Visszajelzés Matrica sorozatok csevegője

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Ableotory, témanyitás ideje: 12.2.26.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Mennyire tetszett az 6. matrica sorozat? Kérjük, értékeld!

Szavazás lezárása: 12.5.34, 14:33.
  1. 1

2. 2

3. 3

4. 4

5. 5

6. 6

7. 7

8. 8

9. 9

10. 10

Az eredmények csak a szavazat leadása után láthatóak.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Ez pozitív:inlove:
    A százalékot rendrakás nélkül is kapod... ha beragasztottad a matricákat...

Utoljára szerkesztett: 17.2.26
    holdjáró, farmerSS és cicimsincs kedveli ezt.
  2. farmerSS

farmerSS Fórumőrült

Szia

Ha szeretnél akár a fáknál - növényeknél - kütyüknél több tépével aratni, akkor csináld, de ha nem számít, akkor nem.

Több TP / TTP a fáknál.Több TP / TTP a növényekből.Több TP / TTP a jutalmazó tárgyaknál.
    Album bónuszának
    maximális értéke
    1.600%1.600%1.300%

Swartsch, PalMa, Dolphin és 2 más kedveli ezt.
  3. Dolphin

Dolphin Fórum elő legendája

Kedves Játékosok!

A módosítás megtörtént, egy KI/BE lépés szükséges, hogy a farmotokon is megjelenjen a változás.

A Szkript is lefutott.

További jó játékot Mindenkinek,
    a Farmerama csapata

pmartuci, Swartsch, PalMa és 3 más kedveli ezt.
  4. Dolphin

Szia,
    nem pontosan értem mire gondolsz azzal, hogy összekutyulta vki.
    Amennyiben Automata használatával teszed le a matricákat, akkor igen az album oldalain egymásra pakolva jelenik meg a 30 matrica, amit el tudsz rendezni, de igazából nincs jelentősége annak, hogy az albumban ömlesztve vagy rendszerezve vannak a matricák.
    A bónusz, amit szerezhetünk TP / TTP-re (fák, növények és dekorok kapcsán), az csak attól függ, hány matrica került adott albumba berakásra.
    A Farmerama-ban semmit nem kötelező csinálni, minden a saját döntésünk eredménye.
    Az általános ismertetőt ITT tudod átolvasni, a 6-os sorozathoz tartozó információkat pedig ITT találod.
    Ha a farmodra vonatkozóan szeretnél ellenőrzést, segítséget kérni, akkor azonosítókkal gyere Segítségkérő topikba.
    További jó játékot!

Kiegészítés 18:12-kor

Az új bejegyzésedre pedig az alábbiakat tudom válaszolni: ha a sárga albumba beragasztottál annyi matricát, amennyi a narancs album nyitásához szükséges, akkor le fog kerülni a lakat.
    S ugyanígy lesz a Piros albummal is, ha beragasztasz legalább 31 narancs matricát a Narancs albumba.
    Javaslom, hogy az ismertetőket olvasd el, mielőtt belefogsz.

Swartsch, Ms.AbyZu, farmerSS és még 1 ember kedveli ezt.
  5. feki13

feki13 Fórum admirálisa

Szia Dolphin!

Nagyon szépen köszönjük a közbenjárásotokat, szuperek vagytok. Másik nagy gratula pedig a játékosközösségnek szól, hiszen ezt mi is elkönvelhetjük egy újabb győzelemnek! :)

Türelem és a felszólalás ismét meghozta a gyümölcsét! :)

farmerSS, pmartuci és Swartsch kedveli ezt.
  6. Spanlotus776367

Spanlotus776367 Fórumprofi

Sziasztok!

Én is örülök a változásnak, csak ha ezt így adták volna oda eredetileg, akkor nem kellett volna megvennem 100 Fa-ért a narancs csomagot (ami nem is lett elég így sem), vagyis nekem ezzel 100 aranyam veszett oda feleslegesen.
    Tényleg ennyire bonyolult valamit normálisan elsőre megcsinálni? Mindegy, hogy ez a panaszok végett történt vagy sem!

Swartsch és feki13 kedveli ezt.
  7. asdi

asdi Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Nekem lenne egy olyan problémám hogy amit most kaptam az event befejezéséért matricát (Ámor szezon) ha be akarom ragasztani a füzetbe befagy a játék. ezzel mit tudok kezdeni?
    Válaszotokat előre is köszönöm.

8. ádám1014

ádám1014 Fórumszaki

Szia!
    Én már néhány napja befejeztem, ugyanez a problémám, a piros albumomba elkészítettem az Ámor szezon matricáját, de betenni nem tudom, csak elkezd a virág pörögni és lefagy a kliens, csak f5-el javul meg. Az auto kitöltéssel ugyanez. Farmnév ID szám-al hiba topikban kell jelezni szerintem a moderátorok felé. Csak még nem jutottam el odáig, hogy megtegyem :)

9. Dolphin

Sziasztok,
    valóban a hibákat, problémákat Farm név és Farm ID megadásával szükséges jelezni a Fórum főoldalának közepén megtalálható Segítségkérő topikokban, mert a Csevegőben ritkább a moderátori jelenlét, s ez nem is megfelelő hely segítségkérésre, hiba jelzésre (lásd topik #1-es bejegyzése).
    Ezen matrica hibájáról már tudunk (adtunk is már ilyen témában választ), nincs szükség újabb jelzésre, a hiba javítása folyamatban van, várhatóan a holnap délutáni frissítéssel már rendben lesz.
    Türelmeteket köszönjük a hiba javításáig.

viziadam8888 kedveli ezt.
  10. bocsinet

bocsinet Kivételes tehetség

Sziasztok. Matricát lehet e venni valahol, nekem matrica hiányom van, és ahol lehetett szerezni azt már begyűjtöttem.

Kuzdern kedveli ezt.
  11. apumbiapa

apumbiapa Fórum hercege

Szia

Matricát venni nem lehetséges.:(

bocsinet kedveli ezt.
  12. bocsinet

Köszönöm.

Kuzdern kedveli ezt.
  13. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

bocsinet, vihence és -Holdfeny-. kedveli ezt.
  14. bocsinet

Kuzdern és -BombadilToma- kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.