Visszajelzés Mennyei sütik - 2023. július - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Swallow, témanyitás ideje: 4.7.23.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. libuskafarm

libuskafarm Fórum admirálisa

Most akkor hogy várjak röpit?

Gondoltam ma este és holnap reggel meglesz és nem kell nullázni. Hát azt hiszem fuccs az egésznek így, mert én egész éjjel nem fogom lesni mikor lesz elérhető a játék.

Bad Gateway ... ennyit tudnak.

Ninett79 kedveli ezt.
  2. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Nekem meg itt vannak a megérett gazok,de a csatnit nem aktiválja.. Addig nem tudom leszedni sem... Sok-sok hiba....A Gyopárra be sem enged stb...:oops::sleepy:

libuskafarm kedveli ezt.
  3. libuskafarm

libuskafarm Fórum admirálisa

A gyopár nem éredkel, már jó ideje be sem megyek oda. Nem vagyok hajlandó annyi időt elpazarolni rá, mint amennyit igényel.

Most beengedett, de hiába próbálok bónuszokat indítani, nem indulnak, azt próbáltam először, mert nem aratok le, hogy esetleg ne adjon semmit....

Ez is csak pörög, semmi nem jó

Utoljára szerkesztett: 10.7.23
  4. 20- óra óta semmi!
    Negyed óránként próbálkozom.
    Vagy kilép vagy Temp text és 99 999 999 a torták száma.
    Be tudnám fejezni ám lehetőségem nincs.
    Holnap dolgozom, bízom abban, hogy délután 14 óráig valamit kitalálnak a központban.!!!!!!!!!!????????

Anulu73 és cskati01 kedveli ezt.
  5. Liliom44

Liliom44 Haladó

EZT A HIBÁT NEM LEHET JÓVÁTENNI SEMENNYI SZ.TÁPPAL. EGY NAP HOSSZABBÍTÁS SEM LENNE ELÉG. LEARATTAM, DE MÁR VETNI NEM ENGEDETT, LASSAN 3 ÓRÁJA KÍNLÓDOK. LEGALÁBB AZT ÍRNÁK, HOGY MINDENKI MENJEN ALUDNI, EZ ENNYI VOLT. JÓ ÉJSZAKÁT MINDENKINEK.

potyi120, Calibaby, Anulu73 és még 1 ember kedveli ezt.
  6. Hornet001

Hornet001 Junior szaki

engem a játékba se enged be.. és így vagy meglesz a röpim vagy sem. gazok meg lennének h be fejezzem az eventet... ez így elég gáz..

potyi120 kedveli ezt.
  7. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Mostmár engem sem megint....:sleepy:

8. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Szia. Ameddig nem váltottad ki a felhőt, addig nem engedi felrakni a kitehetőket.

9. Hornet001

Hornet001 Junior szaki

eddig vártam h arathassak.. hátha .. de semmi

potyi120 kedveli ezt.
  10. Enike**

Enike** Board Administrator Team Farmerama HU

Kedves Játékosok!

A Központ kérésére tájékoztatunk Benneteket, hogy a 2023.07.10. (hétfő) este folyamán jelentkező belépési problémát sajnos nem sikerült még elhárítania a központi informatikai csapatnak.

Amint tudunk szolgálni bővebb információval, jelezzük számotokra!

Köszönjük a türelmeteket!

A Farmerama csapata

Sali~*.* kedveli ezt.
  11. spagetti24

spagetti24 Kivételes tehetség

Szia!
    Engem éppen nullázás közben dobott ki a játék:( lejárt a felhőm,üresen maradt a föld,így reggel semmi röpi.Nem tudom,sikerül e befejezni.

potyi120 kedveli ezt.
  12. an-csika

an-csika Törzsjátékos

Sziasztok!

Nálam minden jól működik. Süthetünk tovább! :)

Dolphin és soresne kedveli ezt.
  13. Kukackukac

Kukackukac Fórumfelvigyázó

Jó reggelt!
    Remélem a tegnapi napot és a tegnap előtt esti lassulást sikerül kompenzálni.... Még nem játszottam semmit. Gondolom talán 24 órával meg lehet hosszabbítani az eventet..... Hiszen van aki dolgozik és nem tud egész nap jelen lenni. A futó terménybónuszt (200%) gondolom buktuk a nagy aratással együtt. 50 Kacsa Kata kevés lesz. A másik farmomon még kellett volna minimum 1 kör amaránt.
    Remélem sikerül jó döntést hozni. Ne a gyopárossal kínlódjanak, ez menjen stabilan. A gyopárosért nem fogok sírni, hiányozni sem fog....
    További szép napot mindenkinek! Este érkezem..... Remélem be tudom fejezni az eventet......

edina242, potyi120, Anulu73 és 4 más kedveli ezt.
  14. Hornet001

Hornet001 Junior szaki

szia. reggel most már nekem is, de este nem lehetett belépni..

15. sadrika97

sadrika97 Fórum hercege

Épp elegendő felreppenőm lett volna ha tegnap este be tudtam volna lépni, le tudtam volna szedni a hosszú növényt és másikat vetni helyette. 23:10-ig próbáltam, utána mentem aludni. Most szupertrágyáznom kell ha nem történik csoda.

potyi120 és Calibaby kedveli ezt.
  16. krajnyakjozsefne

krajnyakjozsefne Járnitanuló

Sziasztok kicsit meglepődve tapasztaltam ,hogy a farmárudába csak az 50 db esőcseppet,szupertápot, kacsakatát lehet kivenni a nagyobb tételüt nem. A szever egyik kezével ad a másikkal elvesz?

17. theresia26

theresia26 Aktív író

Detto, de én már szupertrágyáztam, mert nem írnak semmit.

18. Calibaby

Calibaby Fórumlakó

Azt már megszoktam, hogy nem indulnak időben az eventek. De, hogy már este is besz@rik a játék... Nem tudtam elvetni a hosszabb érésűeket éjjelre, mivel be sem tudtam lépni. :mad: Azok nélkül meg a felröpik száma... Éjjel 1-ig próbáltam belépni, nem lehetett. Na, mindegy ez az event is ennyi volt, mivel nekem nincs szuper sz@rom. Aztán majd az lesz, hogy reggel 10-ig tart az event, aminek nincs semmi értelme. Biztos, hogy nem fogok éjszaka itt ülni.

edina242, Kukackukac, Baktati és 2 más kedveli ezt.
  19. Baktati

Baktati Utánpótlás-írogató

Nem készültem végig vinni az eventet, a piccoló ládát és a neon ládát akartam csak kivenni...bőven letermeltem (volna) hozzá a növényt is és a felröpit is a tegnap éjszakai aratással...a neont a hiba miatt már elengedtem :cry:

De legjobban az idegesít, hogy én az ajándékokat is este szoktam elküldeni, most az egyik nagy farmon és a két kicsikén tuti nem mentek el, ráadásul a két kicsin a nyári kalendáriumot is válthatom ki aranyért :wuerg:

Calibaby és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  20. Enike**

Enike** Board Administrator Team Farmerama HU

Kedves Játékosok!

A tegnapi, azaz a 2023.07.10. esti belépési problémák miatt a Központ döntése szerint a Mennyei sütik - 2023.július event meghosszabbításra kerül!

A központ tájékoztatása alapján

Az event vége várhatóan: 2023. július 12. (szerda) 12:00 óra

Kérjük, hogy ez alapján tervezzétek meg a játékotokat!

A Farmerama csapata

potyi120 és aida2330 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.