Minden ami Sport!

Kategória: 'Törzsasztal', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 22.7.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Fórum császára

Az majdnem a tequila Mexikó nemzeti itala xD
    Egyszer azért megkóstolnám, mondjuk a hazájába, Checo társaságában egy Red Bull boxban:)

Nem kaktuszból készített ital, de mégis szólni kell róla, ez pedig a közismert TEQUILA, a legismertebb mexikói égetett szesz, Mexikó nemzeti itala. Márkanevét származási helyéről, a Jalisco államban található Tequila városról kapta. Ismert több, más márkanevű, de ugyanabból a növényfajból, és közel hasonló eljárással készített sze-szes ital, mint pl. az OLÉ. A Tequila szeszesital kizárólag a mexikói kék agávé, az Agave tequilana nevű, Mexikóban őshonos pozsgás növények cukorban gazdag tövéből készül erjesztéssel (olykor egyéb cukrok hozzáadásával), majd ebből lepárlással nyerik ki. A párlat 35–55% alkoholtartalmú, de 38–40% töménységgel kerül forgalomba. A márkanév nemzetközileg védett, ezért csak a Mexikóból származó italok forgalmazhatók Tequila néven.
    Sokan úgy tudják – tévesen –, hogy ez az ital kaktuszból készül. NEM! Egyáltalán semmi köze a kaktuszhoz! Az Agave-félék nem kaktuszok!
    A spárgafélék (Asparagaceae) – ide tartoznak az agávék – és a kaktuszok (Cactaceae) rendszer-tanilag elég távol állnak egymástól, igaz, mindkettő a pozsgás (succulens) növények közé sorolandó.

genka53, Sali~*.*, HéricsBáró és 3 más kedveli ezt.
  2. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

De , legalább , valaki lőtt mesterhármast . :D

GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  3. Swallow

Swallow Mindentudó orákulum

Sziasztok!

A topicban lévő hozzászólások archiválásra kerültek.
    A topic archívumát mostantól >>ITT<< érhetitek el.

Ebben az archívumban találhatjátok meg a 2022. december előtt ebben a témában íródott hozzászólásokat.

A topic zavartalanul működik tovább.

Kellemes időtöltést kívánunk a továbbiakban is!

4. Gobio55

Gobio55 Fórum hercege

Kellemes karácsonyi ünnepeket kívánok minden fórumlakónak!

zsani_apja és Kuzdern kedveli ezt.
  5. GA-BI-O-Farm

Sziasztok!

Végre-végre - Eventnaptár március
    Hajrá Red Bull :inlove::inlove::inlove:

Kuzdern és zsani_apja kedveli ezt.
  6. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!
    Beülök mögéd a két ülésesbe. ;)

7. GA-BI-O-Farm

Ó én bármelyik kétülésesbe beülnék, aztán lehet ott kapnék infarktust, de akkor is kipróbálnám, ha lenne rá lehetőségem:D
    Most egyenlőre agyalok, hogyan kéne eljutni megint a Magyar nagydíjra, tavaly voltam, igaz csak az időmérőn, arra is 30 ezer volt a belépő, a másik 20-30 meg úgy elment, hogy észre se vettem. :music: 2cl gin, némi jég, kis tonic, na meg a pohár volt 8 ezer:music:
    De hát a nyolcvanas évektől arra vágytam, hogy eljussak Egyiptomba, meg a F1-re, Egyiptom még vár;)

aida2330 és zsani_apja kedveli ezt.
  8. zsani_apja

halihoó!
    Szilágyi Áron ismét kupagyőztes. Ő érdemelne annyit, mint egy focicsapat. ;) de megkockáztatok egy tabellát is. :D

GA-BI-O-Farm és jófarmerlány kedveli ezt.
  9. HéricsBáró

Magyarország - Bulgária : Hajrá bulgária . :D (Mindig az ellenkezője nyer , amit tippelek):cry::wuerg:xD

10. GA-BI-O-Farm

Inkább nézzétek ezt a foci helyett:)
    A 38. Magyar nagydíj:)
    Tavaly voltam életembe először, igaz csak szombaton az időmérőn, hát le se tudom írni milyen volt.:)
    Hajnali 5-kor indúltunk 9-re már ott ácsingóztunk a kerítésnél, ahol majd hozzák
    különböző gyönyörű kocsikkal a versenyzőket a boxokba. :)
    Mindenki ujjongot, amikor jött 1-1 versenyző, de még a takarító nagy autókat, a mentőket, a biztonsági autókat is üdvrivalgás fogadta.:)
    A tömeg, ahogy annyi féle ember, s senki nem utálta a másikat.:)
    Olyan parádés volt, életembe nem voltam még ekkora rendezvényen:)
    Épp szembe ültünk a boxutcával, hát amikor kijött 1-1 versenyző a tömeg ujjongot, mindenki örült mindenkinek. :)
    Persze mindenkinek meg van a maga kedvence, de tiszteletbe tartotta mindenki a másikat:) Ott nincs fujjongás meg trágár szavak beordibálása;)

https://formula.hu/f1/2023/07/18/az-f1-es-magyar-nagydij-teljes-menetrendje

Utoljára szerkesztett: 20.7.23
    Kuzdern, zsani_apja és rencsike982 kedveli ezt.
  11. zsani_apja

halihoó!
    Verstappen nyerte a Magyar Nagydíjat. :)

Kuzdern, Dolphin, rencsike982 és 5 más kedveli ezt.
  12. GA-BI-O-Farm

Á nagyon király volt. Mondjuk előre borítékolva volt, hogy lerajtolja Hamiltont. A tegnapi új tipúsu időmérő azért kicsit
    fura volt.
    Külön örültem Perez 3. helyének is, főleg, hogy a 9. helyről indult.
    Na meg az unokám kedvence, Norris és csapattársa, Piastri aki az idén versenyez F1-ben.
    Na és itt volt Hollywood is, Külön pedoc volt a filmnek, F2 autók voltak átalakítva F1-esnek.
    Szóval jó kis parádé volt.
    https://hvg.hu/elet/20230722_Brad_Pitt_Forma1_Hungaroring_forgatas_Apex

13. HéricsBáró

aida2330, zsani_apja és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  14. GA-BI-O-Farm

Na én erre a momentumra nem emlékszek, de most van vége az ismétlésnek, hátha mutatják.
    Végig mikor pezsgőztek, ott volt a serleg Norris dobogóján.
    Nem tudom mikor verhette le, de kár lenne érte, ha eltört volna, mert nagyon szép Herend-i porcelán kupa.
    Na majd holnap megkérdem az unokámat, Ő mindent tud,végig követi az utóéletét is a versenyeknek.

Utoljára szerkesztett: 24.7.23
    zsani_apja kedveli ezt.
  15. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Sajnos összetört a herendi kupa :-(

16. GA-BI-O-Farm

Szia!
    Igen azt láttam a videón, hogy összetört, meg már utána is olvastam és ráadásul Norris nem a sajátját törte össze, hanem a
    Verstappen -ét, de azt írják, hogy pár héten belül csinálnak egyet neki.
    Csak érdekes mert a TV közvetítést jól megvágták, 2* is megnéztem, de egyszer sem mutatták, ahogyan összetört.

Kuzdern és zsani_apja kedveli ezt.
  17. zsani_apja

halihoó!

Görögország vs Magyarország

Már mennek a himnuszok. ;)

**********F1**********

Oscar Jack Piastri, annyi idős, mint a pici fiam. Ügyes kis kölyök lesz a Forma 1- ben, szerintem. Hál Isten sok futam van már, majdnem egész évben láthatjuk őket. Fiamat sem látom sokkal többet. :D Néha, amikor előbújik a szobából. Teljesen fordított életet él, nappal alszik, éjjel játszik.

Utoljára szerkesztett: 29.7.23
  18. apja_72

apja_72 Junior szaki

halihoó!
    Azt hiszem büszkék lehetünk. :) Nagyon ügyes volt.

Kuzdern és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  19. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Elkezdődött az Atlétikai Világbajnokság!
    Az első versenyprogram, a férfi gyaloglók 20 km-es távú versenye a viharos esős idő miatt ugyan két órás késéssel, de már elindult.
    A hivatalos megnyitó állítólag ma, 18:00-kor lesz.
    202 ország 2187 atlétája vesz részt az eseményen, melyek közül 63 fő a magyar résztvevő!
    Sok sikert mindenkinek! :D:inlove:
    Hajrá MAGYAROK! :inlove::inlove::inlove: [​IMG]

apja_72, zsani_apja, aida2330 és 2 más kedveli ezt.
  20. HéricsBáró

Fiorentina - FTC :inlove:

Hajrá fradi . :D