Visszajelzés Kung-fu tigris (Az alkimista gyógynövényei event) - 7. - csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: ChocoBounty, témanyitás ideje: 6.4.22.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Ms.AbyZu

Ms.AbyZu Fórummogul

nagyon köszönöm
    Jack jó:)

jutka190226, fakír1020, Kuzdern és 2 más kedveli ezt.
  2. Ms.AbyZu

Ms.AbyZu Fórummogul

Át olvastam, jó kis ajándék. :D

jutka190226, fakír1020, Kuzdern és 2 más kedveli ezt.
  3. Éva0315

Éva0315 Fórumgróf

Kedves Mindenki!
    Az én piacom ( 18 ) mindhárom növény esetében kong az ürességtől, pedig nekem kellene még pár darab mindegyik event növényből! Vajon minden piac ilyen haldokló?

Bocs, eltévesztettem a piacom számát, de most megjavítottam!

Utoljára szerkesztett: 11.4.22
  4. Ms.AbyZu

Ms.AbyZu Fórummogul

Sajnos egyik felhősorom sincs meg, pont ez az 2018- 2019 első negyed évig külföldön voltam, nem tudtam farmozni. Heti 1 x leszedték farmom, semmi több.

jutka190226 és Kuzdern kedveli ezt.
  5. krokusz28

krokusz28 Törzsjátékos

A 27-es piacon sincs:(

jutka190226, Kuzdern és Éva0315 kedveli ezt.
  6. Ms.AbyZu

Ms.AbyZu Fórummogul

Sajnos, én tegnap lestem mikor tesznek ki, 1-10 db résen kellett lenni. Így sikerült, most megint kéne, ültetve is van de nagyon karcsú.

jutka190226, fakír1020 és Éva0315 kedveli ezt.
  7. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Jóóó reggelt :D Megszereztem a felhőt a kicsin 3 nap alatt, hurrrá. Még sima trágyát se használtam. A felhőn túl már nem is gondolkodtam, mert ahhoz már kellett volna mindenféle csiribiri és tudtam hogy meddig ér a takaróm. Nem szerettem volna, ha megfázik a lábam. :D Kitűztem egy megvalósítható célt és megcsináltam. Kezdéskor én se gondoltam volna, mert a "mumus" bahás felrepikkel mindig baj volt, de most aranyos volt és elég jól adta. Ebből nekem az a tanulság, hogy a felhőt nem rakják olyan magasságokba, hogy nem lehet megszerezni 6 nap alatt.
    Sok sikert azoknak, akik még ültetnek.

Fätum, maszilva, Nagyii58 és 15 más kedveli ezt.
  8. stb_farmer

stb_farmer Rutinos

Sziasztok! 02-es piacon is szürke mind3 eventnövény, pedig igény lenne rá :)

jutka190226, Éva0315 és Ms.AbyZu kedveli ezt.
  9. Sziszi1950

Sziszi1950 Rutinos

szintén a 2-es piacra várnék.

jutka190226 és Éva0315 kedveli ezt.
  10. franyo121

franyo121 Fórum admirálisa

Szervusztok!
    2:15 óra múlva aratom az utolsó "Szúrós gomba" magot. 150 db-vel többet termeltem és a felesleges mennyiséget 50-es csomagokként kiteszem a 34-es piacra. Hátha valakinek szüksége lesz rá.

11. Rozalindaneni

Rozalindaneni Járnitanuló

Jó reggelt!30-as piacra lenne igény event növényre köszi előre is

jutka190226 és Éva0315 kedveli ezt.
  12. eisan69

eisan69 Utánpótlás-írogató

Sziasztok ! Szép jó reggelt !

Elvesztettem most két kirakós játékot. nem adott semmit. pedig kb : 0,23 kiraktam, tehát 5x járt volna.
    Bár ez nem csak mostani probléma, de most bosszant egy kicsit.

ID:37066585

jutka190226 kedveli ezt.
  13. Éva0315

Éva0315 Fórumgróf

Sziasztok, jó reggelt Mindenkinek!
    Azt hittem, így utolsó napra megrázza magát kicsit a piac, de nem :(

Kuzdern, soresne, jutka190226 és 2 más kedveli ezt.
  14. Ms.AbyZu

Ms.AbyZu Fórummogul

Jó reggelt!
    Felhő beüzemelve, ezúttal nem adtam fel :music: elég is ennyi.
    A csodaföld lassított le, lecseréltem.
    csili, sárgadinnye,vanília adta a felröpiket.

Kuzdern, SnéDóri, Mica67 és 3 más kedveli ezt.
  15. mandityalexandra

mandityalexandra Fórumfelvigyázó

Kedves Csevegők!

A tapasztalatotokat kérdezném: a játék adta "+"-os dekort leszedi az aratógép? Néztem választ az event leírásban és itt a cseten is, ha van, nem találtam meg.

Nagyon szépen megköszönöm, már most, akinek van válasza!

Egyetértek veled. Sosem értem azokat a posztokat, amik azt taglalják, hogy extrák nélkül meg pénz nélkül nem lehet végigvinni egy eventet. Szerintem az alapvető probléma a szemléletmódban van ilyenkor. Az evetek bő 90%-a egyszerű odafigyeléssel, különösebb extrák nélkül is teljesíthető a fő jutalomig. És igen, a játék kínál sok esetben túlteljesítési lehetőséget, mert miért ne? Ahogyan az életben is mindig van fejlődési lehetőség - pl. egy adott szakmában mindig lehet képezni magad, annyi az újdonság, de ez nem azt jelenti, hogy mindig el kell menni a plafonig; élni is kell, de persze ez csak egy vélemény, lehet másként gondolni.

Utoljára szerkesztett: 12.4.22
    kukori80, GA-BI-O-Farm, Éva0315 és 2 más kedveli ezt.
  16. Sanyat

Sanyat Fórumszaki

Szia.
    Nem szedi le.

17. mandityalexandra

mandityalexandra Fórumfelvigyázó

Köszönöm szépen! :)
    Áldott, szép ünnepet kívánok mindannyiótoknak!

kovacstne, Nagyii58, Sanyat és 3 más kedveli ezt.
  18. jutka190226

jutka190226 Fórum bárója

Szia! A 30-as piacon még szinte ki sem raktam, már ismét szürke volt. Csak azt sajnálom, hogy nem az kapta meg akinek szántam. Még valamennyi lesz gyanítom, hogy hiénák csapnak le a kitett tételekre hiszen igen olcsón raktam ki én is alapáron, de számomra nem a meggazdagodás volt a cél. Este gondolom majd kiteszik jó áron. Ami még lesz azt pontosan időre fogom kitenni annak aki rám írt és bajban van. Az aratógép nem szedi le a +-os dekort.

Kuzdern, Sali~*.*, Nagyii58 és 8 más kedveli ezt.
  19. tarkacica47

tarkacica47 Törekvő

A 13-as piacon va gyok. Ma reggel kiraktam kb 200-t, mire mentem megnézni őket,már el is kapkodták.Most 10.50-kor érik a völgyi rózsa,meg egy pár kék akármi, 11-re biztosan kirakom.

jutka190226, Nagyii58 és Éva0315 kedveli ezt.
  20. tarkacica47

tarkacica47 Törekvő

Ami viszont nagyon bosszant, h az event során összejött tizenvalahány olyan titokól amikből Kakapót reméltem,de egy sem lett.

jutka190226, soresne és Éva0315 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.