Visszajelzés Kung-fu tigris (Az alkimista gyógynövényei event) - 7. - csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: ChocoBounty, témanyitás ideje: 6.4.22.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. SzászNóra-

SzászNóra- Aktív író

Sziasztok!
    Nektek működik a csere? - mert az enyém egyáltalán, sehol, ott sem, ahol beadtam egy csomó dolgot.

Éva0315 kedveli ezt.
  2. magika

magika Fórum nagymestere

Igen működött. Csak sajnos magas áron, mert nem adtam be először terméket meg állatot, most meg már késő, mert magom sincs.

Hová lett a vízibogyó?

Éva0315 kedveli ezt.
  3. táti_eszti

táti_eszti Haladó

Nálam se működik a csere. Vízibogyóm van pluszban, de becserélni nem tudom.

Éva0315 kedveli ezt.
  4. magika

magika Fórum nagymestere

Add el a piacon jó pénzért! Én vennék, de lehet hogy nem az én piacomon vagy.

Éva0315 kedveli ezt.
  5. Enike**

Enike** Board Administrator Team Farmerama HU

Szia!

Pontosan mit tapasztalsz, milyen csere nem működik?

Eventmagok cserélése
    Lehetőségünk van a meglévő eventmagjainkat átcserélni egy másik eventmagra. Fontos, hogy csak az eventmagokat tudjuk cserélni, a már bearatott eventnövényeket nem!

A képen az 5.ablaknál jelölt részen lehet az eventmagot másik fajta eventnövény magjára átváltani.

6. Enike**

Szia!

Pontosan mit tapasztalsz, milyen csere nem működik?

Eventmagok cserélése
    Lehetőségünk van a meglévő eventmagjainkat átcserélni egy másik eventmagra. Fontos, hogy csak az eventmagokat tudjuk cserélni, a már bearatott eventnövényeket nem!

A képen az 5.ablaknál jelölt részen lehet az eventmagot másik fajta eventnövény magjára átváltani.

fakír1020, furmint111 és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  7. tyúkól1017

tyúkól1017 Aktív író

Sziasztok!
    A piacozással van problémám (biztos írtak már róla, de arra már végkép nincs időm, hogy visszaolvassak). A magas árak nem lenne gond, ha lenne mit venni, ill. az a kevés ajánlat be is töltődne, 3-4x belépés kell a piacra, hogy egyáltalán szürkében lássam a három féle növényt.

Éva0315 és magika kedveli ezt.
  8. Enike**

Szia!

Az alábbi képeken van az eventben megszerezhető + os dekorok egyéb tulajdonsága:

Le a majommal+.png ajándék bögre+.png
    tűzijáték mestere+.png

Az 5 aratás után minden egyéb tulajdonságukat elvesztik a dekorok, csak a kihelyezéstől függő Tp/Btp -t adják a továbbiakban.

9. soresne

soresne Fórumfelvigyázó

Sziasztok !
    Nem sikerűlt végig vinni a jobb oldalt,hála a jó működő piacnak! Ezért kirakom a növényeket a 24-es piacra minimális árért . / 0,10 / Remélem tudtam segíteni .

10. kisjanos78

kisjanos78 Fórummogul

sziaztok énis kittetem a piacra és már ellis tünt remélem tuttam segiteni :)

11. SnéDóri

SnéDóri Fórumgróf

12. tandem6

tandem6 Fórumfelvigyázó

Sziasztok a13- as piacra felteszem a maradékot.

13. magika

magika Fórum nagymestere

Köszönöm a vízibogyókat az összes Kedves piactárs gazdának. Nélkületek nem lett volna meg ez az event. Bár amúgy azt hittem csak 2 óráig tart. Az előző pont ilyen okból nem lett meg. Most sikerült.

jutka190226, soresne, Éva0315 és 3 más kedveli ezt.
  14. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Vízibogyó

• Visszaváltási érték: 5 TP, 4 CSP
    Völgyi rózsa mag
    • Visszaváltási érték: 8 TP, 5 CSP
    Szúrós gomba

• Visszaváltási érték: 10 TP, 7 CSP
    Ha neked úgy jobban megéri akkor hagyd a pajtába.
    Pedig Te is jobban jártál volna és akinek szükséges lenne némi gazra, biztosan örült volna neki.

maszilva, jutka190226, PZoli64 és 8 más kedveli ezt.
  15. barbi021951

barbi021951 Junior szaki

Én is szeretnék venni szúrós gombát, de a piacra kiraktam a másik kettőt, had boldoguljon, akinek szüksége van rá, így tudunk segíteni egymásnak, ha már eddig dolgoztunk vele. Most nem az számít mennyi az ára, hanem az, hogy segítsük egymást.

16. Éva0315

Éva0315 Fórumgróf

Sziasztok! 18 piacra tudna esetleg valaki event növényt, főleg vizibogyót kirakni? Nagyszerű lenne! Köszi.

jutka190226, Kuzdern, Bubus és még 1 ember kedveli ezt.
  17. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Sziasztok! Bármennyire is szeretném nem sikerül megoldanom a jobb oldalt.Növény nincs a 6-os piacon egy db sem.Tudom jobban megéri a pajtást töltögetni a játékostársaimnak mint event növényt piacra vinni.Az előző ilyen eventnél is a völgyi rózsa miatt nem sikerült.Így jártam,de még küzdök.Bahán a röpikről nem beszélnék!:cry:

soresne, jutka190226, Ms.AbyZu és 3 más kedveli ezt.
  18. Ecóka1

Ecóka1 Fórum ismerője

Reggel óta a vízibogyóval küzdök. Hiányzik még 414 db, a többi megvan. Piacon néha felvillan a másik kettő de ez nulla, a 30-as piacon vagyok. Hiába termelek, kibontáskor a többi mag kap előnyt. Már cserélgettem is. Igaz messze van még 22 óra, de unalmas a piacon kattingatni. Lehet, hogy az utolsó Piccolo láda bukta.

19. fakír1020

fakír1020 Kivételes tehetség

Elég szomorú hogy így állsz a játékostársaidhoz,és ezt még ki is írod:sleepy:
    Elég sokan vannak amint látod, mennyire számítana sok játékosnak a növények:(

maszilva, jutka190226, Ms.AbyZu és 13 más kedveli ezt.
  20. Bubus

Bubus Utánpótlás-írogató

Szia! Bocsánat a zavarásért, de meg tudnád mondani, hogyan tudom megnézni, hogy hányas az én piacom?

Éva0315 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.