Minden egyéb kérdés ide

Kategória: 'Technikai kérdések', témanyitó: mamarygen, témanyitás ideje: 30.10.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    jelszavadat töröltem a bejegyzésedből, figyelj rá, hogy azt sose add meg se nyilvános helyen, se máshol. Javaslom, hogy változtasd is meg, nehogy valaki feltörje a farmodat, aki a fórumon olvasta az adatodat.
    Ellenőrzésem alapján 2024-10-16 06:01:00-kor teljesítetted a 39-es szintet a Gótikus szezonban, ekkor minden ajándék jóváírásra került a farmodon.
    A Quetzal fészket, mivel bahás titokól, a Bahán fogod megtalálni, még a dobozban van. Lehet Te a farmon kerested?
    A Jegenyefenyő fádat pedig kihelyezted már a Szédült szántóra, jobb olfalon felül fogod megtalálni.
    További jó játékot kívánok!

Swartsch, Tittie, kigyo51 és 3 más kedveli ezt.
  2. interlala

interlala Fórumlakó

Szép napot
    Érdeklődnék a moderátortól, hogy van olyan szomszédom, akit nem rég vettem fel, DE ez véletlenül volt mert a férjem intézte akkor ezt. Szeretném ki törölni, de sajnos azt írja, hogy várjak még 1 napot ez megy már 4 ik napja. Meg is írtam neki, mert én a 100 ik szint alatt levőket szeretném szomszédaimnak. Sok mindenem van, amit szívesen át adnák, ajándékozási, event alkalmával. Ha lehet kérnék választ, köszönöm, interlala

Utoljára szerkesztett: 21.10.24
  3. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Egy hét elteltével tudod a szomszédodat törölni.

kigyo51, smoldering, Swartsch és 2 más kedveli ezt.
  4. interlala

interlala Fórumlakó

Köszönöm.

-BombadilToma- kedveli ezt.
  5. krokusz28

krokusz28 Törzsjátékos

Sziasztok!
    A gyopároson Füles Karcsi azt a feladatot adta (14-es feladat), hogy oldjam fel az Alpesi kert területet. Azt rég feloldottam, már papucskosbort is termelek rajta, mégsem kerül pipa a feladathoz. Mit kell tennem?
    Köszönöm

6. Dolphin

Szia,
    az ellenőrzéshez szükségünk van a Farm nevedre és Farm ID-ra.
    Ez a I-3-as terület, ahova a kék nyilat tettem:
    upload_2024-10-22_9-4-23.png

7. krokusz28

krokusz28 Törzsjátékos

Szia, krokusz28, ID:3048967
    Köszönöm

8. Dolphin

Szia,
    köszönöm az adat pótlását, így már meg is van a válasz.
    A 14-es küldetésben Füles Karcsi az Alpesi kert I-3-as feloldását kéri, erre a 23. szint elérésekor nyílik legkorábban lehetőség. Te jelenleg a 21-es szinten tartasz, így még előbb ATP-t kell gyűjtened. Füles Karcsi türelmesen fog ott ácsorogni.
    upload_2024-10-22_18-50-28.png
    A képet innen hoztam:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/gyopárvölgy-Általános-tudnivalók.23079/#post-1346459

upload_2024-10-22_18-47-41.png
    Ezt innen hoztam:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/gyopárvölgy-alpesi-kert.23688/#post-1324764

Sok sikert a haladáshoz!

-ágianyu33-, Swartsch és aida2330 kedveli ezt.
  9. Bársony2008

Bársony2008 Fórum-zöldfülű

Beírtam a kódot, de a pipára kattintva nem történik semmi. :-(

10. Dolphin

Szia,
    ellenőrizted, hogy a jó farmon próbáltad meg beváltani a kódot? Minden kód egyedi, csak az adott farmon lehet beváltani.
    Kérlek, egy ki/be lépés után próbáld meg újra (most futott egy hibajavítás az event kapcsán, lehet ez bezavart a beváltásnál), ha nem sikerül, akkor kérünk Farm nevet és Farm ID-t, hogy ellenőrizni tudjunk. Ezek nélkül sajnos nem tudunk segíteni.
    Megértésedet köszönöm!

11. Bársony2008

Bársony2008 Fórum-zöldfülű

Köszönöm! Végül, több próbálkozásra sikerült a pipát aktiválni.

Luminary és Dolphin kedveli ezt.
  12. bartokmagdolna56

bartokmagdolna56 Utánpótlás-írogató

SZiaszok érdeklődék hogy az ajándékkód nem jár mindenkinek mert azt írták hogy e-mail címre elküldik de én nem kaptam semmi kódot és ahogy láttam nemcsak én vagyok így hanem többen is írták hogy nem kaptak semmi kódot.

13. Dolphin

Szia,
    e-mailben kódot akkor tudsz kapni, ha engedélyezted a Hírlevelek küldését a farmodra és megfelelő a beállított e-mailcímed. Érdemes a SPAM ládát is megnézni.
    Ellenőrizd a Játék felületén (fogaskerekek alatt a "banános villáskulcsra kattintva éred el), hogy Nálad engedélyezve van, s az e-mailcímed megfelelő:
    upload_2024-10-24_20-50-52.png

upload_2024-10-24_20-49-36.png

kigyo51 kedveli ezt.
  14. vargamarika

vargamarika Aktív író

Szia!Én sem kaptam meg az ajándék kódot!Lehet,hogy ez az én hibám!Az előttem lévő bartokmagdola56 kérdésére adott válaszotok szerint ellenőriztem amit leírtatok! Nem volt bekapcsolva a hírlevél igénylése! Én most bekapcsoltam!Remélem jól!!! Nagyon szépen kérem nézzétek meg,hogy jó e? Az ID szám:15784539 vargamarika Nagyon szépen köszönöm!!

15. smoldering

smoldering Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia!
    Problémádat elvittem ellenőrzésre, türelmedet kérem, jelenleg nincs fent ellenőrzésre jogosult kolléga!
    Köszönöm!

vargamarika kedveli ezt.
  16. smoldering

smoldering Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia ismét!
    Kollégám belépett a farmodra.
    Ellenőrizte, már jó a Hílevél beállításod.
    A jövőben kapni fogod a hírlevelet, s így a bónuszkódos e-mailt is.
    További sikeres játékot!

Swartsch és vargamarika kedveli ezt.
  17. vargamarika

vargamarika Aktív író

Nagyon szépen köszönöm.Jó éjszakát kívánok.
    Nagyon szépem köszönöm gyors válaszodat. Szép napot kívánok. vargamarika

smoldering és Dolphin kedveli ezt.
  18. pokocska

pokocska Utánpótlás-írogató

Az lenne a kérdésem, hogy a temérdek bonusz nálam miért 14.99 ért lehetne meg venni

údv.pokocska 35765138

19. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Nem tudok az új eventben tovább jutni,nem találom a következő feladat helysz(inét,az az a kijárati ajtót./de a bejáratit sem/az első helyszin kész,tovább a sötétség.Bocsi.
    magdi06ID:10570559
    Előre is köszönöm a segitséget.

20. Dolphin

Szia,
    a vásárlás pénzneme attól függ, hogy hol játszol a játékkal. Ha mindig Magyarországon lépsz be, akkor a banki felületen a jobb felső sarokban a magyar zászló látható.
    A devizanem váltás akkor következik be vásárlásnál, ha a rendszer azt észleli, hogy nem Magyarországon játszol a játékkal.
    Ebben a kérdésben mi itt a Fórumon nem tudunk Neked segíteni.
    A vásárlási felületen tudod ellenőrizni, melyik országhoz vagy sorolva:
    Ha Te Magyarországon élsz és csak itt játszol csak a Játékkal, akkor a Supporttal tudod felvenni a kapcsolatot, ebben a kérdésben ők tudnak segíteni Neked.
    A jegy feladásakor olyan e-mailcímet adj meg, amit rendszeresen olvasol, mert erre fogod a választ megkapni. A levelezésből ne hozz semmit már a Fórumra, mert az levéltitoknak minősül. Amennyiben a "nem vagyok robot" igazolásakor problémába ütközöl, akkor változtass a képernyőméreten, a CTRL és - gombok, vagy a CTRL és egérgörgő segítségével.
    Megértésedet köszönöm!

Swartsch kedveli ezt.