Megrendelések, Küldetések kérdései

Discussion in 'Segítség archívuma' started by Swallow, Apr 20, 2021.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. kittygazdacska

kittygazdacska Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    A mai feladataim a Városi Projektekben a következők voltak: takaríts be 7 parcellát a szédült szántón, takaríts be egy raktárházat, költs farmaranyat, költs csengőpengőt. Mivel nincs raktárházam azt cseréltem, vagyis kiválasztottam cserélni, DE az a feladat maradt cseréletlen, és a farmaranyas feladatot pipálta ki. Ilyenkor mi a teendő? ID: 57067054

2. Dolphin

Dolphin Fórum elő legendája

Szia,
    mivel a cserét FA-ért intézted, ezért jogosan kaptál arra a feladatra pipát.
    Az, hogy a csere után milyen új feladatot ad a gép, az teljesen véletlenszerű, adhatja ugyanazt még egyszer.
    Biztos nincs semmilyen raktárházad sem a farmon, sem a bahán, sem a teliholdas részen? Füvészkert, Vadaskert, Múzeum, Manufaktúra?
    Javaslom szerez be egyet, mert ilyen feladat bármikor érkezhet a jövőben is, a Bölcs tölgyön Csillagért, a Maja majmok szentélyében Arany banánért van lehetőséged kiváltani.
    Sok sikert!

macimami1958 and Sylja like this.
  3. kittygazdacska

kittygazdacska Fórum-zöldfülű

Köszönöm a választ!
    Ez így akkor szívás, mert a cserét általában nem azért kéri valaki, mert örülne ugyanannak a feladatnak. :(

DetoX666 likes this.
  4. firekoktel

firekoktel Járnitanuló

Sziasztok!
    Megvettem a instafa csomag S csomagot, és a Csodálatos trágya mix csomaot de csak 90 instafát kaptam.
    firekoktel ID: 14051617

5. zsokica46

zsokica46 Junior szaki

Szia,,Azt szeretném kérdezni hogy a bölcs tölgynél nem lehetne 2800-ról megnövelni a trágyadom gyűjtőjét ?Legalább 3000ig vagy 3600.ig,?? jó lenne,Ilyenkor jó lenne minnél többet begyüjteni a következő játékhoz mert a piacon joformám semmi ára 80 csengő-pengő.Inkább gyüjtenénk többet ha lehetne,Köszönjük.

6. Dolphin

Szia,
    a vásárlást követően érdemes egy frissítést, vagy KI/BE lépést eszközölni, úgy gyorsabban megérkeznek a farmodra a megvásárolt dolgok.
    2026-01-06 13:30:51-kor vásároltad meg az Instafa csomagot, rendben megérkezett a csomag tartalma.
    2026-01-06 13:26:45-kor vásároltad meg a Csodálatos trágyamix csomagot,én úgy látom, hogy rendben megkaptad a tartalmát.
    További jó játékot!

7. Dolphin

Szia,
    ezen javaslatodban nem tudunk segíteni, itt nincs jó helyen az ötleted. Van a Fórumon Ötletelős topik, ott lehet jelezni a Játékkal kapcsolatos javaslatokat, ötleteket, de hogy ezek közül mit valósít meg a Központ, és mikor, nincs ráhatásunk.
    Mi csak továbbítani tudjuk az ötleteiteket.
    Megértésedet köszönöm!

8. Enci-Jozsi

Enci-Jozsi Junior szaki

Sziasztok
    Szeretném megkérdezni milyen megrendezésre gondoltok meg mer amit ismertem azt meg csináltam
    Enci-Jozsi ID:6324774

9. Sylja

Sylja Fórum félistene

Szia!
    A Városi projektek egyik feladata lehet, hogy "Teljesíts egy megrendelést". Ilyenkor egy megrendelőt kell kiszolgálni.
    Elérhetők:

- Tanyaházból

- Bal oldali menüsorból

Last edited: Jan 7, 2026
    macimami1958, Kuzdern and Baby72 like this.
  10. Enci-Jozsi

Enci-Jozsi Junior szaki

Ott is csináltam 3 is de semmit nem adott azért kérdeztem?

11. Dolphin

Szia,
    a Megrendelők Menyét Menyus, Lee Ba és társaik, akik a Szezonok alatt a Szezonjutalompontot is adják.
    Itt olvashatsz róluk bővebben:
    <<Megrendelők>>
    A mai napon még nem teljesítettél egyetlen megrendelést sem, ezért nincs pipa a feladatodon. (az aktuális Szezonban eddig egyetlen SZJP-t sem szereztél).
    Amíg a Szezon tart, addig innen is eléred a Megrendelőket:
    upload_2026-1-7_11-27-2.png

Amúgy a bal oldali menüből tudod őket mindig elérni vagy a Tanyaházból.
    upload_2026-1-7_11-29-2.png

A feladat nem Gazdaköri küldetés teljesítést kér.
    Ha még nem olvastad, érdemes ezt a topikot is megnézni.
    <<Városi projektek>>
    Sok sikert!

macimami1958 and Sylja like this.
  12. Enci-Jozsi

Enci-Jozsi Junior szaki

13. cirmi54

cirmi54 Rutinos

Szia!
    Most bosszankodom a szobor teljesíthetőségén, mert én nem játszom a gyopáron, így cserélnem kell a feladatokat: ma a gyopárvölgy felkeresését cseréltem 3-szor, de egyáltalán nem változott (mostz is azt mutatja), a lehetőségeimet pedig levonta, így nem tudom a napot teljesíteni.
    Kérem a segítségedet!
    Előre is köszönettel: cirmi54
    ID: 13455264

14. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Sziasztok!
    Városi megrendelőknél feladat- Ültess 3 alpesi fát.
    Reggel 7 óra körül ültettem nem 3, hanem többet. Csak barackfát ültettem 5-öt és mégsem fogadta el a feladatot.
    Légyszí, nézzetek utána, mi lehet a baj.
    Köszönöm.
    GA-BI-O-Farm ID1508500

farmerSS likes this.
  15. farmerSS

farmerSS Fórumőrült

Szia

Csak kézzel és 3 különböző fát fogad el.
    Ugyan így a növénynél is.
    A kicsimen már a héten nem is csinálom, mert sok ez a cifraság, ahogy megvariálta a kéréseket a központ.

16. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Szia!
    Köszi a tanácsot, de 2 fajta bükköt, barackot, közönséges diót, ansut, mandzsuriát vágtam ki és ültettem.
    Kézzel csinálom, noha vannak munkások, ezt a műveletet mindig kézzel csinálom, mert nem szeretnék tarvágást csinálni.
    Valószínű van még valami más cifraság is a dologba.xD

macimami1958, Kuzdern and farmerSS like this.
  17. zsóka56

zsóka56 Fórum mestere

Sziasztok. Vásárolj a boltban, azt kéri, már vettem növényeket, mit nem csináltam jól? hol vásároljak máshol? köszönöm a segítséget.

18. Dolphin

Szia,
    aki kiváltotta a Gyopárvölgyet, azok bármely napon kaphatnak Gyopárvölgyes feladatot, függetlenül attól, hogy ténykednek-e benne, vagy hónapok óta nem jártak ott; ezen nem tudunk változtatni, feladat cserére a részünkről már nincsen lehetőség (csak az átmeneti időben tudtuk a 8-as szint alatt az Alpesi növényes feladatokat cserélni, mert azok hiba miatt alacsonyabb szinten is megjelentek).
    Az, hogy a Csere után milyen feladatot ad a rendszer, ugyanúgy véletlenszerű, mint az, amit elsőnek oszt naponta. Természetesen azon észrevételeteket már többször továbbítottuk, hogy nehezményezitek, hogy csere után ugyanolyan feladatot kaptok, ennél többet mi a témában tenni nem tudunk.
    Ma annyi a feladatod, hogy látogasd meg a Gyopárvölgyet, ez szerintem nem teljesíthetetlen. De a többi feladat sem bonyolult, amit kapni szoktunk. Ültess fát, készíts fát, arass fát, indíts vmit az Átalakítóban, gyűjts be vmit az Átalakítóban. Mivel még 6-os szinten tartasz, növényes témakörben nem kapsz feladatokat.
    Itt találod a <<Gyopárvölgy>> ismertetőjét, illetve van Csevegője is. Ha elakadsz, kérdezz, segítünk.
    Megértésedet köszönöm, sok sikert a folytatáshoz!

cirmi54 and macimami1958 like this.
  19. Dolphin

Szia,
    ha a Piros kosárból nyitod meg, akkor a növényvásárlást egy hiba miatt még nem fogadja el (javítás folyamatban). Menj a Gazdaboltba a Városba, vagy töltsd meg a Víztartályodat, vagy a Piros kosár alól vegyél például Bájitalt.
    Sok sikert!

Sylja, macimami1958 and zsóka56 like this.
  20. zsóka56

zsóka56 Fórum mestere

Köszönöm a választ..:inlove:

Most a mesterségek völgyében kéri a termelést. Már mindenhol ültettem, de nem jelzi, hogy elfogadta, ez is egy hiba lehet most? Köszönöm a választ. Ránéznétek kérlek? zsóka56 ID: 1412578

*összevontam az egymás alatti bejegyzéseidet / Dolphin

Last edited by moderator: Jan 8, 2026
Thread Status:
Not open for further replies.