Visszajelzés Kockázatos kihívás - Kockapókeres csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 26.7.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Szia Mária!
    Az attól függ meddig szeretnél játszani? Ha a felhősor a célod ahhoz 40 kockajátékszett kell.:)

újfarm53, Maszatka47, Sonche és 10 más kedveli ezt.
  2. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Igen és Igen.

Maszatka47, imi010, Gio és 4 más kedveli ezt.
  3. takizsuzsi40

takizsuzsi40 Fórum biztosa

Sziasztok! Az ajándékoknál a 19. sorban (4750 pont) mit jelent az 500 Fa? Nem hinném, hogy aranyat, vagy mégis?

osztrak12, csian, Maszatka47 és 2 más kedveli ezt.
  4. Sali~*.*

Szia!
    Jól gondolod! - sajnos!:inlove: A szerszámos ládikóból való építőanyag az a fa.:)

Kukackukac, Maszatka47, Sonche és 9 más kedveli ezt.
  5. CoraQueen

CoraQueen Fórum ezredese

Szerintem fa barkácselem.

Maszatka47, revaa, Gio és 7 más kedveli ezt.
  6. demeter03

demeter03 Törzsjátékos

Érdekes játéknak ígérkezik.... Elindulok, jutok ameddig lehet, hiszen mindent megcsinálni szinte lehetetlen... Túl nagy a szerencse szerepe, bár tudással, és kevésbé mohó vágyakkal elég szép eredményeket lehet elérni... Valóban néha végig kell gondolni, hogy mi valószínűbb, nem ajánlott a felelőtlen dobálás, jól kell választani, és kell a szerencse is...
    Mindenkinek jó játékot!

felforgató, taga1, Maszatka47 és 11 más kedveli ezt.
  7. Rékuci1111

Rékuci1111 Fórum császára

Sziasztok,

Ahhoz hogy minden nyereményt megszerezzünk 25000 pontot kell elérni:wuerg:
    mondjuk, ha sikerülne átlagosan 120 pontot elérni játékonként, akkor alig több mint 200 játék szükséges, ez ~60 ezer növény, meg több mint 4 ezer felröpi :wuerg: lehet, hogy nem lesz meg, de azért egy próbát megér :D

Jó szerencsét mindenkinek!

Peszi2, osztrak12, felforgató és 18 más kedveli ezt.
  8. nagyalma2001

nagyalma2001 Aktív író

Azt már lehet tudni, hogy a kockás event alatt milyen másik event fog elindulni? Bahás, teliholdas, jótékonysági, vagy jön Valdemár is? Gondolom tenyésztős most a macis után nem lesz. Csak mert aa legutóbbi pár event egyike se volt szóló. Amúgy várom a kockásat...;)

osztrak12, felforgató, Maszatka47 és 8 más kedveli ezt.
  9. edit5511

edit5511 Fórum veteránja

Én megyek amíg tudok mindíg így csinálom

Maszatka47, revaa, Skorpió és 3 más kedveli ezt.
  10. Sali~*.*

Szia Rékuci!
    Ez így leírva /kiszámolva/ kicsit soknak tűnik.:wuerg: A felröpi viszont már sokk:cry:, panni nélkül. Aki végig viszi elsőnek a játékot, annak én felajánlok jó szívvel: 1 dinnyevarázslatot, 1 növekedésserkentőt és 1 varázsitalt.;):)

demeter03, osztrak12, újfarm53 és 19 más kedveli ezt.
  11. times84

times84 Törzsjátékos

Sziasztok! Én tudok pókerezni a kártyás verziót...a kockásból miért hiányzik a 2 pár?

12. MamaMeseKertje

MamaMeseKertje Fórum veteránja

Nagyon régóta ismert a kockapóker. Régebben a hosszú utazásokhoz mindig vittük magunkkal a kockákat, az előre gyártott táblázatokat. Nagyon szórakoztató.

Itt viszont egy dolgot nem találtam meg (vagy elkerülte a figyelmemet). A második és harmadik dobásnál a kirakott kockákat is visszavehetjük (megváltoztathatom a célt), ez világos. Hogyan veszem vissza a letett kockát? Simán rákattintok arra, amivel újra szerencsét próbálnék?

Utoljára szerkesztett: 26.7.17
    almáspite48, Maszatka47, Sonche és 8 más kedveli ezt.
  13. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Mert ez így került összeállításra a játékban. :) A központ ezt a játékvariánst készítette. :)

Nem mindenben azonos a valós játékkal. Ott is van több verzió.

újfarm53, Kukackukac, taga1 és 14 más kedveli ezt.
  14. Piaclady

Piaclady Fórum bárója

Hidd el lesznek olyan játékosok akik anyagi lehetőség és áldozat árán tesznek róla, hogy sikerüljön. Még mielőtt kitör a lázadás nem irigylem senkitől hogy és miképp csinálja a játékot . Mindenki úgy játsszon ahogy ideje, kedve és "pénztárcája" engedi. Első olvasatban nem lesz könnyű teljesíteni, de majd folyamatában meglátjuk mire futja, meddig jutunk. Mostanában a BP-nél áttértek a nem túl könnyen megszerezhető ajándékos eventekre , csak az a baj hogy a futam időt nem nyújtották meg annak arányában.

osztrak12, újfarm53, Kukackukac és 11 más kedveli ezt.
  15. mamarygen

Szia!

Igen, csak rá kell kattintani az adott behelyezett kockára, és mobilizáltad is a poharas dobáshoz. :)

újfarm53, felforgató, Kukackukac és 8 más kedveli ezt.
  16. kbukoci

kbukoci Junior szaki

Nem tudom, hogy én olvastam-e rosszul, vagy nem látok jól, de én a nyeremények között sehol sem találom a krokodil tavat. Pedig én is nagyon szeretném, ugyanis az még nincs nekem. Ti hol olvastátok, hogy ez is van a nyeremények között?

Maszatka47 és Sali~*.* kedveli ezt.
  17. mamarygen

Szia!
    Nem maga a krokodiltavacska a nyeremény.

Mindössze a talányos tenyészet csomag-elnevezése mozgatta meg a játékosok fantáziáját. :) ("Titán" talányos tenyészet)

Csillogó dolgok ládája
    Láda tartalma:
    Az alábbi ajándékok egyikét adja:

3 db "Bajkál" talányos fa
    3 db "Maui" talányos tiki-fa
    1 db "Palládium" talányos tenyészet
    1 db "Titán" talányos tiki-tenyészet
    15 db szupertrágya
    5 db szupertáp
    15 db Kacsa Kata szupertrágyája
    15 db Kacsa Kata turbótrágyája
    1 db csillag
    1 db arany banán
    szint X 250 TP
    szint X 200 csp
    Baha szint X 150 BPT

maszilva, újfarm53, Kukackukac és 10 más kedveli ezt.
  18. Sali~*.*

Szia!
    Nem azt olvastam, hogy a nyeremények között van a krokodiltó. Az event ismertetőben az áll, hogy a Csillogó dolgok ládája adhatja, a "Titán" talányos tiki-tenyészetet, ami tartalmazhatja a krokodiltavat.
    Csillogó dolgok ládája
    [​IMG]Láda tartalma:
    Az alábbi ajándékok egyikét adja:

3 db "Bajkál" talányos fa
    3 db "Maui" talányos tiki-fa
    1 db "Palládium" talányos tenyészet
    1 db "Titán" talányos tiki-tenyészet
    15 db szupertrágya
    5 db szupertáp
    15 db Kacsa Kata szupertrágyája
    15 db Kacsa Kata turbótrágyája
    1 db csillag
    1 db arany banán
    szint X 250 TP
    szint X 200 csp
    Baha szint X 150 BPT

Tudom sok a ha, ám így most megint van egy kis remény.;):)
    A csillogó dolgok ládája a 12, 48, 52, 60, 64, 68, 72 sorokban található meg. Tehát 7 lehetőség a krokodiltóra. Egy talán még sikerülhet is!:inlove:
    Szia Piaclady!
    Tisztában vagyok azzal, hogy nem a "kétkezi kapások":) futnak célba elsőként. Az event a közepesen nehéz besorolást kapta, ami arra enged következtetni, hogy nem lesz könnyű. ;)

Utoljára szerkesztett: 26.7.17
    osztrak12, újfarm53, Kukackukac és 11 más kedveli ezt.
  19. -W-595-

-W-595- Fórum ezredese

Sziasztok!
    Event ismertető és a hsz-k elolvasva.
    ÖÖÖ pókerezni nemtudok, de most majd megtanulok xD.
    A 40 dobást végig szeretném vinni, aztán majd hogy sikerülnek a dobások szerzek é bónuszokat és haladási pontokat majd kiderül;).

Maszatka47, GA-BI-O-Farm, revaa és 8 más kedveli ezt.
  20. timi-1980

timi-1980 Fórumgróf

sziasztok! tudom nem ide tartozik, de a cukrászda adja a tortautalványt. azt minek gyűjtsem? köszi

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.