Visszajelzés Krampusz szezon - panaszláda

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Luminary, témanyitás ideje: 18.12.24.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Mennyire tetszett az event? Kérlek értékeld!

Szavazás lezárva: 16.1.25.
  1. 1

5 szavazat
    26.3%
  2. 2

3 szavazat
    15.8%
  3. 3

0 szavazat
    0.0%
  4. 4

1 szavazat
    5.3%
  5. 5

0 szavazat
    0.0%
  6. 6

0 szavazat
    0.0%
  7. 7

0 szavazat
    0.0%
  8. 8

2 szavazat
    10.5%
  9. 9

1 szavazat
    5.3%
  10. 10

7 szavazat
    36.8%
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Ez itt az event panaszládája!
    Ide várjuk a panaszaitokat az eventtel kapcsolatban!

Krampusz szezon

Előszezon (várhatóan): 2024. december 19. 14:00 16:00 óra*- 2024. december 21. 13:59 óra
    Főszezon (várhatóan): 2024. december 21. 14:00 óra - 2025. január 19. 22:00 óra
    Utószezon (várhatóan): 2025. január 19. 22:00 - 2025. január 21. 22:00 óra

*kezdési időpont 2024.12.19. 16:03-kor módosítva / Dolphin

Az event csevegője >> ITT << érhető el.
    Az event ismertetője >> ITT << olvasható.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 19.12.24
    Kuzdern, GA-BI-O-Farm és .dina1. kedveli ezt.
  2. Luminary

Ne feledjétek, ide kizárólag az eventtel kapcsolatos panaszaitokat várjuk.

Az event csevegőjében várjuk a taktikai, segítő hozzászólásokat.

A panaszláda kizárólag az eventtel kapcsolatos panaszokra van fenntartva!

Sikeres játékot kívánunk!

GA-BI-O-Farm és .dina1. kedveli ezt.
  3. CoraQueen

CoraQueen Fórum ezredese

Eddig a bérlet vásárlással a jobb oldalon a 39. szintnél, kaptunk valami titokfából vagy titokólból kifejlődő fát, ólat. Úgy látom, most elvették azt is. Hát akkor nem veszek bérletet, a többi sallang nekem nem kell. :mad:

sutimami57, Sali~*.*, gerbera1kh és 5 más kedveli ezt.
  4. gerbera1kh

gerbera1kh Fórum-zöldfülű

39.sorban ha bérletet vettem mindig volt ól. Most nincs! Mi történt? Ez azért felháborító!!!!!

sutimami57, Zsuzsikan és Sziszi1950 kedveli ezt.
  5. -Marcsika7400-

-Marcsika7400- Aktív író

Csatlakozom az előttem szólókhoz, én is csalódott vagyok a bérletes oldal miatt, most értékesebb a másik oldal, azt hiszem spórolni szerettek volna nekünk, úgyis sok a kiadás az ünnepekre, így engem sem vonz, hogy bérletet vegyek.

sutimami57, Sali~*.* és gerbera1kh kedveli ezt.
  6. nolina1965

nolina1965 Fórum félistene

Eddig a 39. sorban, a pénzért vett jobb oldali helyen általában egy új (titok)ól vagy fa volt.
    Nagyon finoman megkérdezném, hogy van pofájuk a fejlesztőknek pont Karácsony/újév szent ünnepére kiszúrni a szemünket az egyik legsemmirevalóbbal, az ólbevételi bónusszal??? Nálam legalábbis 251 db pihen felhasználásra várva, pont nem hiányzik mellé még egy. Nullázáson kívül sosem használom, de ha mégis lenne értelme, hogy csak ólakat rakjak ki, akkor is egy évre elég lenne. És akkor nem eventeznék, csak rózsa sütikkel nyújtanám, és tényleg kitenné a teljes évi naptárt... Mellé egy Farmmunkás kupon, ami viszonylag jó, és valsz. sokan örülnek neki, meg 4 db XL szerszámosláda... Bocs, szégyen.
    Bocs, ez panasz, de nem találtam szezon-panaszkönyvet.

Zsuzsikan, Sziszi1950 és barbi021951 kedveli ezt.
  7. Luminary

Sziasztok!

Sajnálom, hogy nem az egészet látjátok, csak a 39. sorra fókuszáltok. Igaz, hogy most nincs azon a szinten ól, vagy fa, de összességében a bérletes oldalon 5 titokól és 3 titokfa gyűjthető be a 40. szintig. A 40. szint ismétlési lehetőségével további 1-13 „Ishigaki” talányos tiki-fa szerezhető, ami alig 1 hónapja került játékba és kis szerencsével bontható belőle a Halfarokpálma - ami az egyik legújabb Bahás titokfa.
    A korábbi szezonokban 3 titokól volt elérhető ezen az oldalon. Az egyik új ólat - a Harcsamedencét - már megkaptuk a Tök szezonban. A legújabb titkos állat, ami a Bahára érkezett, még alig pár napos, de a 36. bérletes sorban elérhető 1x „Issyk Kul” talányos tenyészet, amiből akár a Mandarinhal-tavacska is előkerülhet.
    Én nem látom olyan rossznak ezt a nyereménylistát.
    Természetesen mindenki maga dönti el, hogy mi az ami számára értékes és miért hajlandó pajtakészletet áldozni, illetve bérletet váltani a B. oldal nyereményeiért.

További sikeres haladást a Krampusz szezonban is!:)

8. Zsuzsikan

Zsuzsikan Fórum hercege

Sziasztok,
    Nemtetszésemet fejezem ki a bérletes szezonnal kapcsolatban.. miért kell Lagoda, és Kaszpi talányos ólakat betenni, mikor már vannak sokkal újabbak is??
    Elveszik az ember kedvét, hogy még 540.-Ft-ot költsön...

sutimami57 és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  9. gabika57

gabika57 Fórum-zöldfülű

Nem lehet 9 szezonzsetont szerezni, csak 8-at. Több hozam a termesztett növényeknél vásárlás kiesik.

10. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Luminary, Swartsch és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  11. [Ronaldinho80]

[Ronaldinho80] Fórum-zöldfülű

Sziasztok,
    A 38. sornál a prémium sorban kellett volna kapnom 3,54M trópusi TP-t.
    Ezt valamiért nem adta meg. Másnak is volt ilyen hibája?

12. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    az adott szinthez tartozó jutalmat Mindenki megkapja a szintlépés pillanatában. Nem utólag kerül jóváírásra az egyenlegben, hanem azonnal. Miből gondolod, hogy Neked nem került jóváírásra?
    Megértésedet köszönöm!

13. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Sziasztok!

Nekem ennél a szezonnel elég sok fajta panaszom volt már eddig is, amit a csevegőben már leírtam. De tegnap este kicsit kiakadtam a szezon szuvenír elhelyezésén. Már megszoktam, hogy a játék választás elé állít bennünket, hiszen taktikai játék.
    Levettem a felhőről a dekort, de még mindig nem döntöttem el, hogy miről mondjak le inkább...
    Erről? [​IMG]

Vagy erről?

Neve
    ..................
    Képe
    ...............................
    Szükséges
    szint
    Érési idő
    (óra)
    TP/BTP kihelyezéstől függőenPlusz ajándék:
    2025. január 19. 22:00 - 2025. január 26. 22:00 óra
    A tárgy méreteKihelyezhető
    Krampusz szuvenír[​IMG]2.23:002.10012 db szupertrágya
    +
    Nagyobb hozam a terményes ólak aratásakor
    Bónusz: +1
    1 órán keresztül
    1x1Főfarm, Szédült szántó, Kerge kert, Erdei tisztás, Bahama szigetek, Kincses sziget, Esőerdő, Zuhatagok szigete, Hajótöröttek partja, Napraforgódomb, Felhősorok

Sajnos egy dekor egyszerre két helyen nem lehet, tehát vagy a felhő 38 óránként, vagy a dekor a területen 23 óránként.

A felhőnek örültem amikor megkaptuk, de arra nem figyeltem, hogy a még futó event dekorja is szerepel benne. Végül is csak kb egy hét átfedés van a kettőben, de azért mégis :(
    Csak egy csöppnyivel több figyelemet szeretnék kérni a kedvenc eventem összeállításakor.
    Azt szeretném kérni, hogy a szezonpontok és zsetonok egyenletesebben jöjjenek az eventekből, ne kényszerüljünk ilyen választásokra, mint most.

14. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Szia!

Pont ezektől a választásoktól, lesz taktika játék... :inlove: Nálam már a felhőn ül....

Bár szerencsésebb lenne ha mindent ki lehetne használni... :music:

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.