Minden egyéb kérdés ide

Kategória: 'Technikai kérdések', témanyitó: mamarygen, témanyitás ideje: 30.10.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. fraudragon

fraudragon Fórum hercege

Szép napot!Honnan tudok az eventhez magokat szerezni?Nem jöttem rá... így elültetni sem tudom.A szúrós növényt sikerűlt,a többit még nem...

Utoljára szerkesztett: 22.5.25, 13:31
    melcsi67 kedveli ezt.
  2. melcsi67

melcsi67 Haladó

Én sem tudom,fogalmam sincs hogyan kell ezen elindulni:eek:

magdi06 kedveli ezt.
  3. -Sudden-

-Sudden- Forum Moderator Team Farmerama HU

Sziasztok.
    Legelőször a feloldás gombot keressétek meg. Jelölve a képen.
    upload_2025-5-22_14-29-10.png
    Majd ha ez megvan, akkor pedig a fordított háromszögre kattintva indítsátok el a minijátékot és oldjátok meg, hogy megszerezzétek a magokat.
    upload_2025-5-22_14-33-35.png

25 szint van, így 25x kell a feloldásra kattintani, sorban tudtok csak haladni, fel tudjátok oldani előre az összes pályát - ha van elég felröppenőtök, és pajtából állatok, növények, vagy fatermésetek - de csak, akkor tudjátok megcsinálni pl. a 20-ik szintet, ha már előtte 19 szint minijátéka kész.

Szintenként 2 minijáték van, ezt ne felejtsétek el.
    A minijátékról itt találtok egy rövid videót.

Sok sikert.

Dolphin és farmerSS kedveli ezt.
  4. moncsiárpi

moncsiárpi Haladó

nem lehet semmit csinálni eladni venni mi van itt jó volna ha ---------vissza adnák a régieknek ezt a játékot ,mert nem értenek hozzá.

5. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    kicsit kifejtenéd bővebben, miben tudunk Neked segíteni?
    A piacnál van egy hiba, amiről már tud a Központ, egy picit várni kell, hogy az ablakban a megszokott sorrendben jelenjen meg a kínálat, de utána már a megszokott módon tudunk vásárolni, eladni. Ha nincs olyan termék, amit vennél a piacon, akkor a piacszámodat megadva, tudod jelezni ebben a topikban, megadva, hogy mit keresel, hátha van olyan gazda, aki tud kitenni Neked vételre.
    https://board-hu.farmerama.com/threads/piac-mit-miért-érdemes-venni-eladni.17364/
    Amennyiben segítséget kérsz, mindig fejts ki részletesen a problémádat és hozz Farm nevet és Farm ID-t is.
    Ha panaszod van a Játékkal kapcsolatban, azt a Panaszkönyvben tudod kifejteni.
    További jó játékot!

farmer_puma28 kedveli ezt.