Minden egyéb kérdés ide

Kategória: 'Technikai kérdések', témanyitó: mamarygen, témanyitás ideje: 30.10.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. rojo57

rojo57 Járnitanuló

Még mindig nem működik a játék. lesz még ma valami?

2. gagi01

gagi01 Járnitanuló

Nem kaptam meg a 10 magot és az ajándék viking erőlevest sem.

Nem tudom, jó helyre írtam-e?
    gagi01 ID: 7379361

3. valika5050

valika5050 Járnitanuló

Mikor lesz végre elérhető a játék.Még mindig nincs hivatalos tájékoztató.

4. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Szia!
    Áthoztalak a Segítségkérő topikba. A Panaszláda nem a legalkalmasabb hely segítség kérésre.
    Megkaptad a hiányzó event kellékeket. Kérlek, amíg ilyen instabil a játék, ne vesd el a kapott magokat, nehogy újra elvesszenek.
    Sok Sikert!

Dolphin és kigyo51 kedveli ezt.
  5. 741107

741107 Utánpótlás-írogató

741107 id. 53707170 Aratásnál eltűnt jó pár event növényem. Frissítettem mégsem kaptam vissza. Kőszőnőm a segítséget

Éva0315 kedveli ezt.
  6. krajnyakjozsefne

krajnyakjozsefne Járnitanuló

Sziasztok Szeretnék segítséget kérni játszok egy gépen 6 farmmal de az egyik farmot nem tudom behozni vagy nem müküdik rajta a leszedő STB krajnyakjozsefne ID 8465901 pedig még reggel farmaranyat is vettem

7. szávusz97

szávusz97 Utánpótlás-írogató

farmer. csengusz2010 ID 17296877 14 töl próbálom beültetni a kapott 10 magot. annyit értem el, hogy 8 mag eltünt!! egy 1x1 és 1 2x2 terúleten maradt meg a mag. segitséget kérek!

8. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Szia!
    Legfrissebb: A játék nem elérhető Ableotory, 48 perce írta.

Sali~*.*.* és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  9. kigyo51

kigyo51 Fórum ismerője

Szia, a játék jelenleg nem elérhető. A Fórumon itt irtak róla.
    https://board-hu.farmerama.com/threads/a-játék-nem-elérhető.26387/

GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  10. Luminary

Szia!
    Továbbítottam a problémádat, a válaszig türelmedet kérem.
    Köszönöm

11. Luminary

Szia!

Ahogy játékostársaink már írták, az eventkezdéssel problémák voltak és még vannak is.
    A javításig türelmedet kérem.
    Köszönöm.

jófarmerlány kedveli ezt.
  12. Luminary

Szia!

Továbbítottam a problémádat, a válaszig türelmedet kérem.
    Köszönöm.

13. Luminary

14. Sagittarius69

Sagittarius69 Fórum parancsnoka

Szia!

Itt nincs és nem is lehet szó türelemről.
    Csak gondold át:
    Például bejött volna nemrég egy új állat és én nulláznék vele , de olyankor, amikor egy event is van, mint a mostani.
    Elpörgetek pl. 1000 PP-st, lesz x darab + 1 növényem és egyéb bónusz is és még 13:50 van, várom a meghírdetett event indulását, amire anyagilag is készültem.
    Ez valós probléma.
    Ez bárkivel bármikor megeshet.
    Ilyenkor milyen kártérítési kötelezettség terheli a bp-ot?
    Veszek 2000 pörgetést 26900 ft-ért, elpörgetem, hogy gyorsabb legyen az event teljesítése és utána nullázhassak az ólakkal, aztán ha csúszik minden mint most, kihez lehet fordulni?
    Vagy marad ügyvéd?
    Nem árt ezt tudni, mert látszik, hogy munka az nincs.
    Amiatt is fontos a válaszod, mert új állat érkezése jön és ha így járnék, mint ahogy az eventezők többsége most, tudjak kire hivatkozni, ha kártérítési kérelmem lenne egy esetleges hibás vagy késett event indulása miatt.
    Az is érdekelne, ha nincs ugyan event, de én a farmom haladása érdekében elpörgetek pl. 2000 PP-st és leáll a játék bármilyen hiba miatt.
    Ilyenkor mi a követendő eljárás amiatt, hogy kár ne érje a játékost, kár ne érjen engem?

Utoljára szerkesztett: 5.6.25, 20:01
    Szomszika, Zsuzsikan és kigyo51 kedveli ezt.
  15. Luminary

Kuzdern és kigyo51 kedveli ezt.
  16. Luminary

Szia!

10 db eventnövény jóváírásra került a farmodon.

Kuzdern kedveli ezt.
  17. Luminary

Szia!

A hiányzó 8 db eventnövény jóváírásra került a farmodon!

Kuzdern és jófarmerlány kedveli ezt.
  18. NagyG1950

NagyG1950 Fórumlakó

Sziasztok! nagyg1950 ID 10095872
    Lejátszottam a Viking event ajándék kellékét a mini játékban, ha jól emlékszem talán 30 csillagos érmét kaptam, amit nem látok, jelenleg is nulla a csillagos érmék száma. Keresem, ebben kérném a segítségeteket! Köszönöm Szép napot!

Marciberci kedveli ezt.
  19. Kazimir

Kazimir Community Team Team Farmerama HU

Szia!

Alapvetően egy ilyen mértékű leállásnál első körben meg kell várni, hogy központilag milyen lépést tesznek. Ha valaki úgy érzi, hogy egy általad is felvázolt eset miatt őt olyan mértékű anyagi kár érte, amire a központilag adott válasz számára nem elfogadható, akkor a supporthoz kell fordulni, leírva részletesen a konkrét esetet.

Egy általános választ a kérdésedre nem tudok adni, mert minden helyzet egyedi. Nem mindegy, hogy milyen mértékű volt leállás és hogy a játékos pontosan mit veszített. Az biztos, hogy ez már nem a fórumra tartozik ilyen esetben.

kigyo51, -Sudden-, jófarmerlány és 5 más kedveli ezt.
  20. bab79

bab79 Utánpótlás-írogató

Szia
    Szeretnék segítséget kérni a Viking eventben eltűnt több csillagos érmém legutolsó dobásom amit láttam 30 érme se került jóváírásra .Utána tudnál nézni ? Nagyon szépen köszönöm előre! bab79 ID: 1172596