Visszajelzés Mikulásváró - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Ableotory, témanyitás ideje: 18.12.24.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Mennyire tetszett az event? Kérjük, értékeld!

Szavazás lezárása: 17.7.25, 19:11.
  1. 1

2. 2

3. 3

4. 4

5. 5

6. 6

7. 7

8. 8

9. 9

10. 10

Az eredmények csak a szavazat leadása után láthatóak.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Szia!
    A segítség mindig jól jön, köszönjük szépen!:inlove:

inanna11, GA-BI-O-Farm, Swartsch és 3 más kedveli ezt.
  2. Ditti58

Ditti58 Fórum hercege

cs.hajni, GA-BI-O-Farm és Othep kedveli ezt.
  3. PZoli64

PZoli64 Fórum bárója

Szia!

Köszönöm, javítottam.

Utoljára szerkesztett: 29.12.24
    inanna11, Sali~*.*, GA-BI-O-Farm és 5 más kedveli ezt.
  4. KataMara

KataMara Fórumlakó

T. Farmerek és Moderátorok!
    Szeretnék köszönetett mondani az egész éves segítségért, nélkületek nem tartanék a 241-es szinten, és egyben
    Békés Boldog Új Esztendőt kívánok, erőben egészségben mindenkinek:)
    Ibolya51

vihence, jófarmerlány, apcimama és 5 más kedveli ezt.
  5. donkartacs07

donkartacs07 Fórum hercege

20-s pálya, videón a megoldása
    http://donkartacs07.hu/Farm/A20.mp4
    Lassan nem kell megcsinálni a következőt, inkább pontot kell szerezni belőle minél többet. Van idő a befejezésre

Lenczy, seszkrisz1969, PZoli64 és 13 más kedveli ezt.
  6. Evajunior

Evajunior Utánpótlás-írogató

Nem tudom miképp fogom tudni megszerezni a Karácsonyi fonalnál a 13. szinten, a Gördeszkás Kavargás tapasztalt pontott adó tárgyat: hiába probáltam két alkalommal megoldani a 13. szintett egyszerűen nem sikerült megoldanom a feladatott időn belül és időn kivül. 1. szintől kezdve a 12. szintig végig meg tudtam oldani időn belül a Karácsonyi fonalas feladatokat. De a 13. feladat nagyon kifogott rajtam.

A zokni töltést sikerült teljesen befejeznem, és a Vidám kirakós puzzle játékot is sikerült teljesen befejeznem. És a Karácsonyfa disznél pedig az utolsó feladatott kell megoldanom csak a Magyar gyűjtésében.

7. Ágimamácska

Ágimamácska Fórumlakó

Sziasztok ! Ágimamácska ID 7851011 vagyok és szeretnék segítséget kérni a fonalas event 10. állomásának
    a megoldásánál. Két napja küzdök vele és két segítséget és kipróbáltam, de egyiket sem tudom használni.
    Az eventnek csak ez a része megoldhatatlan, előre is köszönöm !

8. .rózsabimbó.

.rózsabimbó. Junior szaki

Sziasztok!

Megkérdezhetem TI, hogy haladtok ilyen gyorsan?
    Előre is köszönöm
    Üdvözlettel: .rózsabimbó.

Lenczy kedveli ezt.
  9. bogisaci60

bogisaci60 Fórum bárója

Sajnos Franyo nem törölte ezt a rossz hozzászólást, így sokan buknak rajta :-(

Ditti58, Swartsch és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  10. -Sudden-

-Sudden- Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

PZoli64 megoldásait itt találod, köztük a 13. szintet is lépésről lépésre: KATT
    Sok sikert!

Fätum, vihence, PZoli64 és 3 más kedveli ezt.
  11. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Szia!
    Itt az eventes csevegő 29. oldal 575 hsz. 1-19 minden pálya ott van, csak kövesd a lépéseket.
    Leginkább a kezdés a fontos, egy idő után adja magát a pakolgatás.
    Szépen kiírod magadnak a lépéseket, majd azt figyelve lépésről-lépésre haladsz.
    Vagy kivágod magadnak az aktuális pályát, a képet elhúzod egészen balra fel
    a játék felületét pedig jobbra, hogy elférjenek egymás mellett és így játszol.
    Sok sikert hozzá, menni fog.

vihence, Sali~*.*, hoklari és 7 más kedveli ezt.
  12. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Jó reggelt!

Még jó hogy ilyen hosszú ez az event;) Igazán bevezethetnék a havi 1 ismertetőt...8)
    Mindenki csinálgatná... lehetne mazsolázni;)
    Gyűlnek a kekszes ládák... mert ugye valamire majd jók lesznek... Kár, hogy nem lehet újra indítani a minijátékokat;)

apcimama és libuskafarm kedveli ezt.
  13. donkartacs07

donkartacs07 Fórum hercege

21-s pálya, videón a megoldása
    http://donkartacs07.hu/Farm/C21.mp4
    A Videó végén az utolsó lépés előtt a játékot meg kell állítani,
    és ezek után PONTSZERZÉS ( az X, azaz kilépés gomb megnyomásával ) a lényeg a felületen az event végéig! :D :)

Ms.AbyZu, mya100, barbi021951 és 16 más kedveli ezt.
  14. Gilyan

Gilyan Járnitanuló

15. Éva0315

Éva0315 Fórumgróf

Sziasztok! Érdeklődnék, h a Karácsonyi fonalnál, ha nem sikerül a kirakás, vagy valami miatt kilépek, az többször ismételhető? És akkor a többediknél be lehet fejezni rendesen? Már az érmegyűjtögetés miatt is kérdezem!
    Köszönettel!
    Amúgy BUÉK mindenkinek!

GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  16. -Holdfeny-.

Egyszer biztosan ki lehet lépni;) s akkor összesen 40 érme szerezhető 1 pályáról;)

Éva0315 és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  17. -Sudden-

-Sudden- Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Ameddig nem teljesíted az adott szintet kiválóan - időn belül, vagyis nem kapod meg mindkét jutalmat a szintért - addig az adott szint korlátlan számban ismételhető és kiléphető díszdobozért cserébe. Viszont csak akkor kapod meg a 15 csillagos érmét, ha a jobb felső sarokban lévő X-el lépsz ki, ha más módon lépsz ki a minijátékból, akkor nem jár a 15 csillagos érme.
    Ügyelj arra, hogy ne vidd végig a teljes minijátékot, ha mindent megcsinálsz kitűnőre az utolsó pályát is beleértve, akkor már nem tudsz 15 csillagos érmét szerezni, akkor sem ha kilépsz, figyelj arra, hogy lehetőleg az utolsó pálya előtt megállj "kvázi" direkt ne teljesítsd, amíg van elegendő díszdobozod, utólag nem tudsz már farmolni csillagos érmét ha befejezed.
    További jó játékot!

maszilva, kigyo51, Sali~*.* és 6 más kedveli ezt.
  18. libuskafarm

libuskafarm Fórum admirálisa

Sziasztok
    Azért ez egy érdekes gondolkodás a játék részéről... a kekszes tálak 'kuka', ha kiraktál minden képet. Pedig a tálakból sok jön, mert 4 óránként nem nehéz idekukkolni. A rendezősnél meg 'csaljál', hogy elegendő érmét találj, vagy egyáltalán mazsolázhass a boltból. Meg azért az időigényesebb, bonyolultabb, de nem igazán lehet haladni, mert hát nem jön az a doboz csak úgy 4 óránként :D
    Mindkét minijáték nekem tetszik, szeretem, de egyáltalán nem ferr a hozzájutási lehetőség.
    Hiába szeretnék képet kirakni, van is mivel, de nem lehet.
    Hát... nem tudom, talán egy közepest ér az event, mert az egészet kell értékelni, nem csak a minijátékokat, mert az jeles lenne amúgy.

vihence, maszilva, jólóbarát és 3 más kedveli ezt.
  19. Éva0315

Éva0315 Fórumgróf

Szuper! Köszönöm szépen! A mamutfára gyűjtenék, ami ha meglenne, az jó lenne. S mivel messze még a vége, talán összejön:)

éva5111, GA-BI-O-Farm és PZoli64 kedveli ezt.
  20. -Holdfeny-.

Értékelést már rég elengedtem.. Kb a döglött kutyát nem érdekli az eventről alkotott véleményünk... :wuerg:
    Csak egy show elem... - kell a cirkusz a népnek:oops:
    Mit értékelünk ... a grafikát? a nyereményeket? a tájékoztatást? az ismertetőt? a hibákat? Vicc az egész...
    De amíg kajálja a nép addig ez marad... Mi meg játszunk néha mordolódva... De még itt vagyunk;)
    Maga az evet jó volt... a káosz ismertetőnél az event sokkal egyszerűbb volt! Kár hogy nem lehet ismételni...
    Persze lehet 100 farmon játszani... - hátha több helyen nyílik a pénztárca....:D

vihence, Ágimamácska, apcimama és 3 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.