Visszajelzés Mesebeli utazás eventcsevegő

Discussion in 'Egyéb témák archívuma' started by |Tamás|, Apr 9, 2019.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Fenyvesi1010

Fenyvesi1010 Fórum félistene

Szia, na-na, én 2011 . év eleje óta itt vagyok, volt nekem is problémám, és javítva lett, vagy végül jóváírva, amit természetesen igazolni is tudtam. Nekem egyik moderátor sem " hazudott " még, segítő szándékkal voltak mindig, minden esetben. :) Mikor itt már nagycsoportos lettem, akkor is. :music::music:

Last edited: Apr 10, 2019
    kosagi, genka53 and tutitanya like this.
  2. kittibuci

kittibuci Utánpótlás-írogató

Itt nem a moderátorokról volt szó!

Sanyat likes this.
  3. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Mint olvashatod, egyetlen hibajelzést, egyetlen morgást nem töröltünk. Jogos, azonban a stílus, meg a hozzáállás, hogy már pedig Neked jár az a több 100 millió TP..... Ezzel van a főprobléma. Amit pedig nem engedélyeznek a központban, azt nem csinálhatjuk meg.

4. Fenyvesi1010

Szia, nem bonyolódok ebbe, nyilván nekik volt címezve, akik a jelenlegi hibáról sem tehetnek.

5. guriga1957

guriga1957 Utánpótlás-írogató

Sehol nem írtam ,hogy jár. Csak annyit írtam nem zavarna ha megmaradna :)

Az meg hogy a központban nektek mit mondanak vs képtelenek elhárítani egy piti semmi dolgot, amikor 6000000000000x komolyabb hibákat oldanak meg pl most is , az felettébb bicskanyitogató.

kittibuci likes this.
  6. |Tamás|

Ez mi akkor? :eek:

Milyen piti semmi dologról van szó?

7. Fenyvesi1010

Szerintem semmi pánik, majd helyrejön a hiba, az életünk nem ezen a játékon múlik. :) Az már nagyobb baj, hogy az eperföldemet épp most veri el a jég. :cry::cry::cry: Hatalmas jégeső lett erre felé egy pillanat alatt.

Ez sajnos valódi kár. :cry:

8. guriga1957

Írtam ez tuti vissza lesz állítva ,nem más.Ez mögött nincs semmi.

Fentebb is írtam egy vétlen kattintásból meg lett véve FA-ért egy felhősor. Erre azt mondták ,ez visszafordíthatatlan nem tudnak ebben segíteni. Már nem emlékszem hova kihez fordultam ,de ez volt a válaszuk. Erre írtam ez hazugság ,mivel a mostani gubanc kb milliárdszor nagyobb és meg lesz oldva. Csak gondolom mivel buktam az ingyen összekuporgatott FAomat ez nekik cska jól jött :(

9. Flowerfield

Flowerfield Törekvő

Mert a teljes SQL adatbázist visszaállítani egyszerű, bár időigényes. Utánanézni, hogy neked x időpontban milyen értékeid voltak az adatbázisban és azokat átírni a jelenlegiről, enyhén szólva időigényes feladat. S ha még van napi 300 másik ember, aki félrenyom, máris felvehetnének egy embert, aki csak ezeket csinálgatja. Ez kb. olyan, mintha a TESCO felvenne egy embert, aki azt figyelné, hogy ki nem zárja be az autóját a parkolóban és szólna nekik. Jó szolgáltatás lenne? Naná. Ha emiatt emelnék az árakat, mert ugye ki kell termelni ennek az embernek a költségeit, felháborodnál rajta, hogy pár feledékeny miatt neked is többet kell fizetni? Naná. A piac már csak így működik, az van rajta, amit hajlandóak az emberek megfizetni.

-ágianyu33- and Fenyvesi1010 like this.
  10. |Tamás|

Bizonyos dolgokra adtak engedélyt a méltányossági kérelem kapcsán, mégpedig olyanokra, amik 100%-ban hiánymentesen visszaállíthatóak ellenőrző panelen keresztül, amely a Supporterek számára ki van adva.
    Nem visszaállítható pl: Piaci vásárlás, Munkások

Felhősorok egy másik téma: Amennyiben visszakönyvelnénk Tőled, akkor azt soha az életbe nem tudnád megvenni. Sem másnap, sem 1 év múlva, soha. Ezért nem is tudjuk ezeket rendezni még a méltányossági kérelem alapján sem.

Amúgy nagyon örülök, hogy ismered a játék hátterét, a hátsó kezelő felületet, ami nekünk ki van adva, illetve amit a központban tudnak csinálni a játékkal.

11. tutitanya

tutitanya Fórumlakó

A kutyával is irtó gyorsan ki kell menni, mert itt is feketedik az ég.

Gio and Fenyvesi1010 like this.
  12. guriga1957

Felőlem ott se legyen az a felhősor. Azt ingyen se aktiváltam volna nem hogy akkor hanem soha. Kb 700csp-t vagy mi a fenét ad... Számomra ez egy szimpla vásárlásnak tűnik. De látom nem. Mindegy nem gond majd most kárpotolnak a sokmillió tp-vel érzem :)

13. Fenyvesi1010

Mi már bejöttünk, mogyoró nagyságú jég esik, dörög- villámlik, a kutyám őrült módon ugat, fél szegénykém. :eek:

Gio, Sanyat and tutitanya like this.
  14. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Jééég? az sajnos valódi kárt tud okozni:( Itt még csak a szél fújdogál...:music: max eső jöjjön...8)persze ez sem kívánság műsor:eek:

Fenyvesi1010 likes this.
  15. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Nos, a farmokat egy tetszőleges időpontra visszaállítani nem lehetséges.
    A szerveren a farmról készül egy adatbázis (vagyis valószínűleg több, de ez most nem érdekes), ami tartalmazza a farm összes adatát a szintedtől a borzaid mennyiségéig, a megrendelőid elégedettségétől a nemesítésbónuszaidig. Másrészt készül egy naplófájl. Például, ha kipörgetsz 8 szupertápot a party keréken, akkor a naplóban benne lesz a pontos időpont, hogy a party keréken pörgettél, és hogy a nyereményed 8 szupertáp volt. Majd az adatbázisban csökkentik a pörgetések számát eggyel, és a szupertápét növelik 8-cal.
    A probléma ott van, hogy nem minden farmos tevékenységről készül naplóbejegyzés. Számtalanszor írták már meg moderátorok, hogy az aratásokról nem készül ilyen. Vagyis ha learatsz pl. 200 db 1x1-es föld rózsát, akkor csak az adatbázisban növelik a rózsa mennyiségét 800-zal. Ennél fogva a teljes visszaállítás nem lehetséges.
    Ennek egyetlen módszere az, ha rendszeres időközönként másolatokat mentenek el a teljes napló- és adatbázis-állományokról. Nem tudom, ezeket milyen gyakran mentik, de biztosan nem percenként vagy akár óránként. Így a teljes visszaállítás csak az utolsó biztonsági mentés idejére lehetséges, ami azért elég problémás - gondoljátok csak végig, mi lenne, ha teszem azt ma hajnali kettőre állna vissza a farm.
    Ezért egyszerűen nincs más lehetőség, mint behatárolni a hibát, scriptek segítségével végignézni a teljes adatbázist, hogy vajon kik és milyen mértékben érintettek, majd egyesével visszakönyvelni az elveszett dolgokat, illetve levonni a jogtalanul szerzett értékeket. Szóval ez minden, csak nem egyszerű probléma. Emlékezzetek csak vissza, egyszer már volt hasonló...

16. |Tamás|

Senkinek nem kötelező semmi, tehát az alapfelhősorok megvásárlása sem.
    Mint írtam, tudomásom szerint egyedül Mi (magyarok) próbáljuk megrendezni bizonyos keretek között a félrekattintásos baleseteket. Világ többi országa még ennyit sem. pl: event shopban az egyik dekor duplán van megvéve...
    Mindenkinek egyforma jogai vannak, tehát nem kivételezhetünk, mindenkinek ugyanazok a dolgok állnak rendelkezésére, tehát nem kivételezhetünk. Felhősoros véletlen vásárlásokat nem tudjuk orvosolni.

TP - dolgoznak a hiba elhárításán

Ezzel én ezt a témát lezártnak tekintem, további hozzászólások a témával kapcsolatban törlésre kerülnek.

17. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Egy kis kikapcsolódás:

:inlove::inlove::inlove:

18. Fenyvesi1010

Igen, hatalmas jégeső van mifelénk, lassan vonul el, de a nagy eperföldemet elverte sajnos, amit a két kezemmel kapálok, a hétvégén ültetett vadonatúj sziklakerti növények egy része is oda . :cry::cry: A hétvégén töltöttem fel földdel, új növények

is kerültek bele. Ez van sajnos. :cry:

Gio likes this.
  19. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Volt bizony:( akkor sajnos időben arattam.... meg is lepődtem a gyors szintlépéseken:music:
    De az is megoldódott... ez is meg fog oldódni:p csak türelem:music:

20. Eronfox

Eronfox Utánpótlás-írogató

Nagyon sajnálom a kárt! Az ország mely részén van jég?

Gio and Fenyvesi1010 like this.
Thread Status:
Not open for further replies.