Visszajelzés Mikulásváró - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Ableotory, témanyitás ideje: 18.12.24.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Mennyire tetszett az event? Kérjük, értékeld!

Szavazás lezárása: 17.7.25, 19:11.
  1. 1

2. 2

3. 3

4. 4

5. 5

6. 6

7. 7

8. 8

9. 9

10. 10

Az eredmények csak a szavazat leadása után láthatóak.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Szia!
    Kedves szomszéd, bőven van még idő...igaz 4 órákként jönni kell bontogatni, de ezt most így álmodták meg a játék készítők ;)
    Csináld tovább, ahogy már írtam csak 2025-ben kell kész lenni xD:D

rencsike982, DetoiX, Swartsch és 9 más kedveli ezt.
  2. boszi52

boszi52 Fórum biztosa

a játékba csak két gyertyát lehet kapni ? a másik kettőt meg kell venni 140 csillagos érméért ?

a karácsonyi fonalnál az 5 szintet már buktam is ,valaki nem tette ki a megoldásokat ? ha igen hol keressem,nincs sok időm végigolvasgatni,előre is köszönöm

Moderátor által utoljára szerkesztve: 25.12.24
  3. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szi
    Szia.

Igen, meg kell venni.

Videók: https://board-hu.farmerama.com/threads/mikulásváró-eventcsevegő.25786/page-23#post-1426807

Képek:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/mikulásváró-eventcsevegő.25786/page-22#post-1426720

Boldog Karácsonyt. :)

Dolphin, vm68, maszilva és 13 más kedveli ezt.
  4. Fätum

Fätum Fórumőrült

Sziasztok Farmlakók :) Először is kedvenc huncut karácsonyi karakteremmel boldog karácsonyt kívánok Mindenkinek.
    Helyzet jelentés: ami van ebből az eventből nekem teljesíteni, a karácsonyi fonal. Hát abból viszont még jó sok, mert csak 6, feladat van kész. Ezzel elleszek egy jó darabig mint a befőtt.
    A kirakósból is van még négy feladat hátra. Ezzel is elleszek. Node. Nem sietek sehová, és rengeteg idő van még az eventből.
    (Csak így zárójelben: azért jó lenne már kivégezni, mert bazi unalmas :p )

Utoljára szerkesztett: 25.12.24
  5. Sziszi1950

Sziszi1950 Rutinos

A 448. hozzászólásban a 6. rakósgatósig videóval van kirakva a megoldás, sak egy kicsit vissza kellett volna olvasni.

inanna11, PZoli64, vihence és 3 más kedveli ezt.
  6. A 8. pálya
    3-4
    3-4
    2-3
    2-3
    1-4
    2-4
    1-2
    1-2
    3-1
    3-1
    3-1
    3-2

~cicus~, Dolphin, Pitemano és 15 más kedveli ezt.
  7. jucus100

jucus100 Fórumelemző

Sziasztok !
    Nagyon boldog karácsonyi ünnepeket kívánok Mindenkinek !!

inanna11, GA-BI-O-Farm és varga1234 kedveli ezt.
  8. nolina1965

nolina1965 Fórum félistene

Szia, ha még aktuális: Nem kötelező egyetlen állatot beadni, sőt. Ha van bármilyen tenyészállatos ládád/felhőd, azok lökik folyamatosan az állatkákat. Néha még FP-ért is lehet ládát venni, néhanyereményből is jön. Néha a Piccoló is olyat ad (az a pandás izé). OK, igy sem kevés, de teljesithető.

inanna11, vihence és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  9. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Szia
    Szeretném , ha Te tudnád meg legelőször , hogy eddig 55 db dekort szereztem az eventből .:D

Mármint nem a csere eventből , hanem , eddig , 55 farmon csináltam meg az eventet . :inlove:

Na jó , a csere event is besegített , hisz az 55 eddigi farmokról egy helyre küldtem .

Szóval , eddig , minden nap beléptem egyszer , aktiváltam a 23 órás órát , és amikor összegyűlt a 6 minijátékra való , lejátszottam .

Igen , a 6 minijátékot mind az eddigi 55 farmon .

Vagyis ezt azt jelenti , hogy 330 minijátékot játszottam le , hogy az 55 dekor az enyém legyen .

De , nem állok meg , megyek előre , csinálom tovább , hisz nem kerül semmibe , csak napi egyszeri belépésre a farmon , ami 1 perc , kivéve a minijáték , amin már túltettem magam , hogy amikor a 10 másodperces visszaszámláló jelenik meg a jutalomról , én addig alszok .

Nem tudok nyilatkozni arról , hogy végül mennyi dekort tudok még kiszedni , de majd folyamatosan tájékoztatlak .

A kirakós játékról sem tudok nyilatkozni , ahhoz már nincsen , és nem is lesz energiám végig játszani , habár ki tudja , van még 15 nap hátra az eventből , nem tudom mi lesz vele . Azt se tom , ott mit kell csinálni .

A csillagos érmékkel a boltból meg főleg nem tudom , hogy mit váltsak ki .

A számítógép istenei legyünk velünk , hogy ne adja fel ez alatt a két hét alatt .xD

10. PZoli64

PZoli64 Fórum bárója

Sziasztok!

8. Pálya

3-4
    3-4
    1-4
    2-3
    2-3
    2-4
    1-2
    1-2
    3-1
    3-1
    3-1
    3-2
    9. Pálya

1-3
    2-3
    1-2
    3-1
    3-1
    2-3
    2-3
    4-3
    2-4
    2-3
    10. Pálya

2-4
    3-2
    1-3
    1-4
    3-1
    3-1
    3-4
    1-3
    1-3
    1-3
    2-1
    2-1
    2-4
    2-1
    11. Pálya

1-2
    3-2
    4-2
    1-3
    4-1
    3-4
    3-4
    3-1
    3-2
    12. pálya (franyo 121 megoldása)

1-4
    1-4
    2-4
    2-1
    3-2
    5-2
    3-4
    5-3
    5-1
    5-3
    13. pálya

3-4
    3-4
    2-3
    2-4
    1-2
    1-2
    5-1
    5-1
    5-3
    5-4
    14. pálya (donkartacs07 képe)

4-3
    5-3
    2-5
    1-4
    1-3
    2-3
    1-2
    5-1
    5-1
    5-2
    4-5
    4-5
    4-1
    2-4
    2-4
    2-4
    2-5
    Sok sikert, jó játékot!

Utoljára szerkesztett: 27.12.24
    böbe764, Brimbio, -tankoa- és 43 más kedveli ezt.
  11. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia Jancsika :)

Nem vagy semmi, gratulálok hozzá :) Köszönöm a bizalmat, hogy megosztottad velem a haladásodat.

A csillagos érmék elköltésére volna egy kivitelezhetetlen ötletem: küld át nekem én tudnám mire költeni, de sajnos nem nagyon szaporodnak.
    Holnaptól már két dobozom lesz naponta, remélem beindul a gyűjtés.
    Valahogy úgy érzem, mintha megkötött kézzel kéne kapálnom, vagy főznöm. Nekem nagyon nem jön be ez a "lassított felvételű" event.
    Látom a végét, de amit tennem kéne érte az nagyon messze van.

Valahogy a ritka gyöngyös event jut róla az eszembe. Olyan szívesen játszanék, ha volna mivel...
    Szeretem mindkét minijátékot, szívesen csinálnám, de nem sokszor ugyanazt....:inlove:
    Ettől függetlenül jó pár zoknit tömtem meg az elmúlt napokban, kicsit unalmamban is.xD:cry:xD

12. vm68

vm68 Rutinos

Sziasztok, segítséget szeretnék kérni.
    Tegnap kezdtem az eventet. Szerintetek érdemes termelnem?
    A növények tuti meg lesznek, de a két dekornak a közelében sem vagyok.
    Váltsak csillagért díszdobozt? Most 50 csillagom van 1 díszdobozra való
    2 éve nem játszom, elszoktam ettől a pörgéstől :D
    Mindenkinek Áldott ünepeket [​IMG]

nolina1965 és juliannakoczkas kedveli ezt.
  13. gpro

gpro Fórum-zöldfülű

Szerintem ne válts, mert 140 csillagra szükséged lesz a láng nélküli gyertyát kiváltani, mert nem tudod akkor megcsinálni a fenyőn az első sort.

vm68 kedveli ezt.
  14. Kata_rzis

Kata_rzis Fórum admirálisa

Ha valaki tud állatokkal nullázni (virágfestések) és van néhány óriás óla (ló, kecske, disznó - ami a sárga és narancs fejlesztéstől függően első vagy második szintű tenyészállatot ad), viszonylag hamar túllendülhet ezen a feladatrészen... ;)

Fätum és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  15. adcura2020

adcura2020 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!Valaki a 10-es palyaban tudna segiteni?2 dobozt is felhasznaltam,de igy sem sikerült.
    Köszi

16. Ildiko.07

Ildiko.07 Utánpótlás-írogató

Tenyészállatos ládám sajnos nincs.
    Tenyésztem az állatokat,de nem dob akkora értékűt.

17. Ildiko.07

Ildiko.07 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Sajnos a zoknitöltés tenyészállatos részével nagyon nyögve nyelősen haladok.
    Esetleg van valaki,aki a piacon nagy értékű tenyészállatot árul?

18. Sylja

Sylja Fórumgróf

Szia!
    Írj a piacos topikba, ott könnyebben találsz eladót:
    Piac - mit, miért érdemes venni, eladni

19. farmerSS

farmerSS Fórum ezredese

Szia

Jelen pillanatban a 9-es pályán vagyok túl, a 10-11-es csak holnap lesz aktuális.
    Egyre nehezebb 1-1 pálya, így érdemes kivárni a segítő játékosok "megoldását", amit itt közzé tesznek és csak utána elkezdeni.
    A doboz napi 1x (sokaknál már napi 2 db) szerezhető, így óvatosan kell vele játszani.

vihence, -gyöngy-581, PZoli64 és 5 más kedveli ezt.
  20. biborka63

biborka63 Fórum parancsnoka

NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖM A TE SEGÍTSÉG NÉLKÜL NEM TUDTAM VOLNA MEGCSINÁLNI ! Így már biztosan megtudom szerezni a 13 -as mezőn a gördeszkás kavargás + kitehetőt ami a felhőre is kell !

Utoljára szerkesztett: 26.12.24
    Ms.AbyZu, Rizstej, PZoli64 és 3 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.