Megrendelések, Küldetések kérdései

Kategória: 'Általános témák', témanyitó: Swallow, témanyitás ideje: 20.4.21.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Swallow

Swallow Mindentudó orákulum

Üdv' Gazda!

Ez a topic ahová betértél, játékkal kapcsolatos kérdéseidnek fenntartott hely, tehát úgynevezett
    "Help" topic Megrendelések, Küldetések kérdése témában.
    Ennek megfelelően arra kérünk, itt csak kérdésedet tedd fel.

Mielőtt kérdésedet lejegyzed, érdemes benézned az Enciklopédiába, ahol ABC sorrendben találsz ismertetőket a játékban fellelhető összes dologról, és lehet, hogy már ott választ kapsz felmerülő kérdésedre:
    A Gazdaköri küldetésekről az alábbi linken olvashattok:

Minden más jellegű hozzászólás, tehát ami nem kérdés, OFF-nak minősül, és törlésre kerül. Gondolok itt elsősorban a következőkre:

- tapasztalat megosztása bármivel kapcsolatban
    - vélemény valamiről
    - ötlet valamivel kapcsolatban
    - szomszéd keresés
    - trágár beszéd
    - másik játékos sértegetése​

Ha kérdésetek, problémátok van, mindig adjátok meg a farm neveteket és az User ID számotokat a segítségkérő postotokban, ezzel nagyban megkönnyítitek a munkánkat, elkerüljük a félreértéseket (nem ezen a farmomon van a probléma, hanem a másikon, stb.) és gyorsabban tudunk nektek segíteni.

A fórumra vonatkozó előírásokat az alábbiakban találod meg:
    Érdemes ezeket átolvasni, mert a szabályok nem ismerete nem mentesít azok be nem tartása alól.

Együttműködésedet köszönjük!

Eredményes fórumozást kíván

a Farmerama csapata

anya5062, Sali~*.* és Bathilda kedveli ezt.
  2. nolina1965

nolina1965 Fórum félistene

Szia, újabb kérdés, azért nem vonom össze, mert teljesen más téma.
    A Medencecápa sztoriban ha elfogy a mag, nem ad újat a rendszer, az 5 db-ra gondolok. Korábban adta. Ez direkt, vagy véletlen hiba?
    Ha valahol, akkor itt nagyon jól jönne minden pici segítség. És ha véletlenül valaki bead mindent, akkor vége?
    Köszi!

3. Sylja

Sylja Fórum veteránja

Szia!
    Nincs vége, az eventboltban tudsz venni magokat csillagos érméért.

-ágianyu33-, Swartsch és Othep kedveli ezt.
  4. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Itt a válasz: https://board-hu.farmerama.com/threads/medencecápa-sztorik-eventcsevegő.25251/page-5#post-1397408

5. nolina1965

nolina1965 Fórum félistene

6. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Nincs mit.
    10-et elvileg mindig tartalékol.
    Azt nem hagyná sosem beadni. Most ez a segitség.
    De nem kell sok beadandó, készen leszel.
    Én is pár perce végeztem, pedig sokat bénáztam.

7. -Ilona53-

-Ilona53- Haladó

Sziasztok!
    Lehet, (sőt biztos) hogy nem jó helyre írok, de segítségre lenne szükségem.
    Új hitelkártyám lett, a réginek még nem járt volna le a használati ideje.
    Most szerettem volna vásárolni, de sehogy nem sikerült bevinnem az új kártyám adatait.
    A tetején van egy olyan pont, hogy "adatok törlése", amire rákattintottam.
    Azóta nem kínálja fel a különböző fizetési módokat, csak a "Fizetés paysafecard", és a
    "Bigpoint GC" fizetési módokat. A többi teljesen eltűnt.
    A supportnak írni nem tudok, mivel a régi email címem már vagy 10 éve megszünt, és
    az új címet nem tudom bevinni, mivel a régire küldenének egy azonosítást.

ID számom: 21490776

Előre is elnézést kérek, és köszönöm a segítséget.

8. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    mivel segítségkérő topikba írtál, annyira nincs rossz helyen a kérdésed.
    Javaslom, hogy lépj ki és be újra a Játékba, s remélhetőleg ezt követően egy új vásárlás indításánál előjön Nálad is a többi opció is:
    upload_2024-12-9_10-59-45.png
    A support bejelentésben át tudod írni az e-mailcímedet arra, amit most használsz, sőt ezt szoktuk kérni, hogy olyan e-mailcímet adjatok meg a bejelentéskor, amit rendszeresen olvastok. Ehhez töröld ki amit a betöltő program berakott, s utána a helyére írd be a jót.
    Ha a beküldésnél problémába ütközöl a "Nem vagyok robot" igazolásánál, akkor a képernyőkép méretét kell csökkentened (ezt a CTRL és - gomb, illetve a CTRL és egérgörgő segítségével tudod megtenni), utána természetesen visszaállíthatod a jelenlegire (CTRL és + gomb, vagy CTRL és egérgörgő segítségével).
    További jó játékot!

kigyo51 és genka53 kedveli ezt.
  9. -Ilona53-

-Ilona53- Haladó

Szia!
    Köszönöm szépen a válaszodat!
    Sajnos változatlanul nem tudok vásárolni, nekem azt a képet amit küldtél "További fizetési mód" meg sem jeleniti.
    A support bejelntésben viszont átírtam az e-mail címemet, remélem az most már jó lesz. Köszönöm.
    További szép napot!