Megrendelések, Küldetések kérdései

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Swallow, témanyitás ideje: 20.4.21.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. kittygazdacska

kittygazdacska Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    A mai feladataim a Városi Projektekben a következők voltak: takaríts be 7 parcellát a szédült szántón, takaríts be egy raktárházat, költs farmaranyat, költs csengőpengőt. Mivel nincs raktárházam azt cseréltem, vagyis kiválasztottam cserélni, DE az a feladat maradt cseréletlen, és a farmaranyas feladatot pipálta ki. Ilyenkor mi a teendő? ID: 57067054

2. Dolphin

Dolphin Fórum elő legendája

Szia,
    mivel a cserét FA-ért intézted, ezért jogosan kaptál arra a feladatra pipát.
    Az, hogy a csere után milyen új feladatot ad a gép, az teljesen véletlenszerű, adhatja ugyanazt még egyszer.
    Biztos nincs semmilyen raktárházad sem a farmon, sem a bahán, sem a teliholdas részen? Füvészkert, Vadaskert, Múzeum, Manufaktúra?
    Javaslom szerez be egyet, mert ilyen feladat bármikor érkezhet a jövőben is, a Bölcs tölgyön Csillagért, a Maja majmok szentélyében Arany banánért van lehetőséged kiváltani.
    Sok sikert!

macimami1958 és Sylja kedveli ezt.
  3. kittygazdacska

kittygazdacska Fórum-zöldfülű

Köszönöm a választ!
    Ez így akkor szívás, mert a cserét általában nem azért kéri valaki, mert örülne ugyanannak a feladatnak. :(

DetoX666 kedveli ezt.
  4. firekoktel

firekoktel Járnitanuló

Sziasztok!
    Megvettem a instafa csomag S csomagot, és a Csodálatos trágya mix csomaot de csak 90 instafát kaptam.
    firekoktel ID: 14051617

5. zsokica46

zsokica46 Junior szaki

Szia,,Azt szeretném kérdezni hogy a bölcs tölgynél nem lehetne 2800-ról megnövelni a trágyadom gyűjtőjét ?Legalább 3000ig vagy 3600.ig,?? jó lenne,Ilyenkor jó lenne minnél többet begyüjteni a következő játékhoz mert a piacon joformám semmi ára 80 csengő-pengő.Inkább gyüjtenénk többet ha lehetne,Köszönjük.

6. Dolphin

Szia,
    a vásárlást követően érdemes egy frissítést, vagy KI/BE lépést eszközölni, úgy gyorsabban megérkeznek a farmodra a megvásárolt dolgok.
    2026-01-06 13:30:51-kor vásároltad meg az Instafa csomagot, rendben megérkezett a csomag tartalma.
    2026-01-06 13:26:45-kor vásároltad meg a Csodálatos trágyamix csomagot,én úgy látom, hogy rendben megkaptad a tartalmát.
    További jó játékot!

7. Dolphin

Szia,
    ezen javaslatodban nem tudunk segíteni, itt nincs jó helyen az ötleted. Van a Fórumon Ötletelős topik, ott lehet jelezni a Játékkal kapcsolatos javaslatokat, ötleteket, de hogy ezek közül mit valósít meg a Központ, és mikor, nincs ráhatásunk.
    Mi csak továbbítani tudjuk az ötleteiteket.
    Megértésedet köszönöm!

8. Enci-Jozsi

Enci-Jozsi Junior szaki

Sziasztok
    Szeretném megkérdezni milyen megrendezésre gondoltok meg mer amit ismertem azt meg csináltam
    Enci-Jozsi ID:6324774

9. Sylja

Sylja Fórum félistene

Szia!
    A Városi projektek egyik feladata lehet, hogy "Teljesíts egy megrendelést". Ilyenkor egy megrendelőt kell kiszolgálni.
    Elérhetők:

- Tanyaházból

- Bal oldali menüsorból

Utoljára szerkesztett: 7.1.26
    macimami1958, Kuzdern és Baby72 kedveli ezt.
  10. Enci-Jozsi

Enci-Jozsi Junior szaki

Ott is csináltam 3 is de semmit nem adott azért kérdeztem?

11. Dolphin

Szia,
    a Megrendelők Menyét Menyus, Lee Ba és társaik, akik a Szezonok alatt a Szezonjutalompontot is adják.
    Itt olvashatsz róluk bővebben:
    <<Megrendelők>>
    A mai napon még nem teljesítettél egyetlen megrendelést sem, ezért nincs pipa a feladatodon. (az aktuális Szezonban eddig egyetlen SZJP-t sem szereztél).
    Amíg a Szezon tart, addig innen is eléred a Megrendelőket:
    upload_2026-1-7_11-27-2.png

Amúgy a bal oldali menüből tudod őket mindig elérni vagy a Tanyaházból.
    upload_2026-1-7_11-29-2.png

A feladat nem Gazdaköri küldetés teljesítést kér.
    Ha még nem olvastad, érdemes ezt a topikot is megnézni.
    <<Városi projektek>>
    Sok sikert!

macimami1958 és Sylja kedveli ezt.
  12. Enci-Jozsi

Enci-Jozsi Junior szaki

13. cirmi54

cirmi54 Rutinos

Szia!
    Most bosszankodom a szobor teljesíthetőségén, mert én nem játszom a gyopáron, így cserélnem kell a feladatokat: ma a gyopárvölgy felkeresését cseréltem 3-szor, de egyáltalán nem változott (mostz is azt mutatja), a lehetőségeimet pedig levonta, így nem tudom a napot teljesíteni.
    Kérem a segítségedet!
    Előre is köszönettel: cirmi54
    ID: 13455264

14. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Sziasztok!
    Városi megrendelőknél feladat- Ültess 3 alpesi fát.
    Reggel 7 óra körül ültettem nem 3, hanem többet. Csak barackfát ültettem 5-öt és mégsem fogadta el a feladatot.
    Légyszí, nézzetek utána, mi lehet a baj.
    Köszönöm.
    GA-BI-O-Farm ID1508500

farmerSS kedveli ezt.
  15. farmerSS

farmerSS Fórumőrült

Szia

Csak kézzel és 3 különböző fát fogad el.
    Ugyan így a növénynél is.
    A kicsimen már a héten nem is csinálom, mert sok ez a cifraság, ahogy megvariálta a kéréseket a központ.

macimami1958, SnéDóri és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  16. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Szia!
    Köszi a tanácsot, de 2 fajta bükköt, barackot, közönséges diót, ansut, mandzsuriát vágtam ki és ültettem.
    Kézzel csinálom, noha vannak munkások, ezt a műveletet mindig kézzel csinálom, mert nem szeretnék tarvágást csinálni.
    Valószínű van még valami más cifraság is a dologba.xD

macimami1958, Kuzdern és farmerSS kedveli ezt.
  17. zsóka56

zsóka56 Fórum mestere

Sziasztok. Vásárolj a boltban, azt kéri, már vettem növényeket, mit nem csináltam jól? hol vásároljak máshol? köszönöm a segítséget.

18. Dolphin

Szia,
    aki kiváltotta a Gyopárvölgyet, azok bármely napon kaphatnak Gyopárvölgyes feladatot, függetlenül attól, hogy ténykednek-e benne, vagy hónapok óta nem jártak ott; ezen nem tudunk változtatni, feladat cserére a részünkről már nincsen lehetőség (csak az átmeneti időben tudtuk a 8-as szint alatt az Alpesi növényes feladatokat cserélni, mert azok hiba miatt alacsonyabb szinten is megjelentek).
    Az, hogy a Csere után milyen feladatot ad a rendszer, ugyanúgy véletlenszerű, mint az, amit elsőnek oszt naponta. Természetesen azon észrevételeteket már többször továbbítottuk, hogy nehezményezitek, hogy csere után ugyanolyan feladatot kaptok, ennél többet mi a témában tenni nem tudunk.
    Ma annyi a feladatod, hogy látogasd meg a Gyopárvölgyet, ez szerintem nem teljesíthetetlen. De a többi feladat sem bonyolult, amit kapni szoktunk. Ültess fát, készíts fát, arass fát, indíts vmit az Átalakítóban, gyűjts be vmit az Átalakítóban. Mivel még 6-os szinten tartasz, növényes témakörben nem kapsz feladatokat.
    Itt találod a <<Gyopárvölgy>> ismertetőjét, illetve van Csevegője is. Ha elakadsz, kérdezz, segítünk.
    Megértésedet köszönöm, sok sikert a folytatáshoz!

cirmi54 és macimami1958 kedveli ezt.
  19. Dolphin

Szia,
    ha a Piros kosárból nyitod meg, akkor a növényvásárlást egy hiba miatt még nem fogadja el (javítás folyamatban). Menj a Gazdaboltba a Városba, vagy töltsd meg a Víztartályodat, vagy a Piros kosár alól vegyél például Bájitalt.
    Sok sikert!

Sylja, macimami1958 és zsóka56 kedveli ezt.
  20. zsóka56

zsóka56 Fórum mestere

Köszönöm a választ..:inlove:

Most a mesterségek völgyében kéri a termelést. Már mindenhol ültettem, de nem jelzi, hogy elfogadta, ez is egy hiba lehet most? Köszönöm a választ. Ránéznétek kérlek? zsóka56 ID: 1412578

*összevontam az egymás alatti bejegyzéseidet / Dolphin

Moderátor által utoljára szerkesztve: 8.1.26
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.