sok sikert mindenkinek!!!:D:D:D

ilona2749, bobszi_0, csio70 és 28 más kedveli ezt.
  10. körtefa11

körtefa11 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! A Baháról jön felröpi? Légy szi segitsetek. Előre is köszönöm.

11. Cyra65

Cyra65 Fórum admirálisa

Sziasztok :)

Óóó de klassz ez az event, a férjemet a játék rabjává fogom tenni, leültetem, mert imádja a pókert, a kockás fajtát is, jobban mint én és kíváncsi leszek, mit tud kihozni a kockázásból
    :D
    Aztán majd én is megkérdezem tőle, mit tudsz Te ennyit játszani ezzel a farmeramaval?xDxD

aszika, Peszi2, csio70 és 44 más kedveli ezt.
  12. farmeres53

farmeres53 Fórumgróf

Tehát a
    Tehát a szüreti felhő, a fehér ártatlanság és a kari süti sem hat?

Kukackukac és Maszatka47 kedveli ezt.
  13. Angyalszárny

Angyalszárny Fórum császára

Szia!
    Az általad felsoroltak a szupertrágya hatékonyságát növelik;)

taga1, almáspite48, marcsi152 és 12 más kedveli ezt.
  14. Sali~*.*

Szia Mamka!
    Fogadd őszinte nagy gratulációm! A 100-as szint nagy mérföldkő egy farmer életében. ;):)
    Akkor többen talán nagyobb sikert érünk el, reméljük mindezt a krokodil is tudja!:inlove:

ilona2749, mamka49, osztrak12 és 19 más kedveli ezt.
  15. Detti0812

Detti0812 Fórum hercege

Sziasztok!
    Én azt nem találom, hogy mi adja majd a csillogó dolgok ládáját? o_O
    Mert a felhősor a hóbortos állatok ládáját adja. Mit nem olvastam jól megint? :oops::)

16. revaa

revaa Fórumgróf

Sziasztok!

Szia!

Csak a három farmterületről ad, főfarm, szédült, és a tölgyes. Baháról nem!

Elolvastam az event ismertetőt, úgy látom, eljött az ideje a kockapóker megtanulásának. xD

Én is! Én is! xD

Maszatka47, marcsi152, Gio és 10 más kedveli ezt.
  17. Sali~*.*

Szia Körtefa!
    Én nem számítok rá, mivel most a sziget nem event terület.;) Ha jönne, az csak meglepi lehetne.:p
    Szia Detti!
    Az event ismertetőt!;) Elhoztam neked, parancsolj!

Eventismertetőből
    "Emlékeztetőül:
    Az eventben megnyerhető titokólak, titokfák gyors beazonosításához >>ITT<< található segítség.

Csillogó dolgok ládája
    Láda tartalma:
    Az alábbi ajándékok egyikét adja:

3 db "Bajkál" talányos fa
    3 db "Maui" talányos tiki-fa
    1 db "Palládium" talányos tenyészet
    1 db "Titán" talányos tiki-tenyészet
    15 db szupertrágya
    5 db szupertáp
    15 db Kacsa Kata szupertrágyája
    15 db Kacsa Kata turbótrágyája
    1 db csillag
    1 db arany banán
    szint X 250 TP
    szint X 200 csp
    Baha szint X 150 BPT

Utoljára szerkesztett: 26.7.17
    Cyra65, Kukackukac, Maszatka47 és 9 más kedveli ezt.
  18. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Az 5 órás eventnövény trágyával, vízzel, karácsonyi sütivel, fehér ártatlansággal, szupertrágyával 54 perc. Gesztenyés felhővel 43:12.

Kata_rzis, taga1, nyuszika215 és 14 más kedveli ezt.
  19. g.bella

g.bella Fórum ismerője

Sziasztok!
    A denevéres óta minden ventet kihagytam, de ezt most csinálni fogom, mert szuper jutalmak vannak! Az első 40 a biztos, utána még meglátjuk, az időmtől is függ. :) Annak örülök, hogy csak 5 órás a növény, így nem feltétlenül kell hozzá trágya, aminek azh ára valószínűleg ismét megugrik majd, ezért nem szívesen vásárolnék a piacon. Bahán csak állatok és fák vannak kint (kifogott rajtam a zihatagos gazdaköri állatos szintje).

Nálam jelenleg farmon is ólak vannak kint. (szamár, strucc, maci, hal, sas, pocok, kivi, teknős, mosómaci, bölény és kb félterületnyi kicsi, mint tyúk, nyúl, katica, menyét, vidra, gőte, szarvas). Szerintetek az állatok adnák jól holnap a felröpit, vagy éjszakára vessek szegfüvet?

Én úgy értelmeztem, hogy a növény érésidejére CSAK a víz, trágya, szupertrágya triója hat, termékek és felhők nem.

Update: Utána olvasgattam, szóval ezek szerint a szupertrágya hatékonyságát növelő termékek és felhők játszanak. :D

Utoljára szerkesztett: 26.7.17
    marcsi152, Gio és kovacsniki84 kedveli ezt.
  20. Angyalszárny

Angyalszárny Fórum császára

Szia!
    Nincs olyan felhőnk ami hatna az eventnövény érésidejére;)

Kukackukac, taga1, almáspite48 és 8 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.