Minden egyéb kérdés ide

Kategória: 'Technikai kérdések', témanyitó: mamarygen, témanyitás ideje: 30.10.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    MAC kapcsán nincsen frissebb információnk a klienshez kapcsolódóan.
    Megértésedet köszönjük!

2. tanya1026

tanya1026 Utánpótlás-írogató

Szia
    Elnézést kérek,a napi ajándékozásnál a farmnevem hiányosan küldtem el!
    ID:7040433 tanya1026 a helyes, a tanya név a rossz!
    Segítséget szeretnék kérni,mert nem tudtam törölni.
    Nagyon szépen köszönöm!

3. Dolphin

Szia,
    köszönjük jelzésedet, továbbítottam az illetékeseknek!
    Megértésedet köszönöm!

4. tanya1026

tanya1026 Utánpótlás-írogató

Köszönöm szépen!
    tanya1026

5. .hangyóca.

.hangyóca. Fórumszaki

Kedves Modi!
    Mostanában többször utaztam a távol lakó unokámat meglátogatni, és a vonaton telefonon szoktam a farmon a legfontosabb dolgokat elvégezni. Ez egyrészről jó, mert nem maradok el, másrészt viszont nagyon szemrontó. A legutóbbi látogatásomkor kipróbáltam, hogy unokám tabletjén lehet-e farmozni? Legnagyobb meglepetésemre lehetett. Ezért úgy gondoltam felesleges laptopot is cipelnem, de most hogy szintén náluk vagyok, ugyan azon a tableten nem töltődik be a farm. Azt gondoltam, hogy mivel mindkét kütyű androidos, elvileg futnia kéne rajta a farmnak is. Mit gondolsz erről? Bocsi, ha butaság, de nem értek ezekhez a dolgokhoz, 75 éves vagyok.
    Megköszönöm, hogy elolvastad a kérdésemet, és hálás lennék, ha eligazítanál.

6. Dolphin

Szia,
    a tableten ugyanúgy szükség lehet takarításra, mint a laptopon, számítógépen, illetve az újraindítás is segíthet. A játék alapvetően számítógépre lett tervezve, s egy ideje dolgoznak a Központban az Applikáción, amely béta verzióban elérhető már az adott szolgáltatóknál, letölthető (akár telefonra, akár tabletre)
    Az, hogy böngészőt használva melyik telefonon, tableten működik a játék, az a telefon / tablet tulajdonságaitól függ. Ebben így nem tudunk Neked segíteni (saját tapasztalat, hogy az újabb telefonokon, nagyobb kapacitással bíró telefonon működik nálam, a régebbi telefonjaimon csak talicskázó barikat tudtam elővarázsolni).
    Megértésedet köszönöm, további jó játékot!

.hangyóca. kedveli ezt.