Visszajelzés Mikulásváró - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Ableotory, témanyitás ideje: 18.12.24.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Mennyire tetszett az event? Kérjük, értékeld!

Szavazás lezárása: 17.7.25, 19:11.
  1. 1

2. 2

3. 3

4. 4

5. 5

6. 6

7. 7

8. 8

9. 9

10. 10

Az eredmények csak a szavazat leadása után láthatóak.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. lovardatanya

lovardatanya Fórum nagymestere

Szép napot.
    Ha lenne 100-as szintű értékelés én gondolkodás nélkül megadnám. A virágos dallamokat és társait hónapok, netán évek kellettek mire begyűjtöttem a kergére, világítóra, stb stb. Talán amikortól vissza tértem a játékba 3 éve és előkaptam ezt a farmot (98-as szinten), 1.5-2 évig is az 1x2, 2x2-es ajándékba küldhető dekorok voltak nekem a bahamákon és nem győztem cserélgetni mikor lejártak, nagyon nehezen tudtam oda is értékelhető, a küldhető dekorok BTP-jét meghalató dekort szerezni. Uncsi volt!

Kérném szépen ez az event értékes, szemet gyönyörködtető ajándékokat ad/adott az ünnepekre, végre egy olyan karácsony amit a játék készítői is díjaztak mind időben, mind minőségben. Én ez alatt az event alatt minden egyes kergés és világítós dekort lecseréltem/cserélek újakra, amik a többszörösét tudják az eddigieknek (2 milliárt Tp helyett 6-8 milliárd aratása, ez már be van próbálva). És ez ahogyan szokták mondani: nem semmi!:):music::inlove:
    Tudom, senki nem a zöld csíkra hajazik ide beírva.......xD:p Ezen kívül sokat kell itt ülni ha meg akarjuk szerezni a zöme cuccot. Aki nem tudja sem éri semmi hiány mivel ők meg fiatalok, még dolgozhatnak és éljék a világukat.xD:inlove::music::music::music:

Mint minden egyes és ritkán elkövetett hsz-emhez hozzá szoktam tenni, most is meg kell jegyeznem, hogy nekem rengeteg időm van a játékra de hozzá párosul még a játék kedvem is. Tehát nem kell azzal jönni, hogy én itt ülök karácsonykor stb is. Kinek mit adott a sors.:)

Utólag, Holdfénynek: Pénzköltés nélkül!
    A személyeskedős részt a fórum szabályzatának értelmében töröltem. /-Sudden-

Utoljára szerkesztett: 30.12.24
    koricsabi, vihence, éva5111 és 11 más kedveli ezt.
  2. farmerSS

farmerSS Fórum ezredese

Szia

Csak a magad nevében alkoss véleményt a játékról !
    Nekem nem vicc, amikor egy EMBER (moderátor) veszi a fáradtságot és lehet, hogy amíg Te alszol, Ő az ismertetőt írja nekünk, hogy eltudjunk kezdeni játszani.
    Semmiféle káosz nem volt ebben az eventben, és ha neked ennyire egyszerű volt, akkor miért nem Te voltál az első, aki elmagyarázza a játékosoknak, hogy miképpen lehet ez egyszerűen is értelmezni.
    Az pedig, hogy ki mennyi farmon, vagy mennyiért játszik: magánügy.

Ms.AbyZu, vihence, monika6767 és 18 más kedveli ezt.
  3. -kidmama-

-kidmama- Junior szaki

Köszönjük szépen a segítségedet,nagyon hasznos volt!

Sali~*.*, GA-BI-O-Farm és lovardatanya kedveli ezt.
  4. Sagittarius69

Sagittarius69 Fórum parancsnoka

Szia!

Igen, azokat szoktuk szoktuk értékelni, amiket felsoroltál.
    Adtam is mindjárt az eleje körül egy 9-est az eventnek.
    Aztán most, hogy olvastam a soraid, meggondoltam magam és adtam egy tízest.
    Ilyen nálam nem szokott lenni.
    Ez az event a piacra is hat, miközben kihívást is nyújt, ráadásul értékes, valóban megérős nyereményekért játszhatunk.
    Számomra egyértelműen az év eventje.

PZoli64, vihence, maszilva és 16 más kedveli ezt.
  5. Evajunior

Evajunior Utánpótlás-írogató

Végül a facebook-os oldalon találtam meg a 13. pálya megoldását, amit le is irtam a füzetlapra és aztán neki láttam a 13. pálya küldetésének. És sikerült időn belül teljesitenem a 13. pályá feladatait!!! :D:) Aztán elkezdtem a 14. pályát is de ott nem sikerült időn belül befejeznem a feladatot, de ott nem bánkodom emiatt mert ott 20 db szuper táp lett volna a nyereményem ha időn belül teljesitményem. Akkor bántam volna ha a 13. pályát nem sikerült volna időn belül befejeznem.

Viszont úgy értelmeztem a sorrendet a 13. pályánál, hogy 3-4 azt jelenti a 3. dobozból a 4. dobozba kell tenni a legfelső diszt, aztán a 3. dobozból a 4. dobozba kell tenni a legfelső diszt de végül jobbnak láttam a 2. sorrendben a 2 dobozból a 4 dobozba tenni a következő diszt.

Fätum kedveli ezt.
  6. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

óóóó a moderátorokról egy sort sőt betűt sem írtam...
    Sok munkájuk van benne! Jó ötlet volt a központtól, hogy nem terhelték őket 3 külön ismertetővel...
    A játék hibáiról meg nem tehetnek...
    Ha a zoknitöltést lehetne ismételni... nálam is az lenne;)
    A piacra jól hat... Ez pozitív... :inlove:
    De sok volt a bosszantó hiba... a játék részéről... De én aztán simán tudok így is játszani...
    Sokan előbb találkoztak a hibával mint én... Komótosan mire odaértem,megjavult;)
    Örülök, hogyfelértékelted... De sajnos ettől még nem lesz több ilyen eventünk...
    Ahogy attól sem lenne kevesebb ha egyest adtál volna rá:oops: Ezért írtam, hogy vicc... az értékelés... ezért nem is értékelem számokkal...
    Itt játszom... költök rá... Szóval ad valami jót... ha ez megváltozik... na akkor csúszik lejjebb az értékelésem;)

lilien0705 kedveli ezt.
  7. farmerSS

farmerSS Fórum ezredese

Szia !

Ez tőled: Mit értékelünk ... a grafikát? a nyereményeket? a tájékoztatást? az ismertetőt? a hibákat? Vicc az egész...

Erre reagáltam és igenis, az ismertetőt a Moderátor írja, a tájékoztatást is Tőlük kapjuk és nálam ez nem vicc kategóriás.
    További szép napot.

vihence, PalMa, Sali~*.* és 9 más kedveli ezt.
  8. -Holdfeny-.

Értem... Az ismertető hosszú volt... S ahogy ebben a topikban elsőre írtam káosznak tűnt... Szerencsére a játék adta magát...
    A Vicc az értékelés értelmetlensége...
    Egy közvélemény megkérdezése akkor hasznos, ha van érdemi eredménye...
    Itt a Moderátorok hiába továbbítanak ilyen olyan kritikát... a döntés a módosításokról nem az övék...:wuerg:
    Hozzák az elért eredményeket... ez a dolguk, ezt vállalták;) Mostanság elég jól tájékoztatnak a dolgokról... Ezért Köszi...
    AZ hogy egyes elért eredmények nem tetszenek... az nem az Ő hibájuk;)

9. -Sudden-

-Sudden- Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.
    A szavazás szubjektív és nem kötelező, senkit nem kényszerítünk arra hogy értékelje az eventet, de a jövőben támpontot adhat a központnak, hogy mennyire kedveltek 1-1 eventet a játékosok.

A káosznak nevezett ismertető annyira volt "káosznak" nevezhető, hogy más nemzetiségű játékos jelent meg itt a fórumon, hogy közölje hogy részletes lett az ismertető és felhasználja, hogy lefordítsa holland nyelvre. Azért ez csak jelent valamit, nem?

Az ismertető megjelenésével pedig jöttek is a játékosok, hogy még érthetőbbé sűrítsék össze azt. Láthatod is az első oldalon lévő hozzászólásokat.
    Gyopárvölgy ismertető is mennyire bonyolultnak tűnt és láthatod, hogy valójában mennyire egyszerű is az valójában.
    További jó játékot!
    Szia.
    Örülünk neki, hogy élvezed a játékot, de kérlek tartózkodj attól, hogy más játékosokat megsérts vagy sérelmet okozz nekik, valós vagy valótlan tények alapján. A hozzászólásod ezen részét - ezen okok miatt - töröltem.
    Megértésedet köszönöm.

koricsabi, PZoli64, vihence és 5 más kedveli ezt.
  10. -Holdfeny-.

Szia!

A gyopárt is lehet ismertető nélkül játszani;) s a játékot is...
    Meg kell szokni, hogy nem egy hetes ismertetőt olvasunk hanem több időre szólót...
    Ahogy írtam már fentebb... simán elég lenne havonta 1... az összes eventet és hozzávalót ránkzúdítva...
    Így nézve még jó is volt a kezdeti káosz:inlove:
    A Zseni uralkodik a káoszon... s van aki rendet rak8) Szóval éljen a káosz:inlove::D

Tudom, hogy nem kényszer...
    Meglátásom szerint 6-10 szempontot külön értékelni hasznosabb lenne...8) De akkor bizony lennének leszűrhető konzekvenciák...
    De ez csak az én véleményem;)
    Ügyes vagy!

Sajnos vagy nem...:D én jó magyar forintal pótolom az időt... :music:
    Mindig eltervezem, hogy csak x sávig jutok el a vásárlási bónusznál...:oops: S mindig aláértékelem akövetkező heteket:wuerg:
    Időt többet nem tudok itt tölteni... ;) Viszont játszani szeretek;)

Hogy az ördögbe adnak ezek a jó dekorok nálad csak 6-8 Milliárdot? :eek:o_OSzerintem minden területre felrakva... simán hozhatnak 100-at.. számításaim szerint;) Még a negyedénél tartok csak...
    Szóval vevő lenék jó dekorokra... de időm nincs rá hogy játszak értük...o_O
    Akkor most melyikünknek jobb?:p

11. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia!
    Sziasztok!

Nem szeretnék belefolyni ebbe a vitába, én 10-re fogom értékelni ezt a maratoni eventet.
    Amit kiemeltem nálad azt azért tettem meg, mert ezzel az érintett külföldi játékossal több nemzet csevegőjében is találkoztam ez természetesen nem bűn csak elgondolkodtató.
    Üzenem azt, hogy nem költöttem egy fillért sem erre az eventre, elég sok zoknit megtöltöttem, sokszor pakoltam és még nem végeztem :D
    Nekem is ez a véleményem

PZoli64, vihence, apcimama és 7 más kedveli ezt.
  12. Éva0315

Éva0315 Fórumgróf

Köszi! Többször is lehet, mint kiderült!

GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  13. GreekYogurt

GreekYogurt Fórum mestere

Tudom ez nem az ötletláda és nem a kívánságműsor de legközelebb lehetne egy olyan mondatot beilleszteni az event leírásába, hogy a kekszes tálak bizonyos arányban átválthatók díszdobozokra? ;)
    Széles mosolyt csalna arcunkra ha a szűken mért csillagaink számát növelni tudnánk ezzel a módszerrel. :)

vihence, nolina1965, Fätum és 2 más kedveli ezt.
  14. donkartacs07

donkartacs07 Fórum hercege

Szerencsére az értékelést lehet módosítani, és a kezdeti sokadalom után most látszik hogy az a sok más idő miképpen oszlik el az egyedi részek felett.
    Nagyon tetszett a kirakós puzzle is, és a pakolgatós egyszerűbbsége, a múltkori zordabb volt a jelenleginél.

Nálam is 10 lesz a vége!

vihence, maszilva, PalMa és 7 más kedveli ezt.
  15. jucus100

jucus100 Fórumelemző

Sziasztok !
    Érdeklődnék, hogy hogy érdemes aratni a piccolókat ? Kézzel, vagy géppel, vagy nyitni farmaranyért? Melyikkel van nagyobb esély a jobb dolgokra. Vagy teljesen mindegy? Tapasztalat? Mert azt tapasztalom, hogy szinte csak a gyengébb ajándékok jönnek.

lovardatanya és Fätum kedveli ezt.
  16. lovardatanya

Úgy, hogy 3 évet kihagytam és míg nektek tudomásom szerint 500-600 vagy több felhősorotok van, nekem 282. A különbözet érthető mivel egy csomó nyalánkságról én lemaradtam (felhők garmada adta bónuszok példúl a dekorokra, stb).

Még gyarapszik ez a 6-8 milliárt mert nem tudtam mindent reptetni a cserenapok alkalmából (de így is szuper volt, ezt is köszönöm Big!). Az event utolsó napjai-ig folyik még a beszerzés, mivel ennél könnyebben nem lehet kiváló dekrokat beszerezni. Utána hónapokig láblógatást akarok és meg se látok se eventet, se kitehetőket.xD:p

Ha jól értettem amit többször is írtál, neked 2 kicsid van, én meg a futottak még mezőnyben leledzek. Így hát egyértelmű, hogy neked a jobb.:):music:

17. Fätum

Fätum Fórumőrült

Sziaszia :) Mikor jönnek, melyik módszernél gyengébb ajándékok? Szerintem az hogy, mi számít "gyengének" abszolút szubjektív. Olvastam itt, hogy a levéltáncot és a varázskalapot is többen leszólták. Pedig....
    Amúgy szerintem tök mindegy. Én nyitottam már piccolókat az általad felsorolt valamennyi módon, és abszolút nincs különbség. Amit szoktam, hogy összegyűjtök jó pár db-ot, általában 44 -et, hogy egy területre elég legyen. Mindezt semmi másért, csak is azért, mert a nagy számok törvénye alapján, nagyobb esély van 44 db-ra vetítve, lesz bennük olyan is aminek örülni fogok, mintha 1-2 db lenne csak, és abból az egyik haver mackó. Hát bevallom, azt pld, én azonnal ki is dobom a menübe, de van aki pld. örül neki. Ezért írtam az előbb, hogy kinek-mi a jó totál szubjektív. Ki-mire vágyik. Amúgy mi az ami számodra gyenge ajándék? Vagy nem is. Inkább úgy kérdezem, hogy mi az amit jó ajándéknak tartasz, és örülsz neki?

vihence, jucus100, Sali~*.* és 4 más kedveli ezt.
  18. lovardatanya

Szia, nekem is az a taktikám mint Fätumnak: lehetőleg minél többet begyűjteni és a lényeget leírta ő. Nálam a minimum mennyiség 50, de jobb a 100 és akkor nagyon jó esély van jobb dógokra is.xD
    A való világ szomszédasszonyom mihelyst lesz 1 piccolója nyitja is és szinte mindíg csalódik. De nem tudom rávenni a gyűjtésre.:)

19. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Én csak arra leszek kíváncsi , hány pannit fogunk kapni érte a léghajón ? :D

1 , 2 esetleg hármat ? Vagy fél tucatot ? :inlove:

-gyöngy-581 kedveli ezt.
  20. milanzs

milanzs Fórumelemző

Nekem 96 piccolóm van...

inanna11, vihence, varga1234 és 3 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.