Visszajelzés Mikulásváró - panaszláda

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Ableotory, témanyitás ideje: 18.12.24.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -Sudden-

-Sudden- Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.
    De bent van a játékban.
    A piros kosárnál, az aratógépre kattintva a szezonális árucikk panelon éred el. "Mikulás ajándék 1." és "Mikulás ajándék 2." néven.
    Kérlek ellenőrizd ismét, mert nálam tökéletesen látható.
    Megértésedet köszönöm.

GA-BI-O-Farm és tompaker kedveli ezt.
  2. -Sudden-

-Sudden- Forum Moderator Team Farmerama HU

Sziasztok!
    A panaszláda nem alkalmas hely a segítségkérésre, kérlek benneteket, hogy segítségkérésre valamelyik segítségkérő topikot válasszátok, mert a panaszládában ritkább a moderátori jelenlét, és ez azt eredményezheti, hogy a kérdéseiteket nem vesszük észre, ezáltal nem kerülnek ellenőrzésre. Kérlek legközelebb figyeljetek erre, köszönöm.
    A kérdéseiteket továbbítottam az illetékesek felé, de jelenleg egy ellenőrzésre jogosult kolléga sincs a közelben, ezért a válaszig a türelmeteket kérjük.
    Megértéseteket köszönöm.

GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  3. mosolyka23

mosolyka23 Utánpótlás-írogató

köszönöm, a mufurc meglett.

-BombadilToma- kedveli ezt.
  4. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Kedves Játékosok!

A Központ tájékoztatása alapján a Gördeszkás kavargás dekor hibája javításra került, most már szint x 2.200 TP-t adja.
    Köszönjük türelmeteket, további jó játékot Mindenkinek,

a Farmerama csapata

nolina1965, Swartsch, maszilva és 4 más kedveli ezt.
  5. libuskafarm

libuskafarm Fórum admirálisa

Sziasztok.
    Végre elértem az utolsó pályát.
    Volt nehezebb pakolós is régebben, vissza kellett fognom magam, hogy még ne fejezzem be az utolsót. Egyiknél sem kellett segítséget kérnem.
    Kicsit sincs sikerélményem, a boltból nem sok mindenre 'futtya'. A felhő üresen marad, többre megyek, ha valahova kirakom a kütyüket.
    A 4 órás tálak meg csak gyűlnek..... jobban is átgondolhatták volna ezt az eventet.
    Sokat markolt, de keveset fogtunk, én biztos...

zsóka56, Elekmama, Sziszi1950 és 3 más kedveli ezt.
  6. tompaker

tompaker Haladó

Sajnos nállam nincs. Kinek írjak?
    tompaker ID: 16345874
    A gyerekem farmján is van, az enyémen nincs.

Utoljára szerkesztett: 3.1.25
  7. -ágianyu33-

-ágianyu33- Fórum admirálisa

Szia !
    Menj be a Gazdaboltba, kezd el beírni Mikulás és kiadja a csomagokat

Swartsch, GA-BI-O-Farm és tompaker kedveli ezt.
  8. tompaker

tompaker Haladó

Köszi, tudom hol kell megvenni, de sajnos nálam nincs. A gyerekem farmján is van, az enyémen nincs.

Utoljára szerkesztett: 3.1.25
    -ágianyu33- kedveli ezt.
  9. szikat73

szikat73 Junior szaki

Köszönöm a választ

Luminary kedveli ezt.
  10. Tyúkanyóó

Tyúkanyóó Utánpótlás-írogató

Jő napot!
    Segítséget kérek, a fonal játék pályáján végig mentem, befejeztem. Viszont volt két állomásom, ahol nem értem el az időn belüli ajándékot, most időre megcsináltam, de nem adott semmi ajándékot. Tehát most már érmét és ajándékot sem lehet a továbbiakban elérni? Akkor minek nagy a választék nyereményekből . elég bosszantó .

11. kocsisne

kocsisne Junior szaki

Segitséget szeretnék kérni. A világító toronyhoz tettem ki a színes káosz kitevőt Már3 db adot, de nem találom sehol.
    a toronynál most is jelzi1 db doboz ott van de a játékra nem tudom átvinni, Sajnos a gép müködéséhez eggyátalá nem értek.
    Idős nyugdijas vagyok.

kocsisne ID 7313024. Köszönöm.

12. zali1111

zali1111 Fórumprofi

szia, azt hittem, csak az én problémám... én ezt írtam be egy órája a hibák, bugok topicba, de válasz nélkül maradtam:
    "Sziasztok!
    Karácsonyi fonal játékkal kapcsolatban lenne kérdésem: a 21. játékot nem játszottam le, de korábban egy pályát nem fejeztem be időre. Visszaléptem ahhoz a pályához, elindítottam, levonta a díszdobozt, kilépés előtt jött a figyelmeztetés, hogy csak a jutalom egy részét kapom meg, de nem kaptam meg a 15 csillagos érmét - ilyenkor nem jár?, később ki-beléptem, de semmi, a díszdoboz elveszett. Tehát csak a 21. pályánál tudom a 15 cs.érmét így beszerezni? Köszi, főleg, ha korábban félreértettem ezzel kapcsolatban valamit... zali1111 ID: 19366691 jut eszembe, kliensből belépve tényleg nem látszik az ID szám a keretnél???"

No, bedőltem egy hozzászólásnak, úgy látszik, túl hosszú az event, így mindent utána is olvasni kellene...mindig tanul az ember: most látom, hogy tegnap egy admin megválaszolta, hogy ilyen esetben már a 15 cs.érme nem jár...benéztem, de még jó, hogy a 21. pálya hátra van... BUÉK mindenkinek!​

Moderátor által utoljára szerkesztve: 5.1.25
  13. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    időközben kaptál már választ.
    Vélhetően, amikor írtál nem volt Moderátor szolgálatban. Én kb. 45 perce érkeztem, és sorban dolgoztam fel a Segítségkérő topikokba beérkezett kérdéseket, köztük a Tiedet is.
    Egy kérdést elegendő egy topikban megírni, azzal, mert több helyre írsz, nem lesz előbb válaszod, csak nekünk okozol több munkát.
    Figyelj arra a jövőben, hogy ne írj egymás alá két bejegyzést (most összevontam őket) - a Bejegyzésed bal alsó sarkában találsz egy Szerkesztés gombot, azt megnyomva tudsz módosítani, kiegészítést írni az eredeti bejegyzésedben. Köszönjük, ha figyelsz erre.
    Megértésedet és türelmedet köszönöm Moditársaim nevében is.
    További jó játékot!

Swartsch, vihence, GA-BI-O-Farm és 2 más kedveli ezt.
  14. zali1111

zali1111 Fórumprofi

bocsi - láttam, hogy nem vagy itt, illetve érzékeltem, de ezt jeleztétek is korábban, hogy kevesebben lesztek, ezért is próbáltam a saját kérdésemre válaszolni, amikor megleltem, hogy másoknak és Neked is segítsek. De a szerkesztést csak javításra használtam eddig...mégis fórumkezdő vagyok, látod... szóval bocs és BUÉK mindenkinek!

GA-BI-O-Farm és Othep kedveli ezt.
  15. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia,

Csillagos érmét csak azon pályákról kaphatunk, amelyet még nem végeztünk el.
    Ha már egyszer kaptunk egy pályára 25 Csillagos érmét, ott már csak a plusz ajándékot tudjuk megszerezni, ha elsőre nem tudtuk időben befejezni a kirakást.
    Ha hozol farmnevet és ID-t, pályaszámot, akkor megnézzük, mi a helyzet ezekkel a pályákkal.

Kérlek, ha gondod, problémád, kérdésed támad, ne a panaszládákat használd, hanem a fórum főoldalának közepe táján valamelyik segítségkérő topikba írj.

Itt nehezebben találjuk meg a kérdésedet, s adott esetben sokkal később kapsz segítséget.

Köszönjük. :)

Swartsch, vihence, GA-BI-O-Farm és 2 más kedveli ezt.
  16. Othep

Szia.

A Színes káosz (+) dekor nem Díszdobozok ládáját ad, hanem rögtön a Díszdobozt, így azt nem kell már kinyitni.
    Amit az időzítőről aratsz, a Díszdobozok ládáját, azt pedig megtalálod a Lássuk gomb alatt, a minijáték felületén.

upload_2025-1-5_10-12-51.png
    (A kép csak példa, nem a Te farmodon készült.)

A gomb megnyomásával "viszed át" a Díszdobozt a játék felületére.
    Kollégám ellenőrzése alapján jelenleg sem Díszdobozod, sem Díszdobozok ládája-d nincs.

Eddig 16 Díszdobozok ládáját gyűjtöttél az időzítős mezőről, 1 Díszdobozok ládáját kiváltottál az eventboltból: 2024-12-31-én, 21:02:27-kor, 50 Csillagos érméért.
    Ez 17 Minijátékra elegendő Díszdobozt jelent.
    Mivel eddig 22 Minijátékot teljesítettél (5-t zárt be X-szel eddig), ezért a dekor aratásából megszerzett Díszdobozokat is felhasználtad. Amióta aratod a dekort, azóta tudsz naponta két mini-játékot játszani.
    A kolléga számításai szerint 5-ször arattad a dekort eddig.

Kérlek, ha gondod, problémád, kérdésed támad, legközelebb ne a panaszládákat használd, hanem a fórum főoldalának közepe táján valamelyik segítségkérő topikba írj.

Nehezebben találjuk meg a kérdésedet, s adott esetben sokkal később kapsz segítséget.

Köszönjük. :)

Swartsch, vihence, Dolphin és még 1 ember kedveli ezt.
  17. Pillamama

Pillamama Utánpótlás-írogató

En azt hittem hogy megcsinaltam az eventet de meglepődve lattam hogy nincsenek meg a kirakhato elemek egyedül a valogatos nincs meg szerintem azt nemis lehet megcsinalni,legalabb 1000 szupertragyat elhasznaltam.legközelebb atgondolom hogy erdemes e hozzafogni egyaltalan 1-1 eventhez,hiaba volt a megfeszitett munka.megcsinalunk valamit es nemkapjuk meg a raforditott munka erteket.

18. Othep

Szia.

Eventismertetőt szoktál olvasni?
    https://board-hu.farmerama.com/threads/mikulásváró.25788/

Az eventcsevegőt meglátogattad a szétválogatós event megoldásaiért?

Segítséget kértél az event során bármikor?
    Nemcsak felháborodni lehet ám a fórumon, hanem segítséget kérni is.

Ha a Fórum főoldalának közepen táján valamelyik segítségkérőbe hozol farmnevet, ID-t, akkor megnézzük, mi a helyzet a dekorjaiddal, válaszolunk a kérdéseidre, az eventcsevegőben ott vannak a megoldások...
    Idehozom Neked. Mind a 21 pályának van megoldása: https://board-hu.farmerama.com/threads/mikulásváró-eventcsevegő.25786/page-29#post-1427507

Van még pár nap az eventből, remélhetőleg segítenek a megadott források.

nolina1965, Luminary, vihence és 4 más kedveli ezt.
  19. aratogiu

aratogiu Utánpótlás-írogató

30422045 aratogiu vagyok. Szevasztok!Szeretném megtudni, hogyha a teljes eventet (a Karácsonyi fonal mégcsak a 18. szintig), de a többit végig teljesítettem, mégis hiányzik a Színes káosz és a Gördeszkás kavargás a raktáramból?? Nem tudom a paszulyt kirakni?? Végig néztem, hogy véletlenül nem tettem-e ki valahova, de sehol nincs. Köszi

20. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Szia!

Ez a két dekor plusz tulajdonságokkal rendelkezik, ahogy az az event ismertetőben le van írva. Amíg nem rakod ki területre és aratod le meghatározott számban, addig nem fogod a paszulyon látni (vagy, ha nincs szükséged arra az adományra, törölheted kihelyezés után, de ez a döntésed nem visszavonható). Miután visszakerült a dobozodba, már fel tudod tenni a felhőre.
    Az eventben nyerhető dekorokról itt olvashatsz bővebben:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/mikulásváró.25788/#post-1422743

Ha, ellenőrzést kérnél, akkor javítsd az adatokat és gyere egy segítségkérő topikba. Ilyen kombinációban nem találtam farmot.
    Sok sikert!

Othep, Swartsch és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.