Visszajelzés Mennyi ültetős eventet szeretnétek látni a játékban havonta?

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 18.2.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Mennyi ültetős eventet szeretnétek látni a játékban havonta?

Szavazás lezárva: 18.3.18.
 1. Maximum 1 alkalommal

  8.4%
 2. 2 alkalommal

  52.6%
 3. 3 alkalommal

  23.9%
 4. 4 alkalommal

  8.8%
 5. 5 alkalommal

  2.2%
 6. 6 vagy ennél is több alkalommal

  4.1%
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
 1. Leho69

  Leho69 Fórum elő legendája

  Mire gondolsz? Erre a topicra vagy a jelenlegi farmbéli események tálalására?
  Minden.
  Még nem láttam a majomkirálynőn kívül (a régi) megérős eventet. Egyik sem ér többet bármelyik gazdakörinél. Legfeljebb 2 hónapig annak tűnik.
  Ha megszámolod az egyes sorok szavazatait, vagy elolvasod a sorok végén lévő %ékokat, akkor látni fogod, hogy hol van a jópár ember. A 2 és 3 eventet kívánókon kívül, összesen csak pár jó ember lehet, de jópár, aligha.
  És ez egy szavazás, soha nem lesz mindenki a Te véleményeden. Kampányolni is lehet, de ettől függetlenül, mindenkinek megvan a saját véleménye, amely legalább annyira fontos, mint a tied.
   
  Utoljára szerkesztett: 24.2.18
 2. Cyra65

  Cyra65 Fórum admirálisa

  Sziasztok :)

  Belegondolva, hogy tényleg mi értelme is van itt ebben a játékban mindenféle szavazásnak, és hogy már most vannak rengetegen, akik a 2-3 havi eventre voksolóról szép lassan még a keresztvizet is leveszik, utánam az özönvíz alapon, ha lenne olyan sor, hogy havi 20 event, én arra szavaznék, így kihúzva a 2 eventet a legutolsóra szavaztam .
  Már nem érdekel, hogy hány event van, ha van csinálom, ha nincs, akkor saját felelősségemre pajtát fogok gyarapítani, hiszen ez egy olyan játék, ahol annyit ültethet az ember, amennyit akar.
  Most ért egy olyan valós életbeni tapasztalat, hogy amellett az itteni szinte eltörpül és már-már nevetségessé válik, ezért nyomtam a 6 vagy annál több eventre, hiszen az életben is tervezhetünk, a sors viszont szinte figyelembe sem veszi, hanem kiteríti a kezében lévő kártyákat és mikor azt hisszük, hogy nálunk jó lapok vannak, akkor szembesülünk azzal, hogy az aduász mégis nála van.
  Most elvonulok egy kicsit...
   
  -kaktuszable-, fabatka, Othep és 19 más kedveli ezt.
 3. mementori74

  mementori74 Fórum félistene

  Mindenre ami az elmúlt napok hónapok eseményeire utalnak,nem az a zavaró,hogy pénzes a játék nincs is ezzel semmi baj mert minden pénzbe kerül,hanem a leromlással van a baj,például elköltesz havi 30 ezret hogy élvezetes legyen a játék és erre mi történik még ott sem vagy ahonnan indultál,egyszóval nem tudsz tervezni semmit,mert jön kispista fentről és azt mondja,most a karneválos eventet teljesen megváltoztatjuk elveszünk belőle 90% ajándékot,ok jön joska ránéz a kerékre és mondja te nem kellene ide egy szép helikopter plim ott a helikopter de minden más érdemleges dolog eltűnt,most várom majd,hogy tűnjön el a gesztenyés felhősor és vele együtt én is,mert nevetséges kezd lenni ez az egész,és nem azért mert pénzes a játék,hanem a vezetés végett.
   
 4. Leho69

  Leho69 Fórum elő legendája

  Kb egy éve forma kezdtem átmenni "negatívba", mert ezeket lehetett már akkor is érezni, csak nem annyira, mint most.
  A pénz fontos, és ez nem is baj. Azt viszont nagyon meg kell nézni, hogy mikor mire költsön egy játékos, és még azt is, hogy azt mikor lője el.
  Emlékszem a legelején küldtem egy SMSt. Megkaptam az FAt, és máris tudtam, hogy annyi SMSt nem fogok küldeni, amivel komfortosan érezném magam, mert akkor a játékon kívüli komfortérzetem dőlne romba. Így aztán ennyiben maradtam a BPvel az anyagiak terén. Az volt az első és utolsó szponzorálás, és ehhez méltó játékstílust és taktikát választottam. Sokszor majdnem csábultam, hogy ezt vagy azt megvegyek. Aztán szépen csak várakozóba álltam. Figyeltem. Két hét múlva már világos volt, hogy jó döntés volt nem megvenni.
  A játékot mindig is rángatták, a több költés irányába. Csak a rándítás most ezen a felpörgetett rendszeren sokkal jobban érződik. Még nem hiszik el, hogy kétélű fegyver van a kezükben, mellyel másokat meg lehet sebezni, de csak rájuk nézve halálos.
  Azóta rengeteget fejlődött a játék, most már lehet hasítani is, akinek kedve tartja és elég időt szán a játékra. Nem feltétlenül a kapálás viszi el a sok időt, hanem a sok információ, a sok taktikai lehetőség optimalizálása.
  Ha még erre rájön sok sok kapálós event, dagonyában való toporgás lesz az egész. Nem lenne fontos az sem, hogy hány event, de legalább havi egy legyen jó, nem?
  Maradok a piacnál, mert a legmegérősebb akciók, mindig ott vannak.
   
 5. emocy91

  emocy91 Fórum biztosa

  Sziasztok :)

  Kedves Cyra :)
  Ez a bejegyzésed meghatóan szépre sikeredett :inlove:!!!
  Ha tehetném, nem csak egy "Tetszik"-et küldenék rá 8)...
  Igen, játsszon mindenki saját ízlése, elgondolása szerint :)!!! Mert itt evidenciák nincsenek ;)!!!

  Lényegtelen például, hogy valaki 1 nap vagy 5 nap alatt fejez-e be egy eseményt?! ;)
  A lényeg: hogy a játék szórakoztató és ne deprimáló legyen 8)!!!
  És értem én a BP szándékát is 8), ezek a közvélemény kutatások értünk vannak, a mi véleményünket szeretnék megismerni azért, hogy jókedvvel jöjjünk ide, és hogy a napi szórakozásunk biztosítva legyen :inlove:.

  Örömteli és szórakoztató játékot kívánok :)!!!


  "A Szeretet Nap, amely bevilágítja lelkünk egyik felét.


  A Barátság Hold, amely ragyogóvá teszi lelkünk másik felét.

  Nap és Hold mindannyiunk számára fénylik, hogy lelkünket felemelje, gondolatainkat csillagmagasságokig röpítse."/Tatiosz/
   
  -Csiki-, Imi*, -kaktuszable- és 16 más kedveli ezt.
 6. Yennefer2015

  Yennefer2015 Fórum-zöldfülű

  Sziasztok!

  Mivel a kérdés az ültetős eventre vonatkozik, nem kéne a havi 2 ültetős eventre voksolókat "megszólni", ennyi az ültetős+ felröpis eventből elég is lenne, hiszen más típusú eventek is vannak, azokból is lehetne minden hónapban, szerintem olyan is volt már, hogy csak felröpikre kellett vadásznunk, és ültethettünk amit csak akartunk, vagy rosszul emlékszem?
  Jók a tenyésztős eventek is, vagyis lennének, ha nem nyúltak volna bele az ugrási arányokba.
  Belenyúltak a Majomkirálynősbe is, túl jó volt a fogadtatása, de nem tudom ez miért bántja a fejlesztők szemét.
  Szóval én mégis a legutolsó 6 vagy annál több eventre szavaztam, mert így legalább válogatni lehet, mert mind a 6 event csak nem lehet mind gagyi, nem igaz?
   
  cicus49, -kaktuszable-, Gio és 15 más kedveli ezt.
 7. taga1

  taga1 Fórum biztosa

  hi,
  vote calmly
   
  bendi1121, Sali~*.*, heureca3 és 2 más kedveli ezt.
 8. mementori74

  mementori74 Fórum félistene

  Lassan a hasítás lehetősége is kezd megszűnni még akkor is ha pénzt áldozol rá,mert hogyan lehet hasítani,party pöri termésbonuszok hada szupertrágya hegyek és mehet is a hasítás tp,csp irányba egyaránt,de ha nincs terménybonusz nem éri meg nullásozni,írod a piacot,lassan az is kihal,lásd tenyészállatok,megveszed a nagycsomag szupertápot piszok drágán és mi lesz belőle max egy utolsó előtti állat aminek az értéke nulla,de ez lassan vonatkozni fog mindenre,azt nem értem miért nem lehet mindent úgy hagyni ahogy volt egy éve,aki akar haladni hadd haladjon,aki csak ültetget az ültetgessen stb,miért kell mindent megkurtítani,ez kb úgy jön ki,hogy évekig veszed a kenyeret aztán azon kapod magad,hogy hoppá egyre könnyebb ez a kenyér nézed és már csak a haja van a kezedben,sajnos már azt sem mondhatom.hogy lassan csak a kenyérhaja lesz nekünk,mert már az van,és ez nem negatívitás hanem tény sajna.meg szoktam én írni a jó dolgokat is a játékban de most csak rossz van napról napra,millió dolgot lehetne írni arról amiért fizetsz és csalódás a vége.
   
 9. fénylő.

  fénylő. Fórum nagymestere

  Visszaolvastam a véleményeket.:) Igen szerintem is elég lenne havonta 2-3 event,de aztán lehet azt mondanánk,hogy kevés. Egy előttem hozzászólónak igaza van. Ha kevés lenne az event,akkor azt mondanánk így unalmas a játék,és tényleg tudni kellene szelektálni az eventek között,vagy nemet mondani,de saját magamról tudom,hogy nehéz nemet mondani. Ezerszer mondtam,hogy: Jó most ezt nem csinálom,és aztán mégis csináltam. Kellene egy arany közép út. Lehetne több event,de pl.én személy szerint ma arra gondoltam,hogy kellenének olyan földek,amiket csakis eventnél használhatnánk. Csak event növényt lehetne bele ültetni,az éppen aktuálisat. Tudom,hogy sok lenne így már a területek száma,de akkor a rendes farmterületeken tudnánk ültetni a rendes pajtás növényeket. Felröpik is csak az eventes területen lennének. Szerintem így lazább lenne,mert közben a pajtába is termelhetnénk a dolgokat. :)
   
  Utoljára szerkesztett: 24.2.18
 10. oroszlán1963

  oroszlán1963 Járnitanuló

  Sziasztok!

  Szavaztam Én is mégpedig a havi 2 db ültetős eventre. Az indok: nagyon elszaladtak az árak a piacon ( pl: csatni de van még sok). Van egy ismerősöm aki nem rég kezdte a játékot és az eventhez nem tud venni csatnit mert nem tud annyi csp-t összeszedni , de ha több eventet akarnak havonta, akkor legyen beszerezhető farmarany nélkül a csatni és a felhőpalota ismét. ( event nyereményként)
   
  csio70 kedveli ezt.
 11. -BombadilToma-

  -BombadilToma- Fórum elő legendája

  Jómagam azt szeretem, ha sok az event, legfeljebb kihagyok egyet-egyet. De erről nem akarok meggyőzni senkit, mert úgysem lehet. Mondjuk ha csak gazdakörizni meg pajtát tölteni kéne (minek?), kiszaladnék a világból, de sokan vagyunk és sokfélék. Mindenkinek igaza van a maga szemszögéből, sok véleményt olvastam itt, és el is fogadom.
  De azt, hogy nincs pénz csatnira, azt nem fogadom el.
  Először is, egy kezdő játékosnak nem is kell egy-egy eventet teljesíteni; a részteljesítés - ha előzetesen helyesen méri fel a lehetőségeit, és ehhez mérten tűzi ki a célt -, ugyanolyan sikerélményt ad. Tudom, mert én is voltam kezdő.
  Másrészt a drága piac nem csak akkor drága, ha veszek! Hanem akkor is, amikor eladok. Nézd meg a rövid érésű növények árát a piacon. Búza és répa 50-100 CSP között stabilan eladható bármilyen mennyiségben, sokszor még 100 felett is. A zab 300 CSP, és 45 perc alatt érik be. Nem sorolom, meg aztán ez kissé piacfüggő is. Szóval egy órányi növénytermesztéssel már meg is van a csatni ára. Aztán ott a piros kosár, amiből napi 100-100 db növényt vásárolhatsz - szinte minden növénynél a piaci árnál jóval kedvezőbben. Megveszed, piacra teszed, és a haszonból játszva megvan az a csatni. Továbbá, egy-egy eventet akkor is sikeresnek lehet tekinteni, ha bele sem kezdek. Sokszor van olyan, amihez a pajtából is kellenek dolgok, és akkor ezek ára elszáll a piacon. Eventezés helyett ezeket kell termelni, és eladni - máris megvan a következő eventek gazdasági alapja. Az ültetős eventek alatt a trágya ára is az egekben van. Event alatt végig tyúkozva szépen lehet keresni a trágyával, és a tyúkot is jó áron el lehet adni.
  Ez csak néhány egyszerű, a kezdők számára is adott stratégia, amivel a CS-t meg lehet szerezni a csatnira és más egyébre.
  A csatnirecept megszerezhetővé tétele (ha jól értelmezem, erre gondoltál) azért nem megoldás, mert a főzéséhez szükséges növények ára is az egekben van. Alig van olyan termék (ha van egyáltalán), amit érdemes készíteni. Ha meg is termeled a hozzávalókat, jobban jársz, ha eladod, és az árából megveszed a csatnit, mint ha magad állítod elő. Semmivel sincs előnyösebb helyzetben tehát az, akinek megvan a receptje...
   
 12. oroszlán1963

  oroszlán1963 Járnitanuló


  Nem a receptre gondoltam , hanem felhősorra . Régen is volt olyan event amivel egy felhősor megszerzése volt a cél és az adja a csatnit.
   
  -BombadilToma- kedveli ezt.
 13. Kaszakő47

  Kaszakő47 Járnitanuló

  Sziasztok! Nagyon jó, hogy vannak eventek, csak egy a probléma, hogy egyszerre 2-3? Nem lehet azt megoldani, hogy csak 1 legyen? nagyon ütköznek itt a dolgok, az ember meg kapkodhatja a fejét, vagy az egerét!
   
 14. Swordfish

  Swordfish Fórum ezredese

  Sziasztok! Szép napot kívánok mindenkinek! Nem szavazok sohasem, mert nem hiszek a szavazásokban. Jobban mondva, az eredményében, mert az úgyse lesz. Egy dologra talán szavaznék mégis, az pedig a TÁPOK keverési idejét érintő volna. Régen 5db állat volt a BAHA szigeten, most a 3x-sa legalább. A Tápok keverése meg egyre durvább, ami az időt és a hozzávalókat illeti. Erről kellene egy szavazás, mert ennek látom az értelmét! Az eventek száma, ehhez képest jelentéktelen valami.
   
  erika260665, Imi*, Kókusztej és 14 más kedveli ezt.
 15. revaa

  revaa Fórumgróf

  Sziasztok!

  Nem szavazok én sem, mert én ugyan évek óta megcsinálok minden eventet, kihagyás nélkül. Farmmunkásokon és turbómalmon kívül nagyon ritkán veszek pl farmaranyat, de mást nem! Nem éri meg.

  Szavazást illetően, lehet havi 3 gagyi event, kevés lenne, lehet 6 szuperjó, amit nem győznénk esetleg, ténylegesen a fent említett arany középút kellene.
  Egyetértek a "nagyokkal" Cyra, Leho és Mementori, Swordfish hozzászólásával maximálisan.. Oké, hogy kell az újdonság, de minek szétbarmolni ami jó?
  Rengeteg a gazdaköri küldetés, sok olyan van benne, ami pl rettenetesen keveset ad nyereményként, szégyen az ilyet egyáltalán közszemlére tenni.

  Szeretem a kihívásokat, de az ilyen röhejes, nem megérős gazdakörik csak felbosszantanak.
  Az eventeket ezek után is megcsinálom, ha 3 lesz, akkor is, ha 6 lesz, akkor is.

  Szép napot Mindenkinek!
   
  -Csiki-, -kaktuszable-, fabatka és 18 más kedveli ezt.
 16. keszegmate

  keszegmate Fórum-zöldfülű

  Sziasztok!

  Most néztem meg a márciusi event naptárt, hát van olyan hogy négy lesz egyszerre. Akkor minek a szavazás???
   
 17. Wellwisher

  Wellwisher Fórum elő legendája

  Szia!

  A szavazás még nem zárult le, így adatok sem lettek továbbítva a központ felé.
  A szavazás végeztével a kapott eredmények birtokában lehet lépéseket tenni a központ felé.
  De az első hozzászólásban arról is olvashattál, hogy nem garantálható a változás:
  https://board-hu.farmerama.com/inde...t-szeretnétek-látni-a-játékban-havonta.16336/
   
 18. nyuszika215

  nyuszika215 Fórum császára

  Már ne is haragudj, de hol látsz te 4 ültetős eventet egyszerre???????????? Mert én sehol. Ez itt a legnagyobb baj, nem a sok event;) 2-nél több, ami ESETLEG ültetős lehet, sehol sincs. Vagy nálad már a tenyésztős, a nublonos vagy az ólgőzös is ültetős lett? Nem kell annyit panaszkodni. Okosan válogass, csak azt csináld, ami tetszik. Máris kevesebb lesz.
   
 19. Bonzó1945

  Bonzó1945 Fórummogul

  Nem is arról van szó, hogy 4 ültetős event van egymással párhuzamosan, hanem arról, hogy egyik a másikat éri és semmi idő nem marad a gazdaköri feladatok teljesítésére. Az eventek mellé beállított ólgőzös és egyéb is sok időt vesz el. Ez már nem játék, mert ha mindent meg szeretnénk csinálni, akkor éjjel-nappal a gép mellett ülő robotok leszünk és a valós élet elszáguld mellettünk. Sajnos igenis válogatni kell a feladatok között, mert ez már nevetségesen sok munkát ad. A játék örömét veszik el tőlünk. Igen megszállott játékfüggő az, akinek ez tetszik.
   
  taga1 kedveli ezt.
 20. Blökix

  Blökix Fórum biztosa

  Mégsem értek valamit.
  Miért nem is lehet havonta 4-5 event,aki pedig csak kettőt szeretne csinálni,az annyit csinál,nem?
  Vagy ha 4-5 van az kötelező?Nem lehet belőle kiválasztani?
  Ezt azért magyarázd már meg,nagyon kíváncsi lennék.
   
  fabatka, nyuszika215 és cass0129 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.