Visszajelzés Mesés virágok eventcsevegő

Discussion in 'Egyéb témák archívuma' started by |Tamás|, Mar 27, 2019.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Györgyi6464

Györgyi6464 Utánpótlás-írogató

id számom: ID:25779760

2. DevilMókus

DevilMókus Fórum elő legendája

:
    Szia én is úgy vagyok vele ,hogy holnap csak az új event legyen.Persze ha még ad röpit egy két játék lehet.8)xD
    A virágboltba szerintem minden úgy van árazva hogy egyértelmű mi éri meg.o_O
    pld az állatok igen de mivel a Tengeri póni meg a Polip Zebra is rövid érésű felesleges belőlük több, igy kár lenne rájuk költeni részemről. A többiből meg sok is van.
    (egyébként az expresszből megszerezhetők a farmosok kivételével tehát ez is adja magát)

A bonuszláda kivételével minden túl van árazva ha mondjuk a farmpengő bolttal hasonlítjuk ősze.
    Ergo : Mivel párhuzamosan fut az űrlényekkel aki ezt kihasználja evidens hogy mire költ szerintem.o_O;):p

Last edited: Mar 31, 2019
    Kuzdern, Gio and -W-595- like this.
  3. Györgyi6464

Györgyi6464 Utánpótlás-írogató

Köszi szépen a választ, de már adott ezzel a kombinációval érmét idáig, így tudtam haladni, most megváltozót, érme helyett farmpengőt ad , a másik farmon pedig az előtti érmés kombinációra csp-t ad:cry:

Kuzdern likes this.
  4. briguka

briguka Fórum mestere

Szép napot! Olvasom, hogy legtöbbünknek a zacskókkal van gondja, hát nekem is, ezért nem foglalkozom tovább ezzel az eventtel...
    Imádom a virágokat, a szineket, tetszik a grafika,, de egy nagy csalódás....
    Tapasztalt játékosnak tartom magam, de most pffff... : eddig 31 játékon vagyok túl és észrevételeim szerint tök mindegy mit ültetek, ha nagyot akkor csak 2x tudok aratni egy nap, és akkor is kevés a felröpi, ha rövidebbet akkor 3x aratok, de felröpi ugyanúgy semmitmondó....
    Sok szerencsét azoknak akik tovább kitartanak, gratula akik befejezték és már csak a pluszért csinálják...

almáspite48, [mendy] and Bonzó1945 like this.
  5. Mica67

Mica67 Fórumelemző

Sziasztok!
    37 játékot játszottam eddig. Sajnos zacskóhiány miatt 9 keverést nem tudok elvégezni. Nagyon aránytalanul jönnek a felröpik. Ültethetek bármit semmi nem jó. Próbálkoztam még az elején sztrágyával is, de az sem hozta meg a várt eredményt. Arról nem beszélve, ha csak simán termelek még itt sem tartanék az eventtel. :(
    Gratulálok azoknak akik már elérték a felhőt! :)

6. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Nem változhat meg a már megtalált kombináció.
    Valamit elnézel.
    Melan itt leírja, hogyan kerüli el, hogy rosszul válassza ki a virágokat...

7. rokaro1

rokaro1 Aktív író

Szia!

Most nem növényeket kell ültetni, az állatok adják jobban a papírzacskót.
    Nálam pl az öt órás neon tyúkól is adott 1-1 felröpit. Igaz ebből csak egy darabom van, de mindennel ellátva kb két óra lett az érésideje. Most a csigát tesztelem, abból több van.
    40 játékon vagyok túl tegnap délelőtt váltottam állatokra(11-12 órásokra). Akkor 24 játékom volt meg. (Egyébként 84 fél földön a tönkölybúza -minden földi jóval ellátva lejött az érésideje kb egy óra ötven percre-, de CSAK 31 db papírzacsit adott.)
    Szóval a felröpivel szenvedőknek javaslom a szemlélet- és állatra váltást.

8. cicus49

cicus49 Fórum-zöldfülű

Mindegy mit ültet az ember !! és mivel szórja meg, ez borzasztó, nem lehet befejezni, és lám, már éjféltől jön az újabb event ! Gratulálok a kitalálónak !!!

milanzs likes this.
  9. Rékuci1111

Rékuci1111 Fórum császára

Szia :) nálam is van egy halom Papírzacskó. 0 perceztem, így most próbálom utolérni a magokkal. Csicseriborsó egy területen ad 50-60 Virágmagot és csak 10-15 Papírzacskót, és 2 óránként aratható, így egyszer csak egyensúlyba kerülnek :D

10. csillus35

csillus35 Törzsjátékos

Ha valaki tenyésztéssel próbálkozna, nekem az előbb 10-ből 9 magot és 1 zacsit adott:p Ültettem 22 órást, 12 órást, tettem ki ólakat, használtam serkentőket, nem volt üresjárat. Ehhez képest 2800 mag és 1100 zacsi a jelenlegi állapot. Tudom, nem vagyunk egyformák, de nekem elment a kedvem.

11. .Macskusz.

.Macskusz. Fórum ismerője

Mit ültettél, hogy zacsid van? Mindenkinek az hiányzik!

Zuhi likes this.
  12. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Sziasztok! Csücsülök a felhőn!!!!Maradék: mag:0 db, zsacskó 293.xDÉn a magokkal küzdöttem, a tenyésztés sem nagyon adott.Sok szupitágya elment a 0 percezéssel.Megpróbálom a tápokat még kiszedni a boltból és elégedett leszek!xD

13. Valcsitanya89

Valcsitanya89 Haladó

Kuzdern likes this.
  14. Valcsitanya89

Valcsitanya89 Haladó

már csak 33 játék kell és vége.:mad::mad::wuerg::wuerg::cry::cry:no ennek ennyi:inlove::inlove:

15. Zuhi

Zuhi Fórumlakó

Szia
    Fogalmam sincsen micsinálok , néha tenyésztek , néha ültetek , néha mihez van kedvem xDHéricsBáró
    Leírtad a lényegetxDxD

tandem6 likes this.
  16. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Sziasztok! Zacskóhiányom volt nekem is, így tegnap reggel óta csak ólak vannak kinn, Narancsok: vakond, galamb, lúd, stb. Ezeket legalább háromszor tudom naponta aratni. Most értem el azt, hogy kezd a magból kevesebb lenni. Még 10 játék hiányzik, de kivárom a holnapot és akkor 0 percezéssel fogom tudni megszerezni a felhőt. Amennyire örültem, hogy nincs eventnövény, annyira elkeserítő volt az, hogy a röpik aránya ennyire eltérő.
    Nos, ezt is kipróbáltuk, holnaptól már lehet e.növényt kapálni. Álmodozom, hogy az majd jobban adja a zacsikat! :)

Hajrá, kitartást és bízni! Csodák pedig voltak, vannak, lesznek, csak leginkább nem akkor, amikor nagyon várjuk! :)

17. PepperPotts

PepperPotts Fórumgróf

Kedves Játékosok!

Elkezdett fogni a radírpók. Nem kell minden eventben összeesküvés-elméletet látni, nem, még mindig nem kell pénz az eventek befejezéséhez. Persze, az extrém gyors befejezéséhez naná, de azt meg mérlegeljék azok, akik költenek rá.

Személyes tapasztalat: nálam, az ÉN farmomon jobban adják a papírzacskót az ólak, mint a növények...Nem mondom, hogy mindenkinél be fog válni és atombiztos taktika, de egy próbát mindenképpen megér :)

18. Sanyat

Sanyat Fórumszaki

Lényegében nálam is ez volt a helyzet, ugyanezt tettem, csak két területre tettem ólakat, egy terület növény, széleken fák, most rendben van a zacskó-mag aránya. Igaz nekem nem volt több száz mag többletem.
    Mindenkinek zacskót, vagy magot, válogassatok.

Kuzdern, rokaro1, Gio and 1 other person like this.
  19. edit5511

edit5511 Fórum veteránja

még 9 játék hiányzik én is ólazok hortenziázok tenyésztek a fák csak csöpögtetik rájöttem kár rájuk a zokni de úgy számolok ez a 9 már összejön

Kuzdern, Gio and Sali~*.* like this.
  20. v_ferencne

v_ferencne Utánpótlás-írogató

Nagyon elszomorító,hogy napokon keresztül próbálkozik az ember mindennel Ólakkal,nemesített növénnyel.rövid és hosszú érésüvel ,fákkal. és van 365 magon és 26 papírzacskó 30 lejátszott virágcsokor után.Asszem el ment a kedvem ettől az eventtől.Minden szuper tápot és több száz szuper trágyával.Legközelebb ha ennyi felröpi kell el sem kezdem az eventet.Ez a második olyan event amit nem tudok a felhőig befejezni..Ráadásul eddig egy ólat tudtam venni a boltban..Nagy csalódás nekem ez az event.

rudcsi24, briguka and Kuzdern like this.
Thread Status:
Not open for further replies.