Visszajelzés Madagaszkár óltörténetek csevegője

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: mamarygen, témanyitás ideje: 28.8.19.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Egy malomban őrlünk...ugyan ez az én receptem is...Vasárnapra pont jó nyugis a nap...:inlove:

-W-595-, Gio, czutika és még 1 ember kedveli ezt.
  2. vm68

vm68 Rutinos

Nagyon ritkán sütök süteményt. (születésnap, húsvét, karácsony).
    Nem igazán eszünk édességet. Nem hiszem hogy árthat egy kis cukor a lekvárban.
    Kicsit úgy érzem ezt a lekvár-cukor mizériát hogy túl van lihegve. :D
    Az időseknek meg sem fordult a fejükbe cukor nélkül készíteni bármit is.
    Mind a két mama közel 90 évig élt és finomakat főzött.
    1db 0,75 dl-es üvegre kb 3 dkg cukor jut. Szerintem annyi kell is a szervezetnek :)

3. krokusz28

krokusz28 Törzsjátékos

Köszönöm. Még egy kérdés: miért jobb krókusszal nullpercezni, mint rózsával?

4. Kuzdern

A krókusz 21 órás növény a rózsa 11..
    Minél hosszabb az érésidő annál több a röpi..

ildiko44, banszky48, -happy58- és 4 más kedveli ezt.
  5. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

1. A krókusznak az érésideje jóval magasabb. A rózsa még komforton sem ad minden esetben eventes röpit, a krókusz viszont biztosan.
    2. A krókusz nullpercéhez nem kell a gesztenyés felhő, így azok számára is él a lehetőség, akik annak idején még nem játszottak, vagy nem tudták megszerezni.
    3. A krókusz Trágyaimádat együttes csomag nevű nemesítése rendelkezik egy plusz jó tulajdonsággal: ha ráteszed a Kacsa Kata szupertrágyát, akkor az nem +6, hanem +9 termést ad.
    4. Nomen est omen... ;)

Fuhur, -W-595-, gabianyus és 13 más kedveli ezt.
  6. krokusz28

krokusz28 Törzsjátékos

Nemesítem a krókuszt, nem sok sikerrel, de egyszer meglesz.
    Már 8-8-8-8 az állás.

csio70, ildiko44, Gio és még 1 ember kedveli ezt.
  7. czutika

czutika Fórumlakó

Sziasztok! Felhő üzembe,11-11-11-11 szintűek az állatkák. Kellemes játékot és vidám vasárnapot kívánok mindenkinek!

-W-595-, zoldert, csio70 és 2 más kedveli ezt.
  8. Kuzdern

Szia én úgy tudom a krókusznál ha 2 röpi van eventkor mind a kettő jön 0 percezéskor...:music:

-W-595-, HéricsBáró, ildiko44 és 2 más kedveli ezt.
  9. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Így van, és nem is írtam semmit, ami ennek ellentmondana. És nem csak a krókusznál, és nem csak a nullpercnél. Ha több eventes röpi van, akkor egy föld/fa/ól adhat mindegyikből egyet (már ha nem korlátozzák ezt pl. csak ólakra), de egyféléből csak egyet. Jelen esetben kaphatsz egy labdát és egy macit, de nem kaphatsz két labdát vagy két macit. Persze kaphatod csak az egyiket, vagy egyet sem...

-W-595-, magdi06, nyuszi63 és 11 más kedveli ezt.
  10. DevilMókus

DevilMókus Fórum elő legendája

Jó reggelt! 12-11-11-11 a kód.o_OKrókusz+ Viaszvirág 2-ös volt, ez fehér liliom és ráncos sárkányfüzére változott;)xD
    Ahogy Leho is írta már minden ingyen van;)xD. Volt 1-2 sor ahol kénytelen voltam értékeseket is beadni, valamint a piac is szépen vitte a készleteim.;):pLesz mit pótolni..

-W-595-, zoldert, -picike40- és 5 más kedveli ezt.
  11. Katka54

Katka54 Fórum admirálisa

Sziasztok! Az event teljesen kész, így nem fogok a holnapi állatkerti kiránduláson a felröpikre gondolni, remélem az idő is kegyes lesz hozzám :)

-W-595-, nyuszi63, -happy58- és 8 más kedveli ezt.
  12. Ribiszke

Ribiszke Fórum ezredese

9-9-11-9-en állnak az állataim. :inlove::)

Szerintem sincs gond azzal, hogy cukrot teszünk a lekvárba. :)
    De a hagyományos szatmári szilvalekvár csak szilvából készül, kb. 5 kg szilvából lesz 1 kg lekvár. Annak megfelelően drága is, viszont nagyon finom. :p:)

- Édesapám, ez a szilva sárga?
    - Nem, fiam, kék.
    - Akkor miért piros?
    - Azért mert még zöld.
    :)

vm68, Fuhur, -W-595- és 16 más kedveli ezt.
  13. ildiko44

ildiko44 Fórumfelvigyázó

...és akkor végre kész az event..nagyon örülök, s aki dolgozik még annak sok sikert!

maszilva, Feca29, -W-595- és 12 más kedveli ezt.
  14. soresne

soresne Fórumfelvigyázó

Sziasztok !
    A felhő üzemképes,de végig csinálom.;)
    A küzdőknek kitartás ! Akinek kész,nagy gratuláció !

ildiko44, Feca29, -W-595- és 8 más kedveli ezt.
  15. zsazsi04

zsazsi04 Járnitanuló

Addig engedte a csomag beadást, amíg megvolt a 4 csomag, most hogy egyet elvett belőle már nem engedi a többi beadni. én beleadtam a felröpiket a csomagkeverésbe.

16. DevilMókus

DevilMókus Fórum elő legendája

Szia! Minden szinten több malomterméket kér, és csak akkor engedi beadni ha megvan az 1 leadáshoz szükségeso_O

genka53, Gio, Sanyat és 2 más kedveli ezt.
  17. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Sziasztok! :)
    Bár igen terjedelmes, de nagyon-nagyon hasznos olvasmány az Enciklopédiában található Bónuszlexikon, ahol szinte minden benne van, hogy mi-mire hat, és milyen mértékben, mekkora hatóideig. Azért szinte minden, mert a téma nagysága és folyamatos bővülése miatt még állandó szerkesztés alatt áll.
    Itt találhatók a felreppenőkre ható bónuszok is.
    Ezt a Bónuszlexikont és @-BombadilToma- Érésidő táblázatát mintegy Bibliaként lehet kezelni és én annak is tartom, úgy is használom, mivel használatukkal könnyíteni tudunk a farmozás művelésén.
    Az eventtel még nem végeztem, semmi különösebb faksznit nem csináltam vele, csak kapálgatok, de azon vagyok, hogy mielőbb meglegyen. A farmos részen a Nefelejcs programmal segítem a röpik gyűjtését, a Bahán meg klasszikus röpizés megy (Saguaro, egymagvú tök) egy kis gyep és ananász feltöltés mellett. Bár most már a papagájok is ott köröznek.;) A tölgyest le sem bontottam, ott a mamutok tanyáznak nagy békességben. :)
    Jelenleg 11 - 12 - 11 - 12 az állatkák fejlettségi szintje. Estére meglesz a hiányzó röpi. :D
    További szép vasárnapot! :D:inlove::inlove:

maszilva, nagymami2, ildiko44 és 9 más kedveli ezt.
  18. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Felhő aktív;) Jöhet a ráadás;)

ildiko44, -W-595-, Gio és 7 más kedveli ezt.
  19. gabianyus

gabianyus Fórum ezredese

Sziasztok. Csinálom, csinálom, de egy kicsit lelassultam. Sok röpi kell.... 10-10-9-9 az állás nálam. (az egyik 9-es 2 kocka múlva 10-re vált). Ha meglesz a felhő, megnyugszom, és utána csinálom, de erőlködni már nem fogok. Csomagokat a vége felé már nem kevertem, mert nagyon sok mindent kér, így csak röpivel csinálom. Estére megy vmi hosszú, amit reggel be tudok még takarítani, mielőtt, elmegyek nyári szünet után az első tanítási napra :) (pedagógus vagyok, nem gyerek :D )

csio70, nagymami2, Hagymácska55 és 14 más kedveli ezt.
  20. Kuzdern

Az én felhőm is be érett [​IMG] a vége is meglesz..hisz nem is eventezek csak kedvemre ültetek;)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.