Minden egyéb kérdés ide

Kategória: 'Technikai kérdések', témanyitó: mamarygen, témanyitás ideje: 30.10.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. kakukkszegfű

kakukkszegfű Haladó

Sziasztok!

A Horgászos event felhőjének a besorolása nem jó... a tárgyak sorába került... pedig bónuszt ad... a 14 gyöngyért kiváltható:(

2. smoldering

smoldering Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia!
    A felhőkategória eltérést már jeleztük a Központ felé több ízben, hogy mikor módosítják, sajnos nem tudjuk megmondani.
    Megértésedet köszönöm!​

genka53, gyuszti0000, Sylja és 2 más kedveli ezt.
  3. kigyo51

kigyo51 Törekvő

Szia! A youTube-on megnéztem. Mi az amit alul megnyit, és mi az amit beír a "keresőbe" az alső részen megnyitott valamiben? Mert kiesik a szemem, akkor sem látom.

Sylja és genka53 kedveli ezt.
  4. donkartacs07

donkartacs07 Fórumelemző

Köszönöm az áttekintést!
    Igen, erről írok hogy aratásonként 1 -t tudok a ,malomban termelni 4.20 percenként ami kevés.

"- 2024-07-05 14:57:08-kor a Főfarmon 35 érkezett
    - 2024-07-05 14:57:22-kor a Szédült szántón 36 érkezett"

5. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    értem, hogy kevesled, de mivel nem írtad meg, hogy milyen méretű földben termeled az event növényt, így tovább nem tudok segíteni.
    Ahogy írtam válaszom végén, ha komfortban termelted eddig, válts 2x1-esre, vagy 1x1-esre, s több felröppenő fog érkezni.
    Megértésedet köszönöm!

6. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Szia!
    Az eredeti leírást az archívumban, "Beko topikja volt" részben találhatod meg, 402. oldal, 8039. hsz.
    https://board-hu.farmerama.com/threads/beko-topikja-volt.14672/page-402#post-1163999

Szépséghibája, hogy a hsz-ben levő képeket nem lehet megnyitni, mert azóta az a képfeltöltő fizetős lett, és a régebbi képek törlődtek.
    Anno nem csak Firefoxban működött, hanem Chrome-ban, Edge-ben és Operában is, de a böngésző frissítések következtében az utóbbiakban már nem, csak a Firefoxban működik.
    Remélem sikerül megtalálnod, amit keresel.

kigyo51, -ágianyu33- és Sylja kedveli ezt.
  7. .Angyalka666.

.Angyalka666. Aktív író

Sziasztok!
    Nekem valami oknál fogva az eseményeknél nem tűnik el a felkiáltó jel. Ennek mi lehet az oka? A nyári kalendáriumnál kiváltottam a mai napra szóló ajándékot.
    Illetve azt is megkérdezném, csak engem zavar, hogy nem látom, van-e a víztartályban víz?
    Köszönöm a válaszotokat! :)
    Gazda: .Angyalka666. ID: 48438968

8. valika5050

valika5050 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!Leszedtem a nyári kalendáriumot és nem tűnik el a felkiáltó jel.Miért van ez?Előre is köszönöm a választ.

9. an-csika

an-csika Törzsjátékos

Szia! Úszógumira kattints és ott lesz a matrica.

kigyo51, .Angyalka666. és Othep kedveli ezt.
  10. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Kollégám ránézett a farmodra:
    Az ellenőrzéskor rendesen látszott a víztartályod, és teljesen teli van.
    Ha újra rakoncátlankodna, akkor töröld a sütiket, gyorsítótárat, illetve frissíts, lehet az is elég.
    A felkiáltójel azért nem tűnik el, mert a sorvégi ajándékot még nem vetted át.
    Nagyon oda kell figyelni, mert ilyenkor már nincs szám, csak a dekor, amire kattintani kell. Most például a kígyós úszógumira.

11. .Angyalka666.

.Angyalka666. Aktív író

Köszönöm szépen, a kígyós úszógumit valóban nem vettem észre. :)
    A víztartályomról fogok készíteni fotót, nincs mit törölni, pár napja lett új laptopom, ezt a problémát már korábban is és most is tapasztaltam/tapasztalom.
    Kellemes hétvégét kívánok! :)

12. Othep

Az ellenőrzés Chrome böngészőben történt.
    Én kliensben játszom, ott is rendben van a víztartály.
    Te mit használsz? Klienst, vagy melyik böngészőt?

Az, hogy valakinek új a laptopja, még nem jelenti azt, hogy most már soha többé nem kell sütiket törölnie.

Miközben játszunk, vagy más okból barangolunk az interneten, a gépünk folyamatosan kapja a sütiket, illetve a gyorsítótár is telik, hogy a weblapoknak könnyebb legyen betöltődnie a következő alkalommal.
    Időről időre ezután is "takarítani" kell ezentúl is, még ha esetleg nem is olyan gyakran, mint egy kisebb memóriával rendelkező gépen.

-ágianyu33- és aida2330 kedveli ezt.
  13. Sylja

Sylja Fórum bárója

Szia!
    Köszönöm a kiegészítést!! :)
    Hirtelen nem találtam ezt a linket. Beteszem utólag az én hsz-embe is, hátha mások is elakadnak a videóval.

-ágianyu33- és genka53 kedveli ezt.
  14. .Angyalka666.

.Angyalka666. Aktív író

Én egy pár hónapja már csak Edge-ben játszok, nálam az vált be. Kezdetben Firefox párti voltam, majd jött a Chrome, de most már csak az Edge.

Nagyon kedves vagy Othep, tisztában vagyok vele, hogy időnként törölni kell. A Gyerekem informatikus, és én is tanultam informatikát a gimiben és az egyetemen is. :)
    Én arra írtam, hogy még csak pár napja használom az új laptop-omat, ez valószínűleg elkerülte a figyelmedet. :) Lehet, hogy elkeserítelek, de eddig egyetlen problémámat sem oldotta meg a süti és gyorsítótár törlése és nem 1-2 éve játszom.

Most nincs időm utána nézni, hogy lehet ide feltölteni képeket, mert mintha régen olvastam volna valami szabályt erre vonatkozóan, hogy valami okból kifolyólag nem csak a fájl feltöltésére kattintok... Lementettem képet, hogy továbbra is fals képet mutat a víztartályom. Zavaró, de együtt tudok vele élni. Ha csak ennyi kényelmetlenség lett volna az utolsó időszakban... :D

Mindenkinek szép hétvégét és jó pihenést kívánok! :)

15. Othep

Szia ismét.

Sajnos valóban vannak anomáliák.
    De ezek egyedi esetek, nem általánosak.

Amikor az ellenőrzés történt, teljesen teli volt a víztartályod.
    Jelenleg a kolléga ezt látja, Chrome böngészőben:
    upload_2024-7-6_14-45-32.png

Te is megpróbálhatsz ránézni egy másik böngészőből, ott mit látsz.

Ha szeretnél képet hozni, akkor azt javaslom, hogy a gépedre mentett képedet a https://farmgazdak.hu/kepfeltoltes/ weboldalra töltsd fel:
    Kattints a Képfeltöltés indítása gombra, utána kattints a számítógépedről kiválasztani a képet szövegre és töltsd fel a képet, amit elmentettél.
    Miután feltöltötted, görgess kicsit lefelé és menj rá a Beilleszthető kódok-ra, itt válaszd ki a direkt linket és másold ide be hozzászólásba, mikor írsz legközelebb.

Kellemes hétvégét kívánok én is! :)

16. agyenge

agyenge Fórum-zöldfülű

Valamit megint nem értek! A foci eventen végigmentem a soron,a kártyával elvileg egy táblazsetont kellett volna kapnom,de nem kaptam. Mit nem csináltam jól?

17. Othep

Szia.

Kérdés, mely táblákon mentél végig.
    Az egyik zsetont a Dzsungel tábla 2. részén, a másikat a Tábor tábla 2. részén találod.

Ismertető:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/esti-foci.25128/#post-1392677

Azután, nem a kör végén kapod a zsetont, hanem a játéktábla egy-egy mezőjén találhatóak.
    Ha nem úgy jöttek ki a lépések, hogy rájuk lépj, akkor nem kaptad meg őket.
    A kártyalapok megmutatják, hová jön ki a lépés, ha rájuk teszed az egeret.
    Tudsz előre számolni a lépésekkel.

kigyo51 és -ágianyu33- kedveli ezt.
  18. agyenge

agyenge Fórum-zöldfülű

Most nemigazán emlékszem melyik táblán is mentem végig,de kiszámoltam,hogy hová is lépjek,és fel is villant,hogy rendben,majd folytattam tovább. Csak mikor a pecás táblánál fel szerettem volna oldani egy ablakot,a zseton sehol nem volt. Mindegy köszönöm a választ,ezzel most így jártam. Tanuló pénznek elkönyvelem.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 6.7.24
  19. Othep

Értem.
    Felületesebb ránézésre meglehetősen hasonlít a zseton a farmpengőhöz.
    Hátha ez kavart meg.
    Mivel olyan nem létezik, hogy rálépsz egy mezőre és nem kapod meg, ami érte jár.

20. NagyG1950

NagyG1950 Fórumlakó

Sziasztok!
    A 242. szinten vagyok és a mai napon elfogyott a Sláger terményem. Utána néztem, Jávorszarvas színpad terménye. A farmomon nem találom a Jávorszarvas színpadot. Ebben az esetben kérném a segítségetek: hogy juthatok hozzá?
    Jó farmozást és szép hétvégét kívánok! ID 10095872