Minden egyéb kérdés ide

Discussion in 'Segítség archívuma' started by mamarygen, Oct 30, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia ismét.

Megtörtént az ellenőrzés:

Kollégám vizsgálódása szerint nem állt meg a számlálód.
    Ma megkaptad a sorvégi utolsó barifejet, de azt majd csak holnaptól fogja számolni a rendszer. Nem mától. Ezért fog váltani holnap a 4. hétre.
    Volt megszakításod a teljesítésben. Ezért lehetséges, hogy eltér a két farmodon a számláló. Január 18-án csak 2 feladatot teljesítettél. Azután újraindult a számláló.
    Ha két farmod van, nem árt akár kétszeresen is ellenőrizni mindig, hogy biztosan megtörténtek-e a napi teljesítések.
    Sok sikert a továbbiakhoz. :)

Dolphin and aida2330 like this.
  2. csigarabigara

csigarabigara Fórum-zöldfülű

Szia köszönöm a gyors választ.cs57

Othep likes this.
  3. Hagymácska55

Hagymácska55 Fórumszaki

Szeretném megkérdezni, a januári rackó ajándék nevét, hogy biztos helyre tegyem, és odarakjam a többit is majd. Nem akarok jövőre ennyit keresgélni, ha szükség lesz rá. Köszönöm szépen.

4. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Nagyon jó ötlet. :)
    Ezen az oldalon gyűjtjük a Rackó dekorokat egész évben: https://board-hu.farmerama.com/threads/napi-belépési-bónusz-azaz-rackó-költözik.14332/#post-1485679

Január: Forró kakaó, édes emlékek,
    Február: Mini lavina

5. Hagymácska55

Hagymácska55 Fórumszaki

macimami1958, Kuzdern and Othep like this.
  6. ideals2011

ideals2011 Törekvő

Szia Dolphin, megtaláltam a dekort, de nem tudom kirakni a felhőre, azt írja, nem található. Esetleg fel tudnátok pakolni? Fogalmam nincs, miért nem sikerül. Köszönöm szépen, ha segítetek!

7. egresinebobe1

egresinebobe1 Kivételes tehetség

Szia! Köszönöm, de nem értem, milyen levendula vásárláshoz? A Mesterségek völgyében szerintem nem jártam, és nem tudom, hogy milyen levendulát vásároltam. Ne haragudj, nem vonom kétségbe amit írtál, de nem értem az egészet.

Most már emlékszem, valóban voltam a Mesterségek völgyében, de nem emlékszem, hogy vettem volna valamit. Nagyon sajnálom, hogy elment a farmaranyam.
    Így jártam, majd jobban figyelek. Biztosan nem vettem észre , hogy valamit rosszul csináltam, mert biztosan nem akartam vásárolni semmit sem. Nagyon köszönöm, hogy megnéztétek, hogy mit csináltam.

Last edited by moderator: Feb 15, 2026
    Luminary likes this.
  8. smoldering

smoldering Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia!
    Dolphin helyett most én válaszolok neked.
    Az "Ez túl forró" dekor nem tehető ki felhőre!
    upload_2026-2-15_21-14-59.png
    Megértésedet köszönöm!

Dolphin and ideals2011 like this.
  9. ideals2011

ideals2011 Törekvő

Szia!
    Köszönöm szépen, kipakoltam, majd learatódik. Ezek szerint ez volt a gond vele.
    További szép napot! :inlove:

smoldering likes this.
  10. Dolphin

Dolphin Fórum elő legendája

Szia,
    nincs a dekorral semmi gond, félreértetted. Ez nem (+)-os dekor, aminél ha learatod a pluszos tulajdonságot, akkor tudod felhőre rakni.
    Ez egy olyan dekor, ami nem rakható felhőre. Vannak ilyen dekorok a Játékban.
    A tulajdonságainál a táblázat utolsó oszlopa tartalmazza, hogy hova rakható ki, jelen esetben nem szerepel a "felhősorok", így ez nem rakható fel semmilyen felhőre.
    Sőt miután learattad 12x, ha törlöd, akkor véglegesen törlődik, nem kerül vissza a dobozba. A következő alkalommal megint fogsz tudni kiváltani a Boltból ilyen dekort.
    Ezen információk mind bent vannak az Ismertetőben, kattints <<IDE>>.
    További jó játékot!

macimami1958 and smoldering like this.
  11. Dolphin

Szia,
    a Mesterségek völgyében ha valamelyik hozzávaló hiányzik a termék előállításához (kivéve a víz), akkor figyelni kell arra, hogy a kék + jelre kattintva FA-ért tudunk növényt venni. Felugró ablakban látjuk, hogy mennyibe kerül, a zöld pipával tudjuk jóváhagyni.
    A kép illusztráció:
    [​IMG] [​IMG]

A bal oldali menüt megnyitva elérjük innen is a Piros kosarat, ahol Csengőpengőért van lehetőség venni növényt, másik lehetőség a Piacon vásárlás a Városban.

További jó játékot!

aida2330 likes this.
  12. csipi1961

csipi1961 Utánpótlás-írogató

köszönöm szépen

13. semmirevaló

semmirevaló Kivételes tehetség

Sziasztok! A gyopároson találtam egy kis hibát az érési időkben, az idők át áltak 8. órára a 4. ről. Minden területen jók (56 napra) semmirevaló ID: 49645828 Köszönöm előre is!

14. Dolphin

Szia,
    ellenőrzésem alapján 2026-02-16 13:00:23-kor lejárt a Prémium plusz csomagod, így most sima Prémium csomagod van, amihez nem jár a gyorsabb termelés a Gyopárvölgyben.
    Itt találod a Prémium csomagok ismertetőjét, van lehetőséged újra Prémium pluszra váltani bármikor.
    További jó játékot!

15. fankostepsi

fankostepsi Haladó

Sziasztok!

Kérlek, nézzétek meg, hogy miért nem tudom tovább röviditeni a csáp érési idejét a Valentin eventen?
    Tollam van elég.
    Előre is köszönöm a fáradságotokat.

fankostepsi
    ID 1426936

16. -Sudden-

-Sudden- S-Moderator Team Farmerama HU

Szia.

1 körben csak 1x tudod a csápokat gyorsítani 1 órával hamarabb érik be - vagyis 4 óra helyett - 3 óra. Ezután meg kell várnod, hogy beérjen, utána megint tudod 3 órára lecsökkenteni.

Luminary likes this.
  17. fankostepsi

fankostepsi Haladó

Köszönöm a segitséget. Akkor félreértettem...

Luminary likes this.
  18. gpro

gpro Utánpótlás-írogató

Szia!Melyik kitehető adja a trágyadomb ládát?

19. Luminary

Luminary Board Administrator Team Farmerama HU

Szia!

Több Trágyás láda van, de, ha jól gondolom,akkor téged a Trágyadomb ládája érdekel?
    Közben szerkesztetted a bejegyzésedet, tehát a Trágyadomb ládája a kérdés.

Trágyadomb ládája[​IMG]10 trágya,
    15 trágya,
    20 trágya,
    25 trágya,
    50 trágya,
    100 trágya,
    TP/TTP betakarítási bónusz L
    - Fagyos páfrány felhősor
    - Vízicsúszda dekor
    - Kutyaszépségverseny felhősor
    - Madagaszkár felhősor
    - Ládás válogatás 2019.09.
    - Bubi otthona dekor
    - Jó öreg farm felhősor
    .
    A leírását megtalálod a Minden, amit egy láda rejt topikban. A többi trágyás ládáról is ott tudsz tájékozódni.
    https://board-hu.farmerama.com/threads/minden-amit-egy-láda-rejt.14444/

Sajnos a Vízicsúszda dekor nem ajándékozható, nem cserélhető, mivel Kerek kerék nyeremény volt.

Sok sikert!

Sylja, Dolphin and Kuzdern like this.
  20. fraudragon

fraudragon Fórum bárója

Szép napot! Szerettem volna kitenni a papagálytoll fákat,sajnos most szembesűltem vele,hogy az xxl-es fejlesztések mind eltüntek!Kb annyi volt,amennyi papagálytoll fám, /25 Mi történt?Már ki-be léptem,nincsennek. ID:8329699 Nem cseréltem el,nem dobtam be a gyopárosba!

Thread Status:
Not open for further replies.