Visszajelzés Szezon eventek csevegője

Kategória: 'Aktuális témák megbeszélése', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 11.10.19.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia!
    Nézzük csak hol van a játékban jelenleg ismétlési lehetőség?

Van a gyopáron a megrendelők visszahívásáért cukorkáért, amit pár aranyért lehet megvenni a jutalom általában pár ATP..

Van a most futó eventben, amit 60 FA befizetése ellenében lehet megejteni a saját játékunk könnyítésére, vagy a közös haladás érdekében.

És végül itt a szezonban ahol tp-t extrákat és egyéb játékunkat könnyítő játékelemekért lehet meg csinálni.

Egyik sem rosszabb a másiknál.

Szabad választási lehetőséget kínál. Lehet vele élni és nem élni kinek mi áll rendelkezésére.

Nem játszunk egyformán, nem egyformák a lehetőségeink és a céljaink a játékban. Ez pont így van jól...
    Ezt ami most követekezik ne vedd magadra, mert nem neked szól!
    Az ilyen általánosításokat viszont visszautasítom, hogy kinek és mi való.

HéricsBáró, genka53 és DevilMókus kedveli ezt.
  2. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Picit elkanyarodtunk a szezontól...
    S mivel ez a szezon csevegője térjünk vissza az eredeti témához:D

Úgy tűnik a napi 100 szezon pont jár a bérlettel... igazán emelkedhetne... ;)

3. Judit613

Judit613 Törekvő

Ertem amit mondasz, de a helyzet az, hogy nalam 3-4 fele meglepi ugrik ki mar hosszu honapok ota a piccolobol. Mint pld Multitaszking, Leveltanc, Kukacoskodas es a jo oreg Havermacko. FA farol nem is merek almodni. Az uj KK fonyeremennyel detto ez a helyzet. Mig a kisfarmjaimon mar sekerult azt megszereznem, addig itt... Nagyon frusztralo. Biztos benne van mar legalabb 150 porgetesem, de csak nem sikerul. A nevetsegesen egyszeru farmomon 6!!! db van belole, pedig ott a vilagon semmit nem csinalok, csak van, mert neha jol jon egy kis ez az onnan.

Othep és feki13 kedveli ezt.
  4. feki13

feki13 Fórumfelvigyázó

Szerencse faktor egy mókás dolog ebben a játékban. Ezt amit leírtál én is tapasztalom, szerintem ez egy kompenzálás a játéknál vagy szimpla boszzantás :D Fő farmomon a nyitásaim a piccolóból ritkán olyanok amikre én vágyom...viszont a kicsin...? Több helyen esett már virágfestés, volt ahol kettő is. Összesen max 10db piccolóból...nagyon bele se gondolok mennyit nyitottam már és 1 van.
    Kerékre én csak annyit tennék hozzá csak akkor pörgetek ha az adott főnyeremény van terítéken. Bónuszok, kütyük, magas szintű állatok. Sokkal kevesebb pöri megy el és meglepően "sokszor" be is adja.
    Szerencse részre nem szabad ráfeszülni, annál rosszabb lesz és fájóbb!

Samborg, -BombadilToma- és Judit613 kedveli ezt.
  5. Judit613

Judit613 Törekvő

Igen, mar taktikat valtoztattam a porgetesnel, es igy van olyan nap, napok, hogy progetnem sem kell. Na ez sem sokkal jobb hahaha

feki13 kedveli ezt.
  6. DevilMókus

DevilMókus Fórum elő legendája

Szia,
    Viszonylag gyors a leadas, Eddig nem okozott gondot.
    Szia. Szorgalmas diak vagyok ,mert a gyoparon is csak a cukorkakra koltok.:music:
    Minden mast elhagytam.:)
    Ugy vettem eszre a viszahivottak hasznosabbak, emiatt legutobb is mindket csomagot is megvettem.:inlove:Termeszetesen ez szubjektiv lehet nem igy van, mindegy,
    /Persze ez mindenkinek maganugye ki mire kolt./
    Szezon ismetles is megeros.Lenyegebben amitt itt beadok semmibe se akadalyoz mashol.:music:
    A 60 Fa nekem nem megeros tortenet, Nem fejtem ki bovebben enyi pont.:oops:
    A 4 reszrol anyit szerintem Holdfeny csak poenak szanta,nem minositesnek.o_O;)
    Emiatt is probaltam ezen a vicces vonalon maradni.;)

Fätum, genka53, tina07141983 és 2 más kedveli ezt.
  7. -Holdfeny-.

Minden más téren hasonlóan játszunk;) Én is elhagytam...
    A szezonnál a bérlet aprópénz... az még belefér a keretbe...:music:
    Bár ha lenne adj be mindent gomb... arra is költenék... ha csak naponta egy kattintás lenne:p

tina07141983, csigusz10 és DevilMókus kedveli ezt.
  8. -gyöngy-581

Elhiszem, hogy csak poénból írta a megjegyzést, immár másodszor.
    Én is csak poénból mutattam rá az ismétlések helyére jelenleg a játékban, nem minősítettem vele senkit, csak egy kis gondolkodásra serkentettem.
    Egyébként a témát befejezettnek tekintem.

9. Fätum

Fätum Fórumőrült

Sziasztok :)

Nah, elfelejtettem valamit, vagy jó helyen vagyok? :D

10. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!

Jelenleg ezt lehet kihozni belőle.

11. feki13

feki13 Fórumfelvigyázó

Sziasztok!

Erre adhatnátok egy kis tippet! Én csak a 7-es szintig jutottam :eek: Igaz az utolsó megrendelőnél én csak 4ből 2 csináltam meg. Na de az csak sacc 120 pont. Mit raktok még plusszba bele?

tina07141983 és Fätum kedveli ezt.
  12. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Szezonbérlet ad naponta pontokat, farmárudában is lehet venni FP-ért, és FA-ért is árulnak (heti gyorscsomag). Ezek nélkül játszom, én is a 7. szinten vagyok.

13. -Holdfeny-.

Repülő rajtott vettél:music::D

genka53 kedveli ezt.
  14. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Úgy látom, Toma megválaszolt mindent, feki. :)
    Cserekor megy a vadkörte. ;)
    Repülős Gizi :D :p

genka53, GA-BI-O-Farm, inanna11 és 3 más kedveli ezt.
  15. Fätum

Fätum Fórumőrült

:p

Ez az egyetlen event amire nem akarok több időt és energiát fordítani, mint ami feltétlenül szükséges. Mellesleg, nem hinném, hogy egyedül vagyok ezzel.

Utoljára szerkesztett: 2.2.25
  16. -Holdfeny-.

Én is a minmalista vonalat követem itt:music: Gyorsítva:D

inanna11 kedveli ezt.
  17. feki13

feki13 Fórumfelvigyázó

Megnyugodtam! :) Azt hittem, hogy valamit kihagyok, de hát a jó pap is holtig tanul, gondoltam hátha :D Köszi!
    Vadkörte? o_O Mire fel? :)

18. -gyöngy-581

Szia!
    Én is itt vagyok:[​IMG]

Ez egy kicsit több, mint amit az előző szezonban volt. Ott a 12. szintjéről indultam, (akkor írtam is, hogy látszik, hogy nagyon visszavettek a megrendelők által adott pontból) látszik a módosítás, bár nem túlozták el a megrendelők által adott pontokat.

19. -Holdfeny-.

A számok szezonról szezonra változnak... 8)
    most több pontot kapunk és kevesebb ajándékot:D marha jól jártunk;)

genka53 és Anditabandita12 kedveli ezt.
  20. labadyne

labadyne Utánpótlás-írogató

Sziasztok.Mért nem tudom megvenni a szezon bérletet?