Visszajelzés Medencecápa-sztorik csevegője

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Wellwisher, témanyitás ideje: 21.7.20.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. farmerogirl

farmerogirl Fórum félistene

Szia!

Hát nekem valamiért mégis adott plusz magokat a rendszer (pedig még nem is telt el 5 óra az eventből és érméért biztosan nem vettem), így a learatottakkal együtt 30 maggal kezdtem.

Itt olvashatsz erről: https://board-hu.farmerama.com/threads/event-segédlet-avagy-mit-hogyan.15707/#post-877441

DevilMókus, Melan és MamaMeseKertje kedveli ezt.
  2. Szama

Szama Fórum veteránja

Sziasztok!
    Nekem az lenne a problémám, hogy beadtam az felröppenőket ahova kellett a további területekért, de ott maradt a plusz jel, és nem enged földet kirakni rá... Ráadásul a másik eventet is megnyitottam, hogy beadjam a medvét, azonban teljesen lefagyott a játék, így frissítenem kellett az oldalt, de továbbra sem enged föld területet lerakni...
    Megnéznétek, hogy mi lehet a gond?
    Köszönöm!
    Gazda: Szama ID: 1997550

Update:
    Még párszor ráfrissítettem az oldalra, és most jó, enged földet lerakni.
    Azt meg lehetne kérdezni, hogy ezt miért csinálja a játék? Most komolyan mindig újra be kell tölteni az oldalt, ha játszani szeretnék?

Utoljára szerkesztett: 22.7.20
    Samborg kedveli ezt.
  3. MamaMeseKertje

MamaMeseKertje Fórum veteránja

20 órás fákkal 20 Pannival 102 érme: kész
    Végre nagy örömmel nullperceztem a frissen nemesített amaránttal, 160 úszósapka, területek felszabadítva: kész
    Összes terület bevetve úszórúddal (9 db 1x1-es terület üresen maradt): kész
    Főfarmra 20 órás fák 20 Pannival kirakva: kész
    Innen már gyerekjáték! :music:

Kuzdern, -W-595-, BackOffice és 10 más kedveli ezt.
  4. maci0325

maci0325 Fórumprofi

Sziasztok Az lenne a kérdésem hogy üszóvirágom honnan lesz . Mert csak úszó rudam van . Köszönöm a seggítséget Lázárné

5. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Jóóó reggelt.
    A tenyésztés igen jól adta a felrepit. 114 db-t. Kipótoltam 46 db krókusszal.
    A 20 órás fák 155 db érmét adtak. Csak 5 db úszóvirágot tudtam kiváltani, brühühhü. Maradt 5 üres helyem.
    Most rövid XXL-s fákat raktam, alma XXL és társait, hogy ma még le tudjam szedni, éjszakára mennek a 12 órás XXL-esek. Remélem jól fogják adni az érméket és nem kell kivágnom őket. :D

janijanix9, Kuzdern, -W-595- és 8 más kedveli ezt.
  6. tutitanya

tutitanya Fórumlakó

Azért egy kis baby boom nem jönne rosszul:D

CoralineJones74 kedveli ezt.
  7. zoldert

zoldert Fórum parancsnoka

Sziasztok!
    A sapka meg lett nullázással.
    Megvettem a legkisebb kosarat és most minden területen szaporodik az event növény.
    Sok sikert mindenkinek!

maszilva, nagymami2, Kuzdern és 10 más kedveli ezt.
  8. MamaMeseKertje

MamaMeseKertje Fórum veteránja

Szaporítsd az úszórudat, és add be a középen lévő + jelnél. A 2. feladat teljesítésekor kapsz 14 úszóvirágot.

Kuzdern, -W-595-, Melan és 2 más kedveli ezt.
  9. Rékuci1111

Rékuci1111 Fórum császára

Szia :) a 20 Pannit azért tartod kint fixen, mert automatikusan aratod a fákat és nem akarsz szórakozni a lekapcsolással és a kézi pakolgatással? Aratásonként így veszítesz néhány felröpit, de biztos, hogy sokkal kényelmesebb megoldás :)

A visszajelzések alapján az látszik, hogy még a 20 órás fák sem adják 1:1-ben a felröpit, így én maradok a 20 órás fáknál (turbózva), nem cserélem le 12 órásra. Aki viszont nem turbózza, lehet, hogy jobban jár a 12 órás fákkal, amit napi 2x tud aratni. Szerintem több felröpi jön 2 aratásból a 12 órás fákra, mint 1 aratásból a 20 órásakra.

10. Havasi_Gyopár

Havasi_Gyopár Fórum elő legendája

Szia farmerogirl!
    A központból kapott anyagban egyértelműen leírták, hogy nem kapunk pótlásra vetőmagot.
    Te azért kaptál +5 kezdőmagot, mert prémiumos vagy. A prémiumtagoknak +5 db jár. Ezt minden más prémiumos is megkapta.

-W-595-, Melan, Szabi451 és 2 más kedveli ezt.
  11. kukori80

Most jobban megnéztem és nem is 5 üres helyem maradt, hanem 10. :cry: Mindjárt kukorékolok egy nagyot. :D

Kuzdern, M.Ambrus, Melan és 6 más kedveli ezt.
  12. sadrika97

sadrika97 Fórum hercege

Hortenzia 1*1, 1 Panni cipelve, 1 a tölgyön, barkácsfelhőim aktiválva: 132 úszósapka. Nemesített málna estére remélem behozza a 160-hoz hiányzót.

Kuzdern és Rékuci1111 kedveli ezt.
  13. Szabi451

Szabi451 Rutinos

Sziasztok! Én is fákkal vártam az eventtet , 112 db úszósapkát adott érte ,(12 pannival) :wuerg: kiváltottam 3 db úszóvirágot , de már most nem igazán látom értelmét hogy fák voltak kint... igy 160 szupertrágyám bánja.... inkább hagytam volna meg a 112 sapit , (azzal a 3 db úszóvirággal nem lettem előbb ), vagy növényekkel vártam volna az eventet , akkor megmaradt volna a 160 szupertrágyám... :music:de , bánja kánya! :D
    Tehát földek , növények kint , kb este 7 kor érik , xxl fák telepitve a föfarmon , még ma aratom. :)pecáztam már is egyet , lett 1 gömbhalam :)

Milyen jót alszik ott fenn a medencéknél az a bari , még a horkolása is idehallik, :D:D akár fel is feküdhetne egy nyugágyra , de nem ,neki ott jó , jól leég majd a napon.... hmmmm xDxDxD

nagymami2, MamaMeseKertje, Kuzdern és 2 más kedveli ezt.
  14. DevilMókus

DevilMókus Fórum elő legendája

Szia szerintem is ,de majd meglátjuk. az is lehet alternatíva hogy a 10,48-as érésidőnél 1 kör zokni és akkor a napi 3 aratás beleférhet.:music:Turbót én is csak mamutokra használok, mikor ha nem most.:music::D
    Kíváncsi leszek az első rövid érésű fa adatokra.:music:o_O

15. farmerogirl

farmerogirl Fórum félistene

Hú tényleg! Köszi! Mekkora marharépa vagyok... (Már a múlt hónapban is elfelejtettem lemondani és ha most nem kerül ilyen formában szóba, most is így jártam volna...)

vihence és DevilMókus kedveli ezt.
  16. vigyor36

vigyor36 Járnitanuló

Sziasztok! A rézmajom dekort hol lehet megszerezni? vigyor36ID: 50615788

17. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Sziasztok
    Hát , ez lett :cry:

Kuzdern kedveli ezt.
  18. kukori80

Szia. Ha beadsz 160 db úszósapkát.
    Területnyitó feladatok:
    (5-6. számmal jelölt ablak)

Kuzdern, DevilMókus és Sali~*.* kedveli ezt.
  19. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia Havasi Gyopár!
    Szeretnélek kérdezni: A 2. számú úszóvirágból a prémesek sem kapnak +5 darabot ugye vagy tévedek és csak nekem nincs?

DevilMókus és HéricsBáró kedveli ezt.
  20. sadrika97

sadrika97 Fórum hercege

A fák engem is megleptek. 23 db pettyesfűz 1 Pannival komoly 3 db csillagos érmét hozott.

Szabi451 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.