Visszajelzés Kutyavilág csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 1.11.16.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Marika312

Marika312 Fórum császára

Sziasztok, kissé megkésve, de annál nagyobb lendülettel - ideértem, learattam. 121 db felröpi. (Legenda 30, Pp 12)
    Szaporítást elkezdtem, 2x2-ben, egy óra múlva 90 mag, megy tovább.
    Mindenkinek jó sok kutyasípot kívánok !

maszilva, -W-595-, zotmar és 17 más kedveli ezt.
  2. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Nem mondom, hogy kapkodni kell a fejem a sípok miatt, de nem vagyok kétségbeesve. Még az első 3 óra sem telt el és majdnem az egyharmada megszerezve, no akkor miért is kell parázni? A gazra kevéske jön, de majd hosszúzunk és vannak a szomszédok is akik küldik ajándékba.
    :)

zotmar, Kukori.és.Kotkoda, Melan és 14 más kedveli ezt.
  3. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

A buliban igyál egyet a fórumozók egészségére ;)
    Kórház ? Hm ... Én néha szívesen bevonulnék egy kis feltöltődésre .... :p Persze csak szabadon választott sziesztára:p

Kukori.és.Kotkoda, Melan, Peszi2 és 6 más kedveli ezt.
  4. *boszi*

*boszi* Aktív író

Sziasztok! A vidám állatos ládáról kérdeznék: Hol kapunk ilyet?

5. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Szia. A mostani event felhősora adja majd 72 óránként.

6. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

No hát azért,mert parázni szeretünkxDÉjszakára olyan hosszút vetek,hogy magam sem érem utolxD

Kukori.és.Kotkoda, Feca29, Melan és 22 más kedveli ezt.
  7. taga1

taga1 Fórum biztosa

Szia! Én már learattam két területet 2x2-es kockába event növényt, össz-vissz 10 db röpit kaptam a két területről. Szurkolok, hogy mindenki ennél többet kapjon, bár összesenben semmi rosszat nem mondhatok, mert jelenleg 105 db-nál tartok. Szerintem sem kevesebb a röpi az enövényből, arányában nem szoktunk többet kapni. Biztos, hogy nem lesz probléma a 400 db megszerzése.

8. sárgazanót

sárgazanót Fórumelemző

400 eventnövény egy "nemkellnekem" matricáért!!! Mindjárt sírok! Vagy ordítok! :cry:xD:cry:

9. -Holdfeny-.

Kikerülni nem lehet ? :music:

10. sárgazanót

sárgazanót Fórumelemző

Az első lépés ez! Még jó, hogy nem felröpit kér érte!

-Fülemüle-70, Melan, osztrak12 és 8 más kedveli ezt.
  11. *boszi*

*boszi* Aktív író

Köszi !

-Fülemüle-70 és kukori80 kedveli ezt.
  12. Amateur*

Amateur* Fórumelemző

1 terület 2x2 + széleken 1x1 komló 2 síppal ajándékozott meg.
    Csak összejön a végére, ha lassan is. :)

-Fülemüle-70, -W-595-, osztrak12 és 5 más kedveli ezt.
  13. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Új infó...90 2x2-es eventgaz 11 pannival aratva...20 röpi... nem vagyunk elkényeztetve, az tény...most 630 1x1-es érik este 10 előtt nem sokkal...meglátjuk. Remélem úgy kicsit több jön...de ha úgy számoljuk, hogy a 400-nak a harmada 133 (most 123), akkor annál biztos több lesz, és akkor nincs gond:music:Holnap 3/4 10kor kell indulnom itthonról, addig lefut 1 adag szegfű...

-Fülemüle-70, zotmar, Melan és 6 más kedveli ezt.
  14. -W-595-

-W-595- Fórum ezredese

Event növény felszaporítva 810 db-ra átváltok 1x1-re, és még ma aratok egyszer.
    42 db 2x2 kocka adott 5 db sípot eventgazból.

15. makkanch

makkanch Fórum nagymestere

Szaporítás befejezve, kutyajófű 1x1-en elvetve, eddig 126 síp (mammut és fa mindenhol, csak az 5 db füvész-vadas-manufaktúra maradt kint) pp nélkül...

-Fülemüle-70, Melan, heureca3 és 4 más kedveli ezt.
  16. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Sziasztok!

Frissült az érésidő táblázat:
    - bekerült az összes növény, fa és ól adata az utolsó frissítés óta;
    - az új hosszú érésű növények miatt beépítettem egy szintszűrőt: listázhatók csak a játékos szintjén elérhető növények;
    - szintén az új növényekre tekintettel beépítettem a táblába a turmix hatásának kezelését;
    - a turmix miatt teljes kategória szűrő használható a növényeknél.

A tábla eredeti leírása itt olvasható.

Letöltés

-Fülemüle-70, maszilva, cNobody és 14 más kedveli ezt.
  17. ho-hoboy

ho-hoboy Fórum bárója

Futok utánadxDxDxD

-Fülemüle-70, heureca3, _Cygnus_ és 4 más kedveli ezt.
  18. osztrak12

osztrak12 Fórum admirálisa

Még mindig nem iszom,csak üdítőt sajna. Amoda meg gyere velem:p

heureca3 kedveli ezt.
  19. -Holdfeny-.

Bakker én sem iszom :music:... de most lenne kedvem valami mézes páleszhez .... Erről jut eszembe .. kaptam a nyáron egy farmos gazdától egy üveg mézes házi pálinkát ... No itt az ideje , hogy mélyebb ismeretséget kössek vele ...
    Menjünk együtt ? Itt Győrben a Zrinyi úti szárnyon tartanak fent szobát a farmosoknak ... majd megkérdezem van e hely :p

20. jófarmerlány

jófarmerlány Fórum császára

Sziasztok :)
    Induló kutyasípok száma 97, nem is rossz. Csipkebogyó és sárgadinnye volt ültetve, az erdei tisztáson meg cicaházak.
    A piacon meg egekben az árak, 18000 a répás-kenyér , a racsatni meg 100000 darabja :( Ilyen magas áron még sosem voltak, legalább is az én piacomon.:wuerg::cry::mad:>:(
    Sok-sok kutyasípot mindenkinek, hogy az event végén vígan fütyülhessünk :D

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.