Visszajelzés Matrica sorozatok csevegője

Kategória: 'Aktuális témák megbeszélése', témanyitó: Ableotory, témanyitás ideje: 27.8.24.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Mennyire tetszett az újdonság? Kérjük, értékeld!

Szavazás lezárása: 29.8.34, 13:30.
  1. 1

2. 2

3. 3

4. 4

5. 5

6. 6

7. 7

8. 8

9. 9

10. 10

Az eredmények csak a szavazat leadása után láthatóak.
  1. agikka

agikka Junior szaki

Személyre szabott bónuszkód email. ben:inlove::inlove:

alpha58 és Kuzdern kedveli ezt.
  2. Spanlotus776367

Spanlotus776367 Junior szaki

Sziasztok!

Költenék én matricazsetonra, de nem ennyire, mint ami a csomagokban van. Olyan opcióra gondoltam, mint az eventeknél a felreppenő vásárlás, hogy akár 1 db-ot is lehet venni. Annyira nem hat meg ez az újítás, hogy ennyit költsek rá.
    Esetleg lehet erre számítani most vagy akár a későbbiekben?

zsoxxya kedveli ezt.
  3. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

A tervekről előre nincsenek információink.
    Modiként a már aktuális, hivatalos eventekről, akciókról tájékoztathatunk.
    A jóslás pedig külön tudomány. Látogass el Merilin Pletykaodújába, hátha lát valamit a varázskönyvében.
    Illetve írd meg az ötletedet, pl. ide: Játékban lévő elemek továbbfejlesztése - ÚJ

vihence, Spanlotus776367, Dolphin és 5 más kedveli ezt.
  4. szaki1979

szaki1979 Haladó

Kérdés:
    Event végén a megnyert, beszerzett ragasztók megmaradnak a következő matrica sorozat event-ig vagy törködnek?

Köszönöm a válaszokat

-Holdfeny-. kedveli ezt.
  5. Sylja

Sylja Fórum bárója

Szia!
    Itt a válasz az ismertetőből:
    "Az alábbi kellékek NEM kerülnek átváltásra egy sorozat végeztével, hanem megmaradnak a pajtánkban és a következő sorozatokban fel tudjuk használni:
    • Matricaragasztó,
    • Narancszseton,
    • Piroszseton,
    • Szerencseérme,
    • Matricák ládája I,
    • Matricák ládája II.
    (Ez azt jelenti, hogy semelyik kellék nem kerül átváltásra, amely a matrica sorozatokhoz tartozik.)"

Forrás: https://board-hu.farmerama.com/threads/matrica-album-kibővítése-matrica-sorozatok.25321/#post-1399478

Kuzdern, GA-BI-O-Farm, vihence és 5 más kedveli ezt.
  6. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Kedves Játékosok!

A Központ tájékoztatása alapján a Matrica albummal kapcsolatos problémákat sikerült megoldani.

Akinek problémája volt az albummal, nem tudott lapozni, nem tudott matricát kihelyezni, stb., az egy ki/be lépést követően próbálja meg újra a ténykedést.

Aki netán továbbra is problémát tapasztal, az alábbi topikban jelentkezzen, Farm név és Farm ID megadásával, és a tapasztalt probléma részletes leírásával:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/hibák-bugok-problémák-kezdők-haladók-részleg.19471/

Köszönjük az érintettek türelmét,
    a Farmerama csapata

PalMa, Swartsch, vihence és 4 más kedveli ezt.
  7. Evajunior

Evajunior Utánpótlás-írogató

Nem tudok matricákat feltölteni, és nem tudom mikor lesz újra matrica számomra mert ragasztóból több van nekem.

8. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Szia!

Nézd meg kérlek, hogy a sárga albumodban mennyi matrica van! Először azokat kell fejlesztened narancssárgára, majd pirosra. A matricaragasztón kívül - ehhez a művelethez - szükséged van narancs és piros zsetonra.
    A beragasztást attól függően kell elvégezni, hogy melyik bónuszt szeretnéd maximálisra, vagy minél nagyobb százalékra emelni.
    Érdemes ismételten átolvasni a matricakészítés rejtelmeit. :)
    Az automatából szerezhetsz további matricákat, ha elfogyott. 3 Szerencsérme bedobásával 70% esélyed van, hogy új matricát kapj.
    Amennyiben ellenőrzést szeretnél kérni, szükség van a farm neved és a farmod ID számának a megadására valamelyik Segítségkérő topikban. A csevegő nem alkalmas ellenőrzés kéréséhez.
    Sok sikert!

PalMa, Dolphin, GA-BI-O-Farm és 2 más kedveli ezt.
  9. cseresznye69

cseresznye69 Törzsjátékos

Sziasztok!Egy ideje már osztok-szorzok.Megszereztem a sárga matricáknál a 100%-ot,ami ólanként 1200%-ot jelent ha begyüjtöm az állatot a kihelyezett ólból.Pl tüntető malacot tettem ki 140 tp az értéke,amikor learattam kaptam 8745 tapasztalat pontot.A 140-nek a 1200 százaléka 8745?Vagy hogy kell értelmezni vagyis számolni?Köszönöm ha valaki segítene.

10. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Szia! Volt egyéb aktív bónuszod is;) Nem csak a matricás!

11. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    A TP-bónusz mindig az alap TP-jét emeli annak, amire kapjuk. Jelen esetben az alap TP 660 - a tüntető malac ólja ugyanis ennyi TP-t ad, nem 140-et. Ha ezt emeljük 1200%-kal, az azt jelenti, hogy szorozzuk 1+1200/100-zal, azaz 13-mal, ami 8580 TP. Mivel Te 8745 TP-t kaptál, és 8745/660=13,25, ez azt jelenti, hogy van még valahonnan 25% ólakra ható bónuszod, amit a rendszer figyelembe vett.

HéricsBáró, zsoxxya, aliz és 9 más kedveli ezt.
  12. Csak1

Csak1 Haladó

Sziasztok!
    Érdeklődnék, hogy mit csinálok rosszul! (s elnézést ha már volt ilyen kérdés de nem találtam meg!)
    A sárga gyűjtő albumom 100!-on van!
    Csináltam egy csomó narancssárga matricát de nem tudom kihelyezni, mert a narancssárga (2 szintű) albumot nem tudom megnyitni: Szóval gondolom, hogy én csinálok valamit rosszul vagy valamit félre értettem!
    Legyetek szíves segítsetek!
    Előre is köszönök mindent!

13. feki13

feki13 Fórum veteránja

Röhelyes ez a matricás téma! :)
    2 hónapot adnak rá, 2 hét után elromlik, jelzik majd további 1 hétig semmi. Örülök hogy a nagyoknak adtatok egy kis plusz lehetőséget, mi meg nézegethetjük, milyen csodás újítás került a játékba. Mi tart eddig egy hiba javításán? Vicc kategória, hajítsák a kútba, ha ennyire jól dolgoznak a fejlesztők...

sutimami57 és gyuszti0000 kedveli ezt.
  14. Dolphin

Szia,
    segíteni akkor tudunk, ha Farm név és Farm ID megadásával felkeresel egy Segítségkérő topikot.
    A Csevegő nem alkalmas hely segítségkérésre, s azonosító adatok nélkül nem tudunk segíteni.
    Megértésedet köszönöm!

15. Csak1

Csak1 Haladó

Ok! Köszi! Hagyjuk! Nem csinálok nektek + munkát! Hagyom az egészet hiszen semmi értelmét egyébként nem látom!

sutimami57 és vihence kedveli ezt.
  16. Dolphin

Szia,
    ezzel nem okozol plusz munkát, azért vagyunk itt, hogy segítsünk, de ezt az azonosító adatok nélkül nem tudjuk megtenni.
    Persze, a Te döntésed, hogy megadod-e az adatokat, illetve, hogy szeretnél-e foglalkozni a továbbiakban a Matrica albummal.
    Ha meggondolod magad, várunk a Segítségkérő topikokban.
    Megértésedet köszönöm!

Othep, Swartsch, vihence és 2 más kedveli ezt.
  17. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

halo!
    Nem tudom, minek nevezzem, de ennek a két csuszkának van jelentősége még? :D

18. feki13

feki13 Fórum veteránja

Én nem tudom sajnos, mert ez sak a Ti kiváltságotok! :D Mi kicsik már nem ragaszthatunk bele, nálunk lejárt ez az event ;)

zsani_apja kedveli ezt.
  19. cseresznye69

cseresznye69 Törzsjátékos

Köszönöm szépen aválaszt.

Köszönöm szépen a választ.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 24.9.24
    -BombadilToma- kedveli ezt.
  20. Dolphin

Szia,
    az event nem járt le, de valóban van a Matricás album néhány matricájával probléma, melyről itt adtuk tájékoztatást:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/matrica-sorozat-albumok-hibája.25417/
    Remélhetőleg a Központban sikerül a hibát mielőbb helyreállítani, s azt követően Mindenki tudja folytatni a matricák fejlesztését, beragasztását.
    A Matricás sorozat 1. 2024. október 29-én 14 óráig lesz elérhető
    Megértésedet és türelmedet köszönjük Neked is, s a többi Játékosnak is!

vihence, zsani_apja, feki13 és 2 más kedveli ezt.