Visszajelzés Mikulásváró - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Ableotory, témanyitás ideje: 18.12.24.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Mennyire tetszett az event? Kérjük, értékeld!

Szavazás lezárása: 17.7.25, 19:11.
  1. 1

2. 2

3. 3

4. 4

5. 5

6. 6

7. 7

8. 8

9. 9

10. 10

Az eredmények csak a szavazat leadása után láthatóak.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Szia!
    Csak sorba tudod őket kirakni. A kezdés a legalsóval, segítség kép itt a csevegő 231 hsz.-ében van hozzá.
    Aztán felszabadul a felette lévő két kép és így haladsz szépen sorba.

kigyo51, DevilMókus, Swartsch és 6 más kedveli ezt.
  2. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Sziasztok!
    Lehet hogy nem épp ide tartozik, de bónuszkódot kaptunk emailben.

kigyo51, DevilMókus, inanna11 és 9 más kedveli ezt.
  3. szivarvany20000

szivarvany20000 Törekvő

És mikor lesz jó? Mert valahogy egy zsák új fizetős link működik simán....

Tavirózsa Fórumőrült azt hogy mi az titok? Van 4 FIZETETT ACCOM EZEK KÖZÜL 2-N TUDOM FELHASZNÁLNI? Fizetéskor valahogy acconként történik, érdekes!

4. nemzsu

nemzsu Fórum ezredese

Sziasztok!

A hosszú és bonyolult event legnagyobb pozitívuma számomra, hogy NINCS malomtermék. Bódottá van!
    Üzenem a központnak, hogy csak így tovább! Jó az irány. :) Le az eventes malomtermékekkel! Szabadítsuk fel a malmot! xD:inlove::D:inlove:
    Rosszul viselem, hogy állandóan az eventes malomtermékek gátolnak a megtervezett tápkészítésben. Kimondottan örülök neki, hogy most nem kell malomtermékkel vacakolni. :)

vmuki04, koricsabi, nagymami2 és 14 más kedveli ezt.
  5. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    ahogy a Közleményben megjelent az alábbi időtartamban lehet átvenni a Hírek felületéről:
    2024. december 20. (péntek) 14:00 órától
    2024. december 23. (hétfő) 14:00 óráig

Azaz még egy picit türelmesen várnod kell az átvételi lehetőségig.
    További jó játékot!

DevilMókus, Swartsch, genka53 és 3 más kedveli ezt.
  6. vargaxka

vargaxka Fórum-zöldfülű

Csak szerintem lehetetlen a 2.4m termény leadása? Kicsit irreális.

cicazita és jutka190226 kedveli ezt.
  7. scherika64

scherika64 Utánpótlás-írogató

Ez azért már kissé fárasztó. Mire olvastam hogy nem lehet a karácsonyfás eventbe terményt és felreppenőt beadni,már egy csomót beadtam. Így sosem lesz meg a hozzávalóm . Nem lehet tudni meddig lesz ez így?

8. Dolphin

Szia,
    amint kapunk a Központtól értesítést a hiba javításáról, tájékoztatunk Benneteket.
    Addig további türelmeteket kérjük!

Az e-mailen kiküldött egyedi kód csak azon a farmon felhasználható, amelyre a kód érkezett. Így hiába írná meg Tavirózsa, h ő milyen kódot kapott, Te azt nem fogod tudni felhasználni.
    Ha több farmod is van, akkor több kódot kapsz, külön-külön e-mailben - minden olyan farmra kimegy a kód e-mailen, amelyre a Beállításokban engedélyezett a Hírlevél küldése, s megfelelő e-mailcím van megadva. Ezt tudod ellenőrizni a farmod beállításaiban.
    További jó játékot!

kigyo51, Swartsch, genka53 és 2 más kedveli ezt.
  9. Dolphin

Szia,
    egyelőre nem kaptunk még információt a hiba javításáról, most ne adj be többet, csak termelj, gyűjtsd a felröppenőt, arasd az időzített mezőket.
    Amint kapunk információt, jelezni fogjuk részetekre!
    Türelmedet és megértésedet köszönöm!

Swartsch, genka53, boldika88 és 3 más kedveli ezt.
  10. scherika64

Köszönöm szépen. Sajnos már túl sokat adtam be,amit el is vesztettem. Ez van ha valaki nem lép be állandóan a fórumba. Azt hiszem ez az event is úszni fog,mint az utóbbi időben szinte mind.

11. Sylja

Sylja Fórumgróf

Szia!
    Nem adnám fel...
    Eddig még mindig megtalálták a módját, hogy visszakapjuk az elveszett dolgokat.

kigyo51, Swartsch, genka53 és 2 más kedveli ezt.
  12. Dolphin

Szia,
    miért gondolod, h elvesztetted. Csak azért, mert Te nem látod, amit beadtál?
    Szerintem ne add fel, az event vége még nagyon messze van, január 8-ig fog tartani.
    Javaslom, várd meg a javításról a kommunikációt.

kigyo51, Swartsch, genka53 és 4 más kedveli ezt.
  13. scherika64

Remélem igazad lesz,különben nem tudom letermelni amit kell. Eddig is nehezen tudtam befejezni az eventeket,asok növény és felreppenő miatt.

14. Swartsch

Swartsch Kivételes tehetség

Sziasztok! :)
    2. Puzzle

kigyo51, nagymami2, maszilva és 25 más kedveli ezt.
  15. Dolphin

Szia,
    valóban nem kevés, amit be kell adnunk, de a termények piacképesek.
    A beadásokat nem kell most teljesíteni, a 20 nap alatt még tudsz termelni is akár a bahán, akár a farmodon a szabad területeken.
    Nézz körül a piacodon, biztos fogsz tudni beszerezni onnan is. Nézd meg, hogy melyik éri meg Neked ár - érték arányban, s azokból vásárolj. Nem mindegy, hogy 200 vagy 2000 egy adott termény beszámítási értéke.
    Sok sikert a feladat teljesítéséhez!

Sali~*.*, kigyo51, DevilMókus és 4 más kedveli ezt.
  16. Dolphin

Kedves Játékosok!

Mostantól, nyugodtan beadható az eventnövény és a felröppenő az event 1. részében megtalálható karácsonyfán lévő feladatokba, a hiba javításra került.

Közleményt itt találjátok:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/hiba-a-mikulásváró-event-körül.25832/#post-1424332

A hiba a részbeadásokat érintette: azon játékosok akik teljesítették a feladatokat, nem érinti a hiba.

Azon játékosok, akik mostanáig beadtak eventnövényt vagy felröppenőt az event 1. részében megtalálható karácsonyfán lévő bármelyik feladatba, és nem teljesítette - azaz részbeadás történt, az alábbi topicba, User ID és farmnév megadásával jelezzék jóváírási kérelmüket:

https://board-hu.farmerama.com/threads/mikulásváró-event-jóváírás-kérelmezés.25833/

Az ellenőrzés és a jóváírás a Központban történik, a Pajtába fog bekerülni a jóváírt növény / felröppenő.

Köszönjük a megértéseteket,
    a Farmerama csapata

koricsabi, kigyo51, Sali~*.* és 6 más kedveli ezt.
  17. s.evy

s.evy Fórum-zöldfülű

Sziasztok!

Abban tud valaki segíteni, hogy a tenyészállatok milyen értékben számolódnak a zoknitöltésben? (a terményeket is alig tudom összerakni, nem szívesen dobálnám be, ha nem tudom biztosra, hogy megy az utolsó szint)

Köszi

18. szemike50

szemike50 Fórum parancsnoka

Sziasztok! Nem bírom megérteni a lángnélküli gyertya megszerzésének lehetőségét. Értem, hogy a karácsonyi fonal és a vidám kirakósban szerezhető meg, de nem látom a nyeremények között. Nem látom azokat a plusszos dekorokat sem, amiből kekszes tálat, meg díszdobozt kaphatunk. Szerintem megint egy túlbonyolított játékot kaptunk az ünnepekre, amikor nem ez az elsődleges. De remélem letisztul időben, látom kaptunk időt bőven.

MARCI-PAPA kedveli ezt.
  19. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Szia!
    Mindent amit be szeretnél adni ott van a PÉ. így össze tudod magadnak adogatni miből mennyit szeretnél beadni.
    Szia!
    Pedig ott van az ismertetőben, a kirakós darabok után kapunk 2 láng nélküli gyertyát, 2 meg majd az érmés boltból kell
    kiváltani.
    SzintSzükséges darabkák (összesen)Jutalom
    1.151x Event matrica
    2.2720x Matricaragasztó
    3.481x Láng nélküli gyertya
    4.901x Hócsúszda kaszkadőrei
    5.1051x Láng nélküli gyertya
    6.1352x Narancszseton
    7.1801x Színes káosz (+)
    8.1951x Piroszseton
    9.2161x Farmbónusz láda I
    10.2402x „Piccolo” titokzatos láda

kigyo51, inanna11, genka53 és 5 más kedveli ezt.
  20. Dolphin

Szia,
    a Pajtában meg tudod nézni az értéküket.
    upload_2024-12-20_14-47-19.png

kigyo51, DevilMókus, inanna11 és 5 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.