Kuncogó kuckó | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: kukac42, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Kergekacsa

Kergekacsa Fórumfelvigyázó

Sziasztok!

Azt hittem, hogy egyke maradtam a Kuckóban, minden nap benéztem, de csak a saját irományommal találkoztam.
    Végre itt is süt egy kicsit a nap, előkerültek a fűnyírók, szépen duruzsol a környékxD
    Remélem ma már nem lesz eső, egész jó rendezvények vannak a városban.

ursa11, nyific, zsani_apja és 2 más kedveli ezt.
  2. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Szia!
    Nálunk itt keleten még a felhő az úr, de holnap már naposabb időt mondanak;)

ursa11, Tavirózsa, Kergekacsa és 3 más kedveli ezt.
  3. mimi

mimi Fórum elő legendája

Szevasztok!
    Itt középen viszont hétágra süt a Lizi, de még viselhető a meleg.
    Piacon voltam, meg egyéb szükséges dolgot vettem a konyhába. Fogytán voltak a fűszereim. Mérges vagyok magamra, felírtam, miből van kevés, azért még két olyan is a kosárba került, amiből van elég. Nem néztem a jegyzetemet, emlékezetből válogattam. :D
    Még le kéne menjek a bio-boltba, de az már csak hétfőn lesz, most felrakom a lábam.

Nagyon lassan készül ez az event, szerintem nem is lesz kész. Azért csinálom persze.
    Kellemes időtöltést mindenkinek!

ursa11, Kergekacsa, nyific és 2 más kedveli ezt.
  4. nyific

nyific Fórum elő legendája

Csókolom mindenkinek!! Anna te drága, itt vagyok.. és ragyogok..xD..
    Ma itthon... eperdzsemfőzés van....:p Azt kérdezitek, hogy melegem van-e?... ááááá dehogy... viszont van meleg elleni alig ruhácskám... abban elviselhető..;)
    Sikerült 1000.- Ftt-ra lealkudnom ott kint Tahiban a földek végén áruló,
    ismerős epertermnelőtől..
    Holnap kimegyünk, meggyszedés lesz.... sajnos nem lesz től sok..
    Mimikjém a cserit én is imádom, itt a piacon 1200-1300.- Ft-os áron kínálják...:music:
    Event megy és kész is lesz... a tenyésztés fele megvan, holnap a másik fele is ész lesz..

ursa11, ljanika6, Kergekacsa és 3 más kedveli ezt.
  5. mimi

mimi Fórum elő legendája

Ügyes vagy, a segítődnek is gratulálok. :p

Az előző eventbe beleadtam szinte mindent, most ezért ez lassan készül. Két lehetőség adódik: vagy kész lesz, vagy nem. :D
    Holnapra még van ebédem, megígértem magamnak, hogy pihenő nap lesz. Ma sikerült elfáradnom.

Gizus!
    A meggyes-túróshoz hasonló sütit sütöttem, a recept egy csoporttárstól van. Nem túrós, hanem lisztes: barnarizsliszt és zabpehelyliszt. Nagyon finom.

ursa11, Tavirózsa, Kergekacsa és 3 más kedveli ezt.
  6. nyific

Mimi ez az jelenti,, hogy a sütiben nincs töltelék? ... mert egyébként érdekelne a recipe.... a facén... messeng....
    Az ültetős event ma kész, nem kérek több felr9öpit..., kösz.:)

ursa11, ljanika6, Samborg és 4 más kedveli ezt.
  7. mimi

mimi Fórum elő legendája

Ugyanúgy meggyes. Küldöm a recipét.

ursa11, nyific, Samborg és 3 más kedveli ezt.
  8. Kergekacsa

Sziasztok!

Mimikém én is szeretném azt a receptet. Ma épp meggy szedés a program.
    Délelőtt már valamennyit szedtem, de nagyon meleg lett. Majd délután 5 óra körül folytatjuk.:)
    Szerencsém van, a barátoknál hatalmas a kert, tele gyümölcsfával és az idén mindenből van bőven:pxD
    Ráadásul örülnek ha valaki segít szedegetni.

9. mimi

mimi Fórum elő legendája

Korán ébredtem, jöttem gyorsan szellőztetni amíg nincs nagy meleg. Sziasztok!
    Örülnék, ha a közeledben laknék... ;)
    Itt a meggyes-recept. Szerintem más gyümölccsel is működik:
    Meggyes, vajas piskóta.
    Össz-vissz 35 perc alatt készen van.
    Recept:
    Tészta - hozzávalók: 6 db tojás, 6 dkg t. k. barna rizsliszt, 6 dkg zabpehelyliszt, 1 sütőpor, 2,5 evőkanál 1:4 DW cukorpótló, vaníliaaroma, 10 dkg felolvasztott margarin.
    Tetejére: 450 g fagyasztott meggy. Ez most gazdagon meggyes, mert a felolvasztás után már nem akartam vacakolni vele, így ment bele az egész zacskó.
    Szilikonos sütőpapírral bélelt, 35x25 cm-es tepsiben, 180 fokon, alsó-felső sütéssel 25 percig sült.
    24 kockára vágtam. 1 kocka 5,62 g CH és 74,16 kcal.

Működik úgy is, hogy nem választom szét a tojást, akkor kicsit híg, ezért raktam még bele egy kanál zabpehely lisztet.

10. Kergekacsa

Sziasztok!

Köszi a receptetxD ki fogom próbálni.
    Itt nálunk épp egy kellemes kis felhőszakadás van. Tisztára mintha dézsából öntenék a vizet:wuerg:
    Egy biztos ma sem kell locsolni;)

ursa11, nyific, mimi és 3 más kedveli ezt.
  11. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Sziasztok
    Igazi kellemes nyári idő volt ma . :inlove:

ursa11, nyific, Kergekacsa és 2 más kedveli ezt.
  12. mimi

mimi Fórum elő legendája

Szívesen. :)
    Ezért csak korán voltam úton. :)
    Itt mostanra borult be nagyon.

ursa11, nyific, Sali~*.* és 4 más kedveli ezt.
  13. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Szia
    Már itt is kezd beborulni . Este felőlem eshet , míg alszom .

ursa11, nyific, mimi és még 1 ember kedveli ezt.
  14. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!
    Nyugat jelent. :D Két órája borongós, gyenge eső.. ;)

ursa11, nyific, mimi és 2 más kedveli ezt.
  15. Kergekacsa

Sziasztok!

Látom az időjárást mindenhol szépen körbejártukxDxD
    Eventek már tegnap kész lettek. Most már raktárra termelgetek, illetve nálam még nagyon sok befejezetlen gazdaköri van.
    Egyetértek, ha addig esik az eső míg alszom, akkor engem sem zavar;)

ursa11, nyific, Sali~*.* és 4 más kedveli ezt.
  16. Samborg

Samborg Fórum félistene

Szervusztok!
    A tegnapi napra én is kerti munkát terveztem. A dália gumókat most találtam meg a pincében. Földbe kellett volna tenni. Tegnap csak ténferegtem, lustálkodtam. Nem volt kedvem semmihez. Nem mintha ma lenne de meg kell csinálni. 8.-án osztálytalálkozónk volt. Útban a hely felé ránkszakadt az eső. Bőrig áztunk, szandálba folyt be és ki az eső. Két nap se kellett és a torkom és a tüdőm már éreztem. Tesztet is csináltam, negatív. Annyira esett hogy az esernyő anyagán átszivárgott a víz.Szerencse hogy jég nem jött. Máskor nálam van a nejlonzacskó esőköpeny ami eldobható. Át kellett pakolni másik táskába a belevalókat, ez kimaradt. Most is lesz csütörtöktől a boltban 279 forintért. Egy méret de nekem is jó. Lehet mindegyikbe teszek egyet. :D
    A tárolót ma kiváltom, vélhetően fel is fejlesztem de csak holnap rakom ki a helyére. Már nagyon ideje volt ennek a fejlesztésnek, főleg hogy az új dekorok 2x2-es méretűek és a melléjük tett dekorokat kitakarják.

ursa11, Kergekacsa, Kuzdern és 4 más kedveli ezt.
  17. mimi

mimi Fórum elő legendája

[​IMG] Jó reggelt!
    Milyen boltban van ez a köpeny?

Az eventbe 1 színes kendő miatt kellett még ültetni. 100 db gaz hiányzott, de egy földet teleültettem. Majd átváltják.

A tároló befogadja-e majd a fejlesztett kütyüket? Meglátjuk.

ursa11, Kergekacsa, Kuzdern és 3 más kedveli ezt.
  18. nyific

Helló! Most itt a fővárosban már megint meleg van... mi reggel korán csarnokoztunk, elég normális áron... még hogy normális..:music: már a megugró árakhoz képest... tudtam venni gyümölcsöket... a meggy, cseresznye, 680.- ért s.barack apróbb szintén,, de nagy, szép s.barack már 990.-ft-ért volt kapható

A fehérrépa már megint kzd felfelé mászni, mármint az ára.... karfiol is jó árban volt... sőt a szőlő is fehér 880.-ért a férjem nagyon szereti...
    Mimi a meggyes süti nagyon finya lett, de kicsit módosítva ugyan... most a lányom sütötte meg, hozott át, hát alig tzudtam abbahagyni az evését>.

Pizzás evebntet kihagyom, sok a dolog, ill. program.... és különben is az erdei tisztást nem bontom! :)

ljanika6, ursa11, Kergekacsa és 4 más kedveli ezt.
  19. Samborg

Samborg Fórum félistene

Szervusztok!
    Kissé csalódott vagyok a tárolóval kapcsolatosan.
    https://board-hu.farmerama.com/threads/múzeum-raktárház-új-típusa-2022-június.22523/#post-1267484
    A 4. pontot nem tudom értelmezni. Ha beteszem a Pokoli kutya lakot amit még majd lehet fejleszteni akkor azt már nem lehet tovább fejleszteni a tárolóban vagy egyáltalán, ha kiveszem a tárolóból akkor se? Erre nem tér ki a játékismertető. Ha jól olvastam tojásokat se lehet berakni. Vélhetően a 2x2-es dekorok berakása éri meg a legjobban a helytakarékosság miatt. Csodálkoztam volna ha ez a játékelem a jelzett időben és hibátlanul kerül a játékba, de remélem jól fog működni.

nyific, ursa11, Kergekacsa és 3 más kedveli ezt.
  20. mimi

mimi Fórum elő legendája

Na igen, az ember azt hinné, vidéken kéne olcsóbbnak lenni, hiszen itt termelődik. :(

Eventet én se csinálom, de nyugodtan kaphatok ajándékot, mert majd beváltják. A barkácsból meg van elég. ;)
    Jó pihit!
    Most hogy mondod, elgondolkodtató. Pedig azt hittem, hogy jól értem. Na addig nem rakok fejleszthetőt bele. Van elég "gyár".

Akartam vasalni, aztán elbámészkodtam a neten az időt. :D Most már nincs kedvem, majd holnap. Délelőtt jó idő van a lakásban.
    Ebéd holnapra kész, tökfőzelék fasírttal.

nyific, ursa11, Kergekacsa és 3 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.