Visszajelzés Lámabazár eventcsevegő

Discussion in 'Egyéb témák archívuma' started by Wellwisher, Jun 5, 2019.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Azért, mert valami jól néz ki, nem jelenti azt, hogy kapálok is érte. Taktikai és stratégiai szempontból számomra nem bír, így nem láttam értelmét megszerezni. Egyébként is sokkal jobb Strawberry49 képén gyönyörködni benne, mint a pajtában nézegetni.

Last edited: Jun 11, 2019
    genka53 and Ribiszke like this.
  2. Ribiszke

Ribiszke Fórum ezredese

Pedig stratégiai szempontból is elég szép! :) Talán taktikaiból nem annyira, de attól el lehet tekinteni. xD
    Még azt kiemelném, hogy a csevegőt nem szükséges teljesen végigolvasni, de az első pár hozzászólást mindig, mert ott többnyire benne van a tuti, hogy mit érdemes csinálni. :inlove::) Lehet, hogy nem jutott volna eszembe szupertáppal etetni a kis jószágokat, de Imi* hozzászólása rögtön az elején rávilágított a megfelelő módszerre. :)

genka53 and Gio like this.
  3. judy95

judy95 Törekvő

Sziasztok!
    Nem panaszképpen írtam, csak megállapítottam, hogy én is elszúrtam ezt az eventet. Valóban rossz ötlet volt láma tápot keverni, főleg úgy, hogy volt olyan nap is amikor csak egyszer arattam. Ehhez képest megvan a felhő és a kitevők is rá, narancs kötödém már nem lesz, de annyi baj legyen, legközelebb elolvasom itt az ötleteket, tanácsokat. Nem bosszankodom, ez egy játék, ami szórakoztat, ha másképp lenne abbahagynám.

4. kedvenc62

kedvenc62 Fórum hercege

Sziasztok Gazdatársak,...Barátok,..Ismerősök,..Szomszédok,..és Mindenki!
    Mindent köszönök ,.....de már most teljesen betelt a pohár! :(
    Ennyi negatív élményt,..amit ez a játék az utóbbi időben nyújtott,..szerintem már "felülüberelhetetlen".....!!!
    Most még nem lépek ki teljesen,..egy ideig még be-be nézegetek a farmra,..majd azonban lassacskán "számíthattok" a "vagyonomra" is!,...mert fel fogok számolni mindent! :)
    Amennyiben rossz helyre írtam,..kérlek bocs,..és javítsatok ki,...vagy akár töröljetek,...már úgy is mindegy,..! Tényleg döntöttem! :)...Átadom a stafétabotot a Fiataloknak,..akár a most kezdőknek,...de van egy üzenetem! "...Gondoljátok meg ezerszer, hogy mibe vágtok bele!".....Menjetek inkább szórakozni,...a munkahelyen épp elég robot vár rátok,..ne dolgozzatok még a szabadidőtökben is, éjt nappallá téve!....Ha ezt a kezdésnél tudom,.....kb. tíz éve,...(akkor még a játék szórakozás volt! ).....Soha nem fogtam volna bele!...:)...
    Aki még bírja "cérnával",..vagy más egyéb elfoglaltság hiányában tovább Farmozik,..Annak további sok sikert,..kellemes időtöltést,...és egyébként meg a játékon kívüli Életben kívánok,...sok SIKERT, BOLDOGSÁGOT, EGÉSZSÉGET...SZERETETET,...minden feltétel nélkül!...Puszi NEKTEK GAZDATÁRSAK! :)

5. ho-hoboy

ho-hoboy Fórum bárója

:inlove::inlove::inlove:

Evita-55 and incimami like this.
  6. strawberry49

strawberry49 Rutinos

:inlove::):):inlove: Köszönöm szépen! (amúgy 49 - nem is számító mellékes semmiség, és igen, a 69 sokkal izgalmasabb lenne :p)

7. Leho69

Má mindenkit a magam képére akarok formálni? Huh!
    Bocsi!

8. Evita-55

Evita-55 Fórumfelvigyázó

Szia! A neon tenyésztéshez nem volt elég állatom, így azok voltak fent, így tudtam azt teljesíteni. Utána az event növényt ültettem és arattam 3-4 alkalommal (éjszakára is azt ültettem) Ma csak délután tudtam aratni, ezért tegnap délután komfortra váltottam. Valószínűleg az okozta a veszteséget, hogy későn vettem észre, hogy a táp milyen sok növényt és röpit felemészt. Akkor váltottam, de már késő volt. Ezt buktam:sleepy:

Feljebb leírtam, hol rontottam el. Kissé magabiztos voltam, azért nem válogattam az oldalak között, mert teljesen meg akartam csinálni. Ezt buktam. egyébként a középmezőnyben vagyok, 180-s és én sem bántásnak szánom, de már több hozzászólásodban is írod a kis farmozást. Azok is meg akarják csinálni, nemcsak a nagy farmosak:):):)

9. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Sziasztok nem igazán értem mi a gond a röpivel én is dolgozok nem ülök folyamatosan a farm előtt mégis event végéig lehet gyűjteni.
    [​IMG] sőt ajándékként is gyűjthető.Nem hiszem, hogy szerver hiba.

10. farmeres53

farmeres53 Fórumgróf

Lesz ez több is a reggeli aratás után!

Evita-55 and Kuzdern like this.
  11. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Minden éremnek két oldala van. Nos, igen, van egy-két negatív beszólás - de nem ez a jellemző! Amikor pl. én azt írom valakinek, hogy "valamit rosszul csinálsz", és visszakérdezek, azt bizony segítő szándékkal teszem. És biztos vagyok benne, hogy még jó néhányan, akik rendszeresen próbálnak segíteni, ugyanígy állnak hozzá. És hányan tűntek el közülük? Olvassatok vissza néhány csevegőt - egyre kevesebb a segítő hozzászólás. Mert "beszólunk", "okoskodunk", stb. Egy fenét! Segíteni szeretnénk. De tisztelet a kivételnek - és nem is Rólatok beszélek, csak a Ti hsz-aitok ihlették a mondókámat -, a panaszkodók nem segítséget várnak, hanem panaszkodni akarnak. Bármit mondunk, ami nálunk bevált, arra megvan a válasz. Azt mondom nemesítés, az a válasz, hogy nincs rá idő az eventek miatt. Vagy hogy "megpróbáltam, de nekem az nem ment és feladtam." És hiába biztatok, semmi értelme. Minden csevegő első oldalain ott a tuti; ha ezt fel merjük hozni, akkor "nekem nincs időm órákat olvasgatni a fórumot". A felröpi szerzése ugyanúgy megy, mint sok éve. És rutinos, régi játékosokról is kiderül még ma is, hogy a magas TP-jű tárgyaktól várják a röpit, vagy nem bontanak farmot egy event kedvéért, de azt nehezményezik, ha nem jön össze. Pedig annyi segítség van a fórumon, hogy Dunát lehet vele rekeszteni. Hivatalos is, és játékosoktól származó is. Vagy a leggyakoribb: egy nappal a vége előtt panaszkodni, hogy nem lesz meg; ennek mi értelme? Már 2-3 nap után látszik, mire juthatok az eventtel. És ha nem megy, váltani kell! Hogy mit? Lehet olvasni a csevegőt, és lehet segítséget kérni. De várni a végéig, és akkor kijelenteni, hogy megoldhatatlan...? Nem akarok senkit megbántani, de alsós matematikai ismeretekkel kiszámolható, hogy mennyit kell ültetni, és az hány kört jelent. Előre. És mindjárt látom, megy vagy nem megy. De még ez is ott van a csevegőben, ha valaki ezt sem szeretné kiszámolni. Mindig, és több változatban - de azt senki helyett nem lehet kiszámolni, hogy mennyit ér rá valaki.
    Egyszóval, Nekem személy szerint rosszul esik, amikor a segítő szándékomat megkérdőjelezik. Nyilván azoknak is, akik eltűntek már, vagy csak ritkán néznek be. Csak lehet, hogy nem írják le...

12. Katka54

Katka54 Fórum admirálisa

Kedves Toma! Tökéletesen egyetértek veled, sajnos nagyon sokan a panaszkodók közül az ismertetőt sem olvassák el

13. BackOffice

BackOffice Fórum elő legendája

Sziasztok!

upload_2019-6-11_22-16-56.png

Az event mindkét oldalát befejeztem. Az esőerdőben és a zuhatagon dekorok voltak/vannak kint, a bahán pedig ólak (nem 1x1-ben hosszú érésű növények).
    Az event vége után minden farmos területemen ólak, széleken xxl-es fák, valamint raktárak vannak kint. A felröppenő mennyiségem látható.
    Az event ideje alatt az ólakat szupertáppal etettem.
    Semmi varázslást nem csináltam. Se panni, se bónusz, se jack, se pörgetés. Van családom (két törődést és sok kaját igénylő kamaszgyerekem), van hétköznapi munkám, van egy háztartásom, amihez bejárónőm nincs és még modi munkám is.
    Vajon mit csináltam "rosszul"? Ja, már tudom, 5-6 percet szántam a csevegő elején pár hsz végigolvasására, hogy ne álljak neki az event ideje alatt láma tápot keverni. Valóban nem saját taktika volt. De tanulni tudok és szeretek is az okosabbaktól. Köszönöm nekik, hogy itt vannak és azt is, hogy a sok játékos között nekem is segítenek.
    Szia! Tudod mi az érdekes? A csevegőt megtalálják, de az eventismertetőt - fura módon - nem. Ki érti ezt?

14. Leho69

Nem akarlak kiábrándítani, de ez így volt 4-5 éve és most is így van. Ha bemész a taktikába, ott is így van. Azt nem merem állítani, de még feltételezni sem, hogy így is lesz.
    De formálisan nincsen nagy baj szerintem. Ugyanis, ha nincs pozitív élményed akkor a panaszkönyvbe mindent leírhatsz. Ha segítség kell akkor ott a help topic. A többit nem részletezem. Csak annyit még, hogy a kutyát nem érdekli mi nekem vagy neked a jó taktika, mert olyat sehol nem találni, ami neki lenne jó. Én már tudom, hogy aki taktikát keres, az arra nem kíváncsi, hogy általában mi a jó. Eleve kevés játékos tartja magát átlagosnak.
    Itt van egy olyan hsz, ami bizonyítja, hogy mindenkinek meg kell hagyni azt a jogot, hogy hibáit megossza. Nem kell mindenkit megmenteni, mert a saját játékát akarja játszani.
    Mondjam azt, hogy Móricka is elkésett az iskolából, amikor a vak nénit átkísérte az úton, aki nem akart átmenni.

15. Katka54

Katka54 Fórum admirálisa

Ezt nem hiszem, hogy meg kell érteni, de sokan a kérdésre kapott választ sem olvassák gondolom én.

16. Atali

Atali Törzsjátékos

Szia! Bevallom, én szoktam morogni a felröppenők miatt, de most nem volt gondom. Kimaradt pár aratás, már egyből a felszaporításnál megcsúsztam, mert nem volt időm farmozni, de így is be tudtam fejezni tegnap az eventet. Ezt nagymértékben annak is köszönhetem, hogy az elmúlt hetekben sokan segítettek itt és oktattak. Mert ezek az "oktató" hozzászólások tényleg az oktatást, a tanulást, a fejlődést szolgálják, pont azt, amire (szerintem) ez a fórum való. Amiért én is elkezdtem fórumozni. Mert rájöttem, hogy itt nagyon sok hasznos infó és tanács van. Most már minden eventet azzal kezdek, hogy az ismertető után egyből jövök ide és elolvasom a hozzászólásokat. Innen tudtam pl. most, hogy a lámához ne keverjek tápot, etessem szupertáppal. Én személy szerint nagyon hálás vagyok ezekért az oktatásokért, mert ezek nélkül nekem sem sikerült volna.

17. Evita-55

Evita-55 Fórumfelvigyázó

Reggel még pont kapóra jönne, ha lehetne 1 db helyett 1 csomagot küldenixDxDxD

Sanyat, Kuzdern and genka53 like this.
  18. Marcipan2222

Marcipan2222 Junior szaki

hm, engedjetek meg egy személyes észrevételt ehhez a témához kapcsolódva

múltkor feltettem egy egyszerű kérdést, mert bár átolvastam az adott ismertetőt, nem találtam a választ

nem ott volt az info, ahol szokott lenni, átugrotta a szemem, talán nem én voltam az egyetlen a világtörténelemben, akivel ez megesett

kisvártatva jött a "válasz": miért nem olvasom az ismertetőt?

a kérdésemre érdemi információt ugyan nem kaptam, de úgy leoltott az illető, hogy napokig nem néztem fel a fórumra

tehát az én tiszteletteljes kérésem a következő lenne:

egyrészt gondoljatok azokra, akiknek válaszoltok; nem feltétlen trollok, akik csak azért kérdeznek, hogy téged személy szerint bosszantsanak

és ha úgy érzed idegesít a feltett kérdés, mert már ezerszer olvastad, akkor valószínűleg ez a kérdés nem neked szól, nem neked kell megválaszolni; lesznek itt higgadtabb játékosok vagy moderátorok, akik segítenek a bajbajutottnak

Gio, Imi*, Leho69 and
  19. Katka54

Katka54 Fórum admirálisa

Szia! Szerencsére ritka, ha valakit leoltanak, úgy gondolom inkább a segítőkészség jellemző, azért szoktam én is válaszolni kérdésre, mert talán így gyorsabb az info, mint olykor a túlterhelt moderátorra várni, hiszen ő sem tud egyszerre több fórumon lenni, és ha valaki segítséget kér, akkor bizonyára gyors választ vár

Gio likes this.
  20. egresinebobe1

egresinebobe1 Kivételes tehetség

Sziasztok. Ennek az eventnek annyi. Nem sikerült befejezni. Túl sok gazt kért és nincs ennyi szupertáp és kacsakata sem, legalábbis nekem.

Sanyat likes this.
Thread Status:
Not open for further replies.