Visszajelzés Mesés virágok eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 27.3.19.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. .barbi1.

.barbi1. Junior szaki

Sokat segítettél, nagyon köszönöm és minden segítő gazdatársnak, aki leírja a véleményét, a felröppenő hiánya miatt nagyon meg kell gondolni, mit-hogyan csináljunk.

Kuzdern kedveli ezt.
  2. farmerogirl

farmerogirl Fórum félistene

Szia!

Igazán nincs mit. Ha a "ferde üveges" ital alatt a végzet italát érted, akkor az okés, ha a "4% mandragóra" a mandragóraport jelenti, az viszont nem, mivel nem a zöldségekre, hanem az egyéb terményekre van hatással. A póréhagymához a bölcsek köve nevű terméket kell aktiválni (alkimista 5. szint, de ha még nem tartasz ott, a piacon is meg tudod venni - bár horror áron).

.barbi1., osztrak12, Gio és 2 más kedveli ezt.
  3. lola57.

lola57. Járnitanuló

[QUOTE=".barbi1., post: 983532, member: 2944"]Sokat segítettél, nagyon köszönöm és minden segítő gazdatársnak, aki leírja a véleményét, a felröppenő hiánya miatt nagyon meg kell gondolni, mit-hogyan csináljunk.[/QUOTE]

Szia. 9 lejátszott játék után nulla érme. !! kipróbáltam a Te variációd, nekem nem működik . Ugy látszik minden farmon más variáció jó. Azért köszönöm, hogy megosztottad.

-katalinjani- és Kuzdern kedveli ezt.
  4. Csigaa

Csigaa Fórumfelvigyázó

Reggeli havasi gyopár aratás 3 területen:
    441 mag (153;148;140;)
    150 zacsi (54;50;46)

Mivelnálam elég rendesen ki van nemesítve így 10:46 alatt beérik, tehát nagy biztonsággal megvan a napi 2x aratás.
    Ha csak ezt a mennyiséget veszem figyelembe akkor mondjuk 880mag és 300 zacsival számolva,naponta a magok mennyiségéből 16 malomtermék a zacsi mennyiségéből számolva viszont csak napi 9 malomterméket tudok gyártani

Tehát látszik hogy nincs arányba a két felrepi mennyisége,és így a 9-el számolva nem lesz a felhő mert csak 11 meglévőhöz 9*4 = 36-ot hozzátéve csak 47 malomtermékem lenne.

Mást nemfogok ültetni, jobb szerintem a napi 2x aratás.

Melan, Gio, -katalinjani- és 3 más kedveli ezt.
  5. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Jó Reggelt továbbra is a magok vannak előnyben zacskó hiány van ha netalán a zacskó miatt nem lesz felhő 1-2 keverés lesz a hiány biztos mondok 1 betyárosat.....

Melan, ruglikata, -katalinjani- és 3 más kedveli ezt.
  6. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Egy próba erejéig én kipróbálnám az 1x2-t. Abból 285 fér el a farmra, így ennél több felröpit nem kaphatsz; viszont nagyobb eséllyel adja a röpit, mint az 1x1, vagyis valószínűleg több zacsit ad - viszont kevesebb magot. Így a kétféle felröpi kiegyenlítésére jó lehet. Azt hiszem, ma én is 1x2-be ültetek, nálam is lemaradtak a zacsik.

rozo52, farmerogirl, HéricsBáró és 4 más kedveli ezt.
  7. Anika_9_

Anika_9_ Fórum biztosa

Sziasztok!

1 kód vált be nekem a csillagos érme kapcsán F K R P
    A többi semmi... kevés idő van..kellenek az ólak!
    Nagyon nem akar jönni a zacskó..jelenleg 0 dbom van!
    Estére megpróbálok 0 percezni...aztán látom, hogy sokaknál az 1x2-es területek váltak be, megpróbálkozom, hátha!

Mindenkinek sok türelmet és további szép játékot :)

Melan, Gio, kovacstne és 3 más kedveli ezt.
  8. Csigaa

Csigaa Fórumfelvigyázó

Érdekes gondolat, esti ültetesnel kiprobalom ugyanugy havasi gyoparral és majd hozom a szamokat ;)

rozo52, Gio, -BombadilToma- és 2 más kedveli ezt.
  9. bakosagi54

bakosagi54 Fórumelemző

Sajnos röpi hiány miatt a felhő nem fog sikerülni.12db tudtam eddig keverni.valaki járt már úgy hogy FPvásárolt és nem kapta meg?Sjnos reggel én így jártam

Kuzdern kedveli ezt.
  10. edit5511

edit5511 Fórum veteránja

Nálam is zacsi hiányok vannak kipróbáltam az ólakat rövd szines terményes pl cukorkagyá bajusz szalon stb szinte 1az 1-be adják meg a rövidebb /5-7 órás/ érésű szines ólak az egyik földön hosszú növény a másikon ólak a tölgyesbe fák mamutfák ólak vannak így kezd egyelítődni a zacsi meg a mag

barbi021951, rozo52, Gio és 3 más kedveli ezt.
  11. -BombadilToma-

A tapasztalat szerint 44 db 2x2, 88 db 1x2 és 176 db 1x1 nagyjából ugyanannyi röpit ad. Ami azt jelenti, hogy az 1x2 kétszer akkora, a 2x2 4-szer akkora eséllyel ad, mint az 1x1. Ha tehát az 1x1-re 150 db zacsit kapsz, akkor az azonos érésidejű növény 1x2-ben dupla ennyit adhat (aminek persze határt szab a maximálisan kitehető földek száma). A másik következmény, hogy ha a 20 órás növény 1x1-ben 150-et ad, akkor nagyjából ennyit fog adni egy 10-12 órás növény is 1x2-ben. A különbség az, hogy a rövidebb növényt többször lehet aratni, ami összességében sokkal több felröpit jelent.
    A fórumon általában arról beszélünk, hogyan adhat egy-egy aratás minél több röpit. Mindenki 1x1-be ültet, mert azt szokta meg, mert az adja a legtöbb növényt, és mert elméletileg az adhatja a legtöbb röpit. Most azonban arról van szó, hogy folyamatosan röpit termelünk; ide némileg más stratégiák kellenek. Ezért javaslom az 1x2-t megfontolásra, mert szerintem azzal sokkal több röpi gyűjthető hosszú távon, mint az 1x1-gyel.
    Természetesen a sok Pannival aratókra ez nem (feltétlenül) vonatkozik, de ugye az a kisebbség...

ursa11, rozo52, farmerogirl és 13 más kedveli ezt.
  12. stellácska26

stellácska26 Fórumelemző

Sziasztok!
    Hát siralmas a zacsi felröpi! Egyik földben 1x1-ben termelek,a másikban 2x2-őn,a harmadikban neon ólak,fák,mamutok,de így is csak 12 játékon vagyok túl! Úgy néz ki búcsút mondhatok a felhőnek! :( Az előző eventhez képes,ami elég jól adta a felröpit,még maradt is bőven,ez ahhoz képest 0! :(

barbi021951, Gio, Kuzdern és 3 más kedveli ezt.
  13. -katalinjani-

-katalinjani- Fórum bárója

Sziasztok!
    Hosszú érésű növényeket vetek;)és elég szépen adja a felröpiket:D
    igaz 20-órásoknál szupitapit adok rá:)naponta 2-szer aratok elég jó eredménnyel:cry:
    szép napot jó játékot mindenkinek:inlove:

barbi021951, rozo52, genka53 és 2 más kedveli ezt.
  14. tevehajcsár

tevehajcsár Fórum mestere

Az se adja a zacskókat sajnos.... A másik felröpivel nem lesz gond az nokedli

Kuzdern kedveli ezt.
  15. an-csika

an-csika Törzsjátékos

Sziasztok!
    Kipróbáltam az ólakat: két terület hiúz 84 zacsit, egy terület pillangó 40 zacsit adott. Nem tudom jó eredmény-e. Valahogy nem igen haladok.

Gio és Kuzdern kedveli ezt.
  16. -BombadilToma-

Szia!
    Ne haragudj, de ennek semmi értelme. Miért kell 1x1 és 2x2? A mamutok és a neon ólak nem jók most, kaphatsz belőlük napi egy-egy röpit. A fák sose jók felröpizésre.
    Tarolj le mindent. Ültess 1x2-be olyan 10-12 órás növényt, amit naponta 3-szor tudsz aratni. A szélekre ugyanez 1x1-be. Rakd ki a raktáraidat, és tegyél bele olyan ólakat, amiket ugyanakkor arathatsz.
    Ha inkább ólaznál, azt is lehet, akkor nappalra 7-8 órás ólak rövidítve, 3-szor aratva, éjjelre 1x2-be növény - a lehető leghosszabb, ami rövidítve reggelre beérik.
    Ha nem működik, ami a farmodon van, váltani kell...

17. ruglikata

ruglikata Járnitanuló

Szia. Eddig 1x1-be ültettem és gyűjtöttem a röpiket, sajnos nem túl jó eredményekkel.
    Most mindenhová 1x2-es földbe szegfűt ültettem. Nagyon várom az eredményt és beszámolok róla. Köszönjük a tanácsot.

18. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

21 játéknál tartok:music: A felhő szerintem meg lesz;) Első körben a kuponokat és a szupertápot szedem ki... aztán a többi majd alakul;)

barbi021951, Kuzdern, Gio és még 1 ember kedveli ezt.
  19. -BombadilToma-

Kíváncsi leszek. Ha jól adja, akkor próbáld ki rövidebb növénnyel is. Lehet, hogy kevesebbet kapsz, de ha többször tudod aratni, akkor összességében jobban járhatsz.

barbi021951, rozo52, Kuzdern és 3 más kedveli ezt.
  20. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Sziasztok!Öreg fejemmel ma reggel jöttem rá,hogyan kell megkeresni a csiil.érméket adó variációkat!!!!xDEddig 2 variációval hajtottam 20 érméért, nem kellett volna.Szóval tanulmányozni kell az eventablakot és cserélgetni a virágokat, amíg az érme meg nem jelenik és azokat a sorokat felírni!!! Ma reggel találtam 3 újat!!!!Elég sokat 0 perceztem és haladok 1000-rel.xDMost várom a nublonokat, pedig nem szeretem őket!

Kuzdern és genka53 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.