Mesterségek völgyével kapcsolatos kérdések

Kategória: 'Technikai kérdések', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
 1. |Tamás|

  |Tamás| Board Administrator Team Farmerama HU

  Üdv Gazdák!

  ID.gif

  Ha kérdésetek, problémátok van, mindig adjátok meg a farm neveteket, és az User ID számotokat, ezzel nagyban megkönnyítitek a munkánkat, elkerüljük a félreértéseket (nem ezen a farmomon van a probléma, hanem a másikon, stb.) és gyorsabban tudunk nektek segíteni.


  Ebbe a topikba a Mesterségek völgyével kapcsolatos kérdéseitek várjuk.


  Egy fontos dolog:

  Első lépésként egy komoly döntést kell meghoznotok, melyik irányban szeretnétek elindulni. (Pékek vagy lekvárfözők lesztek)
  A választást jól gondoljátok meg, nem tudjátok a döntéseteket a későbbiekben megváltoztatni, és ebben mi sem tudunk segíteni a számotokra!!!


  Természetesen ez is egy help topik a tapasztalatcseréknek a Mesterségek völgyével kapcsolatban a Törzsasztalon találtok topikot.
  Az ipari forradalom elkezdődött címmel. Ide kattintva találjátok.

  Igyekszünk számotokra egy átlátható, könnyen kezelhető fórumot megvalósítani. Viszont sokan, többszöri figyelmeztetés ellenére sem használják megfelelően a fórumot. Értjük ezalatt a (feleslegesen nyitott topicokat), és a rossz helyre írt hozzászólásokat.
  Éppen ezért mindenféle társalgó/panaszkodó/trágár témájú hozzászólás törlésre kerül a topik folyamatos offolása pedig büntetést súlyos esetben kizárást von maga után.
  A fórum szabályzata itt található.

  Megjegyezném: Elsődleges cél a segítségnyújtás!

  Mesterségek Völgye - Az iparosodás kezdeti lépései itt.

   
  Katyvasz kedveli ezt.