Visszajelzés Mesés virágok eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 27.3.19.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Szeretet van, én is segíteni szerettem volna mivel én is ma reggel jöttem rá dolgokra.

Kuzdern, Melan, GA-BI-O-Farm és 4 más kedveli ezt.
  2. BelkaMimi

BelkaMimi Törzsjátékos

ezt hogyan sikerült???

Kuzdern kedveli ezt.
  3. Zuhi

Zuhi Fórumlakó

Szép napot!
    18. játék letudva. Most próbálom én is az 1x2 területet. ;)

kovacstne, Gio és Kuzdern kedveli ezt.
  4. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

A zacskó nem valami jól jön de az első variációnál már eltaláltam a csillagos érmét én ezt a variációt használom így biztosan lesz miből vásárolni....

almáspite48, BelkaMimi és Gio kedveli ezt.
  5. BelkaMimi

BelkaMimi Törzsjátékos

Több ilyen pénzes variáció van?
    Ha meg lehet osztani, valaki kiteszi, hogy neki milyen kombinációval sikerült az elsőt leszámítva?

p.s.: Nekem az összes mamut fára adott zacskót!!! Sokat kell várni, de pl. az XXL mamutok 17 óra alatt beérnek...

rozo52, ruglikata és Evita-55 kedveli ezt.
  6. Evita-55

Evita-55 Fórumfelvigyázó

Igazad van:D Ezt fogom tenni, mert nem jön túl sok röpi, ráérek variálni, ha a boltban összejön amit mindenképpen akarok:D:D

rozo52 kedveli ezt.
  7. csendi1

csendi1 Fórumprofi

Sziasztok! az event ablak jobb oldalán az öntözőkannánál van egy zöld nyíl, arra kell rámenni, ott látni, milyen variáció ad érmét!:)

rozo52 és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  8. Rékuci1111

Rékuci1111 Fórum császára

Szia :) nem felesleges :) persze van néhány "hozzászóló" akikkel nem érdemes foglalkozni, mert csak saját magukat hallják meg, és igazából nem megoldást keresnek a problémájukra, csak szeretnének valahol panaszkodni...

Viszont elég sokan vannak, akik örömmel veszik a segítő javaslatokat, és igyekeznek azokat megvalósítani, amik a saját farmozásukba beleférnek. Sokan nem szeretnek, vagy akarnak ide írogatni, de rendszeresen látogatják a fórumot, mert nekik segítség a sok hasznos tanács. Egyébként én is találok mindig valami jó ötletet, pedig már kipróbáltam néhány dolgot a farmon ;)

Szerintem jó dolog, ha tudjuk egymást segíteni, ne adjuk ezt fel néhány fanyalgó miatt! :D

SzilvaG, dalmata10, rozo52 és 22 más kedveli ezt.
  9. edit5511

edit5511 Fórum veteránja

12 sólyomfészekre 11 zacskót kaptam felhősorral és a valentivnapi cseréppel 4 óra pár percre lehet levinni az érési idejét sárga egéról 1 zacskó 1 mag érési ideje bónuszokkal 4.30 perc

rozo52, mebajah, -BombadilToma- és 2 más kedveli ezt.
  10. BelkaMimi

BelkaMimi Törzsjátékos

azt tudom, de másodjára már csak 20 pénzt ad....
    hátha van más variáció, ami szintén 30 pénzt ad...

11. almáspite48

almáspite48 Aktív író

Sziasztok!Igazad van Rékuci én nem nagyon szoktam írogatni,viszont el sem kezdek eventet amíg a Te,Toma,Beko és Kukori tanácsait el nem olvasom!A dolgom már csak az,hogy kövesselek Benneteket!Köszönöm a sok segítséget!Szép napot és sok felröpit mindenkinek

dalmata10, rozo52, nyuszi63 és 9 más kedveli ezt.
  12. tandem6

tandem6 Fórumfelvigyázó

Sziasztok! Ma jobban jönnek a zacsik, talán tekertek rajta. 1 aratásból 5 keverést tudtam csinálni ,ilyen sem volt még. Talán igy is marad.

Gio kedveli ezt.
  13. [-Hella-]

[-Hella-] Utánpótlás-írogató

Sziasztok!Én még egyszer sem tudtam úgy ossze állitani a magokat,hogy érmét adjon..Gratulál először állitom össze ami TP-t vagy Barkácsot ad ..hát katarzis a köbön :D :D

Gio és Fätum kedveli ezt.
  14. zagimichna

zagimichna Fórumszaki

Sziasztok,
    Én sem hagyhatom szó nélkül, hogy ugyan ritkán írok ide, de mostanában minden event elején végigolvasom minimum a BombadilToma, Rékuci, Beko hozzászólásait, és - csodák csodája ! - megugrott a játékbeli teljesítményem :) . ( A Toma némely hozzászólását már külön excel munkalapra el is mentem :) )

Szóval, köszöm mindannyiatoknak a sok segítséget!

[-Hella-], Fuhur, rozo52 és 11 más kedveli ezt.
  15. smaragd5d

smaragd5d Járnitanuló

Sziasztok. A 60. játék után is megkapjuk adott színvariációra a jutalmat?

ruglikata kedveli ezt.
  16. tandem6

tandem6 Fórumfelvigyázó

Nálam most,rózsa,fehér, sárga.kék adott 30+20 érmét.

Gio kedveli ezt.
  17. Gio

Gio Fórum bárója

Sziasztok! Nagyon örülök ennek az eventnövény mentes eventnek:inlove: Persze most is kell ültetni, de töltögethetjük a pajtát, csinálhatjuk a gazdaköriket és nincs kényszer időre aratás. Végre a vv-hez alakíthatjuk a játékot és nem fordítva. Tetszik a bolt kínálata is. Igyekezni is fogok kifosztanixD Napi 2 főaratással 24 lejátszott játéknál tartok és 580 csillagos érmém van:D. Szerencsés voltam elsőre bejött a 25+20 érmés, így aztán maradtam ennél a variációnál így biztos a 20 érme játékonként. Este hosszúérésű növényeket ültettem érésidő csökkentőkkel 2 területen + a raktárházak. Ezek így pont beérnek mire hazaérek. Ha délutános vagyok reggel ugyanezt ültetem és estére szintén beérik. Amikor itthon vagyok ólakat teszek ki. Az erdein viszont kint hagytam néhány új fát és mamutokat mert hétvégén 0 percezni fogok, jönnek a nublonok így dupla haszon lesz. Fontos, hogy mindig olyant ültessünk, ami beérik mire gépközelbe kerülünk.
    A grafika bájos, puszi a grafikusoknak :inlove: Láttam a húsvéti eventből is egy csodaszép képet, nagyon várom a háttérképét:inlove::inlove:
    Mindenkinek sok röpit és jó játékot kívánok!

genka53, GA-BI-O-Farm, maszilva és 12 más kedveli ezt.
  18. Fätum

Fätum Fórumőrült

Szia :) Kicsi az esély rá, hogy nálad is jó lesz ez a kombo, mert valoszinüleg farmonként változik. Mutatom azért nálam mi vált be egy próbát megér. :
    R K P S
    F R K P
    Mind a két kombo érmét adott.

rozo52, Kuzdern, Melan és 4 más kedveli ezt.
  19. szalaip

szalaip Fórumprofi

Sziasztok!

Nálam is a zacskó az ami nem igazán akar jönni. 3 földön olasz köles ültetve 404 virágmag míg papírzacskó csak 133. Nem tudom mivel kellene próbálkozni, lehet az ól jobban adja. Estére cserélek és teszek egy próbát. Jelenleg 15 játékra való van bekeverve és azon felül van 346 mag és 3 papírzacskó.

20. tandem6

tandem6 Fórumfelvigyázó

Én szegfűvel csináltam pár kört, nemesítve, karácsonyi süti, fehér ártatlanság, vízezve, szupizva 48 perc. Ja és minden kör előtt ültetek salátát.

kovacstne kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.