Visszajelzés Mikulásváró - panaszláda

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Ableotory, témanyitás ideje: 18.12.24.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    igen, lehetséges.
    Teszten is kevés Ünnepifenyő-időzítő felröppenő érkezett. Viszont ebből nem is lesz sokra szükségünk az eventben. Ezen felröppenővel az időt tudjuk meghosszabbítani a szétválogatós minijátékban, amiből összesen 21 játékot kell játszanunk. Tehát 21 felreppenő elegendő, ha mindegyiken szeretnél hosszabbítani - de a pályák várhatóan nem lesznek nehezek.
    20 napunk van a Minijátékokra, szerintem bőven lesz az event alatt elegendő felröppenőd. 23 óránként tudjuk aratni azt a mezőt, ami a minijáték indításához szükséges különleges kelléket tartalmazó ládát adja, így már most is több felröppenőd van, mint amit el tudsz használni.
    Sok sikert!

inanna11, pecanegra1976 és Swartsch kedveli ezt.
  2. Dolphin

Szia,
    terményes ólakat a Bahán is ki tudsz tenni, nemcsak a Szédült szántón. A termények beadására egészen január 8-án éjfélig van lehetőséged, a hétvégi eventhez tudsz tenyésztésből is felröppenőt szerezni, nemcsak a Szédült szántóról. Szóval csak a megfelelő stratégiát kell kialakítani, s minden rendben is lesz.
    Sok sikert Neked is a játékban.

Swartsch és Sylja kedveli ezt.
  3. bogyófej

bogyófej Járnitanuló

Sziasztok! A beadott magyal növényem eltűnt. ID23798125

4. Dolphin

Swartsch kedveli ezt.
  5. brumika8844

brumika8844 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Szeretném megkérdezni, hogy más is járt-e úgy a szétválogatós játékban, hogy a rendszer nem írta jóvá az elért 25 csillagot, aminek a megnyeréséről értesítést is kaptam. :oops:
    [​IMG] A harmadik játékban időre sikeresen teljesítettem a válogatást, nem "sárgult ki" és a 25 csillagot sem kaptam meg.
    Nem tudom, hogy ez hiba-e vagy csak én nem csináltam meg valamit, de a nagy farmomon ez már a 3. játékom volt, (kétszer sikeresen teljesítettem) a kicsin pedig a 2. (az első sikeres volt).
    Elnézést, de most vettem észre, hogy a kisfarmomról írtam:oops: A nagyfarmom neve:
    -gyöngy-581

Swartsch kedveli ezt.
  6. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Addig nem merem lejátszani a kicsin a 3.-at amíg nem derül ki, hogy mi volt a gond, hol hibáztam el a minijátékot?
    Amúgy is nagyon kevés csillagos érmét kapunk, nem szeretnék még többet bukni :)

-julcsi13-, farmeres53 és Swartsch kedveli ezt.
  7. bogyófej

bogyófej Járnitanuló

8. csücsöri

csücsöri Járnitanuló

Sziasztok! Én a karácsonyfán beadtam az egyik helyre 300 ronda pulcsit, a másik helyre meg a kért mennyiségű magyalt amit akkor ki is pipált és mikor újra beléptem, hogy teljesítem a másik beadandót addigra eltűnt az amit megcsináltam és megint kéri a mennyiséget.
    Magyarul lenyúlt 300 pulcsit és 1000 magyalt. Így soha nem tudom megcsinálni!>:(:cry:

-julcsi13- kedveli ezt.
  9. Dolphin

Szia,
    ha ellenőrzést is szeretnél kérni, akkor Farm név és Farm ID megadásával gyere segítségkérő topikba.
    Szívesen benézek Hozzád.
    Megértésedet köszönöm!

barbi021951 és Swartsch kedveli ezt.
  10. Dolphin

Szia,
    amíg nem végeztünk ellenőrzést, nem tudhatjuk, h van-e probléma.
    Várlak az adataiddal a megfelelő topikban.
    Megértésedet köszönöm!

-gyöngy-581, Swartsch és Sali~*.* kedveli ezt.
  11. Dolphin

Szia,
    mikor adtad be, amit hiányolsz? Ha ma 13:15 előtt, akkor olvasd el ezt a Közleményt, és járj el ez alapján.
    https://board-hu.farmerama.com/threads/hiba-a-mikulásváró-event-körül.25832/#post-1424332
    Ha későbbi beadást hiányolsz, akkor pedig Segítségkérő topikban várlak, Farm név és Farm ID megadásával.
    A panaszláda nem alkalmas hely segítségkérésre, mert itt ritkább a Moderátori jelenlét.
    Megértésedet köszönöm!

-gyöngy-581, Swartsch és Sali~*.* kedveli ezt.
  12. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia Dolphin :)

Elnézését kérek, de nem tudok számolni, ez most esett le nekem is. A bábú csak simán továbblépett eggyel a következő mezőre. Kérlek ne haragudj a felesleges munkáért.
    További szép estét és viszonylag problémamenteset kívánok nektek :)

vihence, smoldering, Dolphin és 2 más kedveli ezt.
  13. farmeres53

farmeres53 Fórumgróf

Nálam sem stimmel ,lehet hogy nem léptem ki? A kicsiken is 3 van elvégezve!

-gyöngy-581 kedveli ezt.
  14. Dolphin

Szia,
    eddig kétszer tudtuk átvenni a 23 órás mezőről a Díszdobozok ládáját, így nem lehet 3 lejátszott Játékod még. Amikor egy Mini-játékot sikeresen befejezel, automatikusan egyet előrelép a bábú.
    Ha ellenőrzést szeretnél kérni, akkor gyere Segítségkérő topikba, Farmnév és Farm ID megadásával.

15. pecanegra1976

pecanegra1976 Fórum bárója

Köszönöm szépen

Swartsch, Dolphin, GA-BI-O-Farm és 2 más kedveli ezt.
  16. Ágnes26

Ágnes26 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! A vidám kirakós játéknál teljesítettem a 3. szintet, viszont a láng nélküli gyertyát nem kaptam meg. Előre is köszönöm a segítséget. ID:54751790

17. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Szia!

Ellenőrzésem szerint eddig 2 Láng nélküli gyertyát szereztél. Egyet a Karácsonyi fonal eventboltjából váltottál ki, a másikat a Vidám kirakós 3. szintjét teljesítve 2024-12-21 16:23:42-kor. Mindkét gyertyát felhasználtad, beadtad az event ablak Fenyőfán lévő feladataiba (ismertető szerinti 1;3). Az elsőt 2024-12-21 16:26:26-kor (tegnap). A másodikat ma reggel 2024-12-22 05:34:40 kor.
    Minden rendben van nálad, megkaptad a feladatokért járó jutalmakat.
    Kérlek, a későbbiekben, ha problémád adódik, akkor ne a panaszládába, hanem a segítségkérő topikok egyikébe írj. Ott előbb kapsz választ, segítséget a kérdésdre, ha valamit ellenőrizni, keresni kell.
    Sok sikert!

vihence, Swartsch, Dolphin és még 1 ember kedveli ezt.
  18. Ágnes26

Ágnes26 Utánpótlás-írogató

Köszönöm szépen! Boldog, békés ünnepeket!

Moderátor által utoljára szerkesztve: 22.12.24
    Othep és Luminary kedveli ezt.
  19. hudfarm

hudfarm Utánpótlás-írogató

Nekem a karácsonyi fonal közben (még egyszerű feladat volt), a harmadik lépést követően, nem engedte a továbbiakat. Megpróbáltam visszalépni (nyolc lehetőségem volt), de lefagyott a játék. A frissítést követően láttam, hogy elvette a játék további lehetőségét, de még a csökkentett nyereményt sem adta meg. A következő lehetőségre 24 órát kell várnom. Ezek alapján azt gondolom, néha a kevesebb a több. Megjegyzem a "facen" is sok hasonló jelzést olvastam.

20. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Ha gondod, problémád, kérdésed támad a játékkal kapcsolatban, akkor a Fórum főoldalának közepe táján válassz egy Segítségkérő topikot.

Farmnevet és ID-számot, pontos problémaleírást is kellene hozni.
    Ezek nélkül nem tudunk ellenőrzést végezni.

Ezt a facéra íróknak is "üzenem".
    Ugyanis, nem olvassuk a facét, és ha ők nem jönnek a fórumra, mi nem szerzünk tudomást a problémájukról.

Swartsch, -ágianyu33-, aida2330 és 4 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.