Visszajelzés Koporsójátékok - event csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Ableotory, témanyitás ideje: 18.9.24.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Mennyire tetszett az event? Kérjük, értékeld!

Szavazás lezárása: 18.2.25, 08:06.
  1. 1

2. 2

3. 3

4. 4

5. 5

6. 6

7. 7

8. 8

9. 9

10. 10

Az eredmények csak a szavazat leadása után láthatóak.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Fórum császára

Szia Nini!
    2 garnitúra dekort kapunk, s a dekorokból 1-2 nem biztos, hogy aratható 24 óránként.
    Viszont a felhőnek többek között van egy 200%-os TP bónusza, ami mindenre hat, ráadásul naponta aratható.
    Így én bizony az egyik garnitúrát tuti a felhőre rakom.
    • Lezárási idő: 20:00 óra
    • Kategória: Tenyésztési bónusz sorok
    • Jutalom:
      • 1x TP-s láda II.
      • Több TP vagy TTP az ólaknál. Bónusz: 200%. Hatóidő: 03:00 óra.
      • Több TP vagy TTP a terményes ólaknál. Bónusz: 200%. Hatóidő: 03:00 óra.
      • TP/TTP bónusz: 200%. Hatóidő: 03:00 óra.
    • Tematikus felhősor: meghatározott dekorok helyezhetőek rá (Ijeszt-üst, Nem egy koránkelő szörny, Sokat olvasott rémtölgy).

maszilva, Fuhur, inanna11 és 19 más kedveli ezt.
  2. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Óh tényleg! El is felejtettem,hogy 2 db-ot kapunk. Köszi Gabikám. :)Így már én is az egyiket oda teszem. :)

Utoljára szerkesztett: 19.9.24
    vihence, nagymami2, .barbi1. és 4 más kedveli ezt.
  3. Sagittarius69

Sagittarius69 Fórumfelvigyázó

Sziasztok!

Készen lett az event.
    Már csak az kell, hogy kapjunk egy a kitehetők érését gyorsító felhősort a cserélhetőség mellé. :)
    Mindenkinek sok bónuszt!

maszilva, inanna11, cirmi54 és 9 más kedveli ezt.
  4. feki13

feki13 Fórum veteránja

Viszont, ha mindenki így hajt ezekre, nekem valszeg lesz 2db cserére váró dekorom, ha esetleg valakinek túl sok a virágos dallamok a pajtájában, tudunk majd bizniszelni ;) Nekem sajna nincs éréscsökkentőm, így bármennyire is jó, nekem ezek "feleslegek" :(

vihence, peter1022, -BombadilToma- és 6 más kedveli ezt.
  5. farmerSS

farmerSS Fórumgróf

Szia

Nagyomon nálam is kész, holnap délután megnézem pár kisebb 80 feletti farmomon az sztrágya mennyiséget, hogy csak 1 dekorért, vagy 4,5 ezer egazért mind a három kitehetőért ültessek-arassák e pár kört.
    Most olvastam vissza Toma írását és ez se tűnik rossz megoldásnak. Inkább kevesebb kicsin, de több dekor jöhet össze.
    https://board-hu.farmerama.com/threads/koporsójátékok-event-csevegő.25405/page-4#post-1403451

vihence, genka53, peter1022 és 5 más kedveli ezt.
  6. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Sziasztok!

Az event készen van. A kicsiken is szaporodik már a gaz, ott folytatom tovább :)

Sok sikert mindenkinek aki még csinálja :). Gratula azoknak akik készen vannak. :)

HéricsBáró, cirmi54, vihence és 11 más kedveli ezt.
  7. zoldert

zoldert Fórum parancsnoka

Sziasztok!
    Remek event volt.
    Kis farmomon még csinálom.
    Sok sikert mindenkinek akik még csinálják.

maszilva, Fuhur, inanna11 és 9 más kedveli ezt.
  8. farmerSS

farmerSS Fórumgróf

Csak érdekességként írom le, hogy nézelődöm kisebb farmjaimon és eddig fel sem tűnt, hogy alig pár száz hal vagy más állat és kb. ezer oliva vagy datolya beadásával 20 millió tépét lehet kapni a kuponok és egyéb kis apróságok mellett, és ehhez 1 db. eventnövényt sem kell ültetni.
    Egyre gyakrabban kapunk olyan eventet, hogy magasabb szinthez kötött. Itt a lehetőség akár egy 70-es farmot 83-as szintre felvinni.

70. 3.634.560 285.064SárkánylovagTermészet-gyógyászat
    Alkimista
    71. 3.919.623 307.421Virágoskert vezéreVöröskáposzta
    72. 4.227.045 331.533Vakondok rémeSpenót
    73. 4.558.578 911.716HódhercegHód
    74. 5.470.293 1.094.059Erdők uraNőszirom
    Hódfaüzem
    75. 6.564.352 1.312.870Gyomok rémeBiogyapot
    76. 7.877.222 1.575.444TavasztündérArticsóka
    77. 9.452.666 1.890.533Földek tudósaCukorjuhar
    78. 11.343.200 2.268.640VirágkoboldMálna
    79. 13.611.840 2.722.368PajtavezérÁrpa
    80. 16.334.207 3.266.841TehenésztudósPóréhagyma
    81. 19.601.049 3.920.210PásztorvezérRozs
    82. 23.521.259 4.704.252BikabarátTönkölybúza

Kukori szólt, hogy csak 80-as szinttől érhető el ez az event!!! Igaza van, de 80-as farmon is érdemes belevágni.

maszilva, inanna11, Sali~*.* és 7 más kedveli ezt.
  9. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Jóóó reggelt.
    Szia. Sajnos csak a 80. szinttől érhető el az event, nekem is ez a bajom.

10. farmerSS

farmerSS Fórumgróf

Tudom, de legutóbb 100-as szint volt a követelmény, ezt a szintlépő részt csak azért tettem be, hogy érdemes most akár 80 feletti farmokon beadogatni, mert sose lehet tudni, hogy legközelebb mennyi lesz a szintkövetelmény jó nyereményekért.

Fuhur, GA-BI-O-Farm, vihence és 7 más kedveli ezt.
  11. kukori80

75-s farmot szerettem volna felvinni. Jó nagyot tudtam volna repülni, de marad a punnyadás. :)
    Csinálod a kis farmokon is? Melyik kitehetőt veszed ki onnan?

12. DevilMókus

DevilMókus Mindentudó orákulum

Sziasztok . Szép Estét.:)
    300% bonusszal komfortozom, reggel leszek kész.:)
    Az tetszik hogy sok kis ládikát ad.;):D
    A tp amit a kitehetök adnak az magaso_O, mondjuk továbbra se tudok vele mit kezdeni:wuerg:xD
    Valahogy a Tp harc nem kap el sohaxD

Az event nem kerül sokba, és nem foglal nagy helyet, és a 2. akiszilvafa is megjött:)
    Jó játékot.:)

Utoljára szerkesztett: 20.9.24
  13. Sagittarius69

Sagittarius69 Fórumfelvigyázó

Szia!

Adj be állatokat egy titokólas gazdaköribe, pl. a szuper mókustesókba.
    Bőven elég.

14. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!

Én azt gondolom, hogy nem lehet cserélni. Ezen gondolkoztam pont, amikor haza jöttem, de ne legyen igazam. Remélem attól még ajándékozható lesz. :D

15. gyuszti0000

gyuszti0000 Fórum nagymestere

Hali!

Én is úgy gondolom hogy nem lesznek cserélhetőek, ha már felmerül annak a lehetősége hogy ne legyenek cserélhetők a dekorok, akkor már ott baj van főleg úgy hogy semmi nem indokolja annak ellenkezőjét (nem bónusz adó, nem pp dekorok stb.). Véleményem az hogy ilyen és hasonló dekorok fogják uralni az elkövetkezendő eventeket. Mivel a BP akarja hogy hajhásszuk a tp-t és kapjunk nem is keveset, de annyira nem akarja hogy több darab ehhez hasonló dekor üljön a kerge kertben, azzal már túl gyorsan haladna az akit ez éltet.

+ 25 óra feletti dekorokra sok mindenki nem megy semmire, mivel 2019 óta 1 db dekor érési idő csökkentő felhősor nem volt megszerezhető, így ezek jobbára 2 naponta arathatóak sokak számára.

zsani_apja, inanna11, DevilMókus és 4 más kedveli ezt.
  16. kukori80

Szia, köszi. Azt nem tudom megcsinálni, mert állathoz kötött. Itt az tetszett volna, hogy bármit be lehet adni, de nem gond ha nem tudom megcsinálni.

DevilMókus, Sali~*.*, farmerSS és 2 más kedveli ezt.
  17. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Szia!
    Igen, köszönjük. Elsőre is megértettük amiket írsz, de kérlek, hogy ezt az erre a célra fentartott topikokban tedd. Nem először kérjük, hogy ne az eventcsevegőket offold szét. Ötletekre, kívánságokra, fejlesztésekre használd a megfelelő topikot, ahogy meg is szoktad tenni. Hiába írod le az eventcsevegőkben minden alkalommal, attól nem fog teljesülni, csak rontod az event hangulatát. Amíg te a félig üres poharat látod, sokan a félig telit.
    Megértésedet köszönöm, további jó játékot.

18. gyuszti0000

gyuszti0000 Fórum nagymestere

Igen, igazad van, töröltem a kommentem azon részét, amely nem kapcsolódik egyáltalán az eventhez. :)

19. farmerSS

farmerSS Fórumgróf

Jó reggelt !

Tegnap kora este átrágtam magam a lehetőségeken és a Toma féle variáció mellett döntöttem.
    Négy kisebb farmon elindítottam a felszaporatást és 1 óra múlva mentek éjszakára.
    Ma reggel learattam és mentek 1x1-be. Délután megtámogatva minden jóval 2 kör jó 2 óra alatt kész, és meg is lesz az 5500 evetnövény, amivel kiveszek 5 db. dekort.
    Így lesz 20 dekorom.
    Sokkal szimpibb ez a megoldás számomra, mint 20 kicsin elindítani a felszaporítást, letermelni ezer egazt 1 dekorért.
    Ha lesz kedvem, holnap este lehet "bevetek" még 1-2 kisebb farmot, ahol adottak a feltételek a gyors teljesítésre.

Swartsch, vihence, DevilMókus és 3 más kedveli ezt.
  20. elefáncsifáncsi

elefáncsifáncsi Fórum nagymestere

Szia! Szabad kérnem egy ráutaló linket Toma variációjára mert nem találom, hiába keresem! Köszönöm szépen!!

farmerSS kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.