Visszajelzés Látványos vízisízés - 2023. augusztus - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Swallow, témanyitás ideje: 2.8.23.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Én megsúgom,szpsssssssssszt! ;)Hasonlóan, mint a mosolygóst. A hsz írásánál lenyitod a felső sorban lévő Hangulatjelek ikont /sorban a 14./, és már válogathatsz is a barik közül.:)

Kuzdern, Rozalindaneni, Sali~*.*.* és 9 más kedveli ezt.
  2. Swartsch

Swartsch Kivételes tehetség

:inlove: Köszönöm szépen. :)
    Én billentyűzetről ismertem a mosolygóst, onnan írtam és bevallom fel sem tűnt h van hangulatjel a levélírásnál :D
    Köszi még egyszer :)

alex0824, genka53, aida2330 és 4 más kedveli ezt.
  3. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

60 feladatra került pipa... araszolok;) Némi felreppenőt kell gyártanom;)
    Sok titok van még itt! De szép lassan minden feltárul;)

genka53, jutka190226, lovardatanya és 2 más kedveli ezt.
  4. aida2330

aida2330 Fórumfelvigyázó

Szia!
    Szerintem nagyon sok véleményt olvashattál itt a csevegőben a nap folyamán:) A felröppenő mennyisége 5 nap alatt igazán nem lesz probléma 6 területről. Vannak vicces emberek is itt a játékban, akik egyenesen a showder klubba küldik a régi játékosokat. Az ő 50-100 ezres szupetrágya készletük nem vicc, hanem hosszú évek munkája.
    Én is régen regisztráltam, de összességében volt 5 év kihagyásom. De, azon voltam, hogy cserenapkor minden hiányzó ólat, fát beszerezzek. Jelenleg csak a legújabb fáim hiányoznak.
    Az eventgaz megy zöldcsepp nélkül, ahogy PZoli64 már nem egyszer levezette.
    https://board-hu.farmerama.com/thre...usztus-eventcsevegő.23873/page-7#post-1335615 Az más kérdés, ha nem szeretnél vele napokig szórakozni, akkor bizony meg kell szórnod zöldcseppel! De, ez mindenkinek a saját pajtakészlete függvénye. 7040 szupertrágyával kezdtem az eventet, több mint 2000-et pancsoltam el. Ha, nem csökkentenek a mennyiségen, akkor nem biztos, hogy elkezdtem volna az eventet. Nem veszek szupertrágyát, mert megtermelik a mamutok, ahogy KK-t sem veszek. DE ésszerű határok között használom azt, amim van. Pl. nem 0 percezek, mert 5 nap alatt simán összejön a felröppenő a 6 területről.
    Az egyik gazdaköri feladatból https://i.imgur.com/gVtE0DY.png több ezer db szupertrágyát lehet szerezni, igaz arany tenyészállatokért cserébe;)
    Nem veszek kosarat, mert 15 kezdőmaggal indulok, azt szaporítom fel.

Munkásokat sem veszek, mert van annyi kuponom, hogy sok is. Nincs üresjárat, mert csak akkor indítom, amikor szükségem van rá.
    Időnként veszek Farmaranyat, de azt nem a sikeres eventhez, hanem más apróbb vásárlásokhoz-, pl.Szezon csomag.
    Amit veszek, az a Party Pörgetés. De, a régi játékosoknak azt sem kell venni, mert rengeteg a ládájuk és ezáltal rengeteg a Party pörgetésük is. Ezt is sokan, sokszor leírták. Nem 10-20 alkalommal pörgetik meg a kereket event kezdéskor, hanem 100-200x , sőt akár többször is. Kellenek a bónuszok a szupertrágya mellé. Ha, a kerékről sikerül 100-200 %-os bónuszokat pörgetni, akkor a pajtából nem, vagy csak kevesebbet kell felhasználni. A gyors eventgazhoz az kell, hogy vidd le az érésidejét és növeld az egy területről aratható mennyiséget. Itt nagy segítség a Jack ajándéka dekor a +2 terméssel. Pl. 399 db 1x1-es területen 18-as hozammal 7182 bruttó / 6783 nettó hozamot érsz el kb 35-48 perc alatt. Mivel a paszuly egyik ága,- többek között-, 6 órán keresztül hat a szupertrágyára, így az idő alatt kell a szükséges eventgazt letermelni. Persze, kellenek az aranyrekeszes hozzávalók, karácsonyi süti és fehér ártatlanság, ami szintén a szupertrágyára hat.

További jó játékot kívánok! Sikeres eventet:)

Utoljára szerkesztett: 4.8.23
    vihence, jutka190226, alex0824 és 11 más kedveli ezt.
  5. lovardatanya

lovardatanya Fórum nagymestere

Én félórán belül indítom a végső rohamot, vadvízi akármit (6450) ez már csupa szórakázás estefeléig. A röppentyű már 2000-en felül leledzik. Miközben vetettem arattam a vasmacsekot, kétszer ültettem 10-10 1x1-esben vadvízit belocsolva mindennel és meg is lett a felszaporítás.:);):p

alex0824, genka53, -gyöngy-581 és 4 más kedveli ezt.
  6. -Holdfeny-.

Kapálok én is... de közben Amerikai fánkot sütök a gyerekeknek....:music:
    Így néha csúszik az aratás;) De ma meg lesz az első 2 felhő biztosan... a többi meg legkésőbb holnap;)

7. lovardatanya

lovardatanya Fórum nagymestere

Én minden eventet egyszerre teljesítem. Nem szeretem elaprózni. :)

genka53, PZoli64, sutimami57 és még 1 ember kedveli ezt.
  8. -Holdfeny-.

Ja hát és sem szeretem elaprózni... de ha a Való Világ hív... akkor nincs mese menni kell;)

9. terrdora

terrdora Fórum ismerője

Kissé húzós a piacon a 17 000csp-s trágya, nem?

ho-hoboy kedveli ezt.
  10. jutka190226

jutka190226 Fórum bárója

Szia! Nem értem a problémádat. Miért kell egyszerre ültetni a 2 féle növényt? Nekem éjszaka és amíg dolgozom megy mind a 4 területen a hosszú amikor meg itthon vagyok és van időm tolom a rövidet. Szerintem ez így célszerű. Mivel a hosszúból kevesebb kell az meglesz éjszakánként utána mindenhol mehet a rövidebb. Ha valaki gyorsan akar végezni, az áldoz rá. Én is meggyorsítom néha ha más programom van. Ennek viszont semmi köze a növény mennyiségéhez. Sőt azt kell mondjam ez kifejezetten baráti event. Van választási lehetőség kicsiknek és nagyoknak. Én a 234-es szintemmel fullosra csinálom, de ez a 86-os kisfarmomon nem cél. Ott még esőerdő sincs, úgyhogy csak a rövidet termelem és ha a felreppenők hiánya nem gátol meg ott is meglesz a 3 felhő. Általában a növény mennyiség több ha több jutalmat akarsz, de a felhőig szinte mindegyik event teljesíthető. Hozzáteszem nem költök egy fillért sem a játékra, már a munkások előfizetéséről is leszoktam hiszen innen-onnan mindig van elég kupon. Egyedüli kivétel a szezonbérlet az a havi 900 nem oszt nem szoroz viszont jók a plusz adományok. Szép napot jó játékot kívánok.

alex0824, genka53, GA-BI-O-Farm és 3 más kedveli ezt.
  11. -Holdfeny-.

Ha van rá vevő el kell adni;)

ho-hoboy kedveli ezt.
  12. terrdora

terrdora Fórum ismerője

A 4 óránkénti aratás csak így van meg, muszály!

Sali~*.*, -Holdfeny-. és sutimami57 kedveli ezt.
  13. cirmi54

cirmi54 Kivételes tehetség

Event letudva, felhők beüzemelve, jöhetnek a vendégeim! xD
    Üdv. Gazdatársak! :)

genka53, GA-BI-O-Farm, Sali~*.* és 3 más kedveli ezt.
  14. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Halihóóóó.....dél előtt valamikor el kezdtem az eventet, gazolok ezerrel. A bahán kész a 15 ezres, a másik megy egy területen. Be pakolom a zöldség csökkentő bónuszokat, erre mit vetek beeee? Csavart szittyót. Szerintem ma is nyertem hangszórót.......

vihence, jutka190226, nolina1965 és 11 más kedveli ezt.
  15. Kismoha76

Kismoha76 Aktív író

Szia! Szeretném megkérdezni Jack ajándéka hol szerezhető be. Köszönöm

genka53 és aida2330 kedveli ezt.
  16. -szerencseföld-

-szerencseföld- Aktív író

Szia
    Jack ajándékát a piccolo ládából lehet bontani , én is onnan kaptam

jutka190226, genka53, Sali~*.* és 2 más kedveli ezt.
  17. Enike**

Enike** Board Administrator Team Farmerama HU

Szia!

A "Piccolo" titokzatos ládából fejlődhet ki, kis szerencsével.

Bővebb információ:

GYIK - Titokzatos láda rejtelmei | Farmerama HU

18. aida2330

aida2330 Fórumfelvigyázó

Szia!
    Ahogy játékostársunk írta, a piccolóból lehet bontani, ha szerencsénk van. És, ha szerencsénk van, akkor nem kell rögtön elhasználni. Meg kell várni a következő szerencsénkent.....;). Így nem +2, hanem annyiszor +2 termésed lesz, amennyire türelmes voltál. Én most a többi virágfestést várom, de ahogy BombadilToma levezette a minap, lehet, hogy 70 nyitás kell hozzá, de lehet, hogy 600.:wuerg::cry:

19. -Holdfeny-.

Megjön majd a hiányzó virágfestés is;) Ebben az eventben is lesz rá 2 lehetőség...;)
    úúúúúúgy irigylem a takarékoskodó gazdákat...:music: Nálam Jack dolgozik az eventeknél... 8) nincs neki pihenő...:p

genka53 és aida2330 kedveli ezt.
  20. aida2330

aida2330 Fórumfelvigyázó

Szia!
    Most én is megdolgoztattam őket;)
    Az egyik lehetőségem már érik, a másikért még játszanom kell egy kicsit:music:. Nincs semmi sürgető, Főfarmon hosszú, Bahán a szokásos zöldséges felröppenő gyűjtés. 5:30 és 7:30-as érésidővel:)
    Lehet, hogy este valamikor ki tudom tenni a másikat is;) Biztos hogy több is lesz a röpim, mint kellenexD

pisti243, alex0824, GA-BI-O-Farm és 3 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.