Visszajelzés Majmok szentélyének napja - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 15.5.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. dilibogyo1

dilibogyo1 Fórum-zöldfülű

Unfortunately, we are currently experiencing an issue with accounts, that have an active premium subscription.
    To prevent further issues with your account you cannot log into FARMERAMA right now. We are currently working at full steam to repair the affected accounts, but unfortunately this may take a few days.
    We are truly sorry for the resulting inconveniences.
    For the current issues to not cause further disadvantages to you, we decided to postpone any events that would have otherwise started in this period. Additionally, we are preparing a compensation package for the affected users.

Ez a felirat fogadja a prémiumosokat.

Megnyugtatásul megnyugtatnak minket, hogy addig nem indul event, amíg a hibát el nem hárítják, ami pár napig is eltarthat.
    Ezek szerint a cserenap is tolódik.

2. MamaMeseKertje

MamaMeseKertje Fórum veteránja

Ezt csak most tudod megcsinálni, általános karbantartás ideje alatt nem. Bejelentkezel a farmodra, kiírja a rendszer, hogy nem tudsz belépni, de ha legörgeted az ablakot, legalul jobbra ott van kicsi betűkkel a "Fórum" felirat. Ha arra rákattintasz, már itt is vagy! ;)

meszimarsi, Fenyvesi1010, Gio és 3 más kedveli ezt.
  3. -Fülemüle-70

-Fülemüle-70 Fórum császára

Szia Tamás.
    Köszönöm szépen a válaszodat, türelmesen várok tovább. :)

Imi*, Fenyvesi1010, GA-BI-O-Farm és 2 más kedveli ezt.
  4. Ivibaba54

Ivibaba54 Fórumelemző

Sziasztok !
    Aki nem prémiumos, be tud lépni ? Sajnos én nem. Nagyon hiányzik, remélem nem tart túl sokáig a javítás. Addig is kitartás és sok türelem. Minden jót és mielőbbi farmozást Mindenkinek !

Fenyvesi1010 és dominik_2010 kedveli ezt.
  5. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Ha lenne log az aratásról, pár perc alatt írtak volna egy scriptet, ami visszakönyvel minden jogtalan TP-t, terményt, stb. Pont azért ilyen hosszú a kárelhárítás, mert egyéb módszereket kell találniuk...

6. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Eléggé furcsán teszed fel a kérdést, és eléggé udvariatlanul. Hasonlót kérdeztem Csocsotól.
    Az ellenőrzéseket aratásonként, mennyiségekre a modik valóban nem tudják elvégezni. De ez csak annyit jelent, hogy ők nem férnek olyan felületekhez, vagy nincs külön olyan felület, ahol ez listázva lenne.
    Nem jelenti azt, hogy nincs meg valahol, hogy hány és milyen fa volt adott területen, mikor indult utoljára ott érés, stb. stb.
    Megvan az a lehetőség és szakmai gárda, akik ezt el tudják végezni, csak nem 3 perc egy terület, és nem a modik jogosultak erre.
    Régebben is lehetett a supporttól kérni olyan dolgokat, amit a modiknak egyszerűen nem volt lehetőségük vagy jogosultságuk ellenőrizni vagy kiadni. Tamás, ha azt mondja, hogy meg tudják tenni, akkor én azt elfogadom. Ő nem szokott mellébeszélni.

7. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Pontosan mivel is nem értesz egyet? Mi a gond? Eléggé nem pontosan tetted fel a kérdésed/felvetésed.

meszimarsi, ljanika6, nyuszika215 és 4 más kedveli ezt.
  8. dominik_2010

dominik_2010 Utánpótlás-írogató

Szia -BombadilToma-.

Nem vitatkozni szeretnék veled de lesz ebből még bibi,
    amikor állítani fogják hogy már pedig nem annyi volt az annyi s "szegény modik" lesznek megint a tűz közepén.

Fenyvesi1010, Ivibaba54 és bendi1121 kedveli ezt.
  9. -ágianyu33-

-ágianyu33- Fórumőrült

Szia Márti !
    Karbantartás alatt is tud a Fórumon olvasni, csak írni nem

10. -Encyberama-

-Encyberama- Kivételes tehetség

Szia!

Na jó, ha már ilyen kedvesen felajánlottad, osztozzunk :) de a szék fenntartásával járó munkát meghagyom neked :D:p

Hogy őszinte legyek, nem irigylem őket, nem kis fába vágták a fejszét, hanem egy egész erdőbe :) és igen meg lennék lepődve ha még a héten végeznének vele.

11. Dorottya-Manó

Dorottya-Manó Járnitanuló

Megint csak egyetérteni tudok;)

12. MamaMeseKertje

MamaMeseKertje Fórum veteránja

Most látom, hogy május 13-án elfelejtettem megünnepelni a farmom 8. (azaz nyolcadik) születésnapját!!! :music:
    Volt egy kis fejlődési kimaradás (másfél évig felfüggesztettem a játékot), ezért a farmocskám évvesztes, de már iskolás! Sokat tanultunk az idén!!! Várom a bizonyítványt!!!
    A tanév utolsó leckéje: hallgatni kell a megérzéseinkre. Legutóbb már nagyon nem akartam meghosszabbítani a prémiumot. Aztán mégis. És ennek most "hószünet" lett az eredménye... :p

Igen, tudom, olvastam is késő éjszakáig!

meszimarsi, Imi*, Swordfish és 5 más kedveli ezt.
  13. tevehajcsár

tevehajcsár Fórum mestere

Ezzel az egész dologgal amit leírtam... Egyszer mivel úgy akadt a farm mint a huzat anyum kattingatta a felhősort és véletlenül FA-ért vett egy bowli felhőt. Kértem a supportot töröljék és adják vissza a FA-t...
    Ez a válasz jött (persze paródiába illően irom ,mert ez többet nem érdemel) EZTET mi nem tuggyuk ,mert very high tech ,thank you...

Tehát most kiderült TUDNAK mindent csak mivel az usert olyan kár érte ami nekik jól sült el szartak a fejemre.... Most mivel ők nyaltak be valamit egyből megy az önmosdatás minél gyorsabban...

14. annmare

annmare Utánpótlás-írogató

Én borzasztóan örülök, hogy a nem prémiumos játékosok be tudnak lépni és amíg a többiek kényszerpihenőre vannak ítélve addig ők töltögetik a pajtájukat! Én is szeretném! Nekem is pont annyi időm van rá az eventek között mint mindenkinek! Hol itt az igazság???
    Bocsi, csak egy kicsit böki a csőrőm!

vbalint82, Fenyvesi1010, Ivibaba54 és 2 más kedveli ezt.
  15. CoraQueen

CoraQueen Fórum ezredese

Tényleg, sikerült, köszi!!!
    De belépésnél már nem írja a hosszú szöveget, csak 1 sorban valamit angolul a prémiumról:
    mlf.error.login.premiumoutage

Imi*, -Fülemüle-70, Fenyvesi1010 és 2 más kedveli ezt.
  16. zebrina04

zebrina04 Kivételes tehetség

Bocs, hogy beleszólok, ez a te eseted nem rendszerhiba volt. A support azért van, hogy a HIBÁKat javítsa, nem a felelőtlen kattintgatás eredményeit.

17. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Nos.
    Sok mindent meg tudunk csinálni ellenőrző panelen keresztül, azonban nem mindenre van engedélyünk.
    Ezt a téves vásárlás ignorálást pl más nemzet nem is csinálja meg. Ebben is meg vagyunk különböztetve jó irányban. Ezt a fórum játékot is, hogy eléred a 200-at kapsz egy szép virágot ami nem tud semmit, ez is külön volt engedélyezve csak nekünk, majd most év elején amikor más nemzet modijai megtudták, mondták, hogy mennyire jó ötlet, ők is akarják, ezért lett végül az ami lett belőle.

18. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Szia!
    A legnagyobb gond, hogy az ETO BL-t nyert és én nem láttam a négyes döntőt.

19. -Encyberama-

-Encyberama- Kivételes tehetség

Szia, neked is szép napot!

Sejtettem, hogy ha kilépek már nem lesz vissza út. A csere nap miatt nem kell tartanod, egyértelműen le írták, hogy semmilyen eseményt nem indítanak el, amig be nem tudunk lépni. Ha minden farmon végeztek az erdő írtással és a tereprendezéssel, akkor majd egyszerre engednek vissza mindenkit.

20. pacimaci70

pacimaci70 Fórumelemző

Sziasztok! Lehet,hogy nagyon egyszerűtekintetű vagyok,de számomra nem világos,hogy az elültetett e.növények maradnak,vagy mennek a kukába,és minden nulláról indul,ha majd jövő héten valamikor elkezdődik az event. Egy területen még sikerült ültetnem,/persze kosár vásárlással/ megszórva minden földi jóval,szóval kíváncsi vagyok,na:)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.