Minden egyéb kérdés ide

Kategória: 'Technikai kérdések', témanyitó: mamarygen, témanyitás ideje: 30.10.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
 1. Éva0315

  Éva0315 Fórumgróf

  Sziasztok! Nem lehet belépni, a bónuszaim meg lejárnak! Mi lehet az ok?
  Köszönettel: Éva0315
   
 2. -kaktuszable-

  -kaktuszable- Fórum nagymestere

  Sziasztok !!! Én ugyan betudok lépni, de olyan kicsi lett az ablakom, hogy szinte vakon vagyok !! Ez tegnap a hírdetés megjelenésével egyszerre történt !! Azért van nagyobb méretű monitorom, hogy lássak, erre van 1 pacányi farmom a közepén !! A szöveg oldalt, hogy vásároljak, akkor megszűnik a reklám....na AZ lecsapta az álam a bokámig !!! Nem kaphatnám vissza az eredeti méretet, hogy jól érezzem magam, és ne csak fejfájással tudjak látni ????? Köszönöm !!!
   
 3. Lenczy

  Lenczy Fórumfelvigyázó

  Szia! Segítséget kérnék, tegnap óta reklámok jelenek meg, ilyen még nem volt. Mi a teendő?
   
 4. sadrika97

  sadrika97 Fórum biztosa

  Azt olvastam, a Központnak már jelezték a Chrome-ban megjelenő reklámokat.
   
  Lenczy kedveli ezt.
 5. Dolphin

  Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

  Szia,
  vannak olyan dekorok, amelyek Bahás területre a normál TP szintedet növelik, de ezen dekorok tulajdonságainál ez kiemelésre kerül az ismertetőkben. A dekorok többsége a kihelyezéstől függően ad TP-t, vagy BTP-t - azaz, ha a farmos területeken, teliholdas területeken helyezed ki, akkor a TP számlálót növelni, ha bahás területen helyezed ki, akkor pedig a BTP számlálót növeli.
  Megértésedet köszönöm!
   
  -ágianyu33-, Swartsch és kigyo51 kedveli ezt.
 6. Dolphin

  Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

  Sziasztok,
  tegnap reggel jelzésre került a Központ felé a megjelent reklám probléma (nem csak általunk, hanem más országok Modi csapatai által is), a Központ vizsgálja a probléma okát. Egyelőre nem kaptunk információt, hogy mikor lesz javítva.
  A Játékosok visszajelzése alapján Firefox böngészőben nem jelenik meg (én is Chrome-ot használok, nálam is megjelent), így átmenetileg ha nagyon zavaró, akkor lépjetek be másik böngészőben, vagy játszatok kliensben.
  Megértéseteket és türelmeteket köszönöm, mi ennél többet nem tudunk tenni - nem lesz attól előbb megoldás, hogy még sokan leírjátok, hogy Nálatok is megjelentek a reklámok.
   
 7. Dolphin

  Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

  Szia,
  nem tudom megmondani mi lehetett az oka a belépési problémának, én nem voltam műszakban este, s nem is játszottam, így nem tapasztaltam. Nemzetközi szinten sem találtam jelzést belépési problémáról, így vagy Nálad lehetett internetlassulás, vagy nagyon rövid ideig tartott csak a probléma.
  Ha továbbra is fennáll a problémád, akkor kérlek add meg, hogy böngészőben (és melyikben) vagy kliensben tapasztalod-e, és add meg a Farm nevedet és Farm ID-dat. Ezen adatok megadása minden esetben kötelező akár hibát jelzel, akár segítséget kérsz.
  Megértésedet köszönöm!
   
  Swartsch kedveli ezt.
 8. -BombadilToma-

  -BombadilToma- Fórum elő legendája

  Szia!
  Én Firefoxot használok, abban is ott a reklám a jobb oldalon.

  Megjegyzés. Eddig ez csak olyankor fordult elő, ha egy kisfarmra léptem be először, ahol soha nem vásároltam (tehát a reklám "jogos"), majd utána a főfarmra. Kilépés és visszalépés után mindig eltűnt, hiszen kilépéskor törlődtek a sütik.
   
  -kaktuszable- és Swartsch kedveli ezt.
 9. Dolphin

  Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

  Szia,
  köszi a jelzést.
  Nekem nincs Firefoxom, csak Chrome-ot használok, ezért írtam, hogy Játékostársak jelzése alapján azokban a böngészőkben nincs, mert volt ilyen jelzés. Remélhetőleg a Központ orvosolja mielőbb a problémát.
   
 10. Éva0315

  Éva0315 Fórumgróf

  Köszönöm a válaszod! Most már be tudtam lépni, de reggel sajna elúsztak a bónuszaim! Hát ez van!