Visszajelzés Koporsójátékok - event csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Ableotory, témanyitás ideje: 18.9.24.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Mennyire tetszett az event? Kérjük, értékeld!

Szavazás lezárása: 18.2.25, 08:06.
  1. 1

2. 2

3. 3

4. 4

5. 5

6. 6

7. 7

8. 8

9. 9

10. 10

Az eredmények csak a szavazat leadása után láthatóak.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Köszönöm :)

HéricsBáró, vihence, Swartsch és 2 más kedveli ezt.
  2. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Reméljük nem véletlen szerűen kapjuk valamelyik sor bónusztxDxDxD
    Szerintem minden tétel külön , de mégis egy időben érvényesül...;)

GA-BI-O-Farm és genka53 kedveli ezt.
  3. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Szia. Ha abból indulok ki, hogy megtartom a kis farmon, akkor csak az 1x1-s jöhet szóba, mert nincs felhő. Ha cserére, akkor szóba jöhet a 2x1-s is annak, aki tudja rövidíteni.
    Hogy miért rakják ilyen magas szintre, csak 2 dologra tudok gondolni: vagy ösztökélni akarják a kis farmokat, hogy haladjanak, vagy nem akarják, hogy sok kis farmon kiszedjük a kitehetőket cserére.
    Még mindig nem döntöttem, hogy mi legyen. :D

peter1022, vihence, Swartsch és 3 más kedveli ezt.
  4. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Nem elég a 3 holdzseton, mert ha mindhármat ki akarod venni, akkor kétszer körbe kell menned, plusz egyszer eljutni a 6. szintre.

Viszont 5455 eventgazért megszerezhető 5 dekor.
    A holdzsetonos gazdakörben meg kell csinálni az 1. szint ezüst és arany, a 2. szint ezüst, a 3. szint ezüst és a negyedik szint mindegyik szintjét. A 4. szint gyémánt során megkapjuk mindhárom dekort egyszer. Plusz ezzel kapunk 8 holdzsetont, amivel megtehetünk egy teljes kört, plusz a 2. körben a 6. ajtóig. A következő ajtókkal számoltam:
    1. 2, 3
    2. 1, 2 v. 3
    3. 2, 1 v. 3
    4. 2, 3
    5. 1, 3
    6. 2, 3 (az 1x2-es és a 2x2-es dekor, de lehet mást is választani)
    7. 2
    8. 1

Ehhez kell még a 8 holdzsetonon túl 11 boszorkánykalap zseton, 5 denevérzseton és 5 koponyazseton. Ezeket a másik két feladatsorból kell összehozni, nem néztem, mennyit kell beadni értük. Másik ajtókat választva ez módosulhat, csak arra kell ügyelni, ne olyat válasszunk, ami további holdzsetonokat kér, mert akkor kell még növényezni.

Utoljára szerkesztett: 18.9.24
    HéricsBáró, jucus100, Dolphin és 20 más kedveli ezt.
  5. PZoli64

PZoli64 Fórum bárója

Szia Kedves Szomszédom!
    Szíves elnézést kérek mindenkitől.
    Sajnos a számokat elkalapáltam. Természetesen a 606 db/kör szaporulat a jó szám.

A másik nagy bakim pedig az akart lenni, hogy mijja macskáért erőltetik a 24:00-ás és az a feletti érésű dekorokat
    úgy, hogy sajnos se plusz játékért, se pénzért nem teszik elérhetővé a dekorok érésidejét csökkentő felhőket.

Dekorokra ható idő bónuszok
    Felhősor
    KépNévHatásBónusz mértékeHatóidőLezárási időTematikus
    [​IMG]Húsvét 2015Gyorsabb termelés a dekoroknál5%01:0024:00Tematikus
    [​IMG]Hímes tojás festőGyorsabb termelés a dekoroknál10%02:0023:00Tematikus
    [​IMG]Haldorádó 2Gyorsabb termelés a dekoroknál10%01:0016:00Nem tematikus
    [​IMG]GyümölcsbóléGyorsabb termelés a dekoroknál3%01:0022:00Tematikus

Ezeket a nagy szorzójú dekorokat berakva egy-egy múzeumba idő bónusszal egyre nagyobbat lehet lendíteni
    napi szinten a zöld csíkon.

Elnézést az elírásokért, javítottam őket az eredeti hozzászólásomban.

nagymami2, Hahacska, zsuzsa-mama és 10 más kedveli ezt.
  6. Sagittarius69

Sagittarius69 Fórumfelvigyázó

Szia!

A plusz körre nem gondoltam.
    Köszi!

vihence, Kuzdern, genka53 és 2 más kedveli ezt.
  7. libuskafarm

libuskafarm Fórum admirálisa

Sziasztok itt is :)
    Csak ennyi az eventről: pont, pont, pont. Veszett fejsze nyele, olyan, mint halottnak a szenteltvíz.
    Nagyon sajnálom még mindig, hogy így elbaltázták anno a szinteket. Most duplán szívunk...., mert sok hűhó semmiért a helyzet lényege.
    Jaj, kifelejtem az event nevét. Engem kifejezetten zavar. Lehet, mert túl friss a mögöttes, na de akkor is. Nem valami nagy fantáziára vall az elnevezés. A valóságban lehet kegyeletsértésnek is nevezni kis túlzással.

münchausen-báró és Norella404 kedveli ezt.
  8. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!

Én úgy gondolnám, hogy azt szeretnék, ha haladnának a farmok. Persze csak megérzés.
    Kicsiken meg csak szedd ki bátran azt itemeket, cserekor majd átküldöd nekem, aztán elfelejtjük ezt az egészet. :D :p

ildiko44, nagymami2, -gyöngy-581 és 8 más kedveli ezt.
  9. gyuszti0000

gyuszti0000 Kivételes tehetség

Ha eddig akarták volna, már megismételték volna az eventes felhőket egy másik eventben + nyereményért vagy betették volna dekorokkal együtt megvásárolhatóként, egyszerűen nem akarják megcsinálni, vagy lehet még csak tervezik hogy valamilyen módon, de elérhetővé tegyék e felhőket, de semmi hír erről és nem is nagyon reménykedem ebben hogy valaha is eljutnak odáig főleg úgy hogy sok még régen megvásárolható felhő nem jött vissza azóta amióta bent van és volt ami már 6 éves pl. Hát ez van sajna...

PZoli64 és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  10. Sagittarius69

Ha lehetséges, rákérdeznél arra, hogy ezek a dekorok is (ijeszt-üst, nem egy koránkelő szörny, sokat olvasott rémtölgy) cserélhetők lesznek e, ahogy a gombolyagröpis trió is?
    Köszönöm!

Utoljára szerkesztett: 19.9.24
    GA-BI-O-Farm, peter1022 és vihence kedveli ezt.
  11. peter1022

peter1022 Fórum mestere

Egyszerű az ok. Rohamosan csökken a bevétel, ezért az elmúlt hetekben hozott intézkedések, hogy aktíválják a kisfarmokat, és jobbnál jobb dekorokat hoznak be azért van, mert kell nekik a sok aktív farm a játék/cég értékesítéséhez. Tudják, hogy hosszútávon csak úgy menthető meg az egész, ha eladják egy nagyobb cégnek, befektető csoportnak, akik látnak benne fantáziát. Viszont ahhoz, hogy lássanak, ahhoz optimalizálni kell a dolgokat. Jól hangzik a közel 60 millió regisztrált játékos, de ha abból csak pár ezer farm aktív, akkor senki sem fogja megvenni. Így viszont, hogy sorra hozzák be a jobbnál jobb dekorokat magas szinten, így munkára késztetnek minket a kis farmokon, és ösztökélnek mindenkit, hogy még több kis farmot hozzon létre. Mikor pár hónap múlva elkezdik majd a vevő keresését, és ő bekéri az adatokat fél évre, egy évre visszamenőleg akkor azt fogja látni, hogy bakker itt aztán van élet, és pénz bevételi lehetőség, így megveszi. Ezért kapjuk a magas szinthez kötött feladatokat, jobbnál jobb dekorokat. Olyan területen dolgozom, ahhoz napi szinten látom ezt. Persze ne legyen igazam, de ha megnézed az elmúlt pár éves átlagát a cég bevételének, akkor látható a tendencia a lejtőn. Én is ezt tenném. Kiszállni mikor még lehet, és majd az új tulaj kezd vele valamit, vagy úgy jár mint annó az IWIW. Jó pénzért lett eladva, aztán pár év után lekapcsolták a villanyokat, mert alig használták. Aggódni még nem kell. Évekig játszhatunk még. Viszont az egész folyamat arra mutat, hogy erre készülnek.

ildiko44, PapaMangó, kukori80 és 5 más kedveli ezt.
  12. Ableotory

Ableotory Team Leader Team Farmerama HU

Szia!
    Megtalálod itt a választ rá:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/koporsójátékok-event-csevegő.25405/page-2#post-1403365

peter1022, Kuzdern, GA-BI-O-Farm és 2 más kedveli ezt.
  13. Sagittarius69

ildiko44, peter1022, PZoli64 és 3 más kedveli ezt.
  14. Ableotory

Rákérdeztem a központnál, cserélhetők lesznek a dekorok vagy nem.
    A központ azt válaszolta, hogy a következő cserenap alkalmával majd áttekintik és akkor döntenek.

DE, nekünk van egy központi lista, amiben "IGEN"-el vannak ellátva a dekorok jelenleg.

Persze, ez változhat a következő cserenapig.

Tehát, bizonytalan jelenleg hogy cserélhetők lesznek a dekorok. Ez majd a következő cserenapkor derül ki.

Nekem továbbra is az álláspontom az, hogy nincs olyan tényező, ami miatt ne lehetnének cserélhetők a dekorok. Sima szintszorzós dekorokról van szó, és elég sok szintszorzós dekor van a játékban, zöme pedig cserélhető is. Ezek a dekorok semmilyen bónuszt nem adnak, tehát cserélhetőség szempontjából, az eddigi tapasztalatok alapján, nincs ellenvetés. De a központ döntése a végleges, a következő cserenap alkalmával derül ki.

Nem lettünk okosabbak. :sleepy:
    Kiegészítettem korábbi írásaimat ezzel az információval.

Berektanya, PalMa, ildiko44 és 17 más kedveli ezt.
  15. feki13

feki13 Fórumgróf

Sziasztok! :)

Tegnap este mikor éppen kezdtem végezni a kockással megjelent a PP-n egy 100-as bónusz, kockásnál eltoltam 100 PP-t a semmire, tegnap este ezen felbuzdulva rápörgettem, hát nem kiadta a mocsok? :D Úgyhogy, most a felszaporítás után marad 1 kör komfortom a kezdésre :D

ildiko44, peter1022, Fuhur és 4 más kedveli ezt.
  16. Luca_511

Luca_511 Fórum hercege

Köszönöm a választ. :)
    Hogy őszinte legyek, értelemszerűen erre gondoltam, de azt nem mertem gondolni, hogy igazam van. :)

genka53, peter1022 és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  17. Ableotory

Kedves Játékosok!

Az event élő, online!

Egy farmról való kilépést majd visszatérést követően ellenőrizzétek az eventórát, a hírek felületét!

Csak ezt követően kezdjétek el a feladatok teljesítését, az eventnövény ültetését a főfarmon!

Sikeres játékot kívánunk
    a Farmerama csapata

Dolphin, peter1022, Kuzdern és 11 más kedveli ezt.
  18. Wolf[Black]

Wolf[Black] Fórumőrült

Sziasztok!

Tetszik ez a 124 millió TP (sokat olvasott rémtölgy)!

Event teljesítve.

Felhősor nincs beüzemelve, dekorok mennek a kergébe. :D

Édességes ládából lett 1 db piccoló:

Amiből lett 1 db virágos dallamok (+).
    A másik piccolóból pedig lett 1 db élőholt kincs.

Sok sikert kívánok mindenkinek!

soresne, inanna11, Dolphin és 18 más kedveli ezt.
  19. ^^Ayumi^^

^^Ayumi^^ Fórum bárója

Őszintén szólva számomra a dekorok értékesebbek mint a felhő :D De csinálom az eventet, persze.

peter1022, Kuzdern és Ninett79 kedveli ezt.
  20. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Szia!
    Én is így látom. Nem teszem őket a felhőre. :)

vihence, peter1022, Kuzdern és még 1 ember kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.