Visszajelzés Mennyi ültetős eventet szeretnétek látni a játékban havonta?

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 18.2.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Mennyi ültetős eventet szeretnétek látni a játékban havonta?

Szavazás lezárva: 18.3.18.
 1. Maximum 1 alkalommal

  8.4%
 2. 2 alkalommal

  52.6%
 3. 3 alkalommal

  23.9%
 4. 4 alkalommal

  8.8%
 5. 5 alkalommal

  2.2%
 6. 6 vagy ennél is több alkalommal

  4.1%
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
 1. Rékuci1111

  Rékuci1111 Fórum császára

  Szia :) Én szeretnélek egy kicsit győzködni Csodagyümölcs témában ;) Veszek olcsón, vagy nem drágán fát, mondjuk 50 millió pajtaértéken. Amikor elindul az event, eladom a felét több mint 50 millióért, a másik felét beváltom farmpengőre, amiért minden hónapban tudok venni trágyát, tápot... Vagyis növelem a CSP-t (amiért majd megint veszek fát, amikor ismét normál ára lesz) és még számomra értékes dolgokhoz is hozzájutok, amiket az eventeknél használok, de valós pénzt nem kell érte fizetnem. Itt persze nem kapálni kell, hanem egy kicsit piacozni. Szerintem érdemes átgondolni ;)
   
  szellorozsa, nolina1965, lukimi és 3 más kedveli ezt.
 2. kukori80

  kukori80 Fórum elő legendája

  Erre csak azt tudom mondani hogy nekem is van 87-s farmom, még nincs kész a legenda, nincs rajta gép tehát kézzel ültetek 2x2-s területen mert a 2x1-re nem vagyok hajlandó. Még így is a 17. kártyázásnál járok, nem volt célom kivenni a felhőt, csak a javakat, amik kellenek egy ilyen farmhoz. De.... és ez nagyon fontos: tudom hogy hol a helyem a játékban és nincsenek nagy elvárásaim. Örülök mindennek amit ki tudok venni mert az a fejlődésemben fog segíteni és eszembe se jut szidni senkit azért mert nincs elég felreppenőm. Egy kis farmnak nagyon sokat segít ha minél több event van, mert az igaz hogy nem tudja végig megcsinálni, de szépen gyarapodik a nyereményekből és egyszer eljön az idő amikor egy nehéz eventet is meg fog tudni csinálni.
   
 3. Rékuci1111

  Rékuci1111 Fórum császára

  Szia :) Vagyunk egy páran, akik a készletük nagy részét a piacról szerezzük be. Ezt azért tudjuk megtenni, mert vannak (elég sokan), akik termelnek és ezt kiviszik a piacra. Ha nem hagynak ezeknek a gazdáknak termelni, akkor mit fogunk vásárolni? :wuerg: A "pajtatöltögetést" értsd úgy, hogy legyen áru, ami a piacra kerül ;) Én akkor menekülnék ki a világból, ha a piac elkezdeni szürkülni az áruhiány miatt :wuerg:
   
 4. schill2

  schill2 Haladó

  Végül is az is pajtatöltögetés,ha mások töltik az én pajtámat...xDxD
   
  taga1, szellorozsa, HéricsBáró és 11 más kedveli ezt.
 5. Rékuci1111

  Rékuci1111 Fórum császára

  Pontosan ;)
   
 6. kukori80

  kukori80 Fórum elő legendája

  Szia, köszi a tippet, de én nem piacozok, sajnos nincs időm rá, sokszor örülök ha élek. :) Meg tudnám oldani másképp is, csak egyszerűen nem találom értelmét az ilyen eventeknek, a nublonost se csinálom már. Beadom a felreppenőt ami összegyűlik és kész. Pont erre írtam hogyha ilyen eventek lesznek a 2 eventes közben akkor nagyon unatkozni fogok. :D
   
 7. Rékuci1111

  Rékuci1111 Fórum császára

  Unatkozás helyett látogass ki a piacra néha ;)
   
  taga1, Sali~*.*, meszimarsi és 2 más kedveli ezt.
 8. mementori74

  mementori74 Fórum félistene

  Szia
  Erre szokták mondani jó Magyarosan,amig **** van veréb is van.
   
  Moderátor által utoljára szerkesztve: 20.2.18
  csillaglili55, szellorozsa, Gio és 7 más kedveli ezt.
 9. kukori80

  kukori80 Fórum elő legendája

  Igenis, rohanok.:D
  Ezzel inkább csak azt akartam mondani hogy az ilyen eventek nem mozgatják meg az egész játékos társadalmat, most lehet pajtát tölteni és gazdakörizni akinek ez hiányzott. ;)
   
  szellorozsa, ildiko44, szöszi50 és 4 más kedveli ezt.
 10. Cyra65

  Cyra65 Fórum admirálisa

  Sziasztok :)

  Nocsak, nocsak a BP kezdi pedzegetni, hogy egy kicsit túllőttek a célon ezzel a sok, egyre gyakrabban egymásba érő eseménydömpinggel? Vagy már nem tudnak milyen újdonságot kitalálni.8)
  Nekem havonta 2 esemény bőven elég lenne, 1-1 hét szünettel megfűszerezve, tehát 1 hét event, 1 hét szünet és így van idő töltögetni a pajtát, illetve a Gazdaköri feladatokon is lehet dolgozni.
  :p

  Ui: tudjátok mitől félek? hogy nem a mi szavazataink döntenek erről sem, mint ahogy nem olyan régen a "das ist" országában játszók eldöntötték, hogy ki maradhat a TOP-ban és kinek kell mennie. Már látom is, ahogy idesunnyognak "kommen sie hirtelen-ék" és goggle fordítóval lefordítják a hozzászólásokat, utána mennek tüntetni a BP elé és követelik, hogy 6 vagy annál több event legyen egy hónapban....ettől félek:cry::oops:
   
  Utoljára szerkesztett: 19.2.18
  taga1, csillaglili55, szellorozsa és 18 más kedveli ezt.
 11. mementori74

  mementori74 Fórum félistene

  Szia
  Bár csak ide sunnyognának és odafönt követelőznének a 6 vagy több eventért:DxDlegalább tennének valami hasznosat is,nemcsak azt,hogy kipletyizik Toppkor a Magyar játékosokat nyilvánosan:mad:
   
  csillaglili55, szellorozsa, csio70 és 9 más kedveli ezt.
 12. kukori80

  kukori80 Fórum elő legendája

  Szia Cyra, én meg tudod mitől félek? Hogy a havi 2 event a játék leépülésével fog járni és akkor már nem lesz miért a gazdaköridet csinálni.;)
  6-ot én se vállalnék be, az már nagyon sok.:)
   
 13. Cyra65

  Cyra65 Fórum admirálisa

  Szia kukori :)

  Jó meggyőztél, mivel a leépülés senkinek sem tenne jót, ezért legyen havi 2 event, mindegyik tartson 2 hétig :Dkatt
   
  Kata_rzis, Leho69, csillaglili55 és 9 más kedveli ezt.
 14. kukori80

  kukori80 Fórum elő legendája

  Senkit nem akarok meggyőzni, csak egy picit előre kellene gondolkodni hogy ez milyen következményekkel járna. ;)
   
 15. Petike1968

  Petike1968 Fórumprofi

  szia Heureca! Örülünk:D:D. Tartok tőle, hogy nem fogja a BP előre kÍadni az eventeket.Azért nem értem és értek egyet a kevesebb event számmal, mert Így mindig csak azt csinálom meg amihez kedvem van.Sőt! Nem zavar ha egyet ki kell hagynom mert nem érek á, hiszen ott egy másik abban az időben amikor épp ráérek. Gondolom érted a lényeget. A bolttól is elvárjuk, hogy legyen bő választék, mégsem veszünk meg mindent amit elénk tesznek.;):)
   
  szellorozsa, slaca, zit67 és 7 más kedveli ezt.
 16. Leho69

  Leho69 Fórum elő legendája

  Szia Hugi!

  Komenzihirtelen Hugica! Tévúton jársz.
  Kezdem ott, hogy rossz hírem van. A BPnél nem pedzegetnek semmit.Ott erre nincs szakember. Ez egy civil kezdeményezés. Nem a BP, hanem a szavazás.
  Régen nem tudnak újdonságot kitalálni. Pontosan a raktárházak óta. Azóta bármi jött ugyanaz a próbababa volt, csak más derékövvel.
  Jópár éve eltükéltem, hogy minden eventet teljesítek. (A tököt már le sem írom, csak vetem. Azt is csak egy tével.) És ez így volt még 1-2 éve. Azóta ki-kihagyok. El kellene tükélnem, hogy nem eventezek.
  Pajtát sokféle képpen lehet tölteni, de legkevésbé eventek kihagyásával. Viszont a TPcsík nagyon fölpörög, ha nincs dekoron kívül más a farmon.
  Abban a hatalmas országban sok sok dolog dől el. Nemcsak farmosak. A Bahásak is. Ebben bátran bízhatsz, nem kell ettől félni. Ez is ott fog eldőlni, de csak akkor, ha felmerül a kérdés. A kérdés még nem merült fel. Addig meg el sem fog dőlni, ha támasztod, ha nem. Ha viszont felmerül, akkor el fog dőlni, ha támasztod, ha nem.
   
  Utoljára szerkesztett: 19.2.18
  Petike1968, szellorozsa, barnus06 és 5 más kedveli ezt.
 17. kukori80

  kukori80 Fórum elő legendája

  Sajnos sokan csak arra szavaznak hogy ne legyen event, a hátterébe bele se gondolnak hogy milyen kárt tehetnek. Remélem ezt a szavazást nem olvassa a Bp mert akkor el is köszönhetünk a játéktól.:p
   
  genka53, nyuszika215, szellorozsa és 4 más kedveli ezt.
 18. Petike1968

  Petike1968 Fórumprofi

  Viszont ha mégsem lenne elég jó , nekik lenne a legnagyobb hangjuk a több eventért.
   
 19. Szépnyárinap

  Szépnyárinap Járnitanuló

  Arra szavaztam, hogy max. 3 db eventgazos ültetős legyen havonta. Amióta ez a folyamatos ültetős van, én már igencsak szelektálok, mert sem pajtát töltetni nem lehet, sem gazdaköriket teljesiteni. Attól függetlenül, hogy számomra nem jelent gondot a napközbeni folyamatos aratás ültetés, akkor is unalmasnak tartom, hogy folyton eventgazt termelek és várom, hogy felröpik jöjjenek, majd be a malomba. Pont igy vagyok a Valentin napossal is, ezt is kihagytam, igaz ez az én döntésem volt.
   
  Ribiszke, Piaclady, csillaglili55 és 3 más kedveli ezt.
 20. Piaclady

  Piaclady Fórum bárója

  Szia Szépnyárinap! Hasonlóképpen én is a hónap/3 eventet jelöltem be. Amennyiben a főfarmon ( Baha egyenlőre úgy jó ahogy van) legalább 2 területtel több lenne akkor kezelhetőbbek lennének az eventek, mert akkor a pajta töltést is meg tudnánk oldani. Én már többször felvetettem a terület növelésének szükségességét, tekintettel arra, hogy a 100-as szint felett jönnek az új növények és azok bizony közepesen hosszú illetve hosszú érésűek és azzal is haladna az ember, nem beszélve a havi 1-2 állatos titokól és titok fa is a terület növelését igényli. Hogy döntenek a BP-nél majd elválik.
   
 21. schill2

  schill2 Haladó

  Nem tudom milyen módszerrel csinálod az eventeket,én ezzel a mostanival szombaton kész lettem. Azóta tölthettem volna pajtát (ugyan minek,szinte semmit nem kérnek onnan) csinálhattam volna gazdaköriket (szintén minek,a többségük nem megérős) vagy szokásom szerint minden területet telepakolhattam volna kitehetőkkel,hogy haladjak is. Ezzel szemben lenyomtam még 2x az eventet,a 2x2-es kitehető miatt,ami bónuszokkal 60.000 tp körül ad. Akkor érteném a havi 3 eventet,ha 2 napnál tovább tartana egyet megcsinálni. A másik meg az,hogy ha nem tetszik,nem csinálom (például,ha nem ad felhősort),attól még más csinálhatja,nem zavar...

  Ennyi terület is sok. Évek óta nem vetek a farmon,csak eventkor,ólak sincsenek kint a raktárházakat kivéve,fák is csak mamutfák,mert kell a szupertrágya,mégis haladok. Ha gazdakörizni akarok,megoldom piacról. A pajtát leginkább a piacról töltöm,csak annyira,hogy gond nélkül bent legyek a topban. A játék problémáira nem a több terület a megoldás,hanem az élvezetesebb,gondolkodásra késztető eventek. Ahogyan a naponta jövő új ólak,fák sem. Ameddig egy újdonságnál területszámra veszik a titokcuccokat,mert az kell,meg van hozzá gazdakör,azt is meg kell csinálni,de azonnal.... addig nem fog semmi változni. Azért sem lesz több terület,mert ennyivel már elérték,hogy gépek nélkül kínszenvedés a játék.
   
  Moderátor által utoljára szerkesztve: 21.2.18
  Cyra65, kukori80, imi010 és 9 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.