Visszajelzés Matrica sorozatok csevegője

Kategória: 'Aktuális témák megbeszélése', témanyitó: Ableotory, témanyitás ideje: 29.10.25.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Mennyire tetszett az 5. matrica sorozat? Kérjük, értékeld!

Szavazás lezárása: 1.3.26, 17:57.
  1. 1

2. 2

3. 3

4. 4

5. 5

6. 6

7. 7

8. 8

9. 9

10. 10

Az eredmények csak a szavazat leadása után láthatóak.
  1. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Sajnálom:(

Az a baj ezzel, hogy nem foglalkozunk azzal, mennyi volt... mert innen onnan jön.. úgymond ingyen... Aztán mikor köddé válást észlelünk... nem tudjuk mennyit is hiányolunk..;) ha jóváírás meg is érkezik... marad a kétség...
    nálam nem gond ha venni kell... de szeretem a pontos, nem eltűnő dolgokat;)

agi770, karippa, GA-BI-O-Farm és 2 más kedveli ezt.
  2. PaySkin

PaySkin Kivételes tehetség

Szia!

Még tegnap írtam a supportnak, válasz nem jött, azóta is 7 piros matricám van! Egy reggeli nagy aratás már a +1300% nélkül ment el, holnap már szombat, ha eddig nem történt semmi, gondolom 7végén már nem is fog... Jó pár 10 milliárd TP bukta!!!

SnéDóri és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  3. -Holdfeny-.

Sajnos nem jelent 10 milliárdos töbletet legalább is nálam sajnos... de értem a bosszankodásod okát...;)
    Én a múltkor vásárlással pótoltam a hiányt... mert nem akartam veszteséget... jó pár nap kellett a jóváíráshoz...de megkaptam...

PaySkin kedveli ezt.
  4. PaySkin

PaySkin Kivételes tehetség

Szia!

Tegnap este 21 óra után jött az üzenet, hogy jóváírták :)
    Miért ne lehetne annyi TP? Nem egy napra írtam, hanem az egész 7végét is beleértve!
    Tegnap reggel volt a kisebb nagy aratás, kevesebb felhővel, ekkor a régi matricáshoz képest kb. 4 milliárddal kaptam kevesebbet (nagyjából azonos időben szoktam reggelente)!
    Ez csak 1 nap volt, de mint írtam, ma már oké minden.

inanna11 és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  5. -Holdfeny-.

Sorry én egy napra gondoltam...:wuerg:
    ÉN jegyzetelem a napi aratást...8) valahogy nálam most nem látszik meg a matricás album hatása...:oops:
    Bár ugye annyi féle fajta felhőnk van... de pontos kb 23 és fél- 24 óránkénti aratásnál... jó lenne látni... Pl 30 napja nem arattam ilyen keveset mint a matrica album aktíválása után...xD:cry: lehet nálam anti tp-t aktíváltam...8)

agi770, GA-BI-O-Farm és macimami1958 kedveli ezt.
  6. -Marcsika7400-

-Marcsika7400- Aktív író

Sziasztok, hol találom, hogy milyen egyéb ajándékokat kapunk a beragasztásnál? Azt már tudom, hogy a matricákat visszakapjuk a következő alkalommal, de a ragsztót is?

7. Sylja

Sylja Fórumgróf

Szia!
    Visszakapjuk a fel nem használt* ragasztókat is.
    Az aktuális matricasorozat ismertetőjének linkje: Matrica sorozat (5.)
    Matrica sorozatok általános ismertetője >>ITT<< érhető el.

*kiegészítés 11.02.22:20-kor

Utoljára szerkesztett: 2.11.25, 21:20
    -ágianyu33- kedveli ezt.
  8. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Csak hogy egyértelmű legyen, mert nem biztos, hogy ugyanarra gondoltok. A fel nem használt ragasztó megmarad a következő matricás eventre, nem váltják vissza. De a beragasztáshoz használt ragasztó fogyóeszköz, azt nem kapjuk vissza. Ugyanígy a narancs- és piroszsetonokat is felhasználjuk a matricák fejlesztéséhez; ezeket az event végén nem kapjuk vissza (de a fejlesztett matricáink megmaradnak). A fel nem használt zsetonokat a ragasztóhoz hasonlóan nem váltják vissza, azok megmaradnak.

GA-BI-O-Farm, -ágianyu33-, Sylja és 2 más kedveli ezt.
  9. -Holdfeny-.

no megnyugodtam... én is így tudtam... köszönöm

GA-BI-O-Farm és -BombadilToma- kedveli ezt.
  10. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    a felugró ablakban értesülünk a ragasztásért kapott jutalmakról.
    Példa:
    upload_2025-11-3_20-3-56.png

Nem oszthatjuk meg az ajándékokat az Ismertetőben a Központ kérése alapján, ha Játékosok hozzák az infót, akkor tudtok információt beszerezni. Ezeket sárga matricák ragasztásakor kaptam az imént.

A 100%-os album elérésekor kapunk egy matricát, ez biztos.

Én most értem el a Piros albumban a 100%-ot a felfejlesztett matricák beragasztásával, itt jött a Baba Jaga kunyhója, amit már mások is hoztak. A sor végén van az Albumért járó matrica:
    upload_2025-11-3_20-9-52.png

A felhasznált matrica ragasztót nem kapjuk vissza, de ami megmaradt az előző sorozatbvól, azt most fel tudjuk használni.

Sok sikert az albumok töltéséhez!

GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  11. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Kedves Játékosok!

A Központ tájékoztatása alapján a Matricaboltban a Matricaragasztó ára megváltozott az esemény indulására:
    Jutalmak I fülön az ára 8-ról 4-re csökkent, a Jutalmak fülön 4-ről 2-re változott.

A képeket 2025.11.04-én 7:55-kor cseréltem az <<Ismertetőben>>.

További jó játékot,
    a Farmerama csapata

Swartsch és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.