Visszajelzés Mesés virágok eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 27.3.19.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. DevilMókus

DevilMókus Fórum elő legendája

Elnézést hogy bele okoskodok de nem olyan időigényes ez csak farmunkás kell hozzá..:wuerg: Valamint segítséget kértek ara írta ergo várható hogy nem könnyű a vége elött pár órával.Egyébként Rékucival és Tomával nagyjából az event elején leírtuk az event helyes megoldását ,hozzátéve hogy ez dolgosabb lesz mint a normál eventek és kicsit más játék-stílus és felfogás kell hozzá.
    Alapvetően a játék nem garantálja az event megoldást is , ha fontos szánunk rá időt ha nem akkor meg nem fontos .:wuerg:
    Már bocsi nekem is volt olyan event ami nem sikerült biztos lesz is, de nem azt hibáztattam aki megcsinálta + még el is mondta hogy kell . Mindenki annyit használ fel az ötletekből amit akar .

SzilvaG, heureca3, maszilva és 4 más kedveli ezt.
  2. nyuszi63

nyuszi63 Rutinos

Sziasztok!
    Nekem még 13 játék kellene hogy meg legyen a felhőm,már az elején tudtam hogy nem biztos napi 2 aratással.De arra nem gondoltam hogy a tenyésztéssel és a nyolc perces rózsázásommal sem fog össze jönni.Egy kicsit bánom hogy elpazaroltam mindezt.DE ki vettem a két zebra ólat ami nem volt a varangy és daru lakot így már párba vannak.Mindezért kárpótolt a vonat ahonnan kaptam 3 bokszkesztű gyárat amit már rég szerettem volna.A legközelebbi hasonló eventnél már tudni fogjuk mit kell termelni hogy végig is érjünk rajta.

heureca3, Lizikertje, Kuzdern és 2 más kedveli ezt.
  3. Gizdagazdamester

Gizdagazdamester Kivételes tehetség

talan 3 kiteheto.meglesz...1 ebrat meg valami olat kiszedtem de ilyen rossze eventel regen jatszottam....

heureca3, Kuzdern, ada77201 és még 1 ember kedveli ezt.
  4. Puszpang

Puszpang Rutinos

Szia! Én is dolgozom,ráadásul a 8.napja zsinórban,igaz ha nagyon muszáj,én be tudok lépni aratni a munkahelyemen is...

heureca3, Kuzdern és ada77201 kedveli ezt.
  5. Rékuci1111

Rékuci1111 Fórum császára

Szia :) nem tudom nekem mi közöm van a magánéletedhez :wuerg: Egy kedves gazdatársunk kért valami ötletet, és válaszoltam neki :) Szerintem első a család és a magánélet. Amikor a magánélet szórakozásaiba belefér egy kis farmozás, akkor játszom. A játékban pedig a szórakozást keresem. Nekem a tervezés, majd a változó körülmények miatt az újratervezés is szórakozás. Mi itt a fórumon csak ötleteket tudunk adni egymásnak, és mindenki a kedve és lehetőségei szerint válogat belőlük, vagy kitalál magának valami teljesen mást.
    Egész jó tulajdonsága van a felhőnek, érdemes egy kicsit küzdeni érte, de csak annyira, ami még nem jelent terhet...

Lillapilla73, SzilvaG, maszilva és 10 más kedveli ezt.
  6. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Ezt alá tudom támasztani. Na most, nulla percivel megtudnám csinálni, viszont trágya hiányom van, ezért elengedtem én is az egészet. Talán ez lesz a második felhő, amit nem tudtam megszerezni, mióta újra születtem. :D Attól még tudok nevetni, hál isten. ;)

heureca3, Caccus, DevilMókus és 7 más kedveli ezt.
  7. Melan

Melan Fórum admirálisa

Sziasztok,

Egy kis összefoglaló jellegű, illetve tanácsok a hasonló eventekhez. A kisfarmon 30 játékig eljutok, úgy, hogy semmivel!! sem vártam az eventet, mert a farm pihenőben van. Event induláskor kiraktam 3 terület fát, és azokat arattam, hétfőn cseréltem le a fákat egér ólakra, tehát nagyjából 1-1.5 nap ólazás volt. Ez azt jelenti, hogy kiesett 4 óra aratás, mert a fák 20 órásak, és ráadásul nem is adták jól a zacsikat. Gyakorlatilag nulla rákészüléssel, és semmi erőfeszitéssel eljutottam a felhő feléig, és nincs is full legenda. Várhatóan egy kis odafigyeléssel ki tudtam volna szedni a felhőt, tehát az event nem volt lehetetlen, de nem is egy olyan, amit csak úgy sima farmozással össze lehet hozni. És akkor lássuk, hogy lehet készülni ezekre az eventekre. Már volt hasonló, és a tapasztalat azt mutatja, az ólak jól adték a röpiket, érdemes azokra figyelni. Egy dolog kulcs mindenképpen, az érésidő csökkentés, akár ólaknál, akár növényeknél.

Ólak:
    A legjobb csökkentés az egérnél és macskánál érhető el, ha van neon kitehetőnk, és neon felhősorunk. Ha ezek nincsenek, akkor bármilyen más ólnál ugyanaz az eredmény. Kell a Valentin napi cserép, sajtgolyó, vagy tojás puncs, minden eléhertő felhősor: Karneválkirálynő, Húsvét 2012, Szárnyas ovi. Ezeket kombinálva, a 8 órás egéról, plusz kitehetők nélkül is levihető 3 óra 10 percre. A 10 órás macska pedig 3 óra 57 percre. Nyilván nem egész nap ennyi az érésidő, csak amig a felhősorok hatása érvényesül, ezekre kell figyelni. Ha már nem megy a felhősor hatása, érdemes lehet a sárga ólakkal próbálkozni. Ami lényeges, üres időben, érdemes előrekészülni a tápokkal, nekem az egér és macskatáp sosem megy 2000 alá, vagy ha igen, visszapótolom. Pont azért, hogy ne legyek a piacra, illetve a malomra utalva, amikor kell a táp. Ha van elég tápunk akkor csak oda kell figyelni, hogy időbeosztásunk szerint legyenek az ólak kirakva, és máris tudunk gyűjteni felröpiket.

Növények:
    Egyértelmű a nemesités, aki ezt hanyagolja, hátrányba kerül. Azokat érdemes keresni szupertrágya használat nélkül, ahol van 20%-s Koránérő termés, szögletes gabona, spenót, málna, tönkölybúza. A 20% gyorsitás egyszerűen nagyszerű, tönkölybúza sima vizzel 11 óra 54 perc, simán lehet aratni naponta 2x. Érdemes több növényt kinemesiteni, hogy rugalmasok tudjunk lenni. A nemesités egyszeri befektetés, rá kell szánni az időt és növényeket, de utána korlátlanul használható. Nem leszek népszerű ezzel most, de számomra az nem kifogás, hogy állandóan event van, és eventgazt kell termelni. Ott a piros kosár, naponta 300 növény vásárolható, ha a fent emlitett 4 növényt megvesszük minden nap, akkor felváltva folyamatosan mehet az üvegház, napi 4x2 kattintás bevásárolni, tehát nekem nem lehet kifogás, hogy nincs helyem termelni. A másik nemesités ugye a nullaperces, vagy nagyon rövid idejű nullaperces gesztenyés felhősor hiányában. Ehhez már szupertrágya is kell, viszont nagyon könnyen lehet pótolni a hiányzó felröpiket. Viszont fontos, hogy KOMFORT talajon kell használni!!! Láttam itt most olyan hozzászólást, hogy elment 1000 szupertrágya, 400 szupertáp, és nincs meg a felhő. Itt valami nem stimmel, komfort talajon 1000 szupertrágya 1000 zacsi kellett volna hogy legyen, 400 szupertáp kb 200, az 1200, a felhőhöz meg kell 1980... no komment, iskolapélda arra, hogy lehet a szupertrágyát pazarolni, és mégis kudarcot vallani. Komfort talaj, nem sima, ez kell hozzá. Hagyma komfort talajban 1:1-ben kellene, hogy adja az esetek 99%-ban. A hagyma pedig szupertrágyával, nemesitve még a komfort talajon is levihető 2 óra 17 percre. Csak egy plusz tipp, most a felröpis event összevolt kötve a nublonos eventtel. 90 szupertrágya komfort hagymára ad 90 nublon aksit is, a többi felröpi mellé. Azt beváltva tegyük fel kapunk 60 FP-t, azt a FP boltban be lehet váltani 40 szupertrágyára, és akkor máris csak 50 szupertrágya fogyott a készletünkből. Apró dolgok, de akinek nincs sok, ez is segit.

Összeségében el mondható, hogy készülni kell az ilyen eventekre, viszont nem sokat. Tápokat előkészitjük, nemesités idő, de ha meg van utána bármikor használható. Felkészülés a titka a dolgoknak, jó tanácsok megfogadása.

8. Liliom44

Liliom44 Haladó

Több nappal ezelőtt egy farmertárs írta, hogy a felröppenő kevés magot ad, pedig abból kellene több - tolják feljebb. Szót foogadtak, mert nekem a zacsiból ad nagyon leveset. 7:31 az arány a legutóbbi aratáskor az új eventnövényből egy táblán.- Van 248 magom és 7 zacsim. Azt tudtam, hogy anyagi befektetés nélkül nem lesz meg a felhóm 300 tenyésztés mellett sem. Az ötletek jók, A 0 percezés is csak FA-ét kiváltott cellákkal lehetséges. Ilyen a játék. örülök, ha tudom teljesíteni. de az sem zavar már, ha nem megy,.Szeretek játszani. Azért szépen haladok, 2011 június óta van meg a farmom és a 211. szinten vagyok, A munkagépekre és a turbó malomra áldozok a nyugdíjamból. Jó játékot, sikereket és nyugis eventeket kívánok mindenkinek

heureca3, nyuszi63, Kuzdern és 2 más kedveli ezt.
  9. Baracka

Baracka Utánpótlás-írogató

Szia Lizikertje,
    Sajnos nem tudom miért jön egyik jobban, a másik kevésbé. A legtöbb eventet nem tudom befejezni, mert nem tudok olyan sok időt szánni a játékra és nincs elég felreppenőm, hiába "dolgozom" a földeken.

Viszont Rékuci1111 leírta a tanácsait neked, remélem még sikerül szerezned papírzacskókat!
    Most a főfarmon hosszú érésű óljaim vannak, a szélén körben 1 sornyi xxl fával. A szédül szántón és erdei tisztáson meg csak hagyma, normál 4X4 földben, napi 2 aratással, a szélén körben 1 sornyi fával.
    És van most a 24 magomhoz 254 zacskó :-(
    Sok sikert!

heureca3, Lizikertje, Ditti58 és 3 más kedveli ezt.
  10. drxxl123

drxxl123 Haladó

Adnák kölcsön zacsit, kérnék magot

semmit nem vettem pénzért csak azt használtam ami összegyűlt.

Baracka, heureca3, Ditti58 és 4 más kedveli ezt.
  11. tandem6

tandem6 Fórumfelvigyázó

Már csak 99 zacsi kell, csak összevakarom valahogy.:cry:

heureca3, Kuzdern, Sikka1 és 2 más kedveli ezt.
  12. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Kész a felhő;) Most derült ki hogy holnap nem is lesz időm délelőtt itt lenni...:music: szóval az utolsó pillanatban de összejött;)

heureca3, genka53, DevilMókus és 7 más kedveli ezt.
  13. Rékuci1111

Rékuci1111 Fórum császára

Szia :) a nemesített növényeket próbáld meg úgy használni, hogy amikor beteszed a nemesítéseket a rekeszbe, akkor rögtön vedd is ki. A berakott nemesítés 24 óráig kifejti a hatását (többre nincs is szükség) és legközelebb (legalább 24 óra múlva) már tudsz használni más nemesítéseket :) (Tomától vettem az ötletet)

heureca3, maszilva, DevilMókus és 7 más kedveli ezt.
  14. Cyra65

Cyra65 Fórum admirálisa

Sziasztok, eddig zacskótlan voltam, de tegnap óta magtalan vagyokxD

Lillapilla73, Baracka, heureca3 és 14 más kedveli ezt.
  15. .-kiki.-

.-kiki.- Utánpótlás-írogató

Nem tudom, részemről azt hiszem ennyi. Elseje, még csak 37 lejátszott játékom van 995 mag és 10 zacskó. Nem látom értelmét 0 percezni. Semmi nem ad annyi zacskót. Általában lelkesen ,és pozitívan állok a dolgok hoz, de vannak kételyeim az új játékkal is. Rengeteg gazat kér, és el kel mennem dolgozni. Itt hiába kapálok, nem élek meg belőle. Neked pedig hajrá!

heureca3 és Kuzdern kedveli ezt.
  16. drxxl123

drxxl123 Haladó

Én elsőre azokat a növényeket nemesítettem, amelyek hosszú érésűek és van 20% csökkentő bőnuszuk. Amikor azt megkaptam mentem a következő növényre. Kinemesítettem a zoldség, virág, gabona, egyéb tipusokból, hogy tudjam kombinálni az érésidő csökkentő felhőkkel. kis csomaggal keztem, akikor megvolt 3 bónusz, akkor a közepessel ...stb. Persze ha megkaptam az órát, akkor hagytam és mentem a következő növényre. Piros kosárból és a piacról is lehet növényt venni. Valamit el kell adni és az árán venni növényt. Pl. van 30.000 hagymám, de egyet sem ültettem, a széna árából vettem őket, ami ugye 20 perc ....

heureca3, DevilMókus, rencsike982 és 5 más kedveli ezt.
  17. Hrózsa

Hrózsa Fórummogul

Köszönöm! Közben olvastam Melan irását is. Majd megpróbálok ügyeskedni.

heureca3, Gio és Kuzdern kedveli ezt.
  18. klaramagyar

klaramagyar Rutinos

Szia, én a rózsával 0 perceztem és egy az egyben adta a magot és a zacskót, tehát érdemes o percezned.

19. Imrus65

Imrus65 Törzsjátékos

Még kell 27 virágmag és kész vagyok.
    Ráment kb 1700 szuper trágya és 528 szupertáp.
    Csillagokból vettem 2 zebrát meg az összes farmmunkást.
    Ami még jön abból varangyot.
    Egyszerűbbnek tűnt első látásra, de elég szoros lett.

heureca3, nyuszi63 és Gio kedveli ezt.
  20. Blökix

Blökix Fórum hercege

Ennyi szupertrágyával és szupertáppal sokkal több felröpidnek kellene lenni.

heureca3, -ágianyu33- és Gio kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.