Visszajelzés Májusi játéknap - csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: ChocoBounty, témanyitás ideje: 4.5.22.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. ^^Ayumi^^

^^Ayumi^^ Fórum bárója

Most kifejezetten bánom, hogy nem hosszabb 2 nappal az event :) Ezzel el tudnék játszani... Jó az evenzt.

fakír1020, Melan, -forrest-gump- és 3 más kedveli ezt.
  2. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Én bíztam benne, hogy Pünkösdig meghosszabbítják, de szerintem, nem fogják. :D ;)

strawberry49, Samborg, .Khrone. és 12 más kedveli ezt.
  3. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Ki fogsz nevetni, amióta elengedtem Ingridet azóta élvezem a játékot, olyanná váélt mint amilyennek szerettem egykor a régieket, élvezem a piciken a játékot :)
    [​IMG] Alice 2. táblája felső sor titokfa meglepi a csp alatt :)

DevilMókus, fakír1020, maszilva és 8 más kedveli ezt.
  4. zsani_apja

Nem nevetlek ki, mert én is így játszottam. Minden karaktert végig vittem. Tényleg élveztem. Minden kérdést megtanultam. Tiszta haszon. :)
    Ezt meg most hallottam, hogy a babáknak nem pelenka van manapság, hanem kakitasi. :D ;)

Samborg, fakír1020, Melan és 10 más kedveli ezt.
  5. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Szia!
    Szerda este van a zárás...addig nyugodtan tolhatod az eventetxD

6. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Azt hiszem én is most már csak játszani fogok, még 55 játéknyi gazom van, na azt mostmár valahogy lejátszom szerdáig :)
    Komolyan mondom szenvedtem mint a kutya, első 2 nap letermeltem egy rahedli gazt, ezidáig elszenvedtem 146 játékig,
    hogy ki tudjam szedni a KK fát, szupermamutot és a fejlesztést hozzá:oops:
    Nem a játék minőségével van bajom, de egyszerűen 10-15 játékot bírtam egyszerre lejátszani, aztán már mindent kitaláltam, csakhogy meneküljek a gép elől:oops:
    Remélem soha többé nem kombinálják össze ezt a 2 minijátékot együtt, mert számomra egy borzalom :wuerg:
    Kitartást mindenkinek, aki még küzd a céljaiért, elismerésem aki rengeteg játékot le bírt nyomni :)
    Most már nyugisan eldőlök a tévé előtt, lassan kezdődik a F1 miami nagydíj :)

7. zsani_apja

Azért még a dobókockást elbírná harmadiknak. :D Engem már az sem érdekelne. Csak a növény mennyiséget felezzék meg.

szida57, strawberry49, fakír1020 és 14 más kedveli ezt.
  8. sosoump

sosoump Fórum nagymestere

Hallihallo!
    Nins jogom panaszkodni mert el sem kezdtem az eventet. DE, ha Ti mint több mint rutinos
    gazdák nemtetszésedeket nyilványítjátok akkor "kaki" van a palacsintában:cry:
    azon gondolkozom, vajon miért indítanak ilyen és ehez hasonló összefüggö eventeket?
    Ha esetleg le akarnak szoktatni az evetezésröl...... :wuerg: akkor nyertekxD:cry:
    Jóccakát mindenkinek

szida57, T.Annie23, Norella404 és 14 más kedveli ezt.
  9. zsani_apja

Szia!
    Ezen én is gondolkoztam, sőt folyamatos agyalásban vagyok játék közben. :D Nem hinném, hogy a leszoktatás motiválná őket. 21:40- kor nem nagyon tudom már röviden megfogalmazni a véleményemet. :) Most viszont kis kezdő gazdaként rájöttem, hogy a kapott kártyával is lehet kiszedni dolgokat, jó leosztás mellett. ;) Ez volt a kora esti megvilágosodásom. :D

10. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Ó, ha a pókeres lenne, akkor lenne némi motivációm ;):)

-ágianyu33-, fakír1020, Kuzdern és 5 más kedveli ezt.
  11. Rékuci1111

Rékuci1111 Fórum császára

Szia :)

Teljesen egyetértek. Eljutottam 200 játékig, de a végén már szenvedtem. Van még egy halom pakli, de még nem tudom, hogy lesz-e kedvem és időm eljátszani. Esetleg úgy, hogy a baltásra véletlenül se lépek rá :wuerg: pedig egy fejlesztést is ki szerettem volna venni a két alap mamuton kívül...

Akinek sikerül összehoznia az 1640 fogaskerék érmét, annak küldök .elismerésem jeléül egy halom ajándékot, csak hozzon róla egy képet

jucus100, DevilMókus, maszilva és 20 más kedveli ezt.
  12. Domos52

Domos52 Fórum biztosa

Teljesen egyetértünk! Csináltam, csináltam, de én is inkább a diro d itala kerékpárosait és gyönyörű hazánkat néztem! (útálom az autóversenyt!) Nekem nem fog sikerülni megszerezni a fákat! Csak szép lassan haladok, jutok ameddig jutok és ameddig van még türelmem.Sajnos nálam lelassult a lépkedés, lefagyott sokszor, de ez természetesen az "én gépem" hibája!:wuerg:

13. G.Máté.

G.Máté. Járnitanuló

Kérdésem van. A tájékoztató azt írja, hogy Alice kettes pályáján a 14-es mezőben Oroshi titokól nyerhető ki. Egy alkalommal ki is vettem, azóta viszont nem található ezen a mezőn a titokól. Minden játékban erre hajtok, mert a rengeteg próbálkozás sem hozta meg a várva-várt kakapó ólat.

-forrest-gump- kedveli ezt.
  14. Rékuci1111

Rékuci1111 Fórum császára

Szia :)

Ha megnézed a táblázatot, ahol az egyes mezőkhöz tartozó nyeremények vannak felsorolva, akkor egy cellán belül két sorban vannak a "nyeremények". Ami felül van, azt első alkalommal kapod meg, minden újabb rálépésnél már csak az alul lévőt.

-forrest-gump-, Kuzdern, maszilva és 4 más kedveli ezt.
  15. Alexandra0727

Alexandra0727 Aktív író

Sziasztok!

Én elég lassan boldogulok, a mamutfákról lemondtam, (gazdaköriből már van, sokszor még azokat sem rakom ki pedig nagy álmom vált valóra mikor megszereztem őket) annyira szép idő van felénk, hogy nincs időm óránként befutkozni aratni, így nem is erőltetem a növény érést, felhő és piccolo megvan meg néhány talányos fát/ólat beszerzek ennyi nekem elég is lesz.:inlove:

Amiért írok az viszont akkora öröm és meglepi számomra, hogy nem is érdekel a farmarany fa többet :D

Képzeljétek kiraktam egy piccolot és "kicsobbanó öröm" nézett velem szembe, unott képpel meg is jegyeztem,:sleepy: hogy brrr ez sem egy Farmarany fa:sleepy: elkezdtem nézegetni enciklopédián mi is ez a pockos ízééé és mit ad mert még ilyenem nem volt soha, erre valóban olyan kicsobbanó öröm ért, hogy nem győztem hálálkodni:inlove::)

Az egyik kedvenc ládám a gazdagság ládája, nehézkesen bírom gyűjtögetni őket, hát most kaptam egy lehetőséget hogy több legyen belőle..:inlove::inlove::inlove:

Csoda szép napot mindenkinek:inlove:

A.

jucus100, szida57, Mica67 és 11 más kedveli ezt.
  16. masterandservant

masterandservant Junior szaki

Sziasztok! Még hajszolom az egyetlen elérhető mamutot, de nincs nullázási lehetőségem, nem elég a felröpi, küzdök. A gaz sem biztos, hogy elég, de próbálom kétszer eltalálni a táblákon kérdőjelet és úgy hozhatok valamit a lemaradásból. A bónuszok a bónuszládából jöttek, de csak egy- egy a növényekre vonatkozólag. Nem tudok ennyit pörgetni, mint amiket írtok. Szerintem nem vagyok egyedül ezzel, sőt... Most is azért írok, hogy megerősítsem: a próbálkozások ellenére horrorisztikusan viccesre sikerült az event, és mivel a nagyok is így gondolják, ezért inkább április elsejére kellet volna időzíteni, mert akkor értenénk a tréfát. Persze, ha csak egyet is megérné választani, 400 érme, akkor is túlzás. Messzi, messzi galaxisba került, és ha lenne is hozzá űrhajóm, a fénysebesség kapcsolóm biztosan hiányozna belőle. Elnézést kérek, és tisztelettel adózom azoknak, akik valamilyen csoda folytán az összes mamutot kiszedegették belőle! Nagyon ügyik vagytok, de asszem ennél kicsit többen vagyunk, akik csak pislogni tudunk a látnivalókon, és nem érinthetjük meg, max. a képernyőt. :p:cry:xD

szida57, Mica67, Amira09 és 6 más kedveli ezt.
  17. momoci1

momoci1 Fórum-zöldfülű

Szép napot mindenkinek!

Nekem az a meglátásom, hogy /szerintem/ végre ez egy olyan event, ahol a kicsik, és a nagyok is megtalálhatják a számításukat, csak jól kell felmérni a lehetőségeket.
    Semély szerint kicsi vagyok, ;) nem is nyújtózkodom, csak a felhőig. De, ha egyszer megadatik, hogy nagy legyek, remélem lesz ilyen lehetőség, és azok az áhított Mamutok is elérhetőek lesznek a számomra.

Addig is kívánom mindenkinek, hogy találja meg az arany középutat, és lelje örömét a játékban.:inlove:

Mica67, -forrest-gump-, maszilva és 5 más kedveli ezt.
  18. nika67

nika67 Utánpótlás-írogató

Két kedvenc játékomat kapcsolták össze....imádom. Bármi van akkor is belépek napközben, vetek, aratok és mehet a játék :inlove::inlove::inlove:

19. JourneyRickmanFarage

JourneyRickmanFarage Utánpótlás-írogató

Nincs valahol segitség a kérdésekhez?most nem olyan könnyüek mint szokott...

inanna11 és -forrest-gump- kedveli ezt.
  20. Edythke

Edythke Fórumlakó

https://kviztar.farmgazdak.hu/

inanna11, -forrest-gump-, maszilva és 2 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.