Kuncogó kuckó | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: kukac42, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Shiba86

Shiba86 Törzsjátékos

Szólítsatok Vivinek!
    Én imádom az őszt is a telet is, bár én jobban örülnék ha lenne hó is, már olyan rég volt a mai gyerekek nem is tudják mi az.
    Én Budapesten lakok, azon belül a 15.kerületben a férjemmel albérletben. Szeretek itt lakni, a testvéremé a lakás,gyerekként is itt laktam. van két nyuszink és két cicánk,a cicák nem velünk vannak sajnos az albérletbe nem engedte tesóm, ők a férjem anyukájánál a 3.kerületben laknak,de két naponta látogatom őket. Én is hosszú időt kihagytam a farmmal,most is csak azért van időm mert táppénzen vagyok. jövőhéten már megyek vissza dolgozni, kevesebb iőm lesz. Amúgy is ennyi kihagyás után csak kapkodom a fejem és próbálom felvenni a fonalat. Annyira a szívem csücske ez a kis játék. 2012 óta játszom ha jól emlékszem bár ezt nem tudom,hogy hol lehet megnézni pontosan.Te mióta játszol?

ursa11, jojan0691, zsani_apja és 2 más kedveli ezt.
  2. smoldering

smoldering Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia!
    Egy kis segítség a megkereséséhez:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/mikor-regisztráltam-a-farmomat.14485/

ursa11, jojan0691, zsani_apja és 4 más kedveli ezt.
  3. Shiba86

Shiba86 Törzsjátékos

ursa11, jojan0691, zsani_apja és 3 más kedveli ezt.
  4. mimi

mimi Fórum elő legendája

Szia Vivi!
    Majdnem a kezdetektől, 12 éve játszom kihagyás nélkül. Három és fél éve vagyok "vidéki lány", előtte születésemtől kezdve (az se most volt) Pesten laktam.
    Minden évszakkal jóban vagyok, ha legalább egy-egy órára kisüt a nap. Most épp nem tetszik ez a szürkeség, meg a nyári negyven fok, de nem szoktam panaszolni se az esőt, se a hideget.
    Jó játékot továbbra is!

ursa11, jojan0691, zsani_apja és 2 más kedveli ezt.
  5. Shiba86

Shiba86 Törzsjátékos

Szia Mimi!

Én is jóban vagyok minden évszakkal! Itt esik és hűvös is van! Pesten merre laktál?
    Reggel óta itt nyüszülöm a gépet,de nem haladok ezzel az eventtel, sebaj valami csak csurran cseppen és különben is a részvétel számít. Lassan megyek ebédelni(rántott hal lesz krumplival) Aztán visszatérek! Nem valami aktív ez a topic vagy csak nem mer hozzámszólni senki? Régen olyan jó kis beszélgetések voltak. Jó most én is könnyen beszélek,hiszen itthon ülök és semmi dolgom. Jövő héten azt se fogom tudni merre van az előre. De azért igyekszem feljönni ha csak pár sor erejéig is! Jó dolog beszélgetni!
    És mesélj milyen a vidéki élet? Farmozol a való életben is? Kertesházzal sok a teendő! Háziállat van?

6. Kergekacsa

Kergekacsa Fórumfelvigyázó

Sziasztok!

Vivi örülök, hogy új ember van a kuckóban.
    Én reggel megírtam, hogy nálunk esik az eső és hideg van.
    Na azóta hajigáltam baltát és közben még a nap is kisütöttxD
    Benéztem és láttam, hogy a reggeli üzenet még mindig itt pihen.

jófarmerlány, Samborg, ursa11 és 5 más kedveli ezt.
  7. Shiba86

Shiba86 Törzsjátékos

Szia!
    Nekem továbbra sem sikerül ez az event,még a malomig se jutottam, talán a hétvégén már én is el tudok dobni talán egy egy baltát.
    Nincs mit tenni,fel kell vennem a fonalat. Mit sikerült szerezned a baltahajigálással?

jófarmerlány, ursa11, jojan0691 és 4 más kedveli ezt.
  8. nyific

nyific Fórum elő legendája

Szevasztok Csajok! mert most egy pasit sem látok itt.;)
    Event nálam kész.. amit szerettem volna, megvan... mondjuk két piccolót szedtem ki, de a harmadik val.szeg már ott marad... nincs már kedvem ültetgetni...:music:
    Szoia Vivi! Jó, hogy jöttél, talán kicsit majd felpezsdül az élet itt a Kuckóban....
    Ha mindkét területen ültetsz illatos varjuhájat, akkor miért nincs még erőlevesed?? keverj a malomban!, és indulás a baltákhoz!
    Legyen meg a növény és a felröpid, a többi már megy magától. :p
    Te nost Kuckós akarsz lenni, vagy máshová vágysz?? Jaaaa.. Mimi után mész.... na jó, akkor ennyi.... volt

Utoljára szerkesztett: 4.11.22
    ljanika6, jófarmerlány, Samborg és 5 más kedveli ezt.
  9. Kergekacsa

Sziasztok!

Gizus én ennyire nem sietek, csak holnap lesz kész az event,
    utána meglátom még mennyi gazt lesz kedvem ültetni.:p

jófarmerlány, ursa11, jojan0691 és 4 más kedveli ezt.
  10. josie

josie Fórumlakó

Tudod Jutka, jöttek bónuszok, és ezért kkicsit megtoltam a gaz termelését....
    a harmadik piccolóról lemondok, mert sokat kellene még ültetni...:music: nuincs kedvem....
    a léggömbgyár fejlesztés meg kellett..:)

ljanika6, jófarmerlány, ursa11 és 5 más kedveli ezt.
  11. Csaba957

Csaba957 Rutinos

Szervusztok!
    Végre meg van a harmadik piccoló is.
    Maradt még majd 4000 gazom. Gyűjtök hozzá felröpit és azt még eldobálom.
    A legelső dobásos telitalálat nem jött össze és úgy érzem, hogy nem is fog.
    Valahogy Ingrid most nincs formában.

jófarmerlány, Samborg, ursa11 és 5 más kedveli ezt.
  12. Kergekacsa

Sziasztok!

Mi az hogy Ingrid nincs formában? Konkrétan most egy hisztis libaxD
    Nekem még két telitalálatos nem jött össze.

jojan0691, jófarmerlány, Samborg és 5 más kedveli ezt.
  13. Csaba957

Csaba957 Rutinos

Meg be is piálhatott, mert nagyon nem látja a céltáblát.

De legalább a harmadik piccolóból Farmaranyfa lett.

14. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

halihoó!
    Gratulálok a fához, Csaba! :)
    50 játéknál tartok Ingriddel. Sajna most sem rögzítettem a nyereményeket, de szerintem több, mint 80 %- ban telitalálatom lett.
    Megint játszottam ötöt, amiből négy telitalálat lett. :) Úgy látom én uralom a baltát. :D

Utoljára szerkesztett: 5.11.22
  15. nyific

Sziasztok! Úristen Csaba! Te aztán mázlista vagy, hallod-e! Gratula!:)
    Nekem is volt sok telitalálatom... pkld. és lett sok ládám is...

16. Shiba86

Shiba86 Törzsjátékos

Szió nyific!
    Nemrég csöppentem csak vissza a farmra hosszú kihagyás után,még azt se nagyon tudom mi fán terem az alma, na jó azt tudom almafán no de azt is csak most tudtam meg hogyan is kell dobálózni rendesen ezekkel a baltákkal. a varjúháj meg sokáig terem szupitrágya nélkül komfort talajon,de igyekszem. Fórumot tekintve csak egy topikhoz lehet csak tartozni? Gondoltam írok ide is oda is,szeretek beszélgetni,de szóljatok ha ez gondot okoz. remélem én is,hogy felpezsdül az élet.

17. smoldering

smoldering Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia Shiba!
    Annyi Topikhoz nézhetsz>>>léphetsz be, annyiba írhatsz, amennyibe jólesik, amennyi időd-kedved-energiád-mondanivalód engedi!;)

ljanika6, Kergekacsa, rencsike982 és 2 más kedveli ezt.
  18. Shiba86

Shiba86 Törzsjátékos

Köszönöm szépen, úgy látom ez a topik nem nagyon él! :(

mimi, jojan0691, nyific és 3 más kedveli ezt.
  19. Kergekacsa

Sziasztok!

Sajnos ebben igazad van. Időnként benéz valaki és szép csendesen tovább áll.
    A régiek közül már sokan abbahagyták a játékot.

mimi, jojan0691, Samborg és 4 más kedveli ezt.
  20. nyific

Sziasztok!
    Na-na! De a krém még itt van...;) Igen sokan abbahagyták, de van akinek nincs már kedve irogatni... meg már a játék sem a régi ám! Régebben sokkal jobb volt, és szívesen meséltüünk itt egymásnak... milyen jó is volt...
    Persze lehet itt ugrálni topicról-topicra... akinek van elég ideje ahhoz, hogy ezekben a topicokban felvegye a beszélgetés fonalát... és mindegyikben irogasson, érdemben...
    Ehhez viszont egész nap itt kell lenni...
    Vannak ilyen játékosok.. csak be kell nézni az eventcsevegőbe pld. ott látni... tisztán..
    Akinek családja van, és szereti is a családját, annak azért van más dolga is a farmon kívül...
    Na már sokat zagyváltam itt össze...
    Eventet csinálja valaki...? számomra nem vonzó, esetleg piccolót, vagy lgg.gyárfejlesztést kiveszek... Esőerdőt nem bontok..:sleepy:

*misi66*, jófarmerlány, mimi és 7 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.