Visszajelzés Matrica sorozatok csevegője

Discussion in 'Egyéb témák archívuma' started by Ableotory, Feb 12, 2026.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
?

Mennyire tetszett az 6. matrica sorozat? Kérjük, értékeld!

This poll will close on May 12, 2034 at 2:33 PM.
  1. 1

2. 2

3. 3

4. 4

5. 5

6. 6

7. 7

8. 8

9. 9

10. 10

Results are only viewable after voting.
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Ez pozitív:inlove:
    A százalékot rendrakás nélkül is kapod... ha beragasztottad a matricákat...

Last edited: Feb 17, 2026
    holdjáró, farmerSS and cicimsincs like this.
  2. farmerSS

farmerSS Fórumőrült

Szia

Ha szeretnél akár a fáknál - növényeknél - kütyüknél több tépével aratni, akkor csináld, de ha nem számít, akkor nem.

Több TP / TTP a fáknál.Több TP / TTP a növényekből.Több TP / TTP a jutalmazó tárgyaknál.
    Album bónuszának
    maximális értéke
    1.600%1.600%1.300%

3. Dolphin

Dolphin Fórum elő legendája

Kedves Játékosok!

A módosítás megtörtént, egy KI/BE lépés szükséges, hogy a farmotokon is megjelenjen a változás.

A Szkript is lefutott.

További jó játékot Mindenkinek,
    a Farmerama csapata

4. Dolphin

Szia,
    nem pontosan értem mire gondolsz azzal, hogy összekutyulta vki.
    Amennyiben Automata használatával teszed le a matricákat, akkor igen az album oldalain egymásra pakolva jelenik meg a 30 matrica, amit el tudsz rendezni, de igazából nincs jelentősége annak, hogy az albumban ömlesztve vagy rendszerezve vannak a matricák.
    A bónusz, amit szerezhetünk TP / TTP-re (fák, növények és dekorok kapcsán), az csak attól függ, hány matrica került adott albumba berakásra.
    A Farmerama-ban semmit nem kötelező csinálni, minden a saját döntésünk eredménye.
    Az általános ismertetőt ITT tudod átolvasni, a 6-os sorozathoz tartozó információkat pedig ITT találod.
    Ha a farmodra vonatkozóan szeretnél ellenőrzést, segítséget kérni, akkor azonosítókkal gyere Segítségkérő topikba.
    További jó játékot!

Kiegészítés 18:12-kor

Az új bejegyzésedre pedig az alábbiakat tudom válaszolni: ha a sárga albumba beragasztottál annyi matricát, amennyi a narancs album nyitásához szükséges, akkor le fog kerülni a lakat.
    S ugyanígy lesz a Piros albummal is, ha beragasztasz legalább 31 narancs matricát a Narancs albumba.
    Javaslom, hogy az ismertetőket olvasd el, mielőtt belefogsz.

5. feki13

feki13 Fórum admirálisa

Szia Dolphin!

Nagyon szépen köszönjük a közbenjárásotokat, szuperek vagytok. Másik nagy gratula pedig a játékosközösségnek szól, hiszen ezt mi is elkönvelhetjük egy újabb győzelemnek! :)

Türelem és a felszólalás ismét meghozta a gyümölcsét! :)

farmerSS, pmartuci and Swartsch like this.
  6. Spanlotus776367

Spanlotus776367 Fórumprofi

Sziasztok!

Én is örülök a változásnak, csak ha ezt így adták volna oda eredetileg, akkor nem kellett volna megvennem 100 Fa-ért a narancs csomagot (ami nem is lett elég így sem), vagyis nekem ezzel 100 aranyam veszett oda feleslegesen.
    Tényleg ennyire bonyolult valamit normálisan elsőre megcsinálni? Mindegy, hogy ez a panaszok végett történt vagy sem!

Swartsch and feki13 like this.
  7. asdi

asdi Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Nekem lenne egy olyan problémám hogy amit most kaptam az event befejezéséért matricát (Ámor szezon) ha be akarom ragasztani a füzetbe befagy a játék. ezzel mit tudok kezdeni?
    Válaszotokat előre is köszönöm.

8. ádám1014

ádám1014 Fórumszaki

Szia!
    Én már néhány napja befejeztem, ugyanez a problémám, a piros albumomba elkészítettem az Ámor szezon matricáját, de betenni nem tudom, csak elkezd a virág pörögni és lefagy a kliens, csak f5-el javul meg. Az auto kitöltéssel ugyanez. Farmnév ID szám-al hiba topikban kell jelezni szerintem a moderátorok felé. Csak még nem jutottam el odáig, hogy megtegyem :)

9. Dolphin

Sziasztok,
    valóban a hibákat, problémákat Farm név és Farm ID megadásával szükséges jelezni a Fórum főoldalának közepén megtalálható Segítségkérő topikokban, mert a Csevegőben ritkább a moderátori jelenlét, s ez nem is megfelelő hely segítségkérésre, hiba jelzésre (lásd topik #1-es bejegyzése).
    Ezen matrica hibájáról már tudunk (adtunk is már ilyen témában választ), nincs szükség újabb jelzésre, a hiba javítása folyamatban van, várhatóan a holnap délutáni frissítéssel már rendben lesz.
    Türelmeteket köszönjük a hiba javításáig.

viziadam8888 likes this.
  10. bocsinet

bocsinet Kivételes tehetség

Sziasztok. Matricát lehet e venni valahol, nekem matrica hiányom van, és ahol lehetett szerezni azt már begyűjtöttem.

Kuzdern likes this.
  11. apumbiapa

apumbiapa Fórum hercege

Szia

Matricát venni nem lehetséges.:(

bocsinet likes this.
  12. bocsinet

Köszönöm.

Kuzdern likes this.
  13. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

bocsinet, vihence and -Holdfeny-. like this.
  14. bocsinet

Kuzdern and -BombadilToma- like this.
Thread Status:
Not open for further replies.