Kérdések, amikhez nem találtál topicot (kezdők és haladók részleg)

Discussion in 'Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak' started by |Tamás|, Jan 19, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    nem veszett el semmid, mind a 30 puzzle darabka ott van a jobb oldali tárolóban, csak ki kell raknod a képet.
    Mivel leszakadtál a játékról, ezért nem jutott el a szerverig az információ a kirakott darabkákról, így minden a tárolóban van. A jobb alsó sarokban látszik, hogy minden szükséges elem a rendelkezésedre áll.
    upload_2025-10-2_20-48-20.png
    Sok sikert!

2. DeCi[S]ioN

DeCi[S]ioN Járnitanuló

Köszönöm, már nálam is látszik, mikor írtam üres volt az oldalsáv.

3. csanya52

csanya52 Haladó

Szia!A krokitanyát hol lehet megszerezni?

4. Dolphin

Szia,
    jelenleg sehol. Erre a kérdésre az Enciklopédiában találjuk meg a választ könnyen, az Állatok, termények, ólak fejezetben. A #2-es bekezdésben az Állatok vannak névsorban felsorolva, a #3-as bekezdésben pedig a Termények. A nevükre kattintva a részletes adatlapra jutunk.
    A Krokitanya egy teliholdas ól, a Kockás mocsár történetei eventben lehetett megszerezni, akár az event teljesítésével, akár a megadott Kosár megvásárlásával.
    A Kroki tanya a Forró nyári ajánlatokból is elérhető volt.
    További információk <<ITT>> olvashatóak.
    További jó játékot!

5. pupi78901

pupi78901 Utánpótlás-írogató

Sziasztok nekem is ez lenne a kérdésem , a kockás mocsár történetei eventbe visszaváltották a krokitanyát hol lehet akkor beszerezni?

6. manyimama58

manyimama58 Utánpótlás-írogató

Szia!Szeretném megtalálni a krokit,vagy hol vásárolható,mivel nekem még nincs.Köszönöm a választ.

7. Dolphin

Szia,
    az event végén az event kellék Ál-Kroki tanyákat váltották vissza.
    A Krokitanya jelenleg nem megszerezhető, a többi információ pont a feletted írt bejegyzésben megtalálható, nem ismétlem meg.
    A Szellemiskola event 1. küldetésében módosítás történt, ha még nem olvastad, kattints <<IDE>>
    További jó játékot!

genka53 likes this.
  8. Dolphin

Szia,
    pont a 2-vel feletted lévő bejegyzésben találsz erre vonatkozó választ tőlem. Ennél többet Neked sem tudok írni, kérlek görgess vissza és olvasd el ott.
    A Krokitanya jelenleg nem megszerezhető.
    Ha úgy gondolod, hogy megszerezted az eventben (termeltél legalább 4730 Álszúrszop fatermést), vagy megvásároltad vmelyik ajánlatot, akkor kérlek, hozz Farm nevet és Farm ID-t, hogy benézhessek hozzád, ezek nélkül nem tudok ellenőrzést végezni Nálad.
    A Szellemiskola event 1. küldetésében módosítás történt, ha még nem olvastad, kattints <<IDE>>
    További jó játékot!

9. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Azt hiszem én nagyon belezavarodtam.Az első épületnél kezdtem és elértem odáig,hogy olyat kér, ami nekem nincs, de nem is enged dovább a másik feladathoz sem.Mozigépem van, de a fejlesztése nincs! Hogyan tovább, ha nem enged addig sehova?

10. farmerSS

farmerSS Fórum admirálisa

Szia

Menj az utolsó feladathoz, igazából azzal kellett volna kezdeni. Piros 3-as, kattints rá és adogass be, ha kész, utána már visszamehetsz az 1-eshez.
    • A képen látható, hogy jelenleg a 2. épület beadási ablaka aktív, ezt a haladási sávon megjelenő nyilak is jelzik - rózsaszínnel jelölve.
    • Amennyiben rendelkezésünkre áll a haladáshoz szükséges eventkellék a "Leadás" gomb zöld, ellenkező esetben szürke marad.
    • Az feladatsorok/ épületek közti váltáshoz mindig a számokkal jelölt területre kell kattintani, nem a haladási sávra.

upload_2025-10-3_13-9-1.png

11. Dolphin

Szia,
    ha Játékostársunk válasza esetleg még nem elegendő segítség, akkor kérlek, hozz Farm nevet és Farm ID-t, ezek nélkül nem tudunk ellenőrzést végezni Nálad.
    Sok sikert a folytatáshoz.

12. csibegazda2014

csibegazda2014 Törzsjátékos

sziasztok csörgődobot hol találok, hogy a gk.t eltudjam kezdeni? id:51330790

13. -ágianyu33-

-ágianyu33- Fórumőrült

Szia !
    A városban, a műhelyben tudod megépíteni a csörgődobstúdiót.

Swartsch and Kuzdern like this.
  14. Dolphin

Szia,
    a Csörgődobstúdió a Vizköpő terményes ólja, mely a héten került Játékba. Az Ismertetők olvasása sokat segít az Újdonságok megismerésében.
    Itt találod az ismertetőt a Teliholdas újdonságokról, amelyek a héten kerültek a játékba:
    <<Teliholdas újdonságok - 2025. október>>
    További jó játékot!

csibegazda2014 likes this.
  15. péterfaijánosné

péterfaijánosné Utánpótlás-írogató

Sajnos, a szúrszop fákat nem tudtam megszeretni az adott eventnél. Most már soha és sehol nem lehet megkapni? Itt van egy újabb event, amihez kellene néhány kroki. Nem piacképes sem a fa, sem az állat. Az állatok éhen halnak, mert nem tudok nekik enni-inni adni. Bocsi a panaszért, a piacon találtam Szuri-fát.

szilagyimama57 and Dolphin like this.
  16. Csibecsicsereg

Csibecsicsereg Járnitanuló

Csupakabrát hol tudom megszerezni?

17. *Katóka*

*Katóka* Járnitanuló

Sziasztok !

A rémséges szentjánosbogár röptetőt visszapakoltam a raktárba a teliholdas területről most meg nem tudom visszatenni mert a farmos raktárban van a rémséges tojástojóval és tehenészettel együtt.

Vendigót hol találok ?

Válaszotokat elóre is köszönöm !

18. farmerSS

farmerSS Fórum admirálisa

Szia

https://board-hu.farmerama.com/threads/a-telihold-event.3019/page-3#post-1440788

Szia

Gazdakörből (utolsó feladat gyémánt nyereménye) vagy hétvégén cserenap tudsz szerezni
    A kicune virágtánca

19. Dolphin

Szia,
    a Rémséges ólak speciális ólak, melyeket a farmon tudunk kihelyezni, miután kiváltottuk Jack boltjában őket.
    Vendigóról az információkat legkönnyebben az Enciklopédiában találunk választ. az Állatok, termények, ólak fejezetben. A #2-es bekezdésben az Állatok vannak névsorban felsorolva, s a névre kattintva az adatlapra jutunk, ahol minden információt megtalálhatunk az ól megszerzésével kapcsolatban is.
    További jó játékot!

20. zsjudit

zsjudit Fórum veteránja

sziasztok!a csőrgődobot mi adja és hol tudommegszerezni?