Visszajelzés Medencecápa-sztorik csevegője

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Wellwisher, témanyitás ideje: 21.7.20.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. juliannakoczkas

juliannakoczkas Fórum hercege

Szép jó reggelt!
    Reggeli aratás 54 csillagos érme, XXL fák 1 raktárház, 10 PP.........
    Az eredmény ugyanolyan siralmas, elszomorító!!!
    Ahogy olvasom, mindegy milyen fák vannak kint, ezen semmi nem segít! A bolti árakat is ehhez kéne igazítani!
    >:(>:(>:(
    Kitartás, nem lesz ebből titokbigyó....

Ribiszke, -ágianyu33-, soresne és 5 más kedveli ezt.
  2. heureca3

heureca3 Fórum biztosa

Sziasztok:)
    Most tartok ott hogy kivehetnék 1 trágyás ládát a boltból:oops: de nem azt szeretnék:sleepy:
    A varázsfa is ad csillagos érmét, jó lenne most pár területnyi belőle vagy ha a fákkal is lehetne 0 percezni;)aztszem megyek vissza aludni és álmodozom tovább:D

3. Kata_rzis

Kata_rzis Fórum admirálisa

Sziasztok!
    Én is már csak abban reménykedem, hogy lesz most hétvégén 1 tápos tenyésztés, és abból esetleg lehet majd csillagos érmét szerezni. Fair lépés lenne a BP-től.
    Az eddigi agame-s titokólakból a legjobb, ami jött, az a narancs zsiráf. Abból mindjárt 4 db is... Ha valaki 1-1-ben cserélne narancs zsiráfot agaméra, szóljon... :music:
    Ha Kívánságfánk nem is lesz, azért egy pöttyös labdát kaptok tőlem. Legyen szép napotok! :D

És ha valaki most azzal jönne, hogy mi is az a "Kívánságfánk", hozok képetxD:

Utoljára szerkesztett: 24.7.20
    katimami51, maszilva, mingo826 és 22 más kedveli ezt.
  4. röpcsi1

röpcsi1 Törzsjátékos

Sima fákból 65 érme, lehangoló! Lehet, hogy azért ilyen, hogy vegyünk Pannit, mert azt látom, hogy csak így lesz meg az érme. Sajnos nem veszek.

mingo826, magdi06 és **viola** kedveli ezt.
  5. Ferenc1963

Ferenc1963 Törekvő

200 db fa sima és xxé vegyesen 29 db érme. Hát a boltot biztos, hogy nem fosztom ki Nem is érdemes rágörcsölni. Lesz amennyi lesz az event végére azt elköltöm és jó napot. További jó játékot mindenkinek!

mingo826, Ribiszke, Nagyii58 és 2 más kedveli ezt.
  6. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Állandóan azt olvasom, hogy a "titkosakra nem megyek, úgyse jön össze belőle semmi új...". A boltban szinte csak titkosak vannak... A bolt kínálata nem kell az eventhez, az csak egy plusz, amit kvázi ingyen kaphat, aki fákat tart kinn a főfarmon. Most van idő pajtát töltögetni, és akinek fatermés kell, az most bónuszként hozzájuthat néhány titokólhoz, -fához. Csak azért, mert ez egy event részeként került meghirdetésre - pedig semmi köze az eventhez -, teljesen felesleges azon görcsölni, hogy minél több érménk legyen. Amennyi jön, jó; beváltjuk. Ennyi. És akinek növény vagy állat kell a pajtájába vagy a gazdakörijébe, az nyugodtan termeljen növényt vagy állatot, semmit sem veszít. Pont ezért drága a bolt.
    És azt sem árt felidézni, hogy a most hőn áhított agáma (vagy bármi más új titokizé) egy fél év múlva odakerül a többihez, és csak úgy kap szerepet, mint a titokállat, amit már megint kaptunk az aktuális új helyett, pedig van már belőle X db...
    Egyszóval: az érmék miatt igazán kár bosszankodni.

Othep, katimami51, slaca és 47 más kedveli ezt.
  7. **viola**

**viola** Járnitanuló

Sziasztok!
    Nálam is hasonló a helyzet, talán még 250 érme sem jön össze az event végére, hogy legalább egyet kiváltsak a boltból.További jó játékot.

juliannakoczkas kedveli ezt.
  8. Sárika555

Sárika555 Fórum mestere

Sziasztok. A bolt tényleg drága,de nekem sok fatermésre van szükségem. Igaz növény is kellene, de az event végéig kint hagyom, illetve a következő event kiírásig. Ha növény fog kelleni akkor majd szerdán átrendezem. Jönnek a nublonok is, oda is kell a pajtából. Agáma lett az előző eventből, de a nagy farmokon sajnos egyiken sem .

9. Jocó04

Jocó04 Utánpótlás-írogató

Jó reggelt.Nem tudom úszóvirág vetőmaghoz hogyan jutok ?? Köszönöm a segítséget.

10. Sárika555

Sárika555 Fórum mestere

Szia. Csillagos érméért tudsz vásárolni, vagy megcsinálod a beadásokat, ha letermelted az úszórudat , és a feladat adja.

Kuzdern és juliannakoczkas kedveli ezt.
  11. pöttyzorka

pöttyzorka Junior szaki

Sziasztok! mennyi úszóvirágot kapunk 30 érméért?

12. borderland57

borderland57 Fórum mestere

Szia! Egyetlenegy db-ot. Én nem is foglalkozom ezzel.

heureca3 és juliannakoczkas kedveli ezt.
  13. tevehajcsár

tevehajcsár Fórum mestere

Felröppenőknél egyébként abban mi a ráció hogy ha növény adja akkor tökéletes a mennyiség tehát egy fullos területről akár 140db is jöhet (most az én farmomat nézem) deha fásról van szól hiába az ugyanugy 22 órás fa akkor 200 db kirakott fa pedig csak 40-50db-ot ad...?

heureca3 és juliannakoczkas kedveli ezt.
  14. MamaMeseKertje

MamaMeseKertje Fórum veteránja

Szaporítsd az úszórudat, és add be a középen lévő + jelnél. A 2. feladat teljesítésekor kapsz 14 úszóvirágot. A 3. teljesítésekor pedig 29 darabot. 43 darab úszóvirággal kezdheted a termelést.

nolina1965, Kuzdern, heureca3 és 4 más kedveli ezt.
  15. cseszcsi

cseszcsi Aktív író

Sziasztok!
    Egy kis segítséget szeretnék kérni! Milyen méretű földterületet érdemes kirakni az eventes területre, hogy a legtöbb úszórúdat tudjam learatni! Előre is köszi a választ! :)

16. fakír1020

fakír1020 Kivételes tehetség

A legtöbb ami kifér.2x2 terület.Utána 2x1 a többi 1x1

Kuzdern, juliannakoczkas és DevilMókus kedveli ezt.
  17. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Csak egyet. A növények anélkül is meg lesznek az event végére, de ez nagyon nem az én eventem.

szida57, mamszi5107, Ribiszke és 3 más kedveli ezt.
  18. DevilMókus

DevilMókus Fórum elő legendája

Szia.A tenyésztésből csak úszósapka jön.:oops:A csillagos érme kizárólag fák aratásából várható.o_O
    Szerintem ebe már nem nyúlnak bele ,titkosakat majd szerzünk máshonnan.:)
    Viszont az úszóvirággal" jól" lehet haladni 18 h-kor meglesz a 3. bubim is.:D
    Holnap pedig a 3. órás bubi is meg lehet,:)
    Egyébként én elcserélném az Agámám narancs zsiráfra.:)
    De mire cserélhető lesz már nem lesz érdekes szerintem.:D

vihence, Kuzdern, GA-BI-O-Farm és 3 más kedveli ezt.
  19. zebraful

zebraful Fórumelemző

A bolt kínálata részemre is csak eszmei. Örülök, ha egy titkos ólat és egy titkos fát ki tudok venni. Úgy tűnik nem most fogom feltölteni hiányos pajtámat:oops: Horgászás? Hát így ez nem nagyon jön be.... Szóval csinálom, mert ha event akkor menjen, de valahogy ez nem hozott lázba.
    Na de majd a következőxD

szida57, Kuzdern, briguka és 5 más kedveli ezt.
  20. Picimaci2018

Picimaci2018 Fórumprofi

Sziasztok!2 napi faaratás gyümölcse:112 érme!:)Nincs görcsölés,lesz ami lesz....majd event végéig kiderül,mit lehet venni belőle!Ha azt nézem,titokfa akciókor 5 FA volt 1 titokfa!Most 250 érme 2 titokfa:)Legalább 1 db 2-es facsomag szerintem összejön!:)Titokfás akciónál 75 FA-t fizettem 15 fáért,nem lett kívánságfám!:(Talán most!A kevés is hozhat szerencsét!:)A jó oldalát kell nézni:gyűlik a fatermés,most "ingyen"kaphatunk titkosakat:)Mindenkinek jó gyűjtögetést és sok szerencsét!

vihence, szida57, Ribiszke és 6 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.