Mesterségek völgyével kapcsolatos kérdések

Kategória: 'Technikai kérdések', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
 1. |Tamás|

  |Tamás| Fórum elő legendája

  Üdv Gazdák!

  ID.gif

  Ha kérdésetek, problémátok van, mindig adjátok meg a farm neveteket, és az User ID számotokat, ezzel nagyban megkönnyítitek a munkánkat, elkerüljük a félreértéseket (nem ezen a farmomon van a probléma, hanem a másikon, stb.) és gyorsabban tudunk nektek segíteni.


  Ebbe a topikba a Mesterségek völgyével kapcsolatos kérdéseitek várjuk.


  Egy fontos dolog:

  Első lépésként egy komoly döntést kell meghoznotok, melyik irányban szeretnétek elindulni. (Pékek vagy lekvárfözők lesztek)
  A választást jól gondoljátok meg, nem tudjátok a döntéseteket a későbbiekben megváltoztatni, és ebben mi sem tudunk segíteni a számotokra!!!


  Természetesen ez is egy help topik a tapasztalatcseréknek a Mesterségek völgyével kapcsolatban a Törzsasztalon találtok topikot.
  Az ipari forradalom elkezdődött címmel. Ide kattintva találjátok.

  Igyekszünk számotokra egy átlátható, könnyen kezelhető fórumot megvalósítani. Viszont sokan, többszöri figyelmeztetés ellenére sem használják megfelelően a fórumot. Értjük ezalatt a (feleslegesen nyitott topicokat), és a rossz helyre írt hozzászólásokat.
  Éppen ezért mindenféle társalgó/panaszkodó/trágár témájú hozzászólás törlésre kerül a topik folyamatos offolása pedig büntetést súlyos esetben kizárást von maga után.
  A fórum szabályzata itt található.

  Megjegyezném: Elsődleges cél a segítségnyújtás!

  Mesterségek Völgye - Az iparosodás kezdeti lépései itt.

   
  Katyvasz kedveli ezt.
 2. fénylő.

  fénylő. Kivételes tehetség

  Sziasztok:)

  Kiváltottam a vidámparkban plusz mesterséges jutalmat 1250-t,de nem enged a mesterségek völgyében új mesterség kiválasztáshoz. Kérlek segítséget, hol tudom elérni :) Köszönöm szépen :)
   
 3. -BombadilToma-

  -BombadilToma- Fórum elő legendája

  Szia!
  Lépj ki a játékból, majd vissza. Ez elvileg lehetővé teszi, hogy válassz egy második mesterséget. Ha mégsem, ismételd meg a kérésedet, de farmnévvel és ID-vel.
   
  Othep és fénylő. kedveli ezt.
 4. fénylő.

  fénylő. Kivételes tehetség

  Kiléptem és újra be, így sikerült :) Nagyon szépen köszönöm a segítséget :)
   
  -BombadilToma- és Othep kedveli ezt.