Megrendelések, Küldetések kérdései

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Swallow, témanyitás ideje: 20.4.21.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Dolphin

Dolphin Fórum elő legendája

Szia,
    A Gyopárvölgyben a Munkásokkal sajnos nem érzékeli még a fák kirakását.
    Rakj ki kézzel fákat, s úgy sikerülni fog. Az 5 Alpesi barackfa ültetése a Napló alapján Munkásokkal történt.
    Sok sikert!

Sali~*.* és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  2. Dolphin

Szia,
    ahhoz nem kell ültetni sehol.
    A Mesterségek völgyében található a Lekvárfőző, Pékség, és a másik 3 Mesterség épülete. /Nem keverendő a Gyopárvölggyel./
    Itt kell két termelést elkezdened, választásod alapján.
    A térkép felső részén találod a bejáratot:

Bővebb információt itt találsz:
    <<Mesterségek völgye>>
    Sok sikert!

DetoX666, Sali~*.* és zsóka56 kedveli ezt.
  3. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Szia!
    Vannak munkásaim, de soha nem használom se kivágásra, se ültetésre az alpesi kertben.
    Volt előttem példa a tarvágásokra, így nem használom, csak szüretelésre a munkásokat.
    Növényeket szoktam ültetni és aratni is munkásokkal.
    Itt valami más lehet a gond.

Sali~*.* és Kuzdern kedveli ezt.
  4. Dolphin

Szia,
    ha van üres területed, akkor jelezz és megpróbálom én kirakni Nálad a fákat, ha Neked a következő alkalommal sem sikerülne.
    Tesztfarmon rendben számolta a kirakott fáimat, pedig egyformát raktam ki kézzel.
    Megértésedet köszönöm!

macimami1958, Sali~*.* és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  5. zsóka56

zsóka56 Fórum mestere

Hálásan köszönöm. Tényleg kevertem a gyopárral. :p

macimami1958, Sali~*.* és Dolphin kedveli ezt.
  6. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Szia!
    Az előbb sikerült újabb 2 fát kivágni -ültetni már elfogadta.
    De nemrég vágtam ki 2 meggyfát és ültettem a helyére ami már a sokadik volt ma és még akkor sem fogadta el.
    Köszönöm, hogy foglalkoztál vele.

7. Mirpi

Mirpi Járnitanuló

Szia,
    A városi projektben Betakarítás 2 alpesi fát feladatot kaptam.
    Előállítóban is elvégeztem a feladatot és ültettem is 2 különböző fát és betakarítottam de nem fogadta el.
    Ez már nem először fordult elő.
    Mit csinálok rosszul?
    Köszönöm a segítséget,
    üdv
    Mirpi ID: 1637656
    Alpesi terület 6 szint

8. Luminary

Luminary Board Administrator Team Farmerama HU

Szia!

Az ellenerőzés során úgy láttuk, hogy Instafát használtál, valószínű ezért nem fogadta el a feladatot.
    Ültess újra 2 alpesi fát és kézi aratással takarítsd be, amikor beérett. Ne használj Instafát.
    Jelezz vissza, hogy sikerül-e!
    Köszönöm.

Dolphin, macimami1958 és Sali~*.* kedveli ezt.
  9. Mirpi

Mirpi Járnitanuló

Köszönöm, megtettem. Várom az eredményt. :eek:)

10. Mirpi

Mirpi Járnitanuló

Köszönöm sikerült.
    Ezentúl figyelek erre.
    Szép estét.

Dolphin és aida2330 kedveli ezt.
  11. bogyófej

bogyófej Junior szaki

Szia. bogyófej 23798125.A részfeladat teljesítést nem fogadja el.Kérhetek segítséget???

12. Sylja

Sylja Fórum félistene

Szia!
    Ha "részfeladat" teljesítését kéri, akkor a Gazdakörben kell valamelyik küldetés egyik részletét teljesíteni.

macimami1958 és Dolphin kedveli ezt.
  13. Dolphin

Szia,
    úgy látom Játékostársunk válasza segített, mert megvan már mind a 4 pipád ma.
    További sok sikert!

Luminary és Sylja kedveli ezt.
  14. Klarissza1954

Klarissza1954 Járnitanuló

Szia! Nálam a Bölcs tölgynél csak 2000 db a trágyadomb befogadóképessége. Én nem látom, hogy ezt hol lehetne megemelni 2800-ra, mint ahogy írod.

15. Dolphin

Szia,
    Prémium gazdáknak +800 a Trágya befogadóképessége.
    <<ITT>> olvashatsz a Prémium tagság további előnyeiről.
    További jó játékot!

Klarissza1954 kedveli ezt.
  16. Diti54

Diti54 Fórum mestere

Sziasztok!
    Kifogott rajtam a Városi projekt. Az egyik feladatban azt kérte használjak 4 db szupertrágyát az esőerdőben, megtettem, de nem vette figyelembe. Erre lecseréltem: a következő az volt vegyél valamit a boltban.... próbálkoztam, de nem tudom mire gondolt. Hpl vegyek és mit ? Kérnék egy kis segítséget. Diti54 ID 26222139

17. Dolphin

Szia,
    a trágyázási feladatoknál picit tovább kell várni, hogy a rendszer észlelje, érdemes egy területváltást intézni, hogy gyorsabban reagáljon a feladat. Ilyen miatt a jövőben ne cserélj feladatot, hanem hozd a problémát, s benézünk Hozzád, segítünk a megoldásban.
    A bolt alatt a Gazdaboltba kell ellátogatni, amit a Városban találsz, de a bal oldali menüsorban a Piros kosár alatt is elérsz. Ha a Piros kosárból nyitod meg, akkor sajnos a Növény vásárlást még nem fogadja el, de vehetsz például egy Bájitalt. De az is jó, ha megtöltöd a Víztartályodat akár a Farmon, akár a Bahán.
    Sok sikert!

Sylja kedveli ezt.
  18. Anna051955

Anna051955 Törekvő

Üdv. Farmerek. Betakarítottam két alpesi fát és nem történt meg az elfogadása.:sleepy:

19. Dolphin

Szia,
    bejegyzésedet áthoztam a Különleges akciók csevegőjéből, ott nagyon rossz helyen volt. Kérlek, a jövőben bejegyzés írás előtt mindig ellenőrizd, melyik topikban vagy. Köszönjük, ha figyelsz erre.

A Gyopárvölgyben a Munkásokkal történő munkavégzést sajnos nem érzékeli még a rendszer, így kézzel kell a fákat aratni, kihelyezni, ahhoz, hogy a pipát megkapjuk.
    Amennyiben szeretnél ellenőrzést kérni, akkor kérlek, hozz Farm nevet és Farm ID-t, mert ezek nélkül sajnos nem tudunk benézni Hozzád.
    További sok sikert!

20. Anna051955

Anna051955 Törekvő

T.Dolphin! Köszönöm a válaszod, kézzel arattam a fákat, de nincs probléma, mert befejeztem a szobor faragását.

Dolphin kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.