Visszajelzés Majmok szentélyének napja - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 15.5.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Fenyvesi1010

Fenyvesi1010 Fórum félistene

Sziasztok, mielőtt jó éjt kívánok , örömömet megosztanám, hogy a prém. gazdák is bejutottak végre, mit végig figyelemmel kísértem , én nem voltam az . :):):):) Este vettem észre az eseményt, Helyre állt a rend, bízom benne, így is marad, örülök,

hogy ismét együtt játszhatunk.
    :):):) Sok sikert kívánok minden kedves Gazdatársamnak, külön köszönet a Moderátoroknak, akik erejüket feszítve küzdöttek . Mára jó pihenést kívánok Mindenkinek ! :):):):) Mindenkire rá fér. :):):)

ursa11, hóóvirág, Rebcsok és 16 más kedveli ezt.
  2. Lencsi55

Lencsi55 Fórum-zöldfülű

Üdv Mindenkinek!
    Én azt szeretném kérdezni, hogy az ismertetőben említett haladási taktikában, - a piros kosárból naponta vásároljuk meg a maximumot- azt hogy lehet, mert én a piros kosárban nem találom.
    Köszönöm, ha Valaki tud válaszolni.

3. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Szia. Először megnézed az útvonaladat és ami ahhoz tartozik beadandó, azt megveszed a piros kosárból.
    Olcsóbban jössz ki, mintha a piacról vennéd meg, főleg ha ki van váltva a Tölgyön a 300 db megvásárolható.

4. cicimsincs

cicimsincs Haladó

Kedves farmozok,búcsúzom mindenkitől :Sok sikert az eventhez!!!!Menni fog csak akarni kell!!!Tudom,én csak 4 napja jöttem vissza,de nekem túl pörgős ez a játék:)
    Sziasztok és hajrá!!!!

5. cicimsincs

cicimsincs Haladó

Kedves farmozok,búcsúzom mindenkitől :Sok sikert az eventhez!!!!Menni fog csak akarni kell!!!Tudom,én csak 4 napja jöttem vissza,de nekem túl pörgős ez a játék:)
    Sziasztok és hajrá!!!!

6. bettykati83

bettykati83 Járnitanuló

Helló mindenkinek, ezt sajnos nem értem. Már átolvastam a GYIK-et, A Bahamáról mindent, de semmit nem találtam. Hol keressem tovább? Valaki esetleg tudja?

7. kukori80

Szia. A tiki-totemet egy tenyésztős eventben kaptuk. A tukánnak a terményese. Sajnos sehol nem tudod megépíteni.

-kaktuszable-, Maszatka47 és _Cygnus_ kedveli ezt.
  8. PreKoc

PreKoc Utánpótlás-írogató

A Bahán tukán odúban szaporíthatod a tukán madarat, ha a szentélyben kiváltottad. Ez a madár kell a tikitotem-műhely barkácsolt ólhoz, amivel gyártod a tikitotemet.

9. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Így néz ki:

Tikitotem-műhely

Használatba vételének feltétele a tukánodú szobor kiváltása a maja majmok szentélyének hatodik kamrájában!

A piacon nem látod a terméket vagy nem váltottad ki a tukán szobrot?

10. bettykati83

bettykati83 Járnitanuló

Köszönöm szépen a választ, akkor ez az event kimarad, mert semmit nem tudok teljesíteni a három oszlopból. A többieknek sok sikert, és sok sok felröpit!

Fenyvesi1010 kedveli ezt.
  11. kukori80

Ha kiváltod a bahán a tukán-szobrot, akkor meg tudod venni a piacon a terményesét.

12. bettykati83

bettykati83 Járnitanuló

Szia :) Tukánom van, de sajnos 3 évet kihagytam a játékban, így sajnos messze elvagyok maradva, Sajnálom :( Azért köszi a választ, sok felröpit neked.

13. bettykati83

bettykati83 Járnitanuló

Ezer hála neked! Tényleg. Tudtam venni. jajj de jó. Kis sikerélmeny.

szida57, Rebcsok, -kaktuszable- és 6 más kedveli ezt.
  14. Rékuci1111

Rékuci1111 Fórum császára

Sziasztok :)

Látom elindultak az eventek, ezek szerint rendeződött a prémiumos kavalkád :) ez jó hír, kár hogy nem volt egy kis előrejelzés, hogy mikor indulnak ez eventek :p a lényeg, hogy minden működik, előbb utóbb utolérem magam, most azt sem tudom hova kapjak xD

A csevegőben ugrottam vagy 40 oldalt :wuerg: ilyen még biztos nem volt, hogy az event első napján már több mint 1600 hozzászólás legyen :D Ha egyszer sok időm lesz, elolvasom, hogy miket írtatok, de bocsi, ha mégsem :p

Remélem mindenki előrébb jár mint én, de mivel van még 300 óra, én is befutok a végére 8)

15. boszi52

boszi52 Fórum biztosa

Sziasztok ,én semmiféle kárpótlást nem kaptam. A fölröppenők alig jönnek. 3 területről 9 zsineg. Nem akarom végigolvasni ,valaki leírná,hogy miből mennyi kell ? Koszi

16. sárkány-ka

sárkány-ka Fórum ismerője

Jó reggelt!A 3 területről jött 3 azaz 3db diadém:mad::mad:Szeretném megkérdezni valakitől, hogy lehet így 400db-ot összegyűjteni?

-kaktuszable- és bendi1121 kedveli ezt.
  17. boszi52

boszi52 Fórum biztosa

Nem találom a tukán szobrot pedig végignyomkodtam mindent

18. vihence

vihence Törekvő

Szia! A 6. kamrában a 4. szobor a tukán.

19. boszi52

boszi52 Fórum biztosa

Köszönöm

20. császáre

császáre Utánpótlás-írogató

Sziasztok nálam a piros kosárban nincs frangipánia virág a tölgyön ki van váltva a rúna, hol keressem ? Köszi

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.