Minden egyéb kérdés ide

Kategória: 'Technikai kérdések', témanyitó: mamarygen, témanyitás ideje: 30.10.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. kigyo51

kigyo51 Fórumlakó

Szia!
    A mamutfákat, pl.: Szupermamutfa miért nem lehet betenni a füvészkertbe?

2. -Sudden-

-Sudden- Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.
    Sajnos nem tudjuk az okát, hogy miért nem lehet betenni mamutfákat a füvészkertbe, a központ döntött így, nekünk ebbe nincs beleszólásunk.
    Megértésedet köszönöm.

kigyo51 kedveli ezt.
  3. Katicabogár48

Katicabogár48 Junior szaki

Sziasztok ! A segítségeteket szeretném kérni ! Van 2 kisfarmom . Egyiken sem tudom elindítani a játékot . Mindkét farmomon van 4 búvárpalackom ! Egyiken sem tudom indítani a játékot . A fő farmomon minden rendben van ! Katicabogár48 ID: 41484061 A másik h.mate ID: 7085846 Előre is köszönöm a segítséget !

4. -Sudden-

Szia.
    Továbbítottam kérésed az ellenőrzésre jogosultak felé, a válaszig a türelmedet kérem.
    Megértésedet köszönöm.

5. -Sudden-

Köszönöm a türelmed, megtörtént az ellenőrzés.
    Kollégám mindkét farmod ellenőrizte és nem tapasztalt problémát.
    Mindkét farmodon 4 db Búvárpalack van. Mindkettőn tudott volna bármilyen alakzatot / vonalat összekötni neked.
    A kép a te farmodon készült.
    upload_2025-3-21_18-17-1.png
    Javaslok egy Gyorsítótár ürítést és sütik törlését. S ha továbbra sem működne nálad, akkor írd le részletesebben, hogy mit tapasztalsz, miből gondolod azt, hogy nem működik, s azt is add meg, hogy kliensben vagy böngészőben játszol-e.
    Megértésedet köszönöm.

Dolphin kedveli ezt.
  6. eperdzsem

eperdzsem Junior szaki

Sziasztok!
    Hol szerezhetnék feneketlen máguskalapot és jégkrém bartert? Már csak ezek hiányoznak a felhősoromról.
    Köszönöm.

7. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    ezt a két dekort a Bevásárlás event következő két hétvégén esedékes küldetéseiben fogod tudni megszerezni.
    Most az első hétvége van, s az 1. küldetésben a felhőt tudjuk csak megszerezni.
    Ha a következő két hétvégén is teljesíted a küldetéseket, akkor meglesz a két keresett dekorod is.
    Sok sikert!

Swartsch kedveli ezt.
  8. kigyo51

kigyo51 Fórumlakó

Szia!
    Köszönöm a válasz. Végül is megnyugtató, hogy ez nem egy hiba, hanem központi döntés.

9. cserjoné

cserjoné Járnitanuló

Sziasztok! Lehet nem jó helyen kérek segítséget,de,ha tudtok segíteni örömmel fogadom.Kis farmomra is szerettem volna kiváltani a prémium tagságot,és mivel tudtam,hogy ma hajnalba letelik a nagy farmomon előző este kitöröltem a személyes adataimat. Azért,hogy majd ma reggel mindkét farmomon megkötöm a tagságot,hogy egyszerre járjon le minden hónapban. Sajnos ma sokadik probálkozásra sem fogadja el a telekódomat,meg a biztonsági kódomat. Még úgy sem,ha az OTP által SMS-ben küldött kódot írom be. Kérlek benneteket,ha ebben a témában tudtok,akkor segítsetek.Előre is köszönöm.Játékos nevem cserjoné ID:54316614,,a kis farmom marcsika40 ID:1820142

10. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

A bankodhoz fordulj segítségért, a telekódnál, biztonsági kódnál ők tudnak segíteni.

Dolphin és zsani_apja kedveli ezt.
  11. cserjoné

cserjoné Járnitanuló

Köszönöm a gyors választ.

Othep kedveli ezt.
  12. Lillapilla73

Lillapilla73 Aktív író

sziasztok! segítséget szeretnék kérni :) most tettem ki az Okosfüles labor kitehetőt, de szerintem nekem hiányzik a fejlesztésből. Esetleg van-e arra lehetőség, h megnézzétek, hogy hol hibáztam és mit hagytam ki? (tudom lesz nemsoká vásárlási lehetőség, de azzal együtt sem lesz majd meg) Köszönöm szépen!! Lilla Gazda: Csukonyi_Lilla ID: 37836021

13. Othep

Szia,

Továbbítottam ellenőrzésre a kérdést.
    Amint lesz ellenőrzésre jogosult kolléga szolgálatban, jövök a válasszal.
    Szíves türelmedet kérem. :)

-ágianyu33- és Lillapilla73 kedveli ezt.
  14. Othep

Megtörtént az ellenőrzés.
    Kollégám megállapítása szerint nem vetted meg az első 5 fejlesztést. Éppen ennyi fejlesztésed hiányzik.
    Jelenleg itt tartasz:

upload_2025-3-22_21-11-21.png

A dekor ismertetője: https://board-hu.farmerama.com/thre...típusú-dekor-2025-március.26059/#post-1438825

Dolphin és -ágianyu33- kedveli ezt.
  15. Lillapilla73

Lillapilla73 Aktív író

ÓÓÓÓ hát ezt sajnálom, hogy kimaradt, ezt pótolni nem fogják gondolom, úgyhogy így jártam valószínűleg!! Köszönöm szépen az ellenőrzést és a segítséget is!! :)

Othep kedveli ezt.