Visszajelzés Matrica sorozatok csevegője

Kategória: 'Aktuális témák megbeszélése', témanyitó: Ableotory, témanyitás ideje: 27.8.24.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Mennyire tetszett az újdonság? Kérjük, értékeld!

Szavazás lezárása: 29.8.34, 13:30.
  1. 1

2. 2

3. 3

4. 4

5. 5

6. 6

7. 7

8. 8

9. 9

10. 10

Az eredmények csak a szavazat leadása után láthatóak.
  1. Ableotory

Ableotory Team Leader Team Farmerama HU

Kedves Játékosok!

Ebben a topicban van lehetőségetek a matrica sorozatokról csevegni.

Matrica sorozatok listája:
    2024. augusztus 29. - 2024. október 29.: Matrica sorozat (1.)

Kérdés, probléma esetén a segítségkérő topikokban lehet segítséget,
    tanácsot kérni, a probléma pontos leírásával, farmnév és User ID szám megadásával:
    Általános témák
    Technikai kérdések
    Kérdések és válaszok

Eventekhez segédlet >> ITT << található.

A bónuszlexikon >> ITT << olvasható.

Növények érési idejéről összefoglaló táblázat >> ITT << olvasható.

Földterületek hozamtáblázata >> ITT << olvasható.

Panasz esetén, a panaszkönyv áll rendelkezésre:
    Panaszkönyv

A csevegőre is a fórum szabályzata vonatkozik.
    További tudnivalókat a fórum szabályairól itt olvashatóak:
    Házirend

Sikeres játékot kívánunk,
    A Farmerama csapata

barbi021951, maszilva, vihence és 8 más kedveli ezt.
  2. Ableotory

[​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG]

3. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Húúúúú megjött;)
    Lesz értelme a matricáknak;) Ez jóóó!
    Azt gondolom van elég matricám....
    De hol tudok fizetni??? A gyorsabb beragasztásért?
    Mert első olvasat után... ez 2 havonta egy gyors elvégzendő feladat lesz....:music:

4. Ableotory

Kuzdern, alex0824, HéricsBáró és 3 más kedveli ezt.
  5. -Holdfeny-.

alex0824 kedveli ezt.
  6. Ableotory

barbi021951, vihence, Liza_22 és 3 más kedveli ezt.
  7. gyuszti0000

gyuszti0000 Fórum nagymestere

Pozitívum:
    -Végre így már van (volt) értelme a matricákat gyűjteni.
    -A nyeremények nem tűnnek rossznak (farmanyagos láda) bár a "szupertitkos" meglepi ajándékokról nem értem a titkolózást.. de majd kiderül idővel.
    - Állandó bónuszok (növény, ól, dekor)
    - Elég egyszer fejleszteni a matricákat és akkor (eddig) örökké olyan szintűek maradnak.

Negatívum:
    - Végtelenül bonyolultnak tűnik az egész a matrica szintek miatt.
    - Ól tp és a növény tp nagyjából kuka, de legalább állandó bónuszok (növény és ól nullázók előnyben).
    - A legfontosabb bónuszt és így a legkevesebb ideig is "tart majd" (dekorokra ható xp bónuszt) csak legutoljára lehet megszerezni, hogy ez mennyi időt jelent az majd a gyakorlatban kiderül
    - Akik mindent (matricát) megszereztek/nem hagytak ki éveket/hónapokat giga előnyben lesznek azokkal szemben akik nem, a gyakorlatban meglássuk mennyire.
    - A matricalerakásnak semmi értelme, mert senkit nem érdekel hogy néz ki, és ahogy nézem semmi hátránnyal nem jár ha takarják egymást, le egy kupacba és kész.
    - Matricák ládája 1 és 2 nagyjából kuka (kacsa kata turbótrágyát adni ládában... amikor minden más "nyersanyag" 100x fontosabb a farmos életben), a farmpengő okés. Kíváncsi vagyok mennyire dobálja de nem is akarom ebben az állapotban kapni őket, a hiányzó matricák beszerzése legyen a célja szerintem mindenkinek.
    - Ahhoz hogy kimaxoljunk minden szintű albumot, irgalmatlan mennyiségű matrica halomra lesz szükségünk, nem beszélve a "nyersanyagokról" (ragasztó, narancs és piros fejlesztés.)

Úgy gondolom hogy azon áll-e vagy bukik hogy lehet-e rusholni.
    A piros album kimaxolása lesz a célom, a sárgát és a narancsot pedig csak ezek feloldásáig viszem. (Annyi matricát ragasztok le a sárgára hogy feloldjam a narancsot és a narancsban is annyit amennyi feloldja a pirosat, aztán a pirosra mindent rátenni (ami maradt, természetesen) és a későbbiekben ezeknek a színeknek a befejezésére is ráállok. (ha nem olvastam valamit félre, akkor nem kell kimaxolni az albumot ahhoz hogy feloldjam a következő színt, csak valameddig kell elvinni.

Javítsatok ki ha valamit rosszul látok. :D

Utoljára szerkesztett: 27.8.24
    Kincső52, zsoxxya, libuskafarm és 4 más kedveli ezt.
  8. SnéDóri

SnéDóri Fórum bárója

Háááááát-tal nem kezdünk mondatot, de most mégis. Azt hiszem kétszeri olvasás után is még csak dereng. És mivel mindössze 3 és fél éve játszom, nincs hatalmas matrica gyűjteményem. Szerintem én ezt simán elengedem. Nem érdekel ennyire a TP haladás. A 80 Fa-ba kerülő csomagot megveszem a PP miatt, de a buxám zárva marad :)

éva5111, zsoxxya, zsósi és 5 más kedveli ezt.
  9. Ableotory

Mivel már látom magam előtt a kérést. ;)

Matricák ládája I, 999 db:
    lklwdfkdfol1.png

Matricák ládája II, 999 db:
    lklwdfkdfol12.png

10. -Holdfeny-.

Köszönöm...
    Akkor Szükségem lesz 500 ragasztóra, 150 narancs fejlesztésre, és 50 piros matricafejlesztő akármire;)
    Ez elsőre nem lesz olcsó....
    De ha nem esnek szét a matricák... és nem kell újra összefesteni őket.... akkor később csak ragasztót kell venni...:music:

ildiko44, alex0824 és Swartsch kedveli ezt.
  11. farmerSS

farmerSS Fórumgróf

Szerintem nem, de remélem, hogy nincs igazam.
    Ezt a részt nem értem:

Matrica sorozatonként a matricák törlődnek az albumokból.
    Ez azt jelenti, hogy egy új sorozat indulásával, a matricákat újból ragaszthatjuk az albumokba.

Ha törlődnek, akkor az addig megszerzett MTP %-os szorzóval mi lesz? Kezdődik az is előről ?

zsoxxya, alex0824 és -Holdfeny-. kedveli ezt.
  12. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Sziasztok

Az az eddigi legnagyobb szerencsénk , hogy amikor mindig event van/volt/lesz , a matrica mindig a legelső nyeremény , sőt , a csillagos érme boltban is az volt a legolcsóbb . :D

Van valakinek összesítése , hogy a gazdakörből mennyi matrica nyerhető ki ? xD:inlove:

Első olvasásra nem értem de tetszik :D:inlove:

barbi021951, -Erbrow-, Kincső52 és 6 más kedveli ezt.
  13. -Holdfeny-.

Hm... ezektől nem ugrálok örömömben... de elférnek a többi láda között;)

Ehh mehetek vissza olvasni honnan jönnek a ládák...:oops:

Gabimami, libuskafarm és alex0824 kedveli ezt.
  14. gyuszti0000

Az automatából jönnek majd, a 3 lehetséges nyeremény egyike a láda.

15. Swartsch

Swartsch Fórummogul

Szia, sziasztok! :)
    Én is így értelmezem.... :)

-gyöngy-581, alex0824 és -Holdfeny-. kedveli ezt.
  16. gyuszti0000

Hali én úgy vettem ki hogy minden törlődik, egyedül az addig fejlesztett matricák szintje marad meg (narancsra, pirosra fejlesztett) de minden más resetelődik, október 29-ig tart az első sorozat, szóval addig (szerintem) felkell fejleszteni mindent amit lehet, október elejéig jó lenne megszerezni a maximális piros albumot, 28 napos 1000%-os dekorbónusz brutál lenne. :D

+ nem vesznek el a nyersanyagok sem, minden megmarad csak albumokból jönnek ki a matricák, amit második sorozat eljövetelével újra beragaszthatsz.

Ha most valaki leragaszt egy matricát azt nem lehet törölni csak a második sorozat eljövetelével fog kiugrani a helyéről hogy utána újból leragaszd.

Az első sorozat augusztus 29-én indul és október 29-ig tart egyelőre.

Szóval október 29 után resetelődik a matrica album és jön a kövi sorozat, amikor is újra leragasztod és megint egy ideig nem tudod bántani, ezért kell meggondolni hogy egy matricát melyik bónusz szintbe (sárga, narancs, piros) ragasztasz le.

Utoljára szerkesztett: 27.8.24
    ildiko44, alex0824, farmerSS és 2 más kedveli ezt.
  17. Ableotory

Kezdődik előlről. A bónuszok változhatnak sorozatonként.
    A bónuszok október 29. 14:00 óráig érvényesek, a sorozat végéig.

maszilva, Kincső52, alex0824 és 2 más kedveli ezt.
  18. -Holdfeny-.

Nekem is Tetszik...:inlove:
    Gyanítom törlődnek... mint a szezondekoré....
    Az jóóóóóó:inlove:

19. Ableotory

Szeretném itt is felhívni a figyelmet egy fontos tényezőre.
    A mostani sorozat keretein belül 1 db narancszseton és 1 db piroszseton a fejlesztési költség, az adott szintű matricáknál.
    Ez változhat a jövőbeli sorozatokban.
    Tehát, érdemes kihasználni az alkalmat, és minél több matricát most fejleszteni, vagy gyűjteni a piros és narancs zsetonokat (azaz minél több matricát érdemes beragasztani).

barbi021951, -gyöngy-581, PalMa és 5 más kedveli ezt.
  20. farmerSS

farmerSS Fórumgróf

Amennyiben beragasztunk pl. egy 2. szintű (narancs) matricát a 2. szintű (narancs) albumba, azt onnan már nem tudjuk kiszedni, AZAZ FEJLESZTENI SEM TUDJUK AZ ADOTT MATRICA SOROZATBAN, KIZÁRÓLAG A KÖVETKEZŐBEN! Amennyiben szeretnénk egy 3. szintű (piros) matricát, annak a menete az, hogy az alap 1 szintű (sárga) matricát fejlesztjük 2. szintre (narancsra), és a 2. szintű (narancs) matricát fejlesztjük 3. szintű (pirosra) és végül azt tudjuk a 3. szintű (piros) albumba beragasztani!

Vagyis egyes /alap / szintű matricát felvihetek 3. szintűre, fejlesztem és nem ragasztom, mert ha beragasztom a narancsba, onnan nem tudom vinni a pirosba ?