Minden egyéb kérdés ide

Kategória: 'Technikai kérdések', témanyitó: mamarygen, témanyitás ideje: 30.10.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    tudnád kicsit részletezni a problémádat?
    Kliensben vagy böngészőben játszol? Próbáltál más módon is belépni, mint a megszokott?

A Te gépedet én nem tudom megvizsgálni, de benéztem Hozzád, s így nem tapasztalok problémát.

Főfarmon érik az Egres, Szédült szántón beérett a Tarlórépa:

upload_2025-10-17_8-17-1.png

Az eventablakban is bármelyik mezőn tudnék kezdeni, bárhol be tudnám adni a Barlangtérképet:
    upload_2025-10-17_8-14-27.png

Amit javasolni tudok: kérlek, végezz el egy takarítást a gépeden, (akár CCleanerrel, vagy töröld a beragadt Sütiket / ürítsd a Gyorsítótáradat és a Böngésződ előzményeit), aztán kapcsold le mind a gépedet, mind a Wifi routert/modemet, és a pihentetést követően lépj be újra.
    Sok sikert!

2. -babuli-

-babuli- Utánpótlás-írogató

Sziasztok,
    Sajnos nem indul el az event egyik felületről sem. ID2749664

3. Dolphin

Szia,
    a klienst is van lehetőség nagyítani.
    Található a kliensben egy zoom (nagyítás) funkció, amelyet a Játékbeállításokban találhatsz meg. Ennek segítségével az ablak mérete növelhető és csökkenthető.
    Forrás: https://board-hu.farmerama.com/threads/Önálló-unity-kliens.20387/

Amit ez mellett javasolni tudok: kérlek, végezz el egy takarítást a gépeden, (akár CCleanerrel, vagy töröld a beragadt Sütiket / ürítsd a Gyorsítótáradat és a Böngésződ előzményeit), aztán kapcsold le mind a gépedet, mind a Wifi routert/modemet, és a pihentetést követően lépj be újra.
    Sok sikert!

kigyo51 kedveli ezt.
  4. katmarc

katmarc Fórum-zöldfülű

Segítséget szeretnék kérni, nem működik a farmom, a malomba, legfrissebb hírek, szezon főoldalra nem tudok belépni, ha rákattintanék valamelyik földterületre, ólra, stb. villog és mintha újra töltene. Gazdanév: katmarc, ID 1829643
    Köszönöm!

5. Dolphin

Szia,
    a panaszládából áthoztalak ide, ott rossz helyen volt a kérdésed!
    Kliensben vagy böngészőben játszol? Próbáltál más módon is belépni, mint a megszokott?

A Te gépedet én nem tudom megvizsgálni, de benéztem Hozzád, s így nem tapasztalok problémát.
    Az eventablakban bármelyik mezőn tudnék kezdeni, bárhol be tudnám adni a Barlangtérképet:
    upload_2025-10-17_8-35-41.png

Amit Neked is javasolni tudok: kérlek, végezz el egy takarítást a gépeden, (akár CCleanerrel, vagy töröld a beragadt Sütiket / ürítsd a Gyorsítótáradat és a Böngésződ előzményeit), aztán kapcsold le mind a gépedet, mind a Wifi routert/modemet, és a pihentetést követően lépj be újra.
    Sok sikert!

6. csányimari

csányimari Utánpótlás-írogató

A játékot nem lehet elindítani , nem lehet használni a malmot.

7. farmerSS

farmerSS Fórum admirálisa

Szia

A játéktéren kiválasztottad, hogy melyik területen szeretnél kezdeni?
    A malmot csak utána tudod indítani

Othep és aida2330 kedveli ezt.
  8. zemkit

zemkit Járnitanuló

Tegnap délután óta nem tudok MAC Book-ról aratni. Ha rákattintok a kombájnra, nem hoz elő semmit. Ill. bal oldali "menü" sem látszik, nem látom az aktív eventeket, aktív bónuszokat sem. Windowson tudom használni a klienst, ott nem tapasztaltam ezt a problémát, csak hát az otthon van, nem a munkahelyen. :p;)

Felhasználónév: zemkit
    ID:1878822

9. Verus73

Verus73 Fórum-zöldfülű

Segítséget szeretnék kérni, második napja nem működik a malom valamint ma már a hírekbe sem tudok belépni! S.O.S.

Szeretném kérdezni hogy miért nem működik a malom (nem nyitható meg) és miért nem tudok belépni a hírekbe (napi bónuszt szeretném aktiváni). Köszönöm: Verus00000000 ID: 17730616

Moderátor által utoljára szerkesztve: 17.10.25
  10. bandita0700

bandita0700 Fórum-zöldfülű

Nem működik a malom már második napa így nem tudom elkezdeni az eventet, nem tudom megnyitni a Híreket, így a napi bonuszt sem tudom aktiválni. Kérlek segítsetek!
    ID: 17951762

11. szilvakati

szilvakati Haladó

üdv elrontottam a porral olyan növényt kevertem be amit már termelek hozzá lehet jutni valahol vagy részemre befejezödöt az event kosarat nem tudok venni köszönet id 44881590

12. farmerSS

Szia

5 órát kell várnod

[​IMG]KartontekercsAz event kezdete utáni első belépéskor kapunk 5 db-ot automatikusan.
    (Prémium gazdák 10 db-ot kapnak belépéskor.)

Ha elfogy, a rendszer 5 óránként 5 db-ra egészíti ki
    A malomban a három eventnövény lekeveréséhez tudjuk felhasználni

-ágianyu33- kedveli ezt.
  13. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Szia!

Az ellenőrzés során nem tapasztaltam nálad problémát. A Malom működik és már kiválasztottad a szigetes területet, tehát ott tudod elkezdeni majd a játékot.
    upload_2025-10-17_14-8-49.png

Menj a malomba és keverj szigeti poros borsót.
    upload_2025-10-17_14-11-57.png

Így fogod tudni elültetni a magokat és felszaporítani a szigetes eventnövényt.
    Javaslom, hogy az event idejére töröld a baha ültetvényről az ólakat, fákat, hogy mielőbb le tudd termelni a szükséges mennyiséget.
    Amíg a Bahán az eventnövényt termeled, addig a Főfarmon és a Teliholdas farmon hosszúérésű növénnyel gyűjtsd a felröppenőket, amennyire tudod, csökkentsd az érésidőket. A teliholdason pl. Démoni bokrétát tudsz erre használni, ami aranyrekeszes.

Sok sikert!

Othep, macimami1958 és -ágianyu33- kedveli ezt.
  14. szilvakati

szilvakati Haladó

az rendben van de a szigeti port a feladatból kapjuk

15. farmerSS

Amikor befejezted a "szigeti" részt, vagy amelyikkel kezdtél, választasz egy újabb területet.
    Ha időközben megérkezett az 5 db. kartontekercs, addig nem csinálsz vele semmit, amíg nincs meg az újabb 9999 akármilyen színű porod.
    Ha megvan, mész a malomba.

Othep, kigyo51, macimami1958 és 2 más kedveli ezt.
  16. Luminary

Szia!

Én nem tapasztalom az általad leírt problémákat. A hírek felülete is elérhető és a malom is működik:
    upload_2025-10-17_15-47-11.png

Elindítottam egy tyúktápot a teszt során:
    upload_2025-10-17_15-48-26.png

Amennyiben te nem ezt látod, akkor kérlek, hogy végezz el egy CCleaneres géptakarítást, vagy töröld a beragadt sütiket, illetve ürítsd a gyorsítótárat. Töröld a böngészőben a böngészési előzményeket is, majd indítsd újra a gépedet.
    Átmenetileg kikapcsoltam az ólak és a betakarítás animációját, ha rendeződik a helyzet kapcsold vissza, illetve jelezd, ha segítségre van szükséged.

Sok sikert!

Swartsch kedveli ezt.
  17. Luminary

Szia!

Ha tegnap még tudtál aratni, aztán nem, akkor a telefonodról kellene a felesleges fájlokat törölni, - szerintem.
    A mobilverzióval kapcsolatban nem tudunk ellenőrzést végezni.

A Farmerama csapata már egy ideje dolgozik a játék mobilverzióján. Egyelőre még korai stádiumban van, ezért hivatalos bejelentés sincs róla, de hamarosan hivatalos információkat fogunk megosztani amint a központ erre utasítást ad. Addig is, pár információ: az applikáció hivatalos, nyugodtan lehet vele játszani, és hamarosan bejelentésre kerül a béta fázis hivatalosan is. Jelenleg további információkkal nem tudunk szolgálni.
    Köszönjük a megértésedet!

Dolphin, macimami1958 és Swartsch kedveli ezt.
  18. Luminary

Szia!

Pontosítanád, hogy mi a probléma?
    Ellenőrzéshez szükségem van a farmnevedre és a farm ID számára( User ID), anélkül nem tudok benézni hozzád.
    Várom az adatok pótlását.

Dolphin kedveli ezt.
  19. Nagyanyuska

Nagyanyuska Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Tegnap délután írtam a supportnak, mert csak Őket tudtam elérni. Nem jutok be a farmomra, csak az alap háttér látszik, ha a cursort bármire ráviszem, kiírja, hogy mi van alatta, de nem látok semmit. Ez a helyzet az új event indulása után keletkezett, előtte tudtam játszani. Kérlek, segítsetek! Köszönettel: Nagyanyuska ID: 57672881

20. Luminary

Szia!

Mivel már felvetted a kapcsolatot a supporttal, így nem tudok a fórumon segíteni. Meg kell várnod a válaszukat.

Azt tudom javasolni, hogy végezz el egy takarítást, töröld a sütiket, ürítsd a gyorsítótárat és a böngészési előzményeket is töröld, majd indítsd újra a gépedet.

Sok sikert!

Dolphin kedveli ezt.