Visszajelzés Mennyei rámen - event csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Ableotory, témanyitás ideje: 27.11.24.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Mennyire tetszett az event? Kérjük, értékeld!

Szavazás lezárása: 27.6.25, 07:19.
  1. 1

2. 2

3. 3

4. 4

5. 5

6. 6

7. 7

8. 8

9. 9

10. 10

Az eredmények csak a szavazat leadása után láthatóak.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Kedves Játékosok!

A bal oldali haladási sávban a 9-es soron lévő 310 SZJP jóváírásával probléma van. Várhatóan hétfőn fogják tudni a Központban orvosolni a hibát, s egy szkript segítségével jóváírják a hiányzó pontokat.
    Amint további infót kapunk, jelezni fogjuk.

Üdvözlettel,
    a Farmerama csapata

Swartsch, vihence, Dolphin és 7 más kedveli ezt.
  2. terrdora

terrdora Fórum ismerője

Ahogy tapasztaltam a 60. pálya után nem ad ajándékot, illetve semmit sem az utolsó ajándék a listában nem szereplő Titokzatos láda harmadik darabja.

vihence kedveli ezt.
  3. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Még nem tartok ott. ma folytatnom kell a növény termelés:music:

4. -Sudden-

-Sudden- Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Ha a felhőt be akarod üzemelni figyelj arra, hogy az eventboltból váltsd ki a harmadik dekort 300 csillagos érméért, ezt a "Főjutalmak" fül alatt éred el.
    További jó játékot!

maszilva, milanzs, vihence és 5 más kedveli ezt.
  5. Fuhur

Fuhur Fórumgróf

Sziasztok! Ezt most talátam :)
    "1. Első hétvége: november 30. 00:00 órától december 1. 23:59-ig váltható be az ajándékkód.
    Ajándékkód: FAADVENT1
    Jutalom a beváltásért: 5 db Party pörgetés és 10 db szupertáp"

Event kész, szerintem a nehéz besorolás kicsit túlzás. Persze, mindenkinek más a nehéz...

6. Kulturegér

Kulturegér Aktív író

a profik festőmühelyét meg kell venni ?

Namiamano kedveli ezt.
  7. Namiamano

Namiamano Kivételes tehetség

Szia!

Igen.
    A dekort nem lehet duplán megszerezni.
    A felhőt csak akkor tudod aktiválni, ha a főjutalmak közül megveszed a dekort és ráteszed azt!

Ha már elfogyott az érme és nem váltottad ki a dekort - valamint nagyon kell a felhő - akkor cserenapkor talán beszerezhető, de kicsi az esélye, mivel mindenki egy darabhoz fér hozzá.
    Ezen kívül minden év végén van egy vásár, ahol beszerezhetők a felhőkre való dekorok. 2023-as dekorvásár linkje ITT van.

Üdv: Nami.

Utoljára szerkesztett: 1.12.24
    DevilMókus és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  8. Goran

Goran Fórum bárója

Hu, nem tudom hogyan csináltam, valahogy becsúszott és még maradt is egy adag, eddig a max 294 volt, most 311 :D:p

Swartsch, smoldering, vihence és 6 más kedveli ezt.
  9. gagi01

gagi01 Járnitanuló

Elszúrtam!!!
    Nem volt időm a csevegőbe benézni és sajnos az ismertetőt sem olvastam el figyelmesen. Bevásároltam, és nem figyeltem, hogy a Profik festőműhelye is kell a felhőhöz. Amikor láttam, hogy kevés a maradék érme, gondoltam, majd játszom tovább...Tévedtem, a jobb oldali feladatok után nincs tovább...Ritkán vagyok ilyen figyelmetlen!

10. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Sziasztok!
    57 játékkal pipa a bal oldal...szép vasárnapot xD

11. kevinerika52

kevinerika52 Járnitanuló

Szia. A jobb oldalt akartad írni ugye? Nekem is annyiból lett kész a jobb oldal.

kutyaszálló és Kuzdern kedveli ezt.
  12. Kuzdern

Szia!
    JAJ!!!! igen :wuerg:
    Csak kíváncsi voltam figyeltek-e xD:D

13. Mogyi

Mogyi Aktív író

Sajnos nem adta meg.Nálam lejátszott játékok:54 és 52-n nincs pipálva:(

14. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Swartsch, Mogyi, DevilMókus és 3 más kedveli ezt.
  15. Mari210761

Mari210761 Junior szaki

Jobb oldalon az 51. sorban van egy dekor, Mosómedve-ember a neve. Mindkét oldalt teljesen befejeztem, de ezt a dekort nem találom a raktárban. Csak nálam van ez így, vagy másoknál is?

16. franyo121

franyo121 Fórum admirálisa

Szervusz!
    A Mosómedve-ember nem dekor, hanem a mosómedve legmagasabb tenyésztett szintje. Szerintem a Pajta tenyészállatok oszlopában keresd!

DevilMókus, GA-BI-O-Farm és vihence kedveli ezt.
  17. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Nem dekorról van szó, hanem tenyészállatról.

upload_2024-12-1_15-51-25.png

18. Kuzdern

Sziasztok!
    Már most minden oldal kész xD event letudva

inanna11, vihence, -ágianyu33- és 5 más kedveli ezt.
  19. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Kedves Játékosok!

A Központ tájékoztatása szerint a hibát orvosolták, a szkript lefutott a hiányzó Szezonjutalompontok kapcsán.

A következő Mini-játék lejátszása után fog a jóváírás automatikusan megtörténni.

Azon Játékosok, akik már nem játszanak több mini-játékot, azoknak manuálisan fog a jóváírás megtörténni,
    ehhez ebbe a topikba hozzátok a Farm név és Farm ID párost, s írjátok meg, hogy a Mennyei rámen eventnél nem kaptátok meg a 310 SZJP-t:
    https://board-hu.farmerama.com/thre...láltál-topicot-Általános-témák-részleg.19446/

Kiegészítés: az event végéig (azaz 2024. december 4. 22:00 óráig) kérhető a jóváírás!

Megértéseteket és türelmeteket köszönjük,
    további eredményes gazdálkodást,
    a Farmerama csapata

Utoljára szerkesztett: 2.12.24
  20. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    helyreállt azóta a probléma Nálad?
    Ha még fennáll, akkor gyere Farm névvel és Farm ID-val egy Segítségkérő topikba, ezek nélkül sajnos nem tudunk benézni Hozzád.
    A Közleményt a hiba javításról itt találod:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/hiba-a-mennyei-rámen-eventben.25705/#post-1415462
    További jó játékot!

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.