Visszajelzés Mesék a képregényboltból - panaszláda

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Dolphin, témanyitás ideje: 8.5.24.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    ha be volt indítva a Paradicsom képregény ólad, akkor azt aratni is tudtad volna és be is került volna a pajtádba a Szupermalac figurád. Sajnos aratási naplóval rendelkezünk, jelenlegi állapotot tudunk ellenőrizni, ha Segítségkérő topikba hozol farm nevet és Farm ID-t, illetve látjuk a beadásokat, haladásodat az eventben. Ha esetleg van képed is az elindított, érésben lévő ólról, az is segítség lenne. De ha hozol adatokat, megnézem, mit látok az event kapcsán Nálad.
    Megértésedet köszönöm!

GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  2. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    ahogy Játékostársad is írta, Segítségkérő topikba írj ezzel kapcsolatban, Farm név és Farm ID megadásával. Ezek nélkül nem tudunk ellenőrzést végezni Nálad. A panaszládában ritkább a moderátori jelenlét.
    Megértésedet köszönöm!

GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  3. bugumbugum

bugumbugum Utánpótlás-írogató

Köszönöm!

4. -Sipsa-

-Sipsa- Fórum-zöldfülű

Szerintem nem igen lehet megcsinálni e feladatot.

Szerintem nem igen lehet megcsinálni e feladatot.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 15.5.24
  5. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Most indítottam el az utolsó két malacért a terményeseket, így estére kiválthatom a felhőt. Hogy a fennmaradó nyereményekből mire lesz elég a készletem, nem tudom; nem számolgatok - úgyse tudok semmit tenni -, majd kiderül.
    Tehát meg lehet csinálni vásárlás nélkül, de nagyon oda kell figyelni. Kell a napi négy aratás (időnként egy kimaradhat, de nem minden nap), az árkádkabinok napi kétszeri aratása, a pixelfák gyorsítása és termésnövelése, a szupermalacok termelése. Megcsinálható - de vagy időt, vagy pénzt bele kell tolni. Néha - nagyon néha - belefér 1-1 ilyen event...

6. doraemon24

doraemon24 Törekvő

Ez egy nem szeretem event :(

Menitala és moric67 kedveli ezt.
  7. -milagro-

-milagro- Utánpótlás-írogató

Ez az event most tényleg "komoly"???

moric67 kedveli ezt.
  8. olgica63

olgica63 Junior szaki

Ez most nem sikerült, pedig elég sok időt rááldoztam. Mondjuk nem szoktam vásárolni semmit. Általában így járok.

9. Menitala

Menitala Fórum mestere

Én sem tudok vásárolni!!! Dolgozni és aludni is szeretnék a játék mellett!! Ez most NEM SZERETEM event volt!!!!!!!!!!!

10. olgica63

olgica63 Junior szaki

De ha ennyien nem tudták megcsinálni és szomorúak, mint én is, miért nem lehet meghosszabbítani a játék idejét. Hogy mindenki boldog lehessen!

Szóval nincs felhősor most sem. Esélyem sem volt. Itt ugye nem is lehet semmivel kicsit sürgetni az érésidőt, meg semmi nem hat rá. Szóval ezt is el kell engedni. A korábbiba bele sem fogtam, ebbe is kár volt most már tudom.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 15.5.24
    siklodiroza1968 kedveli ezt.
  11. vampire_hunter

vampire_hunter Fórumlakó

Kedves Milagro!
    Én régi farmos vagyok és bizony volt event, amit nem tudtam teljesíteni. Ezt sem viszem végig. De ezért úgy gondolom nem kell ennyire kiakadni. Ez egy játék, nem szabad, hogy ezen ennyire elkeseredj. Nekem nem a játék határozza meg az életemet, pedig hidd el farmfüggő vagyok. Nézd azt a részét, hogy az eventes terület mellett a normál területen lehetett mást termelni. Én a gazdaköriket csináltam addig.
    Lesz majd másik event, amit vígan megcsinálsz.
    Üdv: vampire_hunter

vihence, zsani_apja, Anna051955 és 6 más kedveli ezt.
  12. Ivibaba54

Ivibaba54 Fórumelemző

Sziasztok !
    Nem volt egyszerű ez az event sokunknak, azt hiszem, de a felhőt összehoztam nagy lassan. Most még küzdök a végén levőkért, hátha sikerül még valami. Nálam is előfordult már nem is egyszer, hogy egy kitehető hiányzott. Most például a szuvenír gyűjtemény első tagja nincs meg, arról anno lecsúsztam. Pipa vagyok, de el kell engedjem, mert bármikor , bármi okból előfordulhat hasonló. Imádok játszani, s ez éltet már közel 10 éve. Sikeres játékot Mindenkinek !

13. Holleanyó

Holleanyó Utánpótlás-írogató

Soha nem költök a játékra! Viszont olvasok itt és a tanácsok szerint játszom. Beosztom az időmet és haladok. 236. szinten vagyok, és még most is azt keresem ki mit javasolt, kinek mi a taktikája mit tudok belőlük hasznosítani. Ezt az eventet is befejezem, igaz szinte az utolsó pillanatban, de sikerül végig játszani.

14. krokusz28

krokusz28 Törzsjátékos

Azt hittem, hogy a felhő sem lesz meg, de végül sikerült végig vinni. Semmilyen kosarat nem vettem (most sem). 5 pontot adtam. Maga az event elgondolása tetszik, de a kivitelezés már kevésbé. A minijáték tetszik, az össze-vissza érésidők nagyon nem. A beadandók idétlen értéke szintén nem tetszik az meg pláne nem, hogy a pontos beadás lehetetlen. Számomra jöhetne újra ez az event, de sokkal átgondoltabb feltételekkel.

vampire_hunter, Sali~*.* és cicimsincs kedveli ezt.
  15. cicimsincs

cicimsincs Haladó

Piccolo-ig jutottam nem panasz tudtam,hogy nem lesz felhőm:) 5-kor kelek és csak 4-kor jutok a játékhoz. Akinek sikerült grat, akinem nem ez csak játék!!!
    Szép napot!!!:D:D:D

vihence, Anna051955 és Sali~*.* kedveli ezt.
  16. njOoy

njOoy Utánpótlás-írogató

A felhő már nem jön össze, de nevetséges a piccoló is! Pongo show? Te jó ég! Ilyenekért ennyi időt elfecsérelni. 12 éve játszom, de már nem sok örömet találok a játékban. Szóval abba kell ezt hagyni, mert ez is olyan mint a világ. Akinek van pénze, az boldogul. Aki nem dolgozik, talán az is. De egyébként már megtanultam elengedni ennél sokkal komolyabb dolgokat is. Szóval ezt is lazán elengedem.

nikimaci68 kedveli ezt.
  17. tercsi

tercsi Aktív író

Sziasztok.
    Sikerült, készen lettem.
    De ez egy agyament event volt. Sokan írták, az eltérő érési időket, valóban nem lehetett összehangolni őket, vagy állandóan a géphez rohangálok valamit learatni, vagy arathatok 5 óránként, de akkor kevés a termény nem tudok tápot keverni az ólaknak. Ezt most komolyan így gondolták???
    Másik problémám az agyament minden logikát és értelmet nélkülöző elnevezésekkel volt. Mióta teremnek a fák képregényt? Az árkádkabin ami ólként működött, de pixelszívet adott ami nem következtethető az elnevezéséből, sőt a panda érméért vehető fejlesztésének a játékgép nevet adták. A másik ólból szupermalacot kaptunk, de akkor miért paradicsom képregénynek nevezték el.
    Nem csoda, hogy az eventismertető elolvasása után káosz volt a fejekben én is nehezen tisztáztam magamban, hogy miből mit kapok, és hol kell felhasználnom a haladás érdekében.
    Tehát erre a katyvaszra mivel 0 nincs 1-est adok.

vihence, PaySkin, Anna051955 és még 1 ember kedveli ezt.
  18. Anna051955

Anna051955 Haladó

Üdv. farmerek! Eleve úgy kezdtem a gagyi eventnek , hogy amíg jutok , akkor addig jutok. A piccoló sem ér semmit, nem akartam állandóan a gép előtt ülni munka mellett. Egyre lehetetlenebb és csak a fanatikusoknak találták ki ezt az eventfelületet. Tisztelt BP még sok ilyen eventet hoztok össze, annál frusztráltabbak lesznek a sikertelen gazdák.Magam is kerestem a -1 értéket, de így csak 1-re tudtam értékelni az egészet.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.